Banner for Van Mossel Ford

Van Mossel Ford Recensioni 1561

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Van Mossel en in het bijzonder over Febe van Hooff. Vanaf het eerste contact was ze super vriendelijk, betrokken en professioneel. Ze heeft ech... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop we geadviseerd zijn tijdens de aankoop en aflevering van onze Ford Kuga. De heer Samuel Lammers heeft uitgebreid de tijd genomen om ons alles uit te legge... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Altijd tevreden over het werk dat de monteurs uitvoeren . Ik vind wel dat sinds garage over gegaan is van van putten naar van mossel de rekening behoorlijk gestegen kwa werk. Half uurtje werk meer dan... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

In principe is dit een goed en betrouwbaar bedrijf.. ze zijn alleen uit hun jas(je) gegroeid.. daardoor duurt het afleveren van een auto echt superlang . Telefonisch zijn ze ook moeilijk bereikbaar ma... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Ford

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Ford:
Van Mossel is officieel Forddealer en heeft vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Goes, Helmond, Hulst, Middelharnis, Roermond, Roosendaal, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Ford

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Het totaalplaatje moet kloppen

Een auto koop je niet enkel om de auto maar ook om de garage, hoe je wordt benaderd, welk gevoel je bij het totaalplaatje krijgt, en hier in Terneuzen bij Van Mossel is dat dik in orde

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben tevreden over de werkzaamheden

Ik ben tevreden over de werkzaamheden. Ik had wel vragen over de rekening. Ik heb daarover gebeld maar geen bevredigend antwoord gekregen. Het ging niet over de werkzaamheden maar over de overlap van Van Mossel pechhulp en FordAssistance.

Valutata 2 stelle su 5

Zeer onpersoonlijk contact

Zeer onpersoonlijk contact. Je krijg iemand uit het land, die profecioneel is. Toe de auto werd opgehaald, werd de sleutelhanger kapot getrokken. Er werd naar gekeken en niets gezegd.

Nette service

Prima, professioneel, netjes geholpen.

Risposta di Van Mossel Ford

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze professionele en nette hulp! Dank voor uw feedback.

Een blij feestje

Ik ruilde mijn Peugeot Partner Teepee in voor een Fiat 500. En wat een andere ervaring was dit. Hier was wél aandacht, ruimte voor vragen en uitleg, geen opjagerij. Alles werd zeer netjes en fijn geregeld door Samuel, en bij de aflevering was er zelfs nog ruimte voor een enthousiaste gedeelde Ford Ka-ervaring. :-)
Al moest ik meer geld bijbetalen dan ik had verwacht, uiteindelijk is het toch, wat ik noem, 'een blij feestje' geworden, en ben ik helemaal weg van mijn Fiatje 500.

23 marzo 2026

Risposta di Van Mossel Ford

Wat fijn dat de aankoop van uw Fiat 500 zo'n positieve ervaring was! We zijn blij te horen dat u de aandacht en uitleg prettig vond. Het is goed te lezen dat u ondanks de bijbetaling tevreden bent met uw nieuwe auto. Dank voor uw feedback!

Aanschaf occasion

We zijn uitstekend geholpen bij de aanschaf van een mooie Ford Focus occasion. Echt een aanrader!

20 marzo 2026

Risposta di Van Mossel Ford

Fijn te horen dat jullie tevreden zijn. Bedankt voor de mooie review. Team van Mossel Ford Veghel wenst jullie veel rijplezier toe.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer goeg geholpen door samuel

Ik ben zeer goeg geholpen door samuel.
Gaf me de tijd en ruimte na te denken, alles uit te leggen met alle rust en geduld.
Heel tevreden met de verkoop-procedure. Hopelijk is dat ook zo voor het rijden komende tijd!

20 marzo 2026

Risposta di Van Mossel Ford

Wat fijn dat u zo goed geholpen bent en de verkoop-procedure prettig vond! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de uitleg en het geduld. We hopen dat u net zo'n fijne ervaring heeft met het rijden!

Uitsekende service

Fijne ervaring en goede hulp in het zoeken van een nieuwe auto. Zeer vriendelijk en goede service.

12 marzo 2026

Risposta di Van Mossel Ford

Wat fijn dat u een goede ervaring had bij het zoeken van een nieuwe auto! We zijn blij met uw vriendelijke woorden over onze service en hulp. Dank voor uw feedback.

Aanschaf nieuwe Ford Kuga

Zowel het aankoop gesprek als ophalen van onze nieuwe auto hebben wij prettig ervaren

10 marzo 2026

Risposta di Van Mossel Ford

Wat fijn dat jullie de aankoop en het ophalen van de auto als prettig hebben ervaren. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!

Nieuwe Ford Puma…

We hebben onlangs een nieuwe Ford Puma gekocht, onze Ford Ecosport ingeruild. Alles zeer goed verlopen. En wat een heerlijke auto is dit. De Ecosport was al goed. Maar dit rijd nog aanzienlijk lekkerder. Fijne beeldschermen en stoelen, nu ook gekozen voor een automaat.
Wil hierbij ook Peter bedanken voor de goede adviezen. Van Mossel Ford is een goede Ford agent. Ga zo door 👍

28 gennaio 2026

Risposta di Van Mossel Ford

Hallo Floris, bedankt voor deze mooie woorden van jou als jarenlang enthousiast Ford-rijder! daar doen we het voor en nog veel rijplezier met de Ford Puma.

Goed bedrijf

Vriendelijke verkoper
Goede uitleg over de auto
Nemen echt de tijd voor je

28 febbraio 2026

Risposta di Van Mossel Ford

Wat fijn dat we u goed van dienst konden zijn met de aankoop van uw auto. We zijn blij met uw positieve feedback en de mooie woorden over onze service.

Ford transit

Vandaag onaangekondigt even langs geweest met mijn ford transit.
Die had aangegeven dat er olie bijgevuld moest worden.
De vriendelijke receptioniste regelde gelijk een monteur die alle vloeistoffen weer netjes op peil bracht.
Kijk daar ga je graag nog 1 keer terug.
Bedankt voor de service.

26 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Hier wordt echt geluisterd naar de klant

Vanwege problemen met mijn vorige auto (geen Ford) was ik op korte termijn op zoek naar een alternatief. Op één zaterdag heb ik heel gestructureerd negen verschillende merken/dealers bezocht, met als doel mijn shortlist terug te brengen naar maximaal één of twee auto’s. Ik wist vooraf precies welke modellen ik wilde bekijken en heb niet alleen naar de auto zelf gekeken, maar ook nadrukkelijk naar de ervaring bij de dealer. Uit eerdere ervaringen weet ik namelijk hoe belangrijk een goede dealer is wanneer er onverhoopt iets misgaat.

Van alle negen bezoeken sprong Ford Den Bosch er met kop en schouders bovenuit. Ik werd snel opgemerkt, er werd echt geluisterd naar mijn wensen en we maakten duidelijke afspraken over het vervolg. Bij mijn tweede bezoek werd proactief meegedacht over enkele niet-standaard zaken. Dit werd niet als probleem gezien, maar direct opgepakt, zonder dat ik erom hoefde te vragen.

Sinds gisteren rijd ik mijn nieuwe Ford Explorer en tot nu toe heeft de dealer mijn verwachtingen volledig overtroffen. Een zeer positieve ervaring.

25 febbraio 2026

Excellent experience at Van Mossel Ford

Excellent experience at Van Mossel Ford. The whole buying process was smooth, clear, and very professional. I’m very happy with my car and the service I received. Highly recommended!

20 febbraio 2026

Risposta di Van Mossel Ford

Thank you for your positive review and we wish you good luck with the beautiful Ford Fiesta!

Valutata 1 stelle su 5

Slechte service

Na overname door van Mossel was mijn onderhoudsgeschiedenis niet meer bekend en werd ik weggestuurd met een motorprobleem, die ik sinds de aankoop van de auto ervaarde. Voorgaande dealer verleende alle service en medewerking, maar dit kon niet meer sinds van de Mossel het dealerschap overnam met dezelfde medewerkers en op dezelfde locatie.

24 febbraio 2025

Beste heer Vroomans,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons enorm te horen dat de overgang naar Van Mossel voor u niet vlekkeloos is verlopen en dat uw onderhoudshistorie niet direct inzichtelijk was. Dit is niet de service die wij nastreven.

Wij willen dit graag voor u uitzoeken en alsnog een passende oplossing vinden. Zou u via het Van Mossel Klachtenformulier uw gegevens en het kenteken kunnen delen? Dan neemt een van onze specialisten contact met u op.

Avi Ramsoedh

Valutata 5 stelle su 5

Laats mijn nieuwe auto gekocht top…

Laats mijn nieuwe auto gekocht top service ze zijn duidelijk eerlijk en transparant, ik konden zaken doen met Aron een professionele verkoper geen op of aanmerkingen eerlijk en betrouwbaar!

6 febbraio 2026

Risposta di Van Mossel Ford

Wat fijn dat de aankoop van uw nieuwe auto zo positief is verlopen! We zijn blij te horen dat u onze service, eerlijkheid en transparantie waardeert. Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Vriendelijke Groet,
Team Van Mossel Breda

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più