Vanochtend vroeg in Tilburg geweest om mijn prachtige, nieuwe Audi A6 Sportback E-tron op te halen. Uitvoerige tekst en uitleg gehad over de auto en alle mogelijkheden. Zo hoort een aflevering in mijn... Leggi di più

Wij hebben 2mei onze leaseauto opgehaald bij Audi v Mossel Tilburg. Wij waren Jaap Pols van Ames gewend. Dus ons bezoek aan Tilburg zou flink kunnen tegenvallen. Echter niets is minder waar. Gert was... Leggi di più
Gastvrije ontvangst. Service door mij naar het station te brengen waardoor dit geen verloren dag was. En op de terugreis kreeg ik de mogelijkheid weer geboden om opgehaald te worden. Keurig en Audi wa... Leggi di più
Gisteren mijn Audi Q5 E- Hybride S-line opgehaald. Top afgeleverd , uitgebreide uitleg door Gert Schriek. bedankt ! En hij rijd geweldig !!
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Audi
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Audi
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Paesi Bassi
- vanmossel.nl/audi

Profiteer nu van topdeals!
Aangename kennismaking met deze dealer
Aangename kennismaking met deze dealer, en met Gert. Gedetailleerde en duidelijke uitleg gekregen van Gert over de nieuwe wagen. Ben blij met de auto, en nog enthousiaster gemaakt door de verkoper.

Risposta di Van Mossel Audi
Omdat ik zonder afspraak toch na…
Omdat ik zonder afspraak toch na believe ben geholpen (laadkabel )
Door Stefan Koole

Risposta di Van Mossel Audi
Prettig bedrijf waar je altijd…
Prettig bedrijf waar je altijd hartelijk wordt ontvangen en waar ze goede service verlenen.

Risposta di Van Mossel Audi
Zeer goed geholpen door verkoopadviseur…
Zeer goed geholpen door verkoopadviseur Gert. Vanaf het eerste contact is de communicatie goed en snel verlopen. Ik ben zeer tevreden over de advisering welke op een open en transparante manier is gegaan. Ook was de verkoper vriendelijk en betrokken waardoor de aflevering een hele prettige ervaring was. Gert nogmaals dank !

Geweldig
Geweldig
Zaterdag de Audi Q4 Etron opgehaald.
Een heel fijn en vriendelijk ontvangst.
Goede uitleg over de auto .
Perfect dankjewel Gert

Risposta di Van Mossel Audi
Bedankt Sjors voor het geweldige…
Bedankt Sjors voor het geweldige ontvangst van mijn nieuwe Audi A3 met persoonlijke nummerplaat
Top service! Groetjes Tatjana
Blij met de aankoop van een Audi Q4…
Blij met de aankoop van een Audi Q4 e-tron en de manier waarop de communicatie met Sjors verliep. Hij reageerde altijd netjes, snel en professioneel. De auto werd keurig netjes volgens afspraak en thuis afgeleverd.
Top service en vriendelijke mensen
Top service en vriendelijke mensen. Moest een update laten uitvoeren voor mijn Audi A6 Quattro binnen twee weken een afspraak. Tevens hadden ze de auto voor een bepaalde tijd klaar wat mij zeer goed uit kwam. Mij vrouw wilde nog shoppen in Tilburg en ze boden ons zelfs te brengen met de auto met een chauffeur luxer kan niet. Mijn vrouw wilde toch liever met de bus balen hahaha.
De Audi dealer bij mij in de buurt in Velp heeft alleen maar negatieve reviews en Van Mossel alleen maar top reviews en terecht verdient daarom 96 km extra gereden voor deze top service. Nogmaals dank en tot de volgende keer.

Risposta di Van Mossel Audi
Afspraak nagekomen zoals afgesproken…
Afspraak nagekomen zoals afgesproken ,duidelijk en rustig uitgelegd hoe en wat je met auto kunt en moet doen.
Service van hoog niveau
Service van hoog niveau, er wordt echt professioneel en gastvrij de tijd genomen om je vertrouwd te maken met de auto

APK en airco controle
Auto werd door monteur mee genomen, auto APK gekeurd. Ook aangegeven dat de airco niet voldoende werkte. ook dit werd opgelost. Airco voorzien van nieuw gas

Geweldig ontvangst van de Audi Q3
Geweldig ontvangst van de Audi Q3. Mooie verrassing onder het doek en ludiek de persoonlijke nummerplaten van het gezin. Dank Sjors!
Top geholpen door verkoper Diego en top…
Top geholpen door verkoper Diego en top geholpen met uitleg van de A3 door Pepijn.

Uitmuntend
In een woord; subliem! Van het eerste contact moment tot de aankoop en after service so far. Het team heeft een zeer professionele houding, is proactief en zorgvuldig. De Duitse Gründlichkeit wordt daadwerkelijk vorm gegeven en dat uit zich in een nauwkeurig en diepgaand werkwijze van de medewerkers. Er is een hoge teamcohesie hetgeen waarneembaar is op het gebied van communicatie, motivatie en werkplezier! Grote complimenten ook voor Rob Leenders die vast de grondlegger is van dit succes.

Risposta di Van Mossel Audi
Sjors heeft mij super goed geholpen
Sjors heeft mij super goed geholpen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe Audi.
Zeer positieve ervaring bij aflevering.
Ik heb de aflevering als zeer positief ervaren. Gert nam alle tijd voor de uitleg en het beantwoorden van vragen en liet op die manier een professionele indruk achter. Ik voelde mij zeer gewaardeerd als nieuwe klant.

Snelle en vriendelijke service
Snelle en vriendelijke service,
afspraken werden snel gemaakt én nagekomen.

Nieuwe audi Q4
Afgelopen dinsdag mijn nieuwe audi Q4 etron mogen ophalen. Super goed en fijn ontvangen door Gert Schriek. Nam alle tijd om auto uit te leggen waardoor ik niks meer zelf hoefde uit te zoeken. Gert nogmaals dank.

Risposta di Van Mossel Audi
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.