Valutata 1 stelle su 5

Når jeg hadde lagt inn alt av bestillingsinformasjon inkludert kortinfo og trykket betal, fikk jeg følgende beskjed: Prisförändring För resan med avresedatum 2020-06-10 När vi kontrollerade me... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Bokade en resa till Vietnam i november betalade och klart. På morgonen därefter kommer ett mejl att resan är avbokad på grund av tekniskt fel. Inom 4 dagar betalas pengarna tillbaka rimligt och acc... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bokade biljetter juni 2023. Sedan ändrades flygtiden och jag fick välja på ny (urusel) flygtid eller återbetalning inom 15 dagar. Jag har fortfarande inte fått pengarna. Kämpade med dålig kundserv... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Har bokad flygning via Supersaver.se BRA har ändrat på flygningen så att vi förlorade möjlighet att byta I Stockholm. Vi var tvungna av boka av biljetter. Det är supersaver som äger biljetter och kan... Leggi di più

1,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Detta företag är bara så bedrövligt…

Detta företag är bara så bedrövligt dåliga och lurad på 10500.Det kanske blir läropengar för någon återbetalning lär man inte se. Men jag ska inte ge mig jag ska åka in till Kontoret i Uppsala och fråga dom.

11 aprile 2022
Valutata 1 stelle su 5

Avoid booking flights from this website

Avoid booking flights from this website. It is scam.
I booked a flight from Stockholm to Tehran operated by Lufthansa on 13 Novermber 2020 for 4082 SEK (almost 400 Euros). The airline canclled the flight. And I was refunded only 60 Euros (almost 15% of total amount). I called the agency so many times but I have never got back my money. Each time I talked with them, they told me we hav escalated your case and you have to wait.

8 febbraio 2022

Riktigt uselt, utpressning

Jag bokade en resa t&r till Genève från Stockholm. Relaterar detta inlägg till ett tidigare jag gjort i veckan, då jag som svar fick att man inte kunde hitta mitt bokningsnummer. Jag kommer därför ånyo ge er mitt omdöme och bokningsnummer, då jag mer en gärna önskar en kontakt till er, annat än att sitta i telefonkö och lyssna på hissmusik i 2 trimmar för att till sist komma fram till en indisktalande person, på andra sidan jorden, där kommunikationen är minst sagt bristfällig.

Jag hade en ombokningsbar biljett, flyg med SAS t&r. Pga covid valde vi att omboka resan från vecka 5 till juli i sommar. Innan jag ringde hade jag sett ut nya flygtider med SAS och visste exakt vad priset via SAS för oss skulle bli.
Efter att ha ombokat resan med er (går ej med SAS, då ni ”äger” denna resa då jag bokat via er tidigare) är det slutliga priset dryga 5000kr dyrare än ursprungspriset på SAS hemsida.
Först begär er försäljare att jag ska betala 1110kr direkt över telefon. Jag ställer mig skeptisk till detta, men pga. att jag inte kan komma vidare med min bokning annars så gör jag som man önskar. Ett dygn senare har jag ännu inte fått de nya flygbiljetterna, istället kommer det ett Mail från supersavertravel att jag ska betala dryga ytterligare 4000kr för min nya resa!!!! Hur är detta möjligt? Jag ringer upp till en ny försäljare, och får efter timmar i telefonkö förklarat för mig att biljettpriserna gått upp. Jag kollar ånyo aktuella priser online och de är tom billigare än priset för den ursprungliga resan vi bokat.
Det är rent lurendrejeri att behöva betala dubbla priset av resan vid ombokning via er, på trots att flygbolagets policy är att biljetten är kostnadsfri ombokningsbar.

Så nu står jag kvar med en flygresa vecka 5 som jag inte kan få boka om för mindre än ytterligare 5000kr. Vår härliga semester har blivit till ren frustration och vi kommer tyvärr inte iväg i sommar om priset ska höjas med det dubbla för att boka om.

Ser fram emot att ni kontaktar mig personligen för att förklara och lösa detta!
Att skylla på att ni inte har mitt bokningsnummer är ren nonsens.
Ordernummer LDPLKF

12 gennaio 2022
Valutata 1 stelle su 5

ingen resebyrå utan en själlös sökmotor

Supersaver består av en automatiserad sökmotortjänst med ett callcenter i Indien som inte verkar ha någon befogenhet att själv ändra i biljetterna. När det blir fel hos flygbolagen, som det ofta blir nu under Covid, kan man inte räkna med att få någon hjälp varken från flygbolaget eller hos Supersaver...

Jag har hamnat i en limbo-situation där flygbolaget Qutar Airways som jag bokade genom Supersaver, ändrade nästan alla flighter på min biljett utan att meddela mig. Resultatet blev bland annat en 33 h lång flight istället för 14 h flight som jag ursprungligen hade köpt (med 20 h väntan på flygplatsen i Qutar). När jag upptäckte det och ringde dem, svarar de att det inte är deras ansvar att informera om ändringarna, eller ändra i min biljetten, utan att det ansvaret ligger hos Supersaver. Men Supersaver informerade mig aldrig heller (troligtvis inte andra berörda heller). Min hypotes är de medvetet undanhöll informationen för att slippa ta emot problemen som då uppstår från alla berörda samtidigt.

Jag har ringt fram och tillbaka till Indien i 12 dagar (8 arbetsdagar) för att få ändrad biljett utan att det har hänt något. Teamet i Indien lovar att ändringen ska ske om några dagar varje gång. Men sedan händer inget... Känns som de ljuger för att jag ska lägga på luren.

Jag kommer senare att skicka en redogörelse till Qutar Airways. Ska fråga hur ett världens bästa flygbolag kan förstöra sitt varumärke genom att samarbeta med en tjänst som beter sig så här?

5 dicembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Selve bestilling og efterfølgende…

Selve bestilling og efterfølgende bekræftigelse gik fint. Men deres kundeservice må være en af de dårligste på markedet. Det tager en evighed at komme igennem telefonisk, ca 1 time. Medarbejderen talen et meget hurtigt engelsk med meget accent, så det er svært at forstå vedkommende. De tager penge for at tjekke ind online, men da det ikke kunne lade sig gøre beholder de bare pengene. Bestiller aldrig igennem supersaver igen.

10 novembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Undgå at bruge supersaver!

Horrible, Gruesome, terrible.
- ingen indtjekning
- elendig kundeservice
- skod hele vejen igennem

Frygteligt selskab, som er billigt fordi det ikke fungere og du skal betale ekstra fordi deres system ikke engang kan finde ud af at tjekke ind.

8 settembre 2021

LAD VÆR MED AT KØBE VIA SUPERSAVER

LAD VÆR MED AT KØBE VIA SUPERSAVER
Jeg har prøvet (som så mange andre), at få refunderet penge fra et aflyst fly pga corona. Det er umuligt og har siden givet op. Det var så 6000 ud af vinduet. I starten var de rigtig søde men efter 1.5 år styrtdykkede kundeservice. I lovede mig at jeg ville så de penge men har aldrig set skyggen af dem. For jeres egen skyld hold jer væk.

6 settembre 2021

Close to fraud

We got our flight cancelled one year ago and did still not get our money. This is a really bad company, don't book anything with them.
Stay away!

20 luglio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Supersaver svarer ikke på henvendelser…

Supersaver svarer ikke på henvendelser før man giver op.
Jeg har lige modtaget en mail med kopier af mine rykkermails fra det seneste halve år.
Her meddeler de at de ikke er ansvarlige for refusioner for aflyste flu og desuden er kravet forældet da det nu er over et år siden købet.
Ud fra dette kan jeg personligt ikke anbefale dette firma.

11 aprile 2021
Valutata 1 stelle su 5

The worst customer service ever

The worst customer service ever! The 2nd leg leg of my booking was cancelled so I called their call center to see what I can do with the ticket. They told me that since the 1st leg is still "on time" they can not refund it due to the ticket rules, and they will refund only the 2nd leg. So according to their judgement, I can still travel to my transfer point. To do what there?
Then I was yelled at because their agent couldn't make the diference between Cancelation guarantee and Cancelation protection, two diferent services that they offer. The agent was yelling at me that I never paid for Cancelation Guarantee (AVBOKNINGSGARANTI in swedish) so she would not process my request. The agent was very rude, refused to tell me her name and refused to transfer me to a supervisor or someone who could fix the problem. I would never recommend their services to anyone. Horrible experience

22 marzo 2021
Valutata 1 stelle su 5

Har väntat i över 1 år för…

Har väntat i över 1 år för återbetalning på avbokat flyg. Katastrofalt. Företaget svarar varken på mail eller telefon. De tar betalt för att återbetalning men sedan är det som att de placerar dig i ett "lågprioriterat fack". Håll er borta från detta bluff-företag!

15 febbraio 2021
Valutata 1 stelle su 5

BOKA INTE MED DETTA TJUV BOLAGET!!!

Jag har väntat i över 20 veckor för att få mina pengar återbetalda från detta företaget. Efter att ha kämpat med både SST och flygbolaget, har flygbolaget äntligen godkänt min återbetalning, dock verkar tjuvbolaget super-saver-travel inte återbetalat mina pengar. Jag börjar undra om det är en fråga om bedrägeri i detta bolaget eller om det är en fråga om att lura människor till sin rätt. Super-Saver-Travel borde ändras till Super-Thief-Travel. Om inte min återbetalning blir återbetald snarast är det illa, jag kommer göra allt för att få vartenda krona tillbaka som jag betalat för att åka på en resa som inte blev genomförd! VILKET ÄR MIN RÄTT OCH INTE STT ANSVAR ATT SNO DESSA PENGAR!!!!! NI HAR ETT ANSVAR ATT BETALA TILLBAKAA MINA PENGAR ERA J'VLAA BEDRAGARE!!

15 gennaio 2021

Never again

Booked in may, still havent got our money back. The service s u c k s, on phone I get the chance to talk to swedish support, this doesn´t happen so I gotta talk to a support in India that sounds that they are 2 metres from their phone and with accents (3 times) that is so so so hard to hear what they say. Nope, never again with these guys.

11 novembre 2020

Never Supersaver again.

We are wondering if Supersaver have closed down due to their very bad business. DONT book. You won´t even hear from them when questions are asked about refunds. We booked tickets for Georgia in May, and have not got our money back yet.

3 agosto 2020
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più