Vi har i starten af vores køb i Ilva haft en positiv oplevelse i forbindelse med køb af sm108 spisebord. Vi har ventet spændt i 4 mdr. på at vores bord var klar. Vi var oplyst om ventetiden, og det... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
De få ting jeg bestilte kom hurtigt. Har en del skovby møbler, må indrømme de fleste købt brugt, men vi elsker Skovbys møbler, Finish og udførelse er bare perfekt.
Som top dansk design indenfor spiseborde, er jeg meget skuffet! Når man bruger tillægsplader, er der ikke noget der holder bordet sammen, så der er store gab mellem plader samt stole ikke altid k... Leggi di più
Skovby laver pæne møbler. Men deres kvalitet har jeg ikke været så heldig med, når man henvender sig med noget defekt, kan man da købe en ny reservedel i deres webshop. Jeg har købt skabe, hvor... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
ET DANSK FAMILIEFORETAGENDE SIDEN 1933 Skovby Møbelfabrik blev grundlagt i 1933 af møbelsnedker Thorvald Rasmussen. Han skabte med vision, knofedt og faglig stolthed et fundament for bæredygtigt, funktionelt møbeldesign, som sønnen Villy Rasmussen og sønnesønnerne Preben og Jørgen Rasmussen siden har videreført i hans ånd. Snedkeriets tidlige specialopgaver udviklede sig hurtigt til komplette spisestuer, og i løbet af knap 20 år blev Skovby møbler produceret i serier. Udviklingen førte hurtigt til opbygning af et internationalt forhandlernetværk. En sund organisk vækst med fortsat fokus på gamle håndværkstraditioner, naturlige materialer og en forretningsmodel, der tager hånd om og forpligter sig i forhold til medarbejdere og miljø. EN FÆLLES PASSION Livsnerven i Skovby, og en passion fælles for de tre snedker-generationer, er funktion. Møbelvirksomheden er i dag verdenskendt for en særlig evne til at kombinere design og funktionalitet. Den gennemgående og direkte årsag til Skovbys succes er evnen til at skabe design, der kombinerer et stærkt æstetisk udtryk med innovativ funktion. Preben og Jørgen Rasmussen leder i dag en international og højteknologisk virksomhed med et positivt miljøaftryk. Skovby Møbelfabrik er også i fremtiden et danskejet familieforetagende, baseret på dansk design og kompromisløst håndværk.
Informazioni di contatto
Frichsvej 43, 8464, Galten, Danimarca
- skovby@skovby.dk
- skovby.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Øv med øv på
Jeg må også tilslutte mig den dårlige oplevelse med Skovby.
Først og fremmest er der jo den lange ventetid, det er der ikke så meget at gøre ved.
Men da vi fik vores “kvalitetsmøbler” må jeg sige at det ikke lever op til forventningerne.
For det første oplevede vi også et ben knække af en spisebordsstol, da min bror bøjer sig ned for at samle noget på. Han ender på gulvet og slipper heldigvis med en kæmpe forskrækkelse og en øm bag.
Dernæst blev vi anbefalet deres sorte bordplade “superlaminat der er nanobehandlet” den skulle være ih og åh så fedt- og smus-afvisende.
Jeg har aldrig haft et møbel der er så svært at holde. Jeg pudser løs på det og lige lidt hjælper det. Det ser altid beskidt ud.
Ringer til deres kundeservice og det var også en utrolig dårlig oplevelse. Ingen hjælp at hente og det nye stel til stolen skal jeg vente 8 uger på at få.
Kæmpe skuffelse! Og en dyr omgang oven i købet.
købet gennem ide møbler et Michigan…
købet gennem ide møbler et Michigan spisebord 15000 er prisen for noget der efter under 1 år ikke har farve på den sorte kant... Skovby og idemøbler mener det er slid... Trodt det er på hjørnet og for enden af bordet... Og vil ikke dække... Hold jer væk fra deres skrammel produkter de sælger amatør produkter til overpriser og smider ansvaret fra sig... Og ja vi fik også ved levering stole med knækkede ben og da vores søn på 25 kg satte sig på en stol faldt benet af....
Har køb 2 skænke fra Skovby
Har køb 2 skænke fra Skovby, hvor der er fejl i fineren, Skovby er af den mening jeg skal slibe skænken inden sæbebehandlig, men jeg har ellers betalt for et nyt produkt og ikke en demo vare
Lækre kvalitetsmøbler og stilfuld design.
Lækre kvalitetsmøbler og stilfuld design.
Vi har en del møbler efterhånden ig er godt tilfredse. Vi havde en uheldig episode med en gæst hvor det ene ben til en træstol knækkede.
Jeg skrev til Skovby og fortalte om episoden, i håb om at kunne købe nyt stel til stolen, så jeg ikke skulle købe en hel ny stol.
Skovby tilbyder at sende et nyt stel UB.
Det er god service.
Spisestuestole fra Skovby
Vi har 6 spisestuestole fra Skovby. For det første er benene skruet fast med ganske almindelige skruer, som løsner sig efter få ganges brug. Jeg skruer dem så fast igen, og det er da ikke noget stort arbejde, men det er ikke det, man forventer af en dyr stol. Hvis jeg ikke skruede dem fast jævnligt, ville skruehullerme efterhånden blive ødelagt, og så ville de ikke kunne sidde fast. Det er skruerne på alle 6 stole, der går løs, så det er ikke bare et problem med en enkelt stol.
Desuden kan den formspændte ryg ikke klare, at man sidder på stolen og læner sig tilbage i længere tid, så bliver den 'svajrygget'. Det er sket med 2 af stolene. Ganske vist har vi via møbelhandleren fået nye rygge til stolene, men han siger, at han i de fleste tilfælde selv dækker omkostningen, da
Skovby ikke vil acceptere det og siger, at stolene er blevet misbrugt, hvilket ikke er tilfældet. Grunden til, at vi købte disse stole, er netop den formspændte ryg, som giver mulighed for at læne sig tilbage.
Fantasktisk kvalitet
Vi har i vores haft 15 Skovby læderstole stående i venteværelset og efter 6 år og titusinder af brugere af stolene, står de stadig pæne. Desuden har de krævet meget lidt pleje.
Kan kun anbefale Skovby, da deres kvalitet er fuldstændigt i orden.
Dårlig kvalitet og kundeservice fra Skovby.dk
Vi kan desværre tilslutte os rækken af kunder, der har bestilt Skovby-spisestuestole via Idé.møbler. Vi har ligeledes oplevet laaaang ventetid og derpå følgende skade på én af de 6 stole. Stolen bliver så byttet - denne gang til én, der slet ikke er samlet og således ville brase sammen, hvis man satte sig på den.
Vi skrev en mail til Skovby med vores beskrivelse af vores oplevelse - det eneste, de havde at svare hertil var, at de var sikker på, at Idé møbler ville ombytte stolen.
Vi køber heller ikke Skovby en anden gang - og anbefaler ikke til andre.
Massiv eg hvidolie med bøg iblandet ! IDE møbler ordre nr.16222634
Havde den fornøjelse at købe Skænk samt sofabord SM232 fra Skovby, det skulle jo være "fine" møbler.Fik nu efter 7 ugers ventetid leveret sofabordet, stor var min overraskelse, da man tilsyneladende i mangel på egetræ, havde brugt 3 stykker Bøgetræ for at færdiggøre bordet.Selvfølgelig har vi meddelt IdeMøbler at vi ikke vil have dette bord, der er så svar idag, at bordet bliver taget retur og et nyt er bestilt.Så langt så godt, jeg har bare så svært ved at acceptere, at man godkender et bord som dette og sender det til kunden, ydermere er der påsat en kontrollabel på bordet.Har sendt spørgsmål samt billeder til Skovby for at høre hvorledes man kan godkende et sådan bord og efterfølgende sende det til en kunde.Lad os nu se om Skovby har lyst til at besvare min mail.Jeg vil nok fremover kigge på møbler fra andre fabrikanter.
Skovby spisebord
Vi har desværre også dårlig erfaring med skovby møbler, købt spisebord og sofabord i sort finer lakeret træ, og efter kort tid, kunne vi se vores spisebord fik grålige pletter, trods det vi altid bruger dug eller dækservietter og bordskåner netop for at passe rigtig godt på bordet. Vi fik at vide det var vores egen skyld da de mente at vi havde fejl behandlet bordet. Dvs. At det kan skyldes varme ting, som en the kande, et varmt fad eller varme tallerkner, eller bare en varm kop kaffe, hvis man ikke engang kan sidde ved et bord og spise varm mad, uden det blir kaldt fejl behandlet!!!!! Så kan man da slet ikke bruge den, Og nå jo så tabt vi lidt appelsin saft fra en skrallet appelsin på vores sofabord, det tog også lige lakken så den også fik grå pletter. Syntes virkelig det er dårlig service at man bare får at vide det er vores egen skyld, når nu man gør alt for at passe godt på sine ting, kan IKKE anbefale nogle at købe sådan et dyrt møbel som blir grim efter kort tid, der er en grund til vi køber gode kvalitets møbler, men lige netop her, er det ikke meget ved, når kvaliteten er dårlig.
Skænk Nordic SM733
Hvidlakeret skænk købt gennem Ide møbler og kunne afhentes 8 uger senere. Ingen skader på emballagen. Skænken havde så tydelig fejl omkring skinne hvor den var flækket. Ny bestilling igang, her ventede vi dog kun 7 uger. Igen ingen skader på emballagen. Ved eftersyn af ny skænk er lakeringen så krakeleret.
Man siger 3. Gang er lykkens gang, men blev dybt skuffet.
Her er så et hak i venstre låge i kanten og pt. Afventer opringning om nærmere aftale for udskiftning. Kan desværre ikke give stjerner eller anbefale produkter fra Skovby Møbler.
Det har desværre også haft omkostninger at tage fri fra arbejde for at være hjemme ved levering.
Måske kvalitetskontrol skulle indføres på jeres fabrik.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.