Valutata 1 stelle su 5

Är så less på SL. Hur kan ett företag vara så dåligt?? Kan busschaufförerna göra sitt jobb istället för att prata i telefon och sitta och prata med andra kollegor under körningen så att dom kan komma... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag är mycket besviken på skicket på sätena( blå linjen). De var smutsiga, ofräscha och gav ett riktigt dåligt intryck. Det kändes inte som att de hade rengjorts på länge, vilket är oacceptabelt för... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Idag när jag åkte tåg med min dotter blev hon klämd i spärren, Hon fick panik och skrek och kastade sig på golvet och grät när hon väl kom loss, jag skrek in till personen i luckan men han tittade ner... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ständiga förseningar, överfulla bussar och tåg (och det oavsett tid när man åker). Prioriterar dyra spärrar, konstiga betalsättm, ett ständigt skrikande i högtalare om vilken station det är eller om... Leggi di più

1. Servizio di trasporto
  2. Autolinea
  3. Servizio taxi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Det här är SL:s officiella sida på Facebook. Här informerar vi om sådant som är på gång i SL-trafiken och svarar på frågor till kundtjänst vardagar klockan 7-19 och helger klockan 9-17. På vår sida ser vi gärna att du delar med dig av dina åsikter för att göra Stockholms kollektivtrafik ännu bättre. Om du har ett ärende till kundtjänst som är mer personligt och du vill ha direktdialog - ring oss i stället på 08-600 10 00. Lämna aldrig ut personuppgifter som personnummer eller telefonnummer här på SL:s Facebook-sida. Vårt mål är att resenärernas kloka åsikter och idéer ska leda till att vi i Stockholm får världens bästa kollektivtrafik. För att nå målet behöver vi skapa en öppen och givande dialog där alla ges tillfälle att höras, och vi ber dig följa dessa regler: Du är välkommen med kritik och klagomål; vårt syfte är att göra saker bättre och bättre. Däremot kan vi komma att ta bort återkommande inlägg och diskussioner där vi inte kommer vidare - för att lämna plats åt andra. Kommentarer eller innehåll som innebär hot, personangrepp eller uppmanar till brott tas omedelbart bort. Personer som som vid upprepade tillfällen skriver sådant kan bli blockerade utan förvarning. Grova hot och uppmaningar till brott rapporteras till Facebook och polisen. Inlägg som innehåller personuppgifter, riskerar skada en enskild person eller som inkräktar på den personliga integriteten tar vi bort med hänvisning till Personuppgiftslagen. Du kan skicka sådan information till oss i ett meddelande i stället. Sekretessklassat material tar vi också bort från sidan. Vi kommer även att ta bort spam, reklam och marknadsföring för företag och organisationer och kommersiella budskap för tjänster eller produkter som inte är kopplade till SL. Vi tar också bort inlägg och kommentarer som utan skälig grund syftar till att misskreditera eller skada SL:s medarbetare, sammarbetsparter eller enskilda personer utanför SL. Tänk på att SL är en myndighet och att det du skriver till oss på vår Facebook-sida blir allmän handling. Samma regler gäller här som om du hade skickat ett brev till vårt kontor. På SL:s sida gäller samma regler som Facebook upprättat med dig i användaravtalet: http://www.facebook.com/legal/terms. Du får ladda upp egna bilder och filmklipp på vår Facebook-sida, men du måste ha upphovsrätten till det material du publicerar. Vi förbehåller oss rätten att ta bort bilder och filmklipp från sidan i de fall där någon annan har upphovsrätt eller där det är sannolikt att personer som förekommer inte har gett sitt medgivande till publicering.

• Lindhagensgatan 100, 112 51, Svezia

3 stelle
2 stelle
1 stella

Kör ut från parkeringen alltid 3-5 minuter försent

Att dag in och dag ut, oavsett säsong, bussar vid Danderyds sjukhus som börjar därifrån, från deras parkeringsplats, kör alltid sent ut från parkeringen, de klagar på SL app, att det är fel, men den tid som visas på hållplatsen via digitala tavlor är rätt men ändå de skyller på tiderna som SL´s tavlor visar, sen de börjar gapa och vara anklagande. Ringer man Sl service, så de lyssnar men dag in och dag ut, året om händer inget, ni tvingar människor att ta sina bilar eller annat färdmedel. hur kan det komma sig att 90% av av avgångar från denna plats är sena att köra ut till sina hållplatser mellan 3-5 minuter? Ska vi inte hinna i tid till våra arbete , skola, hem etc?

12 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Förseningar svårt att ta sig till Jobbet

Mycket dåligt av SL jag ska iväg med en buss 188 mot gullmarsplan och den ska avgå 10:10 men sen blev det försenad och nu avgår ju den 10:29 med framkomlighets problem så riktigt dåligt av dom och sen såg jag bussen in komma så togs den ur trafik

16 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Cancelled buses on a daily basis…

Cancelled buses on a daily basis without information and updates given on the SL app. One hour late from work. Buses are late more than one hour every day. The monthly ticket is way too expensive for this crappy service.

15 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Falsk marknadsföring och erbjuder blufftjänster

På appen stod det klart och tydligt att biljetten jag köpte skulle gå att använda offline och utan internet. När jag sedan hade köpt biljetten och gick ut bort ifrån internetanslutningen på flygplatsen så fungerade biljetten inte. När jag kontaktade kundservice så skrev de att det var en definitionsfråga om huruvida den fungerar offline eller inte. Det här blufföretaget måste förbjudas att verka i Sverige

23 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

SL:s kommunikation är bortom all…

SL:s kommunikation är bortom all kritik. Blir ett tåg försenat får vi veta det 30 minuter efter avgångstid. Displayen som visar när tåget kommer skiftar konstant mellan "Nu", "1 min", "-- min" etc. Åker man från en station annat än de "moderna" & centrala finns bokstavligen 0 information om tåg är inställda. Hade gärna satt negativa stjärnor om det gick. Ingen vettig informationi appen, på utrop, skärmar eller liknande. Tråkigt att en sån enkel sak som att kommunicera tågens nuvarande status ditekt i appen inte finns med dagens teknologi.

9 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Dyr tjänst som sällan fungerar.

Det tillhör undantagen att resor med SL går enligt plan. Ska man byta färdmedel under resan är det i stort sett alltid någon försening som gör att bytet inte passar. Vagnfel, växelfel, vagnbrist, förarbrist, signalfel, bussar som bara inte kommer eller är så fulla att de bara kör förbi, och är det lite vitt på backen eller någon minusgrad (i sverige, på vintern) så är det "extremväder" och inställd trafik. Vill man klaga eller fråga nåt är det telefonkö eller chattkö som gäller, och chattroboten man måste brottas med verkar använda 20 år gammal AI och fattar noll! Email är alldeles för enkelt antar jag, skulle bli för många klagomål då.
Men det är väl som vanligt, i Sverige betalar vi alldeles för lite skatt för att något skall fungera(ironi om någon inte förstod det)!

8 gennaio 2026

Vill inte ens ge EN stjärna 🌟

Vill inte ens ge EN stjärna 🌟
Men i a f jag är sjukpensionär så hade jag glömt lappen och fick böter för att de inte kunde kolla upp det på annat sätt.
Samt nu har min buss varit inställd i två dygn och även imorgon. Tåg till Södertälje går ej heller och jag behöver åka och hjälpa min mor. Som sitter insnöad. Liksom jag. Så jäkla ur dåligt när man betalar så mycket för sitt månads kort. Sen får man inte tillbaka pengarna för de dagar man ej kan åka heller. Så giriga SL är. Vill att de ska ha konkurrenter. Så de får förlora alla eller skärpa sig. Samt sabla kommun som ej plogar ordentligt. Dock kan ju bilar köra men tydligen inte en buss.

7 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Jag är så otroligt less på er

Jag är så otroligtless på er. Varje år är det samma visa av inställda avgångar och dåliga beslut där jag inte förstår vem det är som bestämmer allt. Hade velat ta ett snack med denna människa för att förstå ifall den är helt riktig i huvudet. Man ställer in hälften av alla pendeltåg tåg söderut (linje 43, västerhaninge/nynäshamn) och säger att det är p.g.s vädret. Men sen har ni mage att göra att det enstaka tåg som kommer till ett kort tåg som 300 pers ska trängas på? Hur gick tankeförmågan där? Långa tåg är inte för mycket Begärt. Jag kan ändå (typ) förstå att man ställer in hälften av alla avgångar, men att man väljer att efter det lägga in ett kort tåg är helt bortom mig. Hur kan man ta ett sådant beslut och tänka att det kommer gå bra? Jag är så sjukt besviken. Tror många håller med mig i att om det fanns ett alternativ till SL hade man bytt med rekordfart

6 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Tjänar pengar på tekniska missöden

Jag hade en giltig, korrekt aktiverad biljett under hela bussresan hem från jobbet. Ändå fick jag en tilläggsavgift.

Anledningen var inte att jag saknade biljett, utan att telefonens batteri tog slut precis vid resans slut varvid jag steg av bussen och kontrollen gjordes. När telefonen startades igen innan biljetten löpt ut kunde jag utan problem visa både biljett och kvitto där det tydligt framgår att biljett varit aktiv både före, under och efter tillfället för utfärdandet. Detta bifogades noggrannt, utförligt och bildligt i mitt bestridande.

Trots detta ignorerades bevisen och avgiften står kvar. I praktiken får en betalande resenär med giltig biljett på sig och ändå böter på grund av ett tillfälligt tekniskt hinder.

Regeln om att ”ha biljetten på sig”, ursprungligen skapad för fysiska biljetter, är uppenbarligen föråldrad och ett effektivt kryphål som kontrollanter, i detta fall ISS inte tvekar att nyttja för att tjäna lite extra pengar på !

Ett urladdat batteri blir ett likställande med ett bedrägeri; att sakna biljett, trots att biljetten i praktiken varit giltig, aktiv och på resenären under hela resans gång.

18 dicembre 2025

En styggelse för kollektivtrafiken

Om det finns en tjänst i Sverige som verkligen är en skam för den svenska kulturen och vad svenska folket står för, så måste det vara SL. Inkonsekvens och underlåtenhet att tillhandahålla det enda de borde dagligen, ändå fortsätter priserna att stiga. Ironin i att också marknadsföra till folket att det helt enkelt är fantastiskt att använda deras tjänster, men tjänsterna är ett misslyckande på allt sätt. Företaget(SL) bör likvideras och avvecklas och regeringen bör bjuda in yrkesverksamma från var de än befinner sig för att förse människorna med bra kollektivtrafik.

5 gennaio 2026

Sl reseplanering

Sl reseplanering; inga störningar på linje 713
Ok så dom 6 bussar som blockerar vägarna
Då???
Reseplaneraren fungerar ej!

5 gennaio 2026

Min biljett vart spärrad

Min biljett vart spärrad, efter den använts på en annan station i Stockholm 10 sekunder efter jag blippat in mig på min station. Biljetten vart spärrad automatiskt på grund av ”bedrägerispärr”, jag har försökt överklaga detta eftersom jag INTE gjort något för att aktivera någon spärr. De hävdar att jag har delat bild på min biljetts QR-kod, och att de inte kommer kompensera mig. Det visar verkligen brist på säkerhet i deras system, och nu har jag behövt göra en polisanmälan på detta eftersom någon kommit åt min biljett. Var försiktiga! Köpte biljetten 3 dagar innan spärren aktiverades…

28 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

SL förtjänar inget stjärna alls

SL förtjänar inget stjärna alls, inställda trafiker, blir oftare trots att man betalar dyrare varje år, men trafiken blir värre och värre. Man väntar 20- 30min eller kommer inte alls fram i dessa tider!
Värsta komunal trafik i hela EU!

17 dicembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più