Valutata 1 stelle su 5

Är så less på SL. Hur kan ett företag vara så dåligt?? Kan busschaufförerna göra sitt jobb istället för att prata i telefon och sitta och prata med andra kollegor under körningen så att dom kan komma... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag är mycket besviken på skicket på sätena( blå linjen). De var smutsiga, ofräscha och gav ett riktigt dåligt intryck. Det kändes inte som att de hade rengjorts på länge, vilket är oacceptabelt för... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Idag när jag åkte tåg med min dotter blev hon klämd i spärren, Hon fick panik och skrek och kastade sig på golvet och grät när hon väl kom loss, jag skrek in till personen i luckan men han tittade ner... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ständiga förseningar, överfulla bussar och tåg (och det oavsett tid när man åker). Prioriterar dyra spärrar, konstiga betalsättm, ett ständigt skrikande i högtalare om vilken station det är eller om... Leggi di più

1. Servizio di trasporto
  2. Autolinea
  3. Servizio taxi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Det här är SL:s officiella sida på Facebook. Här informerar vi om sådant som är på gång i SL-trafiken och svarar på frågor till kundtjänst vardagar klockan 7-19 och helger klockan 9-17. På vår sida ser vi gärna att du delar med dig av dina åsikter för att göra Stockholms kollektivtrafik ännu bättre. Om du har ett ärende till kundtjänst som är mer personligt och du vill ha direktdialog - ring oss i stället på 08-600 10 00. Lämna aldrig ut personuppgifter som personnummer eller telefonnummer här på SL:s Facebook-sida. Vårt mål är att resenärernas kloka åsikter och idéer ska leda till att vi i Stockholm får världens bästa kollektivtrafik. För att nå målet behöver vi skapa en öppen och givande dialog där alla ges tillfälle att höras, och vi ber dig följa dessa regler: Du är välkommen med kritik och klagomål; vårt syfte är att göra saker bättre och bättre. Däremot kan vi komma att ta bort återkommande inlägg och diskussioner där vi inte kommer vidare - för att lämna plats åt andra. Kommentarer eller innehåll som innebär hot, personangrepp eller uppmanar till brott tas omedelbart bort. Personer som som vid upprepade tillfällen skriver sådant kan bli blockerade utan förvarning. Grova hot och uppmaningar till brott rapporteras till Facebook och polisen. Inlägg som innehåller personuppgifter, riskerar skada en enskild person eller som inkräktar på den personliga integriteten tar vi bort med hänvisning till Personuppgiftslagen. Du kan skicka sådan information till oss i ett meddelande i stället. Sekretessklassat material tar vi också bort från sidan. Vi kommer även att ta bort spam, reklam och marknadsföring för företag och organisationer och kommersiella budskap för tjänster eller produkter som inte är kopplade till SL. Vi tar också bort inlägg och kommentarer som utan skälig grund syftar till att misskreditera eller skada SL:s medarbetare, sammarbetsparter eller enskilda personer utanför SL. Tänk på att SL är en myndighet och att det du skriver till oss på vår Facebook-sida blir allmän handling. Samma regler gäller här som om du hade skickat ett brev till vårt kontor. På SL:s sida gäller samma regler som Facebook upprättat med dig i användaravtalet: http://www.facebook.com/legal/terms. Du får ladda upp egna bilder och filmklipp på vår Facebook-sida, men du måste ha upphovsrätten till det material du publicerar. Vi förbehåller oss rätten att ta bort bilder och filmklipp från sidan i de fall där någon annan har upphovsrätt eller där det är sannolikt att personer som förekommer inte har gett sitt medgivande till publicering.

• Lindhagensgatan 100, 112 51, Svezia

3 stelle
2 stelle
1 stella

Konstant inställda bussar!

SLs nya beteende att STÄLLA IN bussar HELT pga köer är vansinigt! Även om det är köer som innebär förseningar så vill resenärer komma fram. Nu går det inte att räkna med att bussen ens dyker upp alls! Oacceptabelt och kräver åtgärd. Sparka ledningen och prioritera resenärernas förväntan om en buss som tar dem till resmålet!

11 dicembre 2025

SL HANDIKAPP

Unga yn sitter på handikappade platser när det finns personer på bussen som behöver platsen och dom vägrar att flytta när den funktionnedsatta frågade snällt om platsen

8 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Support under all kritik!

Support under all kritik!
Passa er för här vill man göra det svårt för betalande kunder som råkar ut för något, mitt fall dubbel betalning trots period biljett.

När man uppdagar detta för support som för det första inte går att hitta någon direkt kontakt till, speciellt i specifika fall med deras chatt bot. Tillgänglighet och bra kundupplevelse finns inte.

När man väl hittar någon mail från tidigare ärenden..ja, det är återkommande problem från er. Ja då spelar ni kortet, hitta den där informationen som vi vet att du troligen inte vet eller vet med dig att det är jobbigt att hitta. Varför? Jo annars skulle vi kunna reklamera direkt och smidigt. Men SL vill ha dina pengar som de inte ska ha.

Slutar det där? Nej när man väl hittar infon behövs något mer. Ååh men nu har jag ändå engagerat mig så vi letar. Yes! hitta det de vill ha! Vad får man då som svar? Ursäkta, vi saknar informationen vi bad dig om som vi redan fått men vi orkar inte läsa mail historik. Vi vill bara vara jobbiga, du kanske ger upp?!

Inte nog med det...med all fakta så kan de inte ge besked om ersättning eller mer rätt mina stula pengar tillbaka..utan nej, får vi den här infon, som vi redan har, men vi vill ju dra ut på det. Du kanske inte svarar och går miste om dina pengar. Men skulle du nu mot förmodan orka så ska vi börja behandla ditt ärende?!
Börja?!
Detta är fuffens fasoner SL. Och ja det är sarkasm i detta, men med inblick av verkligheten.

1 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Trafikinfo gav felaktig o vag information

Trafikinformationen uppgav problem. Förseningar, tåg skulle eventuellt inte stanna vid vissa stationer och kanske köra förbi dem. Då jag hade tid att passa blev det hastigt färd med egen bil. Gick ju inte att lita på SLs så vaga uppgifter!
SL vägrar nu ersätta resa med egen bil emedan just denna avgång faktiskt ska ha gått i tid, -trots SLs information!
HUR ska man som resenär bete sig??? Det är ju absurt att SL förväntar sig att vi ska behöva chansa!! KANSKE går tåget i tid, KANSKE stannar det vid rätt hållplatser, KANSKE kommer vi dit vi ska i rätt tid....eller KANSKE inte...
SE TILL att ÄNTLIGEN få ordning på trafiken!! Det är ju problem precis hela tiden!!
URUSELT att ni sedan dribblar bort ersättning för andra transportmedel när vi resenärer försöker ordna resan med andra lösningar!!!!!

22 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

The Sl is the worst transport company I…

The Sl is the worst transport company I have ever experienced in my life. Buses,trains and commuter trains keep failing to work perfectly. Either delay or not working. The company keeps increasing fares yearly, yet Stockholm citizens and residents that use the service never complained or strike. Shity company always making me fail meetings due to late buses and trains

18 novembre 2025

Synnessjukt företag

Hur svårt är det att matcha en ersättningsbuss till pendeltåget med själva pendeltåget?? Vad är poängen med att tillsätta ersättningsbussar om de inte ens matchar med tiden där pendeln går? Tror ni att vi har extra tid att slösa på era tåg genom att sitta och vänta 15 minuter på nästa tåg efter att den som egentligen skulle gå när bussen anlänt går precis innan alla hunnit gå upp till stationen? Ni borde skämmas verkligen.

1 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Så länge SL inte tar ett verkligt…

Så länge SL inte tar ett verkligt ansvar för sina mycket dåliga tjänster kommer ingenting att förändras. Alla som någon gång har haft kontakt med kundtjänsten vet exakt vad jag menar – det verkar som om de har samlat de mest inkompetenta människorna där.
Här är lösningen: /sl. se/ kundservice/ resegarantin
Om din resa har blivit försenad med mer än 20 minuter på grund av SL (t.ex. tunnelbana, buss eller pendeltåg), kan du få delvis återbetalning eller ersättning för alternativ transport (t.ex. taxi).

24 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

SL is the worst transportation company…

SL is the worst transportation company in the world - the buses are always late or not functioning, the drivers drives dangerously fast and are a hassard to traffic security, there are always problems with the subway and the staff at customer services are completely incompetent. The ticket should be fre to compensate all people from the suffering SL causes!!!!

15 ottobre 2025

SL SUGER

Eftersom de massa dåliga recensioner så tror jag inte jag behöver förklara varför sl suger men ska ändå göra det!! Jag vänta 19 min tills nästa buss skulle komma från slussen för att kunna åka hem! O de har hänt många gånger att man väntar 15 min på samma busshållplats! Priserna för ett års biljett eller månads biljett är dessutom för höga! Många som är arbetslösa och inte har råd med de!! Dags o bojkotta SL.

29 settembre 2025

Sl är jätte dåligt

Sl är jätte dåligt! Det går inte att åka kommunalt längre, trafiksystemet funkar inte, alltid massa problem, allt faller isär och ska va miljövänligt. Ingen säkerhet. Det finn folk som blir trakasserad. Politiker lägger pengar på massa onödiga saker men inga pengar för att göra förbättringar.

28 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Monthly tickets are so expensive.

Monthly tickets are so expensive.
There are always delays or cancellations on all lines.
The trains are so dirty, stinky and disgusting.
You pay so much money every month for what?
Drivers and ticket inspectors are so unprofessional and so unsightly…
Do something SL….

27 settembre 2025

LÄR ER HUR MAN SKA SKÖTA ETT SIMPELT JOBB

Kärringen i disken säger att jag inte kan ha med mig en vanlig sparkcykel ner till tunnelbanespåret i Skanstull, hon säger att det är riskabelt eller något sådant, för några månader sedan blev ELSPARKCYCKLAR otillåtna pga litiumbatterier som kan skada omgivningen vid explosion en VANLIG SPARKCYKEL skadar inte någon omgivning, jag har gått ut och in med vanliga sparkcyklar genom spärr utan problem men denna kärring ska så klart ringa sl huvudcentral och fråga och så klart det också var tillåtet att komma igenom spärrarna med en VANLIG SPARKCYKEL.
LÄR ER HUR MAN SKA SKÖTA ETT SIMPELT JOBB.

23 settembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più