Lotta på Hemköp Dr Fries Torg i Göteborg hjälpte mig med otroligt engagemang! Hon löste alla mina problem - med ett paket som skulle skickas - med ett stort leende, och utan stress eller minsta ten... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Jag gick till Hemköp som vanligt o…
Jag gick till Hemköp som vanligt o handla som stammis kund och jag förväntade inte sånt dåligt behanling av en butikpersonal jag var helt förvånad och kände jätte obehagligt när jag gick in till hemköp det fanns en kaffemaskin när man kommer in till ingången höger sidan jag hade lite snuva och tog några servetter inte en stor mängd tänkde inte att det var så hela världen om man tar några servetter och då kom en personal i butiken han började skrika på mig helt plöstligt jätte otrevligt sätt och sa du får inte ta servetter och sno och ta en hel stor mängd jag blev sorligt lämnade tillbaka servetter och då börja han höja sin röst och sa till mig är du nån jäv** idiot stick härifrån och han attackerade på mig bara för några servetter han kunde bara säga till mig okej man får inte ta servetter om man inte köper kaffe istället börja han skrika och gapa attackera han kom nästan på mig han var jätte agresiv och skyllde på mig att jag skriker först från början och att jag gjorde bara felet och att jag började Tjafsa o slutet säger han att jag har ingen rätt att handla blackebergs hemköp och att han sa många elaka och respektlöst kommentar det kändes att han gillade inte utlänsk folket det kändes mycke rasist beteende jag blev jätte ledsen
Dom bryr sej inte on kunderna alls
Dom bryr sej inte on kunderna alls
Hemköp handen har fått ny pant maskin…
Hemköp handen har fått ny pant maskin enligt bryggeriföreningen så ska hemköp ta 3 kronors pant /glas,men den nya pantmaskinen tar ej detta.
Jättedåligt av hemköp.
Lägg ner skiten!
Aldrig mer handlar jag här
Aldrig mer handlar jag här. Elaka äckliga expediter.
Idag kl ca 9.00 var jag i butiken…
Idag kl ca 9.00 var jag i butiken hemköp och skulle handla.
Jag är inte ofta och handlar i Tyringe då jag inte bor där bor i närområdet. Hur som helst. Är det otrevligt i Tyringe att ställa en fråga till butikschefen i Hemköp om vart varan de säljer ligger i butiken ( är inte stamkund, därför har jag ingen koll vart varorna ligger) . Han svarar hånande att jag ska sticka för de säljer inte det där. Jag håller upp mobilen och visar. Han hånar mig och går. Jag frågade om han verkligen sk arbeta med service då service känslan inte finns inom honom. Han kastade självklart ut mig som om jag vore en tjuv och sedan nämner han något om bil och parkeringsplats. När jag frågar honom vad menar du? Blir han väldigt arg och skriker "gå ut". Är det så man ska bli bemött i Tyringe när man handlar?
Supernöjd och ger bra service
Väldigt nöjd. Bra priser ibland. Och 3vliga och serviceminded. Hoppas Hemköp alltid finns kvar där, för jag är nöjd. Kan va lite dyrare med en del matvaror, men okej. Rekommenderas.
Hemköp tallboda har faan jämt problem…
Hemköp tallboda har faan jämt problem med paketutlämningen . Får sms om att paket finns att hämta och åker ett par mil men då finns där inget ??? Gång nummer 2 står en tös och påstår att det är dhl och inte postnord åker då till macken där det inte finns åker då tillbaka till hemköp och paketet är där . Precis som om att man inte har annat att göra . strulaffär .
Skarpnäck hemköp i Stockholm:
Skarpnäck hemköp i Stockholm:
Så väldigt otrevlig personal gång efter gång. Jag ger upp o går inte dit igen. Låt bli den här butiken om du inte önskar otrevligt bemötande.
Tack och adjö
Omdömet gäller Hemköp Stadshagen i Stockholm. Förutom ett bedrövligt bemötande från en anställd är frukt/grönt-avdelningen bedrövlig. Gamla och mögliga grönsaker. Hit går jag inte igen!
Lotta på Hemköp Dr Fries Torg gjorde min dag!
Lotta på Hemköp Dr Fries Torg i Göteborg hjälpte mig med otroligt engagemang!
Hon löste alla mina problem - med ett paket som skulle skickas - med ett stort leende, och utan stress eller minsta tendens att ge upp!
Så glad att jag kom in och fick Lottas hjälp med all
Riktigt dåligt bemötande
Riktigt dåligt bemötande ! Fick stå och vänta på att dom skulle låsa upp köttdisken vilket tog tid ! Då kommer en snorkig kassörska o säjer att dom vill stänga ! Hon skulle ju kunnat låsa upp disken så vi kunnat handla kött om hon nu var så stressad ! På talade bemötandet för butiks chefen som på ett mycket o professionellt sätt inte brydde sej ! Så slut handlat i den mycket dåliga butiken motala luxor
Dåligt bemötande av personal inne i…
Dåligt bemötande av personal inne i butiken kortedala torg,så nånchalanta,inte service inriktade ,dom har inte allt !Dom har inget till burfåglar.det hade dom innan!
Kan inte rekomendera denna butiken.
UNVIK!!!
Varför slutar Er TV-reklam alltid med…
Varför slutar Er TV-reklam alltid med olyckshändelse??? Jag får inte direkt något förtroende för Er genom det.
Vore bra om chaufförer läste…
Vore bra om chaufförer läste meddelanden, det finns ju en ruta för den skull.
Jag hade skrivit att jag inte ville ha ordern om artiklar saknades. Men det ringde ändå på porttelefonen. När jag frågade om han inte läst vad jag skrivit, så läste han och la bara på luren. Otrevligt.
Detta i Örebro.
Massa snowflakes som skriver…
Massa snowflakes som skriver recensioner.
Hemköp är najs precis som de flesta matbutiker.
Mat är dyrrt...
Kass kundservice
Kass kundservice, chattade i inloggat läge på deras web,de kunde inte se vem jag var och kunde inte hjälpa till.och varför kan man inte få digitala kvitton till mail/kivra, det står på webben att man ska få det i eposten men support säger att de endast finns på hemsidan? blir ju hopplöst att logga in i olika portaler överallt för att se sina kvitton
otydliga "medlemmspriser" får en att känna sig lurad
Var på hemköp nyss och skulle köpa bland annat vindruvor som det stog kostade "25kr" - i kassan, efter varorna hade skannats och jag hade betalat stod det att vindruvorna drogs för "34,95kr", å då frågade jag om priset.
Det visade sig att 25kr bara var för medlemmar.
Jag är inte och vill inte bli medlem (jag handlar alldrig på hemköp vanligtvis). På "25kr" skylten var det otydligt om att priset bara gällde för medlemmar (verkar va så för alla hemköps medlemmspriser plus att man måste scanna QR kod?? -usch vad fult-).
Jag känner mig iallafall lurad och lämnade tillbaka mina varor.
Tänker undvika hemköp hädanefter
Fear for your safety at Hemsöp Torsplan
The only reason for the 1 star is because I was verbally disrespected by an employee, then I was attackted by the same employee while I was recording. It's saturday evening and I'm doing my shopping for the week. I frequent this store because it is just meters from my apartment. I like most people keep a candy dish at home. As I was getting candy from the bins, I acccidentally dropped one of the bags I was holding. Not all of the candy spilled, and before I could finsh and pick it up an employee who was already sweeping the area came over and began berating as if I was a child. Before I could appologze he started mocking me and being rude.
Once I brought over another employee be became belligerent
and nearly lost his mind. This all over "spilled candy" Then as I was approaching the self-check out, he went behind the employee area and began pointing at me and talking. Wanting to get this documented for a complaint to the store management and corporate, I took out my phone and began filmming. What followed was what you see on the video! I took the sound off because it contained some foul language. However, you clearly see the trying to take my phone and get around his college to attack me.
Yes I have contacted the police and filed a police report. i am pressing charges and I will demand that Hemkop make their stores a "safe space" for everyone to shop. I am shaken and unsure if I will shop at this location again. I plan to enter counseling after this inccident. As a woman, I don't feel safe shopping here anymore.
Vi har handlat online på Hemköp i 2 år…
Vi har handlat online på Hemköp i 2 år nu och jag tror aldrig dom har glömt en vara. Punktliga, prisvärda och professionella. Vi kommer att fortsätta handla! Hatten av!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.