Helaas een paar vervelende pro blemen gehad met m'n Kia Niro. Gelukkig prima binnen de garantie opgelost door Van Mossel Kia in Amersfoort. Laatste ervaring was onderhoudsbeurt met APK, geen probleme... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Mijn vorige Stonic is total loss gereden en normaal is er een levertijd van ongeveer 4 maanden. De verkoper heeft uitgezocht of er nog ergens in Nederland een Stonic stond met dezelfde uitvoering en e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Informatief en behulpzaam. Goede uitleg bij de ingebruikname van m'n nieuwe KIA EV2. De handleiding omvat 992 pagina's! In ruim een half uur de belangrijkste functies doorgenomen, apps geinstalleerd e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag onze nieuwe Kia EV3 opgehaald. De auto is door Jelle Landman vanaf het moment van aankoop tot aflevering zéér professioneel en prettig begeleid. Hij heeft ons bij de aflevering zeer goed uitg... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Maanlander 12, 3824MP, Amersfoort, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Netjes volgens afspraak gewerkt
Op tijd de auto weer gereed
Heerlijk om de auto gewassen terug te krijgen

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Een vreemde storing werd uiteindelijk opgelost (na onderdeel besteld te hebben) en we kregen de auto gewassen weer terug!

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Na 6+ jaren klant van van Mossel Amersfoort te zijn. Krijg ik nog steeds de beste top service. Nog steeds een dikke tien waard.

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Nieuwe KIA EV3 slecht afgeleverd. Hebben ze netjes opgehaald en weer terug gebracht maar was er toen nog beroerder aan toe. Weer opgehaald en terug gebracht. Nu alles goed alleen hemelbekleding beschadigd. Breng de auto daar niet meer heen. Vertrouw helemaal weg.

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Goede duidelijke uitleg, vrouw begrijp niet alles. Doet rustig aan en als je vraagt hoe lang het ongeveer duurt is het echt zo. En heel vriendelijk en behulpzaam

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
De onderhoudsbeurt van mijn auto is perfect uitgevoerd conform de afspraak. Stofzuigen en autowassen is een geweldige service.

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Informatie en kostenindicatie altijd prima. Deze keer defecte motor van rechter spiegel. Net na afloop van de garantietermijn. Toch netjes en zonder kosten voor mij vervangen. Minpuntje vindt ik het "inchecken" nogal gedoe zonder enig opbrengst. Aan de balie wordt informatie ook weer gevraagd

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Mijn derde KIA Niro en iedere keer weer beter. Wat een fantastische auto en wat een goede en vriendelijke dealer is van Mossel in Amersfoort.

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
het verkoop gesprek had zakelijker gekund. Aflevering ok

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Alles ging mis. 3x auto brengen voor diagnose versnellingsbak stuk. 3 maanden wachten tot reparatie. Auto mocht niet meer rijden was advies. Uiteindelijk gebracht, bak zou vervangen worden maar na technisch expert bleken de versnellingskabels niet oké. Dit kon binnen uur opgelost worden. Dus er hebben 3 personen naar gekeken, 3 maanden moeten wachten en uiteindelijk was dit het??? De geplande beurt waren ze ook even vergeten. Hoe dan? Ik snap het nog steeds niet!

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Goede service duidelijke antwoorden op de gestelde vragen.

Al 2x om een offerte gevraagd om een kleine schade te repareren niets ontvangen
Sterretje in mij ruit is gerepareerd maar nog steeds hinderlijk zichtbaar.
Oorzaak van een lege accu waardoor ik de auto niet kon starten kon niet gevonden worden

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Waar ik voorheen 5 sterren gegeven zou hebben ben ik nu zwaar teleurgesteld in v Mossel. Bij afspraak APK heb ik aangegeven dat het volgens mijn zoon nodig was de airco te controleren omdat het teveel geluid gaf. Ik ben een vrouw en weet letterlijk niks van auto's. Volgens de werkplaats was er niks mis met de airco. Op weg naar Luxemburg in de hitte bleek de airco het helemaal niet te doen. Toevallig waren wij daar met onze vriend (automonteur) en hij heeft een blik onder de motorkap gedaan en zag dat er veel te weinig vloeistof in zat waardoor de airco het niet zou doen. Ik gebeld met v Mossel en die had pas plek in augustus. Ik ben uit nood naar een andere garage gedaan en daar kon ik binnen 2 werkdagen terecht voor een airco-service. Wat bleek: veel te weinig vloeistof. Als de monteur van v Mossel even onder de motorkap had gekeken had ik dit probleem niet gehad. Volgens de klantenservice was het mijn eigen schuld want ik heb alleen maar geklaagd over het geluid wat de airco maakte. Ik noem dat laffe service. Zo jammer dat het zo heeft moeten lopen.
Esmee&Nino

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Zeer Klantvriedelijk en afspraken goed nagekomen.