Vanochtend vroeg in Tilburg geweest om mijn prachtige, nieuwe Audi A6 Sportback E-tron op te halen. Uitvoerige tekst en uitleg gehad over de auto en alle mogelijkheden. Zo hoort een aflevering in mijn... Leggi di più

Wij hebben 2mei onze leaseauto opgehaald bij Audi v Mossel Tilburg. Wij waren Jaap Pols van Ames gewend. Dus ons bezoek aan Tilburg zou flink kunnen tegenvallen. Echter niets is minder waar. Gert was... Leggi di più
Gastvrije ontvangst. Service door mij naar het station te brengen waardoor dit geen verloren dag was. En op de terugreis kreeg ik de mogelijkheid weer geboden om opgehaald te worden. Keurig en Audi wa... Leggi di più
Gisteren mijn Audi Q5 E- Hybride S-line opgehaald. Top afgeleverd , uitgebreide uitleg door Gert Schriek. bedankt ! En hij rijd geweldig !!
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Audi
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Audi
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Paesi Bassi
- vanmossel.nl/audi

Profiteer nu van topdeals!
Goed geholpen mbt leenauto en…
Goed geholpen mbt leenauto en uiteindelijk oplossen van het probleem.
Audi A1
Geen gladde praatjes maar correct ,vriendelijk geholpen door Marco. Goed geholpen met technische zaken
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Fijn en duidelijk leverprocess
Afgelopen week heb ik mijn nieuwe Audi A3 op mogen halen. We werden vriendelijk ontvangen door Gert en zijn structureel begonnen met het leverprocess. Gert neemt de tijd en zorgt ervoor dat alle administratie netjes is afgehandeld voordat we naar de auto gingen. Alle mooie snufjes en features worden haarfijn uitgelegd en je rijd pas weg, als je 100% tevreden bent. Ook het contact rondom de levering was duidelijk en netjes. Zeker een aanrader!

Ophalen nieuwe auto
Afgelopen zaterdag heb ik mijn nieuwe Audi Q6 opgehaald bij Van Mossel Tilburg. Ik ben daar uitstekend geholpen door Gert Schriek. Gert heeft ons op een zeer prettige manier ontvangen en alles over de auto op een professionele en duidelijke wijze uitgelegd.

Risposta di Van Mossel Audi
Op zoek naar een nieuwe Audi zijn we…
Op zoek naar een nieuwe Audi zijn we toevallig in Tilburg beland. Op een bijna nieuwe Q3 hebben we belangstellend gereageerd. Tot onze verbazing ontvingen we binnen het uur een telefoontje met de uitnodiging om de auto de volgende dag te komen bekijken. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door de heer Maarten van der Vrucht. De auto was precies wat we zochten en Maarten nam de tijd om ons alles over de auto en de aankoop uit te leggen.
We zijn zeer tevreden over de ontvangst door Maarten en de nieuwe aankoop.
We bevelen deze dealer aan voor de ware Audi liefhebber.

Risposta di Van Mossel Audi
Zeer plezierig onderhoud met Sjors en…
Zeer plezierig onderhoud met Sjors en furkan, super
Heel blij met deze aflevering
Dank van Mossel Valkenswaard

Aardige verkopers
Aardige verkopers, down to earth. Geen aggressieve verkooptechnieken maar gewoon op zoek naar een deal waar beide partijen blij van worden. Fijne ervaring.
en top ervaring
en top ervaring! Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak. Sjors Beeks was vriendelijk, geduldig en wist precies waar hij het over had. Ik waardeer vooral hoe eerlijk en transparant hij was over alles — dat kom je niet vaak meer tegen! Dankzij hem rijd ik nu met een grote glimlach in mijn nieuwe auto. Echt een aanrader, bedankt voor de geweldige service!
Super snel de afspraak ingepland en de…
Super snel de afspraak ingepland en de auto was snel klaar en gewassen. Daarnaast een heel aardig en kundig team!

Zien en gekocht.
Na het zien van een auto die ik graag wil. Was het contact direct goed. De verkoper zeer kundig behulpzaam. Na een onderhandeling de auto gekocht. Alles was geregeld bij ophalen.
Echt een aanrader. Dank u wel Ties.
Fam Dingemans
Vanaf het eerste contact tot en met de…
Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van mijn nieuwe Audi is alles perfect verlopen. Hartelijke ontvangst, duidelijk in uitleg en strikt in het nakomen van gemaakte afspraken. Bij Dhr Gert Schriek van Audi Tilburg heb ik al meerdere auto’s gekocht en altijd met volle tevredenheid. Top zaak.

Risposta di Van Mossel Audi
Ontzettend vriendelijk te woord gestaan…
Ontzettend vriendelijk te woord gestaan en geholden door Gert bij Van Mossel Tilburg. Ik kreeg mijn audi niet gekoppeld bij my.audi.com. Bij audi zelf kwam ik er maar niet uit. Ik werd door de robot bij audi uiteindelijk doorverbonden met Van Mossel Tilburg. Binnen no time was het geregeld door de hulp van Gert. Mijn dank is groot!

Risposta di Van Mossel Audi
Supergoed en snel geholpen door Gert
Supergoed en snel geholpen door Gert. Top service!

Risposta di Van Mossel Audi
Ik heb super goed geholpen door Sjors
Ik heb super goed geholpen door Sjors, snelle reactie op de mail en flexibel in afspraken.
Bedankt voor je hulp om een goede auto aan te schaffen.
Duidelijke afspraken rondom de intake
Duidelijke afspraken rondom de intake, daarna een warme ontvangst op de dag van de afspraak

Risposta di Van Mossel Audi
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.