Banner for Van Mossel Kia - Amersfoort

Van Mossel Kia - Amersfoort Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Maanlander 12, 3824MP Amersfoort, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Helaas een paar vervelende pro blemen gehad met m'n Kia Niro. Gelukkig prima binnen de garantie opgelost door Van Mossel Kia in Amersfoort. Laatste ervaring was onderhoudsbeurt met APK, geen probleme... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn vorige Stonic is total loss gereden en normaal is er een levertijd van ongeveer 4 maanden. De verkoper heeft uitgezocht of er nog ergens in Nederland een Stonic stond met dezelfde uitvoering en e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Informatief en behulpzaam. Goede uitleg bij de ingebruikname van m'n nieuwe KIA EV2. De handleiding omvat 992 pagina's! In ruim een half uur de belangrijkste functies doorgenomen, apps geinstalleerd e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag onze nieuwe Kia EV3 opgehaald. De auto is door Jelle Landman vanaf het moment van aankoop tot aflevering zéér professioneel en prettig begeleid. Hij heeft ons bij de aflevering zeer goed uitg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Kia - Amersfoort

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Kia:
Van Mossel is officieel Kia-dealer en heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hengelo en Zwolle.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Maanlander 12, 3824MP, Amersfoort, Nederland, Paesi Bassi

• 033 480 1212
Promotion box for Van Mossel Kia - Amersfoort

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

311 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

482 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Netjes volgens afspraak gewerkt

Netjes volgens afspraak gewerkt
Op tijd de auto weer gereed
Heerlijk om de auto gewassen terug te krijgen

19 settembre 2025

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor deze mooie review en wat fijn om te zien dat onze service gewaardeerd wordt. Namens het hele team wens ik u nog heel veel fijne kilometers toe in de Kia Picanto.
Vestigingsdirecteur Van Mossel KIa Amersfoort

Valutata 5 stelle su 5

Een vreemde storing werd uiteindelijk…

Een vreemde storing werd uiteindelijk opgelost (na onderdeel besteld te hebben) en we kregen de auto gewassen weer terug!

18 settembre 2025

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor deze review en mooie woorden. Dit stellen we zeer op prijs. Hopelijk gaat u nog vele fijne kilometers maken met de Kia Sportage en zien wij u bij de volgende onderhoudsbeurt weer verschijnen.

Vriendelijk

Vriendelijk, goede service.

12 settembre 2025

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor deze review, zijn we zeker blij mee. Fijn om te lezen dat alles naar uw volledige tevredenheid gegaan is. We wensen u nog heel veel rijplezier toe in de Kia Rio en zien u graag weer voor de volgende onderhoudsbeurt verschijnen.

Een tien waard voor van Mossel Amersfoort

Na 6+ jaren klant van van Mossel Amersfoort te zijn. Krijg ik nog steeds de beste top service. Nog steeds een dikke tien waard.

11 settembre 2025

Goedemorgen Angelo,
Heel erg bedankt voor deze review, echt top om te horen. We wensen je heel veel rijplezier van de Kia Ceed SW en hopen je nog jaren van dienst te mogen zijn.

Nieuwe KIA EV3 slecht afgeleverd

Nieuwe KIA EV3 slecht afgeleverd. Hebben ze netjes opgehaald en weer terug gebracht maar was er toen nog beroerder aan toe. Weer opgehaald en terug gebracht. Nu alles goed alleen hemelbekleding beschadigd. Breng de auto daar niet meer heen. Vertrouw helemaal weg.

27 agosto 2025

Goedemorgen mijnheer van Genderen,
Hartelijk dank voor ons gesprek van hedenochtend. U heeft mijn telefoonnummer. Mocht er in de toekomst iets zijn waar ik u mee kan helpen hoor ik dit heel graag van u. Ik wens u nogmaals vele fijne kilometers toe in de Kia EV3.

Goede duidelijke uitleg

Goede duidelijke uitleg, vrouw begrijp niet alles. Doet rustig aan en als je vraagt hoe lang het ongeveer duurt is het echt zo. En heel vriendelijk en behulpzaam

3 settembre 2025

Goedemorgen mevrouw Mulders,
Hartelijk dank voor deze review en hele mooie woorden. Namens ons hele aftersalesteam wensen ik u nog vele fijne kilometers in de Kia Picanto en we zien u graag weer voor de volgende onderhoudsbeurt verschijnen.

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service door deskundige en klantvriendelijke medewerkers

De onderhoudsbeurt van mijn auto is perfect uitgevoerd conform de afspraak. Stofzuigen en autowassen is een geweldige service.

29 agosto 2025

Goedemiddag mijnheer van Loveren,
Hartelijk dank voor deze review en hele mooie woorden. Dit stellen wij zeer op prijs. We hopen dat u nog vele fijne kilometers gaat rijden met de Kia en zien u graag weer voor de volgende onderhoudsbeurt verschijnen.

Valutata 4 stelle su 5

Je weet waar je aan toe bent

Informatie en kostenindicatie altijd prima. Deze keer defecte motor van rechter spiegel. Net na afloop van de garantietermijn. Toch netjes en zonder kosten voor mij vervangen. Minpuntje vindt ik het "inchecken" nogal gedoe zonder enig opbrengst. Aan de balie wordt informatie ook weer gevraagd

7 luglio 2025

Goedenavond Hans,
Hartelijk dank voor de review en mooie woorden. We zullen het incheckproces intern zeker nog een keer nalopen want de bedoeling is dat het makkelijker maakt voor de klant.

Chapeau

Mijn derde KIA Niro en iedere keer weer beter. Wat een fantastische auto en wat een goede en vriendelijke dealer is van Mossel in Amersfoort.

4 agosto 2025
Non scritta su invito

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort

Goedemorgen Andre, daar doen we het voor! Ik hoop dat deze Niro je nog beter gaat bevallen dan de vorige. We wensen je vele fijne kilometers en zien je bij de eerste beurt graag weer verschijnen.

Valutata 4 stelle su 5

Goedemorgen Lodewijk,
Hartelijk dank voor jouw mooie woorden en deze review. Fijn dat alles naar jouw tevredenheid gegaan is. Mocht je nog tips hebben zodat wij ook de 5e ster kunnen verdienen hoor ik deze graag.
We wensen je nog vele fijne kilometers in de Kia Niro.

Valutata 5 stelle su 5

Goed vriendelijk personeel en vakkundig.

Goed vriendelijk personeel en vakkundig.

20 luglio 2025

Goedemorgen Rene,
Hartelijk dank voor deze review en mooie woorden. We stellen dit zeer op prijs. We wensen je nog vele fijne kilometers toe in de MG ZS en zien je graag weer voor de volgende onderhoudsbeurt verschijnen.
Vestigingsdirecteur Van Mossel Amersfoort

Valutata 3 stelle su 5

het verkoop gesprek had zakelijker…

het verkoop gesprek had zakelijker gekund. Aflevering ok

17 luglio 2025

Goedemorgen mijnheer van Walsum,
Wij hebben het gesprek zeker als heel fijn ervaren, wat jammer dat u het zakelijke gedeelte gemist heeft. Gelukkig hebben we wel een mooie zakelijke deal, naar uw tevredenheid, kunnen sluiten. Ik wens u vele fijne kilometers toe in de Kia Niro.

Valutata 1 stelle su 5

Alles ging mis

Alles ging mis. 3x auto brengen voor diagnose versnellingsbak stuk. 3 maanden wachten tot reparatie. Auto mocht niet meer rijden was advies. Uiteindelijk gebracht, bak zou vervangen worden maar na technisch expert bleken de versnellingskabels niet oké. Dit kon binnen uur opgelost worden. Dus er hebben 3 personen naar gekeken, 3 maanden moeten wachten en uiteindelijk was dit het??? De geplande beurt waren ze ook even vergeten. Hoe dan? Ik snap het nog steeds niet!

17 luglio 2025

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor ons prettige gesprek van vanmorgen. Nogmaals mijn oprechte excuses voor de gang van zaken. hier hebben wij een aantal zaken niet goed gedaan. Deze zullen we intern zeker bespreken en lering uit trekken.
Ik wens u nog vele fijne kilometers toe in de Kia Picanto.

Valutata 2 stelle su 5

Niet vriendelijk

Niet vriendelijk, en geen vaste prijs.

12 luglio 2025

Goedemorgen Sandra,
Fijn om u gesproken te hebben. We gaan de punten zeker intern bespreken. We wensen u nog vele fijne kilometers toe in de Fiat 500.
Vestigingsdirecteur Van Mossel Amersfoort

gewoon top ++++++

12 luglio 2025

Goedemiddag,
Super bedankt voor de mooie review, dit stellen we zeer op prijs. Fijn dat u onze service als top ervaren heeft. We wensen u nog vele fijne kilometers toe in de Kia XCeed.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service duidelijke antwoorden op…

Goede service duidelijke antwoorden op de gestelde vragen.

27 giugno 2025

Goedemorgen Frans,
Hartelijk dank voor deze review, dit stellen we zeer op prijs. We wensen je nog vele fijne kilometers toe in de Kia Niro en zien je graag weer verschijnen voor de volgende onderhoudsbeurt.

Goede communicatie.

Goede communicatie.

5 luglio 2025

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor deze review. We proberen altijd open en eerlijk te communiceren, fijn als dit op prijs gesteld wordt.
We wensen je vele fijne kilometers toe in de Kia Sportage en zien je graag weer verschijnen voor de volgende onderhoudsbeurt.

Valutata 2 stelle su 5

Niet zo best

Al 2x om een offerte gevraagd om een kleine schade te repareren niets ontvangen
Sterretje in mij ruit is gerepareerd maar nog steeds hinderlijk zichtbaar.
Oorzaak van een lege accu waardoor ik de auto niet kon starten kon niet gevonden worden

29 giugno 2025

Goedemorgen mijnheer Verbeek,
wat ontzettend jammer dat u onze service zo ervaren heeft. Dit is zeker niet zoals we binnen Van Mossel Kia Amersfoort wensen. Michel de Vries heeft u vanmorgen getracht telefonisch te bereiken maar dat is helaas niet gelukt. Hij zal u vandaag nogmaals bellen om te kijken naar de beste oplossing.
Vestigingsdirectuer Van Mossel Kia Amersfoort

Valutata 3 stelle su 5

Waar ik voorheen 5 sterren gegeven zou…

Waar ik voorheen 5 sterren gegeven zou hebben ben ik nu zwaar teleurgesteld in v Mossel. Bij afspraak APK heb ik aangegeven dat het volgens mijn zoon nodig was de airco te controleren omdat het teveel geluid gaf. Ik ben een vrouw en weet letterlijk niks van auto's. Volgens de werkplaats was er niks mis met de airco. Op weg naar Luxemburg in de hitte bleek de airco het helemaal niet te doen. Toevallig waren wij daar met onze vriend (automonteur) en hij heeft een blik onder de motorkap gedaan en zag dat er veel te weinig vloeistof in zat waardoor de airco het niet zou doen. Ik gebeld met v Mossel en die had pas plek in augustus. Ik ben uit nood naar een andere garage gedaan en daar kon ik binnen 2 werkdagen terecht voor een airco-service. Wat bleek: veel te weinig vloeistof. Als de monteur van v Mossel even onder de motorkap had gekeken had ik dit probleem niet gehad. Volgens de klantenservice was het mijn eigen schuld want ik heb alleen maar geklaagd over het geluid wat de airco maakte. Ik noem dat laffe service. Zo jammer dat het zo heeft moeten lopen.
Esmee&Nino

23 giugno 2025
Non scritta su invito

Goedemiddag Esmee en Nino,
Hartelijk dank voor ons telefoongesprek van zojuist. Nogmaals mijn excuses voor de gang van zaken. Mocht u in de toekomst een probleem ervaren heeft u mijn rechtstreekse nummer en hoor ik dit graag van u.
We wensen u nog vele fijne kilometers toe in de Kia Niro en zien u graag weer verschijnen voor de volgende onderhoudsbeurt.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer Klantvriedelijk en afspraken goed…

Zeer Klantvriedelijk en afspraken goed nagekomen.

13 giugno 2025

Goedemorgen Cees,
Hartelijk dank voor deze mooie review, dit stellen wij zeer op prijs. Fijn dat we je naar volledige tevredenheid hebben geholpen. We wensen je nog vele fijne kilometers toe in jouw Kia Sportage.
Vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Amersfoort

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più