BOLIA Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik en rigtig kompetent og meget venlig behandling af Caroline, da vi senest handlede sofaer. De bedste anbefalinger fra os. Venlig hilsen Helle og Lars fra Dragør

Valutata 3 stelle su 5

Gode produkter og hjælpsomt personale - men ærgerligt at I ikke kunne hjælpe med transport af stor sofa blot fordi det var en udstillingsvare. Hellere betale mere og slippe for besværet selv.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig dejlig butik at komme ind i. Lækker atmosfære og sød velkomst at de ansatte. Man følte sig set af dem og velkommen. De var yderst kompetente og ekstremt hjælpsomme uden at være sælger-agtige... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har brug for nyt sofabetræk til en dyr sofa, købt for 9 år siden. Kundeservicemedarbejderen, jeg skrev med, brugte tid på at hjælpe mig med at finde den helt rigtige type uldstof i korrekt farve.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di arredamenti per salotti
  5. Negozio di mobili da esterno
  6. Negozio di divani

Scritti dall'azienda

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

Scritti dall'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

477 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Happy but not very happy.

We have bought the exposition item and we had to dismantle by ourselves. The policy is to not even give the box of the item with a high risk of damaging it.
The item though is nice.

5 luglio 2026

Hi Domenico,
Thank you very much for your review.
Since you purchased a display model from our store, we can’t always guarantee that the products will come in their original packaging. We hope you'll be happy with the item.
Have a wonderful day.
Best regards,

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik en rigtig kompetent og meget…

De bedste anbefalinger fra os.
Helle og Lars fra Dragør

13 luglio 2026

Hej Helle og Lars
Mange tak for jeres flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at I fik en kompetent og venlig behandling. Det betyder meget for os, at vores kunder har en god oplevelse.
I ønskes en skøn sommer.

Valutata 3 stelle su 5

Gode produkter og hjælpsomt personale

6 luglio 2026

Hej Stinne
Mange tak for din anmeldelse.
Vi beklager, at vi ikke kunne hjælpe med transporten af udstillingsmodellen, men vi er glade for at høre, at du synes godt om vores produkter og personale. Vi tager din feedback til os, så vi kan forbedre vores service og processer.

Valutata 1 stelle su 5

Har ikke modtaget min vare

Har ikke modtaget min vare. Har talt med kundeservice og har endnu ikke fået en tilbagemelding på status. Afventer

7 luglio 2026

Hej Brian
Tak for din anmeldelse!
Vi beklager den manglende vare og den manglende opdatering. Vi vil undersøge sagen nærmere og sende dig en mail.

Kvalitetsmøbler i flot design

Kvalitetsmøbler i flot design. Hyggelig butik. Imødekommende og søde personale. Alt i alt: supergodt oplevelse.

10 luglio 2026

Hej Olga
Mange tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse med vores møbler, design og personale.
Du ønskes en skøn sommer.

Hej Pernille
Vi er så glade for at høre, at du både er tilfreds med vores service og din nye lænestol. Tusind tak for din flotte feedback!

Fantastisk service!

Fantastisk service!

3 luglio 2026

Hej Johanne
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at i har fået en fantastisk service.

Lækre møbler

Lækre møbler. Gode tilbud

1 ottobre 2025

Hej Nina
Vi er glade for at høre, at I sætter pris på vores møbler og gode tilbud. Mange tak for din positive feedback, det sætter vi stor pris på.
Du må have en skøn dag.

Levering meget hurtigt

Levering meget hurtigt, returlabel og reklamationsvejledning medfulgte. Meget tilfreds med den modtagne vare.

1 luglio 2026

Hej Kaj
Mange tak for den positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med varen.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk betjening i Lyngby er…

Fantastisk betjening i Lyngby er butikschef. Engageret interesseret og læste mig som kunde rigtig godt.
Tak. Kommer igen.

2 luglio 2026

Hej Jeanette
Tusind tak for din flotte feedback.
Vi er glade for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse Lyngby-butikken. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Super god betjening

Super god betjening - følte os virkelig i gode hænder. Og blev hjulpet med transport og levering af sofaen. Super nemt

2 luglio 2026

Hej Elise
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at I følte jer i gode hænder og at transport og levering af sofaen var nem.
Du ønskes en skøn weekend.

Hej Jannie
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har fået en god service i butikken.
Du må have en skøn dag.

Valutata 3 stelle su 5

Kanon kundeservice, men møbler af dårlig kvalitet

Vi købte en sovesofa tilbage i 2020, da vi ventede endnu et barn, og dermed ikke havde værelser nok, når han også skulle have eget værelse. Klip til 2026, hvor det blev tid til at han skulle have eget værelse😅 Det viste så så, at sovesofaen var elendig at ligge på, så vi lavede en reklamation og fik tilkendt at få pengene retur til køb af ny sovesofa hos Bolia.
Vi finder så en anden sovesofa, Gest, får den hjem, og konstaterer at man sidder ELENDIGT! Vi sidder simpelthen på stellet, og man får mega ondt bagi af at sidde i sofaen. Skørt, ikk’, at en sofa, som de tager 52.000 kr. for ikke er til at sidde i? Vi henvender os igen hos den mest fantastiske og serviceminded medarbejder, og afventer nu, at de skal komme og ompolstre vores nye sofa. Jeg har svært ved at se det bliver bedre, men håber er grønt🌱

29 giugno 2026
Non scritta su invito

Hej Tina
Vi beklager dybt, at jeres oplevelse med vores sovesofaer ikke har levet op til forventningerne. Det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker at levere, især ikke når det gælder komfort. Vi tager jeres feedback meget alvorligt, og vi er glade for at høre, at vores kollega har været hjælpsom i jeres sag.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god og venlig service

Altid god og venlig service. Kvalitet i alle produkter og lækre materialer

28 giugno 2026
Non scritta su invito

Hej Emil
Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du altid får en god service hos os, og at du kan lide vores produkter.

Valutata 4 stelle su 5

Personale der kan deres fag

Super god og kvalificeret betjening i butikken

24 giugno 2026

Hej Johnny
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken. Tak for din positive feedback.
Vi ser frem til at levere din nye sofa.

Valutata 3 stelle su 5

Jeg var i Bolia på Vesterbro og fik…

Jeg var i Bolia på Vesterbro og fik super betjening, samt sendt tilbud på det tæppe jeg ønskede. Så det bestilte jeg nogle dage efter jeg kom hjem. Senere fik jeg ændret leveringstid til 3 måneder senere, og det oplever jeg som for lang tid og afbestilte derfor.

17 giugno 2026

Hej Lærke
Vi beklager den lange leveringstid, som førte til annulleringen af din ordre. Vi sætter pris på din feedback og vil bruge den til at forbedre vores processer.
Vi håber at kunne byde dig velkommen hos Bolia en anden gang.

Altid venligt

Altid venligt, hjælpsomt og imødekommende personale i butikken i Kbh.

21 giugno 2026

Hej
Tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at høre om jeres gode oplevelse med vores personale.

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse, har handlet i Bolia i mange år. Denne gang var hele teamet super serviceminded og med god vejledning ifht materiale valg.

20 giugno 2026

Hej Kenneth
Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid har en god oplevelse hos os.
Jeg ønsker dig en skøn dag.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più