Ik belde vanwege een leeglopende band en kon meteen komen. Toen we daar aankwamen werden we meteen geholpen en mochten plaatsnemen. Na ongeveer 10 minuten was het al opgelost. Ik kan alleen maar zegge... Leggi di più

Hierheen gegaan voor een apk keuring. Zogezegd extra dingen gedaan aan de auto daarvoor 60euro aangerekend dit zonder het te vragen of dit goedgekeurd werd of ze dit doen aan mijn auto. Thuisgekomen... Leggi di più
Een garage waar de klant nog centraal staat. Duidelijke uitleg over de werkzaamheden die gedaan moeten worden. En net het beetje extra service en klantvriendelijkheid. Tevens een garage waar al... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Ford
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Ford - Hulst
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Evenaar 1, 4561 PG, Hulst, Nederland, Paesi Bassi
- 0114 313 041

Profiteer nu van topdeals!
Leerlopende band
Ik belde vanwege een leeglopende band en kon meteen komen. Toen we daar aankwamen werden we meteen geholpen en mochten plaatsnemen. Na ongeveer 10 minuten was het al opgelost. Ik kan alleen maar zeggen topservice!!
Altijd behulpzaam en vriendelijk.
Altijd behulpzaam en vriendelijk.
Goede, snelle service.
Afspraak is makkelijk te maken.
Afspraak is makkelijk te maken.
Duidelijke communicatie met sevice manager.
Debiel hoge rekening voor reparaties en…
Debiel hoge rekening voor reparaties en dan zijn ze niet eens behoorlijk uitgevoerd.
Snel geholpen
Snel geholpen, maar de klantvriendelijkheid verdiend deze 4 sterren zeker niet.
Ik werd vanwege de 2 dagen durende…
Ik werd vanwege de 2 dagen durende reparatie thuis gehaald en gebracht.
Duidelijke instructies en advies
Super goede service
Super goede service, auto sneller dan verwacht geleverd met een top uitleg
Werd goed en snel geholpen ik ben blij…
Werd goed en snel geholpen ik ben blij dat Hulst er is en blijft
aankoop auto
Bij aankoop snelle overeenkomst met inruil/aankoop.
Vriendelijke verkoper met veel kennis van gekochte auto.
Snelle oplevering.
Optimale klantgerichtheid van Patrick…
Optimale klantgerichtheid van Patrick en zijn medewerkers!
Een garage waar de klant nog centraal…
Een garage waar de klant nog centraal staat.
Duidelijke uitleg over de werkzaamheden die gedaan moeten worden.
En net het beetje extra service en klantvriendelijkheid.
Tevens een garage waar altijd plaats is in de agenda.
Kuga
Patrick, van de garage in Hulst, is zeer meedenkend en zorg ervoor dat ik altijd tevreden ben met de geleverde service.
Positieve ervaring met Van Mossel Ford Hulst
Mijn ervaring met Van Mossel Ford in Hulst is alleen maar positief. Het personeel is eerlijk, geeft uitstekende adviezen, erg vriendelijk en behulpzaam. Niets te klagen dus, sterker nog: ik kan niet anders dan deze garage aan iedereen aanbevelen.
Perfecte service en klantvriendelijk.
Zoals altijd op een zeer correcte manier geholpen waarbij de kosten en eventuele alternatieven vooraf duidelijk besproken werden. Perfecte service en klantvriendelijk.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.