Vandaag wederom een nieuwe auto opgehaald bij van Mossel DS Amsterdam. Dit keer een DS 7. Fantastische geholpen door Jorgen Noort, zoals we gewend zijn. Dankjewel 👍

L'azienda ha risposto
Meestal alles netjes en in orde. Laatste keer was er n redelijk kleine reparatie nodig (kleine lek aan n kleine container met circulaire vloeistof ' die nooit kapot gaat', is hetsteld edoch niet g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het is mijn 4e DS Met alle (DS 9,2xDS7 en Nu DS 8) problemen gehad. er waren tijden dat ze weken in de garage stonden om storingen te verhelpen zo ook, de enkele weken geleverde DS8, een mooie auto... Leggi di più
Superblij met mijn Ami! Ik ben heel goed geholpen door Lasse. Zeer professioneel en vriendelijk. Er was wat vertraging en onduidelijkheid, maar Lasse heeft dit supergoed opgepakt en alles netje... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Pieter Braaijweg 2, 1114 AJ, Duivendrecht, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Informatie over reparatie auto was slecht. Het was de eerste servicebeurt en ben de auto 5 dagen kwijt geweest.
Er waren onderdelen die vervangen moesten worden vanwege instructie fabrikant. Moesten de onderdelen nog besteld worden en dat duurde n paar dagen.
Enige positieve was de vervangende leenauto.
ik heb een onderhoudscontract en auto van 1 jaar oud!
Werd toch geconfronteerd bij 1e onderhoudsbeurt, met een rekening aan het einde van de dag. Dit werd adhv e-mail van onderhoudscontract ter plekke aan de balie 'opgelost', sorry gaan we intern regelen.....
Helaas kreeg ik toch na 2 weken een 'herinnering van debiteuren admin van Mossel om alsnog te betalen?!
Dus weer weer e-mail reactie retour aan debiteuren admin.."foutje wederom'.... Na ruim 7 werkdagen geen 'sorry voor ongemak of iets dergelijks'... dus e-mail maar doorgestuurd naar mijn 'verkoper'om het via hem af te handelen. Dus hopelijk wordt onderhoudscontact nu wel aan mijn klant gegevens gekoppeld... We wachten af....of nu mijn klantgegevens goed worden 'bjigewerkt', opdat dit "gedoe' achterwege bljift
Mijn auto was op tijd klaar, gratis gewassen en uitgezogen. Ook de navigatie- update was kosteloos. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. De prijs van de onderhoudsbeurt is reëel.
VRIENDELIJK PERSONEEL BIJ HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK OOK BIJ DE UITVOERING VAN DE WERKZAAMHEDEN KONTSTANT FEED BACK GEGEVEN TIJDENS DE WACHTTIJD LEKKERE VERSE KOFFIE MET DIVERSE VERSNAPERINGEN OP ALLE FRONTEN TOPPIE
Elektronische sleutel besteld en een medewerker zij tegen mij dat alleen jullie van mossel de sleutel mogen koppelen alleen aan de auto en dat geen andere bedrijf dit mag doen dit is voorkomen onzin herkende de dealer kan dit ook gewoon waar
Aardige medewerkers die weten wat ze doen.
Efficient, kundig.
Het hele proces is vriendelijk en professioneel verlopen.
Bij de oplevering van de auto was een onvoorzien probleem, dit is adequaat en direct door Van Mossel opgelost.
Warm welkom, lekkere koffie en een gezellige sfeer. En alles precies volgens afspraak, top service!
Snel en service gericht geholpen door zeer bekwaam personeel. Dik tevreden en zeker aan te raden!
Prettig gesprek met de verkoper en zover ik weet is de C3 behoorlijk door de controle gegaan, waardoor ik erop vertrouw een fijne veilige automobiel te hebben aangekocht.
4 sterren omdat wel de moeite gedaan is om het lakprobleem op te lossen.
Ik zie nog steeds beschadigingen en op de velgen springt de zwarte lak er gewoon af .
Vandaar dus geen 5 sterren !