Na wekenlang gezocht te hebben naar een betaalbare mooie Skoda Superb ben ik online bij Van Mossel in Valkenswaard terecht gekomen. Ik kon snel terecht voor een bezichtiging en een proefrit. Ik werd... Leggi di più

Vanochtend vroeg in Tilburg geweest om mijn prachtige, nieuwe Audi A6 Sportback E-tron op te halen. Uitvoerige tekst en uitleg gehad over de auto en alle mogelijkheden. Zo hoort een aflevering in mijn... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hebben 2mei onze leaseauto opgehaald bij Audi v Mossel Tilburg. Wij waren Jaap Pols van Ames gewend. Dus ons bezoek aan Tilburg zou flink kunnen tegenvallen. Echter niets is minder waar. Gert was... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Deskundig en vriendelijk personeel. Vooraf wordt duidelijk aangegeven wat de te verwachten kosten van reparatie zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Audi
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Audi
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Paesi Bassi
- vanmossel.nl/audi

Profiteer nu van topdeals!
Zeer positieve ervaring bij aflevering.
Ik heb de aflevering als zeer positief ervaren. Gert nam alle tijd voor de uitleg en het beantwoorden van vragen en liet op die manier een professionele indruk achter. Ik voelde mij zeer gewaardeerd als nieuwe klant.

Snelle en vriendelijke service
Snelle en vriendelijke service,
afspraken werden snel gemaakt én nagekomen.

Nieuwe audi Q4
Afgelopen dinsdag mijn nieuwe audi Q4 etron mogen ophalen. Super goed en fijn ontvangen door Gert Schriek. Nam alle tijd om auto uit te leggen waardoor ik niks meer zelf hoefde uit te zoeken. Gert nogmaals dank.

Aankoop auto
Marko heeft alle tijd genomen. Ruimte genoeg voor de vragen die we hadden. Geen opdringerige verkoop. De verkoop werd duidelijk en correct afgewikkeld.
Tussentijds telefonisch contact gehad met Sjors. Ook dit telefoontje werd correct afgehandeld.
We wachten nog op velgen inclusief banden en de originele lakstift.
Uitstekende service
Uitstekende service, goede communicatie en gemakkelijk een afspraak te maken.

Gisteren mijn Audi RS4 opgehaald
Gisteren mijn Audi RS4 opgehaald, wat een super service en enthousiasme bij alle medewerkers. ik heb een top uitleg gekregen van heel de auto en apps die mogelijk zijn om met de auto verbinden. in heel het proces netjes en goed geholpen door Gert!

Risposta di Van Mossel Audi
Keurige uitleg en diagnose gesteld
Keurige uitleg en diagnose gesteld ! Helderheid geeft altijd een goed gevoel

Risposta di Van Mossel Audi
Gewoon goede service en vriendelijke…
Gewoon goede service en vriendelijke medewerkers.
Op tijd krijg je een herinnering van je afspraak en een offerte die ook tot op de cent klopt.
Hele goede service
Hele goede service, fijn geholpen door Sjors! Auto super afgeleverd met mooie extra naam platen! Super tevreden!! Gr Chanel
De ontvangst was hartelijk met koffie…
De ontvangst was hartelijk met koffie en vlaai
Er wordt genoeg tijd vrijgemaakt voor uitleg en bezichtiging. Het gesprek over de bijzonderheden van de auto en de prijs verliep zakelijk en korrekt
Uiteindelijk goed geholpen
Uiteindelijk goed geholpen. Mijn probleem kon niet bij Audi worden verholpen en auto moest wel naar andere locatie maar dat werd goed geregeld en kreeg leenauto.

Duidelijk, hartelijk en vertrouwenswaardig
Met Ramon was er snelle en duidelijke communicatie waardoor we snel tot een goede overeenkomst zijn gekomen. De 'gemoedelijke' en hartelijke sfeer van de garage is fijn en geeft tegelijk een betrouwbaar gevoel. Yven heeft de overdracht zorgvuldig gedaan en zeer duidelijk en rustig alles uitgelegd. Leuke mensen! Zeker een autobedrijf die ik zou aanraden.
AUDI A5 avant hybride
gisteren einde dag mijn audi A5 avant hybride opgehaald.
Super service, heldere uitleg, alles apps samen geïnstalleerd, direct klaar voor gebruik niks meer aan doen.
top.
Bedankt Gert.

Risposta di Van Mossel Audi
Het onderhoudsbeurt van mijn Q3 werd…
Het onderhoudsbeurt van mijn Q3 werd geheel volgens afspraak en naar tevredenheid gedaan.
Had niet anders verwacht.
snelle service en ontzettend attent…
snelle service en ontzettend attent ontvangen door Jeroen en heel erg meedenkend top garage !!!!!
Fijne auto en goede service
Deze week heb ik een nieuwe Audi Q4 opgehaald bij Gert Schriek bij de Audi-dealer van Mossel in Tilburg en ben zeer tevreden over de wijze waarop dit werd geregeld. Een vlotte ‘papierafhandeling’ gevolgd door een duidelijke en rustige uitleg over alle ins en outs over de elektrische auto. Had de pech dat na een uur spanningsverlies in de achterband zichtbaar was. Dit is keurig door van Mossel opgelost door een nieuwe band erop te leggen en in de tussentijd kon ik gratis van een leenauto gebruik maken. Ben dan ook zeer tevreden over de service en bedankt voor de fijne kennismaking met Audi!

Risposta di Van Mossel Audi
Gisteren 24-09-2025 mijn nieuwe Audi Q4…
Gisteren 24-09-2025 mijn nieuwe Audi Q4 Sportback in ontvangst mogen nemen. Na een aantal malen telefonisch contact was het zover.
Gert Schriek ontving mij en nam alle tijd om deze auto uit te leggen.
Ik heb heel veel nieuwe auto's in mijn leven in Ontvangst mogen nemen maar deze aflevering stak daar met kop en schouders boven uit. Een dikke tien. :-)

goede service
De aflevering van mijn aangeschafte occasion verliep vlekkeloos. was een prettige ervaring.
Ben hier zeer tevreden over. heb een goed contact gehad met meerdere medewerkers.

Risposta di Van Mossel Audi
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.