Banner for Van Mossel Kia - Amersfoort

Van Mossel Kia - Amersfoort Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Maanlander 12, 3824MP Amersfoort, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Helaas een paar vervelende pro blemen gehad met m'n Kia Niro. Gelukkig prima binnen de garantie opgelost door Van Mossel Kia in Amersfoort. Laatste ervaring was onderhoudsbeurt met APK, geen probleme... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag onze nieuwe Kia EV3 opgehaald. De auto is door Jelle Landman vanaf het moment van aankoop tot aflevering zéér professioneel en prettig begeleid. Hij heeft ons bij de aflevering zeer goed uitg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn vorige Stonic is total loss gereden en normaal is er een levertijd van ongeveer 4 maanden. De verkoper heeft uitgezocht of er nog ergens in Nederland een Stonic stond met dezelfde uitvoering en e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Informatief en behulpzaam. Goede uitleg bij de ingebruikname van m'n nieuwe KIA EV2. De handleiding omvat 992 pagina's! In ruim een half uur de belangrijkste functies doorgenomen, apps geinstalleerd e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Kia - Amersfoort

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Kia:
Van Mossel is officieel Kia-dealer en heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hengelo en Zwolle.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Maanlander 12, 3824MP, Amersfoort, Nederland, Paesi Bassi

• 033 480 1212
Promotion box for Van Mossel Kia - Amersfoort

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

312 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

488 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Prachtige Opel Astra

Hebben ontzettend hun best gedaan om onze auto naar Amersfoort te krijgen en daar zijn wij super blij mee.
Prachtige auto een Parel zoals de verkoper de auto noemde.
Vriendelijke mensen en je merkt niet dat je een occasion koopt !!!!!!
Ik raad Van Mossel zeker aan!

10 aprile 2025

Goedemorgen Adri,
Hartelijk dank voor deze review en mooie woorden, zeker ook namens Jelle. Daar doen we het voor. We wensen je heel veel rijplezier toe in de Opel Astra.

Valutata 5 stelle su 5

Snel afspraak gemaakt en servicebeurt goed uitgevoerd.

Het was makkelijk om een afspraak te maken en de werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Auto werd ook weer schoon opgeleverd.

4 marzo 2025

Beste Franciscus,
Hartelijk dank voor je review en mooie woorden. Dit stellen we zeer op prijs. Fijn dat je volledig tevreden bent over onze service. We zien je graag weer verschijnen voor de volgende onderhoudsbeurt.

Goede communicatie

Goede communicatie, vlot geholpen ondanks onverwacht bezoek ivm probleem met auto

28 marzo 2025

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor deze review en mooie woorden. Fijn dat wij u met dit onverwachte probleem snel en naar uw volledige tevredenheid hebben kunnen helpen. We wensen u nog vele fijne kilometers toe in de Kia Soul.

Valutata 5 stelle su 5

Service en alles gewoon super.

13 febbraio 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service. Welkom in Amersfoort, fijn weekend!

Valutata 2 stelle su 5

Klacht over nieuw geplaatste acheruitrijcamera

Klacht over nieuw geplaatste achteruitrijcamera. Overdag goed zicht maar 's avonds ook bij droog weer matig zicht heel korrelig. Bij nat weer nog minder zicht.
In februari nog een keer gekeken maar men zei dat er niets aan gedaan kon worden. Op zich vind ik dat een achteruitrijcamera van zo'n dure auto ook 's avonds goed zicht moet geven. Dat zei ik daar ook maar men reageerde in de trant van het is niet anders.
Maar volgens mij kan het wel anders maar goed dat is mijn mening . De garage denkt daar blijkbaar anders over.
Verder vond ik het nogal klantonvriendelijk om de auto ver van de garage ergens langs de kant van de weg geparkeerd te moeten opzoeken.
Ik voel me bij het laatste bezoek niet erg serieus genomen te zijn.
Nog nader contact gehad met garage. Afgesproken is dat er nog een second opinion komt. Over het verloop daarvan zal ik nog nader berichten

11 febbraio 2025

Beste Henny,

We begrijpen dat u teleurgesteld bent over de prestaties van de achteruitrijcamera, vooral in de avonduren en bij nat weer. Het is inderdaad vervelend dat de camera niet het gewenste zicht biedt in deze omstandigheden. We kunnen ons voorstellen dat u teleurgesteld bent.

We vinden het ook jammer te horen dat u zich niet serieus genomen voelde tijdens uw bezoek. We streven ernaar om al onze klanten een positieve ervaring te bieden en zullen uw feedback zeker meenemen in onze interne evaluatie. Onze collega neemt telefonisch contact met u op om uw gevoel goed samen door te spreken.

Van Mossel Kia Amersfoort

** Update 20-03-2025 16.48uur. Beste heer Slingerland. Helaas kreeg onze collega John Hanoeman telefonisch geen gehoor vandaag. Morgen proberen wij het opnieuw **

Goede service en klantvriendelijk

26 febbraio 2025

Dag mevrouw Doeve,

Bedankt voor uw positieve beoordeling mevrouw Doeve, heel fijn en uw 5 sterren breng ik graag over naar ons team in Amersfoort! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service en klantvriendelijkheid en zien u graag nog eens terug.

Valutata 4 stelle su 5

Op vragen wordt tijdig gereageerd

Op vragen wordt tijdig gereageerd, makkelijk contact leggen

18 marzo 2025

Beste heer/mevrouw,

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle reactietijden en de gemakkelijke manier om contact met ons op te nemen. Als ik zo vrij mag zijn :), hoe snel moeten wij reageren om de felbegeerde 5e ster van u te ontvangen?
Tips mag u altijd delen via jeroen.thiel@vanmossel.nl

Bedankt Thijs van den Berg

Thijs van den Berg van Van Mossel Kia Amersfoort heeft ons geweldig geholpen bij de zoektocht naar onze nieuwe auto. Hij zocht actief naar geschikte wagens bij onze wensen en was ten alle tijden bereid om het e.e.a. voor ons uit te zoeken en na te vragen. De onderhandelingen en overdracht verliepen spoedig en soepel. Wij zijn erg tevreden. Bedankt!

24 febbraio 2025

Goedemorgen Luuk,
Wat een mooie review! Hartelijk dank hiervoor, zeker namens Thijs. Fijn dat alles naar jouw volledige tevredenheid gegaan is. We wensen je heel veel fijne kilometers in de Kia Niro.

Met mijn MG4 een goede ervaring bij Van Mossel Amersfoort

Prettige info & ontvangst bij het maken v.d. afspraak.
Ten tijde van het uitvoeren v.d. beurt kreeg ik de indruk dat e.e.a. goed georganiseerd is bij deze dealer.
Sowieso prettig dat ik redelijk dichtbij huis met mijn MG bij deze v. Mossel vestiging terecht kan.

4 febbraio 2025

Goedemiddag Andre,
Hartelijk dank voor deze review en mooie woorden. Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Mocht je nog tips hebben zodat wij ook de 5e ster kunnen verdienen ontvang ik die graag.
Vestigingsdirecteur van Mossel Amersfoort

Meedenken met klant

Probleem leek ernstig, maar bleek een “onschuldige storing” te zijn. Oplossing kan wachten tot al geplande onderhoudsbeurt. Creatief meegedacht, waardoor klant kosten van een vroegtijdige reparatie bespaard zijn gebleven.

3 febbraio 2025

Goedemorgen Harry,
Hartelijk dank voor deze review en mooie woorden. Dit stellen wij zeer op prijs. Fijn dat we dit voor u zo hebben kunnen oplossen. Nog vele fijne kilometers gewenst en en tot de volgende onderhoudsbeurt.

Altijd vriendelijk

23 febbraio 2025

Goedemiddag mevrouw Kotsalas,
Hartelijk dank voor deze review en mooie woorden. Fijn dat u onze medewerkers zo beoordeeld. Mocht u nog tips hebben zodat we de 5e ster ook kunnen verdienen verneem ik die graag van u.

Valutata 1 stelle su 5

Nieuwe koplampen laten plaatsen. Helaas niet goed geplaatst en nu is er geen tijd om te herstellen.

Een paar dagen geleden twee nieuwe koplampen laten plaatsen. Helaas zit staan ze niet goed afgesteld en zelfs de rechter zit er helemaal niet goed in. Vandaag teruggeweest met deze klacht en helaas konden ze mij niet zeggen hoelang het zou duren. Begrijpelijk natuurlijk maar op mijn vraag wanneer ik hiervoorhet beste terug kon komen kreeg ik als antwoord " het beste tussen 8 en vier. Dit antwoord was niet waar ik iets mee kan. Oh als ik een tijdsafspraak wou hebben kon dat pas over 3 weken. Ik snap dat het druk is maar deze antwoorden daar kan ik niets mee. Ze zijn door de garage niet goed geplaatst danwel niet afgesteld dan mag je verwachten dat ze deze fuckup op een correcte manier op gaan lossen. Heel jammer zeker ook omdat ik in het verleden zeer goed ben geholpen.

21 febbraio 2025

Geachte heer Hoeksema,
Wat vervelend dat dit zo gegaan is, mijn excuses namens van Mossel Amersfoort. Mijn collega Servicemanager Michel de Vries heeft u vandaag meermaals getracht telefonisch te bereiken maar dit is helaas tot op heden niet gelukt. U bent elke dag komende week om 14:00 uur van harte welkom om dit op te lossen. Wij horen graag of dit schikt.

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag mijn nieuwe Kia Ceed SW…

Vandaag mijn nieuwe Kia Ceed SW opgehaald bij Van Mossel Amersfoort.
Goeie service verleend door Van Mossel en met name door Jurre de Jong die mij van begin tot eind goed en duidelijk heeft begeleid in het gehele traject! Nogmaals bedankt voor alles! Mvg John Bruinekreeft

20 febbraio 2025

Goedemorgen mijnheer Bruinekreeft,
Hartelijk dank voor deze review en uw mooie worden. Wat fijn om te lezen dat de aankoop en de aflevering naar uw volledige wens gegaan zijn. We wensen u, zeker ook namens Jurre, heel veel rijplezier in uw Kia Ceed SW en zien u graag voor de volgende onderhoudsbeurt verschijnen.

Valutata 3 stelle su 5

Communicatie van te voren was goed…

Communicatie van te voren was goed m.b.t. de uitlevering van mijn nieuwe auto, alleen de voorbereiding was minder,
elektrische auto was niet volgeladen en er zat geen veiligheidspakket in, en het ging nogal chaotisch door onder andere personeels gebrek, maar de bedoelingen waren goed, uiteindelijk wel blij met de auto

15 febbraio 2025

Goedemiddag mijnheer van Leeuwen,
Hartelijk dank voor uw review en het prettige gesprek van zojuist. Helaas is de aflevering niet gegaan zoals u had mogen verwachten. Daarvoor nogmaals onze excuses. Gelukkig is alles uiteindelijk naar uw tevredenheid opgelost. We wensen u nog vele fijne kilometers in de Kia EV3.

Valutata 2 stelle su 5

Geachte heer van Schie,
Hartelijk dank voor uw review. Ik ben blij u gesproken te hebben en de gelegenheid te hebben gehad om het uit te leggen. We wensen u nog vele fijne kilometers toe in uw Kia Sportage.

Bezoek werkplaats

Snel geholpen en vriendelijke monteur en receptiemedewerker

14 febbraio 2025

Goedemorgen mevrouw Glavimans,
Hartelijk dank voor uw review en mooie woorden. We stellen dit zeer op prijs. Zeker ook namens de monteur en de werkplaatsreceptie wensen wij u nog vele fijne kilometers toe in uw Kia Stonic. We hopen u bij de volgende onderhoudsbeurt weer te mogen verwelkomen.

Valutata 5 stelle su 5

Verkopers kundig en ze komen afspraken…

Verkopers kundig en ze komen afspraken na.

11 febbraio 2025

Goedemiddag mijnheer de Vries,
Hartelijk dank voor deze review en uw mooie woorden. We hopen dat u heel veel rijplezier zal hebben van uw Kia EV3.

Valutata 4 stelle su 5

Goed maar duurde ietsje langer dan…

Goed maar duurde ietsje langer dan verwacht.

12 febbraio 2025

Goedemorgen mijnheer Oosterhof,
Hartelijk dank voor uw review en dank voor uw positieve woorden. Onze monteurs en serviceadviseurs doen uiteraard hun werk zo snel mogelijk maar uiteraard gaat kwaliteit altijd voor.
We wensen u nog vele fijne kilometers in uw Volkswagen Fox.
Vestigingsdirecteur van Mossel Amersfoort

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en gratis hulp bij het vervangen…

Snelle en gratis hulp bij het vervangen van een niet bereikbare koplamp.

7 febbraio 2025

Beste Onno,
Fijn dat we je goed hebben geholpen en dat dit naar jouw volledige tevredenheid gegaan is.
We wensen je vele fijne kilometers in de Kia Picanto.

Valutata 5 stelle su 5

Kia ceed onderhoudsbeurt laten geven…

Kia ceed onderhoudsbeurt laten geven bij Kia van Mossel Amersfoort.
Zeer netjes geholpen en alles kun je via de app aangeven.
Ook kun je precies zien wat er moet en gaat gebeuren aan onderhoud inclusief de prijzen. Een topservice en het werkt fantastisch dat je zo op de hoogte word gehouden. Bij het ophalen was de auto ook netjes gewassen. 👍

5 febbraio 2025

Goedemorgen,
Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor. Wat fijn om te lezen dat alles naar uw volledige tevredenheid gegaan is. We wensen u nog vele fijne kilometers toe in uw Kia en zien u graag voor de volgende onderhoudsbeurt weer verschijnen.
Vestigingsdirecteur van Mossel Kia Amersfoort

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più