L'azienda ha risposto
Køb kun hvis du har rigtig mange fridage eller går hjemme. Fik reol byttet 3 gange , modtaget anden smadret. Denne gad vi ikke bytte, da den næste sikkert også ville være defekt. Og indpakningen... Leggi di più
Selve kvaliteten virker ok, men det må man vel også forvente til den pris. Bag laminaterne er der en grov spånplade, så til monteringen valgte vi franske skruer med planskiver i stedet for unders... Leggi di più
Danish furniture manufactor
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Bestilte lidt forskellige lakerede moduler med tilbehør til 12. januar 2026. Flere moduler har beskadiget i lakken, som forhandleren også anerkender. Skaderne sidder i overfladen over hver fastgørelse af skillevægene. Første ombytning tog over 6 uger og var stadig fejlbehæftet selvom de havde lovet en ekstra gennemgang inden levering. Nu er vi så igang med at vente på 2. ombytning. Vi er nu informeret om, at hvis alt gør vel, ankommer det 6. maj 2026. Det virker helt sort, og ikke en gang et undskyld er modtaget. Virker som og det ikke kun er deres økonomi den er helt gal med, men også kundekontakten og kvalitetskontrollen.

Risposta di Hammel Furniture A/S
Selve kvaliteten virker ok, men det må man vel også forvente til den pris.
Bag laminaterne er der en grov spånplade, så til monteringen valgte vi franske skruer med planskiver i stedet for undersænkede træskruer.
Vedr. åbninger til kabler trækker det til gengæld meget ned at åbningerne slet ikke er store nok til schuko-stik som sidder på en del elektronik (De store runde stik med mulighed for jordforbindelse).
Vi løste problemet ved at fræse "skjulte" steder i møblet, men det er ikke det man forventer af et TV møbel til ca. 7000.- kr, og det trækker ned.

Update 👎😡
Låger lovet til levering 17/1/2025 (Møbler leveret i aug 2024.
Den nedslående besked fra vores forhandler var at Hammel igen, igen, igen, har udsat leveringen af låger med 10 uger til 28/3/2025 altså 7 måneder, (7 måneder) efter levering af reolerne. DE skider på deres forhandlere og disses kunder)
Vores forhandler spurgte så til om man kunne regne med den 28/03/2025, hvortil den næsvise Hammel medarbejder svarede: VI kan jo også sige 28/03/2026 og håbe på at I så overholder dette.
Jeg har også henvendt mig på mail til noget i TOPPEN af salgsafdelingen, men de har så valgt at ignorere mig, det siger jo også alt.
PS: Hammel er blevet noget SKRAMMEL, bejse arbejdet på møblerne står slet ikke i forhold til den alt for høje pris.
Skrammel fra Hammel. (Mistral)
Så hørte vi fra vores forhandler, Hammel har udsat levering af reklamation, denne gang med yderligere 9 uger, (altså de bruger 19 uger på at rette en fejl, som de har lavet 😡man burde sende hele pisset retur eller kommer der en rimelig kompensation, vi har købt mistral for over kr 50000,- i år
Har for 3. gang i år bestilt reoler for et stort beløb hos Hammel møbler, første gang leverede de til aftalt tid (5-6 uger), anden gang fik vi besked samme uge som levering at de udskød det en uge. Tredje gang gjorde de det samme, men vores møbelhandler hentede selv reolerne i Randers og leverede dem i aftalt uge.
Da vi så pakker ud, er der farve/glans forskel på 4 ud af 8 låger (sortbejset) hvilket vi klager over, nye kan de først levere om 10 uger. Det er dem og ikke os som har fejlet, men sådan behandler de deres kunder.
Så aldrig mere noget fra Hammel 😡
Har fået produceret et tvskab for nøjagtig 3 år siden, der er knækket i ophænget og splittet total ad. De påstår det er dyvlerne der er knækket, men det er ikke korrekt. Jeg tilbød at aflevere det hele hos Ilva i Fredericia, så de kunne se hvad der var sket. Men alle lukker bare sagen og siger reklamationsretten er overstået. utrolig arrogance, troede at når vi valgte et dansk produkt ville vi få noget godt kram. Men det er bestemt ikke tilfældet.
Har indenfor det sidste år købt 8 forskellige EDGE reolmoduler, hos den samme forhandler.
Da vægophænget begynder at miste befæstigelsen på ryggen på en af reolerne, beslutter vi at købe nogle metalben til montering istedet.
Det viser sig reolen kun må belastes med 20kg, jeg gætter på vi har haft 15-20kg stående. Ja, vi har reklameret overfor butikken, men selvom den kan limes fast igen, så har vi ikke tænkt os at stole på det kan holde fremover.
Butik kan så ikke overholde den leveringstid de anfører på hjemmesiden, derfor vil jeg af nysgerrighed høre om det virkelig kan være rigtigt at Hammel er mere end en uge om at levere ganske få ben til butikken
Bliver mødt af en meget arrogant og afvisende dame, som blot fortæller mig at det må du snakke med butikken om.
At møblerne er af middelmådig kvalitet, trods det store prisskilt er en ting, men at man så samtidig udviser denne arrogante og afvisende holdning, trods de anfører en kundeservice kontakt på deres hjemmeside, som viser sig kun beregnet til butikker, er jo tragikomisk.
Jeg har købt Meza spisebord i hvidpigmenteret lak.
Efter 14 dage havde det adskillige brugsspor på bordpladen i form af lakafskallinger og pletter, som ikke kan tørres af, som vejledningen beskriver.
Forhandleren har behandlet det som en reklamation med fejl i lakken. Ventetiden er igen ca. 2-3 måneder, som den oprindelige produktionstid også var.
Da jeg er bekymret for, at det samme vil ske med den nye tilsvarende bordplade, har jeg i mellemtiden overvejet en nanolaminatbordplade, og var parat til at betale merprisen i forhold til den nuværende bordplade.
Forhandleren kontaktede Hammel Furniture for at høre om muligheden for denne i stedet for hvidpigmenteret lak.
Det ville være muligt, men til normal pris for en ny nanolaminatbordplade + et gebyr på kr. 1100, fordi de skal tage den anden bordplade retur. Den er stadig hos forhandleren og ikke pakket ud. Det vil sige, at det er en dyrere løsning for mig, end at købe en ny bordplade udenom reklamationen..DET ER DA FULDSTÆNDIG VANVITTIGT............
Så nu frygter jeg, at spisebordet kun kan bruges med dug på, for at bordpladen skal holde sig pænt.
Forhandleren gav ellers udtryk for, at den købte bordplade var nem at have med at gøre, og holdt sig pæn ved brug - UDEN DUG...........
Jeg har et modul i mistralserien, der er
over 20 år gammelt, og den bredte bliver ikke produceret mere. Jeg havde mistet vægbeslaget i forbindelse med nogle flytninger. Jeg skrev til Ilva og spurgte om de havde sådan et beslag, de kontaktede Hammel, der mailede til mig, og efterfølgende lavede et beslag til mig uden regning.
Det er god service. Tak for det.
Kh. Else Neerbek
Har købt 6 freja stole er super glad for dem. Kan anbefales hvis man har problemer med ryg og hofter. Sidder rigtig godt

Risposta di Hammel Furniture A/S
Fik den bedste hjælp jeg kunne ønske mig. Tak for det.
Jeg henvendte mig til kundeservice, idet jeg havde brug for en skilleplade til mit TV møbel.
Jeg fik en tilsendt, den ankom i løbet af 2 dage.

Risposta di Hammel Furniture A/S
Jeg er glad for de 2 mistral skænke vi har købt. Reolen har vi fået flot sammensat, men den er ikke funktionel. Reolpladerne har nemlig ikke styrke nok til andet end let nips. De får hurtigt bueform, hvis man f.eks. bruger dem til bøger. Skrivebordet med 3 skuffer er en stor skuffelse. Vi har kun brugt det til pynt og alligevel har bordpladen fået bue - kort sagt uanvendeligt som skrivebord.

Risposta di Hammel Furniture A/S
Har købt Meza nano laminat spisebord.
Efter 14 dage har det 3 ridser, som ikke kan forklares.
Et spisebord der absolut ikke er brugbart uden voksdug/dug.
Har købt mange møbler hos jer, men denne gang er det noget bras.
Djurs møbler, hvor det er købt er ligeglade.

Risposta di Hammel Furniture A/S
Købte 6 stole fra Hammel (HEBRU)...hurtigt opdagede vi, at 2 af stolene har meget grimme pletter, som ligner noget der er spildt på dem...ser ulækkert ud. Vi fik følgende mailsvar fra HEBRU, som de havde fået tilsendt fra HAMMEL.
Svar fra Hammel (HEBRU):
"Tak for din mail.
Det man ser i træet her er marvstråler, også kaldet spejl.
Det er ikke noget man kan ændre, og det er en del af egetræets struktur.
Det er klart, at hvis man som kunde ikke kender til fænomenet eller produktet ikke ser ud som forventet, så kan det være svært at forstå og acceptere.
Da vi har med et naturmateriale at gøre, kan der forekomme forskel i både struktur og farve.
Vi er en grøn virksomhed, og vi bestræber os på at søge bæredygtige muligheder i samarbejde med vores leverandører.
Derfor sørger vi for at udnytte det træ som bliver fældet, bedst muligt. Det betyder også, at der kan være forskel i udseende, da ikke to træer er ens.
Dette anses ikke som en produktionsfejl, og vi kan desværre ikke hjælpe med en ombytning her.
Håber det var svar på din forespørgsel".
Set ud fra mit synspunkt, er det mangel på kvalitet, når man kan sælge en stol til kr. 3800,- der ser sådan ud. Fint HAMMEL gerne vil udnytte træet, men forbrugerne bør jo vide, at de kan få et bord, stol eller andet som ligner noget der er spildt på. Men der er åbenbart ikke nogen kvalitetskontrol hos HAMMEL....kvalitet er jo også at forbrugeren kan lide det han ser. Måske forhandler og producent burde oplyse om dette fænomen, så køberne er informeret.
Ligeledes bestilte vi 2 MISTRAL natborde....vi fik kun 1. Forhandler oplyste at HAMMEL havde læst forkert på ordren....så nu kan vi vente yderligere 6 uger på natbord nummer 2.
Er jeg imponeret....ikke helt 😐
Jeg kan også undre mig over, at forhandler altid henviser til producent....ifølge købeloven er det forhandler der har ansvaret....det er jo dem jeg har købt det hos.

Har købt reolsystem Mistral, hos ILVA,
Hammel Furniture skulle bruge 1,5 måned til at producer reolerne, ok.
Da reolerne bliver leveret, er soklerne i eg og ikke bøg som bestilt. Det tager så yderligere 1.5 måned at producerer 3 enkle sokler.
Det er meget dårlig kundeservice, da soklerne er fabrikkens fejllevering.

Risposta di Hammel Furniture A/S
Dansk producerede møbler når de er bedst 👌🏼 Jeg har efterhånden fået opbygget en pæn samling af mistral og andre møbler fra Hammel og jeg er svært tilfreds! Både det tidsløse udseende, holdbarheden og det de mange muligheder for udskiftning af låger, skuffer og greb for at ændre udseende er jo helt genial 🙏🏼 Hvis man kunne give 10 stjerner havde i fået det!

Risposta di Hammel Furniture A/S
Vi skulle have nye spisestue stole og besluttede for at købe dansk produceret.....de danske kroner skal blive i Danmark 🤗 Vi fandt en stol fra Findahl der hed Mette (produceret af Hammel) som vi forelskede os i. Vi havde dog en del spørgsmål ang. træbehandling og lædersæde. Vi skrev til Hammel og fik straks svar samt rigtig god service og feed back fra dem (Charlotte og Louise). På baggrund af deres feed back har vi nu bestilt 6 stole i eg samt 2 nye skuffer til vores Mistral reol ligeledes i eg.....de hvide skal udskiftes så møblerne nu matcher hinanden. Vi har haft reolen i en del år....og hvor er det fantastisk, at man bare kan skifte skufferne og så har man straks et nyt look 👍😄 Vi er så glade for vores reol.....meen den nye udgave med de smalle kanter.....hmmm.... måske man skulle skifte ud 🤔
Jeg kan kun anbefale møbler fra Findahl/Hammel....5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig og min husbond.

Risposta di Hammel Furniture A/S
Super høj kvalitet og flotte møbler!
Jeg har fået mine nye Mistral og Edge møbler hjem - super nemme at samle og hænge op!
Kan klart anbefale deres møbler - de pynter godt i hjemmet! :)

Risposta di Hammel Furniture A/S
Ingen service! ... Har købt to Mistral reolsystem for ca. kr. 40.000,00 igennem årene.. Ønsker at hænge en CD-reol op på vægen, men mangler en trækile til montering på væg.. pris ca.....kr. 5-10,00 - ringer til Fabrik idet "ide- møbler" er lukke p.g.a. corona - Fabrikken vil ikke sende uden beregning omtalte kile og de sælger ikke til private....
Konklusion: Et pænt produkt men dyr.. og ingen service - mon ikke man kan finde et andet produkt næste gang....
Updat.... Blev kontaktet af "Hammel Furniture" og de sendte manglede trækile.. Jeg takker "Trustpilot" og "hammel Furniture"

Risposta di Hammel Furniture A/S
Flotte møbler men malingen/lakken er meget ringe i forhold til pris.
Der kom ridser i lakken allerede første dag, og siden da har vi ikke turde placere noget på den skænk/skuffe modul vi købte.
Sammenlignet med modul serien EKET fra IKEA som vi har på børneværelserne til 1/4 af prisen anbefaler jeg ikke at købe produktet.

Risposta di Hammel Furniture A/S
Pga flytning og ændring af vores reol system, medførte det 2 synlige udvendige huller hvor vi havde haft 2 moduler skruet sammen. Hammel funiture.dk kunne hjælpe med reperations kit og enda u/b👍
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.