Banner for Van Mossel Ford - Roosendaal

Van Mossel Ford - Roosendaal Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Belder 34, 4704 RK Roosendaal, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Als je een nette review wilt schrijven, kun je hem iets duidelijker formuleren. Bijvoorbeeld: “Een auto gekocht waarbij nog enkele beschadigingen overgespoten moesten worden. Bij thuiskomst bleek b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een service bij Van Mossel Ford Roosendaal! Dit terwijl wij een occasion bedrijfsauto hebben gekocht en er alleen Bovag garantie op de auto zat, voor 3 maanden, heeft dit bedrijf er alles aan ged... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk om een afspraak in te plannen, fijne service bali. Alles goed uitgelegd, met een mooi resultaat. Natuurlijk monteurs niet gezien bij het werk, maar resultaat was top. Ook een storing aan o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Ford - Roosendaal

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Ford:
Van Mossel is officieel Forddealer en heeft vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Goes, Helmond, Hulst, Middelharnis, Roermond, Roosendaal, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Belder 34, 4704 RK, Roosendaal, Nederland, Paesi Bassi

• 088 001 4660
Promotion box for Van Mossel Ford - Roosendaal

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

119 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

503 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Goede en nette service

“Een auto gekocht waarbij nog enkele beschadigingen overgespoten moesten worden. Bij thuiskomst bleek bovendien dat er een paar onderdelen in het interieur ontbraken. Dit is uiteindelijk heel professioneel en netjes opgelost. Goede service en de gemaakte afspraken zijn nagekomen.

17 giugno 2026
Valutata 4 stelle su 5

Service

Het bedrijf heeft ons genoeg ondersteund met vervangend vervoer toen onze auto voor lekkage 6 keer terug moest

1 aprile 2026
Valutata 4 stelle su 5

Ik ben tevreden over de werkzaamheden

Ik ben tevreden over de werkzaamheden. Ik had wel vragen over de rekening. Ik heb daarover gebeld maar geen bevredigend antwoord gekregen. Het ging niet over de werkzaamheden maar over de overlap van Van Mossel pechhulp en FordAssistance.

27 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ford Van Mossel Roosendaal vind ik…

Ford Van Mossel Roosendaal vind ik persoonlijk een zeer fijne garage. Alper heeft mij geholpen aan een prachtige Ford Transit Custom, volledig uitgerust en in uitstekende staat.

Mocht er iets zijn geweest, dan werd dit altijd snel en professioneel opgepakt en was de zorg voor de bus uitstekend. Ook wat betreft service en leenvoertuigen ben ik telkens prettig en vakkundig geholpen.

Tot op heden rijd ik in een mooie, goed onderhouden Transit Custom en ben ik zeer tevreden over de samenwerking en service. Ik rij veel kilometers maar wel met de geruststelling dat mijn bus het allemaal aan kan.

16 gennaio 2026
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Goede service Van Mossel Roosendaal …

Wij zijn al jaren klant bij van Mossel Ford, na overname van Automtions Ford Breda en daarvoor Ford Tigchelaar Breda. Uiteindelijk zijn we naar Van Mossel Ford Roosendaal overgestapt omdat dit beter uitkwam voor de haal en brengservice.
Ook bij het laatste onderhoud aan onze Fiesta zijn we weer heel goed geadviseerd, geholpen en alles netjes uitgevoerd conform overleg. Na afloop de auto keurig op tijd en helemaal schoon terug gekregen.

25 settembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Ben best tevreden

Ben best tevreden, maar een op een aantal punten heeft men wat steken laten vallen.
Lege tank en slecht functionerend binnenlicht. Wordt allemaal herstelt

23 ottobre 2025

Snelle afspraakwissel

Ik had een online afspraak gemaakt voor een kleine onderhoudsbeurt. Ik kreeg sneller dan verwacht de melding dat de motorolie nu vervangen moest worden. Na een telefoontje naar de werkplaats in Roosendaal kon ik dezelfde week nog terecht voor het onderhoud in plaats van 4 weken later.

20 ottobre 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più