Betreft Locatie Roermond. Wat een slechte service. Verkopen kunnen ze, maar een beetje service verlenen lijkt te veel gevraagd. Het contact loopt wel snel masr inhoudelijk dik onvoldoende,... Leggi di più

Monteur Roy Flenterie was erg kundig en heeft een goed advies uitgebracht, en de auto een servicebeurt gegeven, hierna reed die weer als een zonnetje
Onze beste gezinskeuze. Verkoper heeft me indertijd de auto verkocht die het beste bij mijn wensen paste. De auto heeft daardoor een meerwaarde gekregen waar ons hele gezin inclusief onze hond plezi... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Ford
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Ford - Roermond
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Sodaweg 3, 6049 CM, Herten, Nederland, Paesi Bassi
- 0475 316 161

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ik heb onlangs een Ford Fiesta gekocht…
Ik heb onlangs een Ford Fiesta gekocht en ben ontzettend tevreden over de verkoper Juul! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd echt met mij meegedacht en alle vragen werden duidelijk en rustig beantwoord. De uitleg over de auto was helder en uitgebreid, waardoor ik met een goed gevoel de weg op ging. Ook de proefrit verliep heel fijn en gaf mij meteen vertrouwen in mijn keuze.
Al met al een super ervaring – absoluut een aanrader!
dat je ook de prijs kunt laten maken en dat je niet dierecht koop
dat ze eerlijk zijn en dat ze als een gewonnen mes praten en dat je ze ook kunt vragen wat je wild weten en daar leggen ze het je uit als je het niet weet en dat stel ik wel op prijs
Super service van Van Mossel Herten maar niet van Ford Nederland
Over F ord Nederland ben ik niet te spreken! Maken fout op fout. Gelukkig heeft van Mossel Herten elke keer geprobeerd de fouten op te lossen door een passende oplossing voor te stellen waar ik super blij meer ben. Vooral Maarten Looij ( de verkoper) en de locatiemanager verdienen een dikke duim voor hun service. Voor de fouten, waar zij niks aan konden doen, heb ik van de garage nog een dinerbon gekregen als verontschuldiging voor alles omdat zij het ook vervelend vonden
Service en klantvriendelijkheid
Mijn persoonlijke ervaring is dat zowel de service, de klant vriendelijkheid de laatste jaren (2 a3) stevig achteruit gegaan is.
Betreurenswaardig om te ervaren en zet mij aan om bij concurrentie ook rond te neuzen.
goed geholpen
goed geholpen, vriendelijke mensen bij de receptie, lekkere koffie en iets te lezen tijdens het wachten.
Zeer vriendelijke en behulpzame…
Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper. ( Juul Smeets)
Goed contact en prima service
Weer geweldig geholpen bij de aanschaf…
Weer geweldig geholpen bij de aanschaf van onze Ford fiesta.
Hoe wordt je geholpen? fijn om direct geholpen te…
Het was fijn om direct geholpen te worden. Met allerlei meetapparatuur werd er professioneel gecontroleerd. Dat werk geld kost begrijp ik en tijden veranderen. Een kleine service kost meteen flappen. Dat laatste draagt niet bij om de volgende keer meteen weer een auto bij van Mossel te kopen.
Zeer netjes geholpen
Auto gekocht, heel tevreden met onze ford fucus! Zeer netjes geholpen. Afspraken zijn goed nagekomen.
Nakomen van afspraken & behulpzaam
Komen de gemaakte afspraken na en zijn behulpzaam en meedenkend naar een oplossing.
Het was makkelijk om een afspraak in te…
Het was makkelijk om een afspraak in te plannen, ben bij aankomst meteen geholpen, personeel was zeer vriendelijk en hulpvaardig en auto was op afgesproken tijdstip gereed.
Na mijn oordeel is het onderhoud goed…
Na mijn oordeel is het onderhoud goed uitgevoerd.
Contact met van Mossel verliep prima
Contact met van Mossel verliep prima, vragen werden opgepakt en onduidelijkheden/problemen opgelost.
Slechte aflevering
Los van dat wij een Hyundai kochten in een overwegend Ford garage zou niet moeten uitmaken.
Auto was niet of nauwelijks schoongemaakt, kofferbak vol met zand en hondenharen, op de voorruit zat nog een parkeersticker op van de vorige eigenaar, voorruit had ook vettige waas. Deze was duidelijk al maanden niet uitgepoetst. Beetje zuur als je je bedenkt dat je bijna 1000 euro rijklaarmaak-kosten betaald waarin ze je van alles beloven. Makkelijk verdienen noemen ze dat.
Bij afleveren zagen we ook een sterretje in de voorruit. We kregen het advies/de vraag of we het zelf wilden regelen via de verzekering want dat kost ons dan toch niks. Naast de moeite dan...Ik had er een wrang gevoel bij, maar mijn man ging er mee accoord. Da's dan ons pakkie aan. Maar verder...blij met onze auto, maar een top garage is het niet.
Alles verliep naar wens.