Vi har i starten af vores køb i Ilva haft en positiv oplevelse i forbindelse med køb af sm108 spisebord. Vi har ventet spændt i 4 mdr. på at vores bord var klar. Vi var oplyst om ventetiden, og det... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
De få ting jeg bestilte kom hurtigt. Har en del skovby møbler, må indrømme de fleste købt brugt, men vi elsker Skovbys møbler, Finish og udførelse er bare perfekt.
Som top dansk design indenfor spiseborde, er jeg meget skuffet! Når man bruger tillægsplader, er der ikke noget der holder bordet sammen, så der er store gab mellem plader samt stole ikke altid k... Leggi di più
Skovby laver pæne møbler. Men deres kvalitet har jeg ikke været så heldig med, når man henvender sig med noget defekt, kan man da købe en ny reservedel i deres webshop. Jeg har købt skabe, hvor... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
ET DANSK FAMILIEFORETAGENDE SIDEN 1933 Skovby Møbelfabrik blev grundlagt i 1933 af møbelsnedker Thorvald Rasmussen. Han skabte med vision, knofedt og faglig stolthed et fundament for bæredygtigt, funktionelt møbeldesign, som sønnen Villy Rasmussen og sønnesønnerne Preben og Jørgen Rasmussen siden har videreført i hans ånd. Snedkeriets tidlige specialopgaver udviklede sig hurtigt til komplette spisestuer, og i løbet af knap 20 år blev Skovby møbler produceret i serier. Udviklingen førte hurtigt til opbygning af et internationalt forhandlernetværk. En sund organisk vækst med fortsat fokus på gamle håndværkstraditioner, naturlige materialer og en forretningsmodel, der tager hånd om og forpligter sig i forhold til medarbejdere og miljø. EN FÆLLES PASSION Livsnerven i Skovby, og en passion fælles for de tre snedker-generationer, er funktion. Møbelvirksomheden er i dag verdenskendt for en særlig evne til at kombinere design og funktionalitet. Den gennemgående og direkte årsag til Skovbys succes er evnen til at skabe design, der kombinerer et stærkt æstetisk udtryk med innovativ funktion. Preben og Jørgen Rasmussen leder i dag en international og højteknologisk virksomhed med et positivt miljøaftryk. Skovby Møbelfabrik er også i fremtiden et danskejet familieforetagende, baseret på dansk design og kompromisløst håndværk.
Informazioni di contatto
Frichsvej 43, 8464, Galten, Danimarca
- skovby@skovby.dk
- skovby.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Utilfreds
Vi har købt skovby spisebord med tillægsplade, der har været flere fejl undervejs. Tillægspladen er leveret forkert 2 gange. 3 gang blev lykkedes det endelig men så viser det sig at selve bordet også var blevet leveret forkert. Jeg bestiller et oliebehandlet bord men det viser sig at bordet er sæbebehandlet på forhånd. Og vi har selvfølgelig givet bordet oliebehanling da vi tror det er et oliebord, men bordet er sæbebehandlet det finder ud af helt tilfældigt. Så nu afventer vi svar fra ilva’s reklamations afdeling

Kvalitet og design
Rigtig god service og god vejledning…
Rigtig god service og god vejledning til at afhælpe et problem med mit Spisebord, selv om det er købt brugt og altså ikke direkte hos Skovby. Og meget fin hjemmeside om vedligeholdelse af træmøbler.
Skovby kvalitet har ikke levet op til min forventning, men de har givet en god service efterfølgende.
Skovby laver pæne møbler.
Jeg har købt skabe, hvor beslagene går i stykker og falder ned af væggen, trods vi følger deres anvisninger og stort set intet i skabene.
Købt 10 spisestuestole som alle bliver dårlige i ryggen, så man sidder dårligt i dem.
29.03.24 efter min anmeldelse har jeg haft kontakt med Skovby møbelfabrik og fået en pæn behandling.
Nye beslag og stolerygge er blevet tilsendt uden problemer.
Tak for god service Skovby.

Skovby SM304 skænk - Skovby er ikke den kavalitet som de har været
Vi købte sommer 2023 2 stk. Skovby skænke hhv. SM304 og SM306, efter mindre en et 1/2 år er de lange hylder så skæve, og svar fra Skovby er, det er et natur material og må forventes, de skal sige der kun har stået glas på hyldern, ikke noget tungt.
jeg har set ældre skænke fra Skovby uden samme problem.
så køb skovby hvis vi vil have noget dyrt industri træ, hvor i er sikre på at det er piv ringe kvalitet.

Risposta di Skovby Møbelfabrik AS
Det er flere måneder siden
Det er flere måneder siden, at jeg handlede hos jer. Så måske lidt "kikset" med en anmeldelse nu. Det er nok drillenissen, der har været på spil.
Skade på bordplade som de mener er selv…
Skade på bordplade som de mener er selv forskyldt ( passer ikke) en ny plade til møbelhusets indkøbspris 3200 og ingen til at komme og skifte den eller nogen form instruktion 👎
Øv øv øv og endnu mere øv
Øv øv øv og endnu mere øv
Også øv, at jeg er nødt til at give en stjerne🙁
Vi har desværre købt skovby spisestuestole for ca. 1,5 år siden (gennem Ilva). Ved modtagelsen var et ben på den ene stol knækket og det tog flere måneder at få en ny. Nu er ryggen knækket på en af de andre stole og jeg orker næsten ikke at tage kampen op igen.
Jeg vil i hvert fald ikke købe flere møbler hos Skovby og vil heller ikke anbefale andre at gøre det.

Bord SM27 valnød skuffende kvalitet
Vi har købt et sm27 bord i valnød finér, og den afviger markant i udseende fra både produktbilleder og beskrivelse i produktblad.
—————
Citeret fra produktblad for finérbord:
“Naturligvis retter vi under fremstilling af møblerne stor opmærksomhed på sammensætning af komponenter med lav tolerance i farve og struktur”
“Finerede møbler fremstår ofte rolige pga. deres ensartede mønstre”
——————
Ovenstående er helt modstridende med det bord vi har modtaget. Bordpladens planker er udvalgt med store runde cirkler/knaster, der i måden de er sammensat på, ligner en række aliens med store øjne. Bordet er hverken roligt eller ensartet i udtryk, men derimod vulgært og med store forstyrrende kontraster.
Skovby afviser reklamationen fordi mønsteret er forventeligt ved valnøddetræ.
Selvfølgelig er vi indforståede med at træ varierer i udseende, men vi har en forventning om at planker der afviger SÅ markant fra det markedsførte produkt, bliver fravalgt undet produktion (ligesom produktbladet i øvrigt fortæller).
Vi føler ganske enkelt ikke, at vi har fået det vi har bestilt. Snøft …

Risposta di Skovby Møbelfabrik AS
Aspen stole - ben bøjer indad
Vi fik i november 2022 leveret 4 aspen SM 58 spisestuestole. Vi er glade for dem - god siddekomfort 👍Men på alle stolene bøjer de forreste ben indad efter almindelig brug. Reklamationen har fungeret godt- vi fik 2 stole udskifter d. 2.7.23, to stole yderligere d. 26.10.23 og nu har jeg indsendt reklamation på 2 af de senest modtagne stole - samme problem - de forreste stoleben bøjer indad.
Ved opringning til Skovby får jeg at vide at de ikke har hørt om problemet?
Jeg har nu bedt om at få udskiftet understellet på de 4 stole - det håber jeg bliver imødekommet.

Risposta di Skovby Møbelfabrik AS
Har købt 2 skænke 306 og er meget glad…
Har købt 2 skænke 306 og er meget glad for disse. Så købte jeg en vitrine 307 som blev leveret uden ben. Jeg kontaktede Skovby og fik at vide at jeg kunne få benene i næste uge. Det var jeg meget ked af at høre, men mente at så måtte en kompensation være på sin plads, dette var totalt umuligt da menneskelige fejl kan ske alle steder. det er jeg enig i, men så må man også tage ansvaret og kompensere kunden for de gener det medfører. Har købt mit sidste møbel hos Skovby FØJ

Risposta di Skovby Møbelfabrik AS
Vi købte 8 stk skovby #58 stole gennem…
Vi købte 8 stk skovby #58 stole gennem forhandler.
En af stoleryggene knækkede af mens vores gæst sad på den. Beslagene gik i svejsningen. Vi klagede til Skovby Møbelfabrik direkte da stolene er over 2 år gamle. Vi mener det er en produktions fejl. Det var de fuldstændigt lige glade med.
Vi kan bare købe en ny ryg for 1500,- men hvad med de 7 andre, hvornår knækker de?

Risposta di Skovby Møbelfabrik AS
Vi købte 8 skovby stole via en…
Vi købte 8 skovby stole via en møbelforhandler. Der var 2 mdr. leveringstid. Da vi fik stolene var der fejl på 5 af stolene. Så skulle vi vente yderligere 1 1/2 måned for at få nye. I dag fik vi så at vide, at skovby har udskudt leveringen 1 måned yderligere. Det vil sige i alt vil de tage dem 5 1/2 mdr. at levere 8 stole. Stole som vi skulle have brugt til en fest i september. Hvis der også er fejl på de næste, vil det nok tage yderligere 2 1/2 mdr. med sagsbehandling og produktion af nogle få stole.

Møbler og plejemidler
Vi har købt møbler fra Skovby gennem en lokal møbelbutik, super tilfreds med kvaliteten.
Direkte hos Skovby har jeg købt plejemidler. Super forklaring på hvordan jeg bruger midlet, kan se på god video på hjemmesiden.

Risposta di Skovby Møbelfabrik AS
Købte reservedel som passede præcist
Købte reservedel som passede præcist, så den del var meget nem at skifte

Spisebords stole og spisebord
Vi købte 6 lækre spisebords stole på drejefod og i læder for 2 1/2 år siden. De er dejlige at sidde i og har god støtte i både ryg og armlæn. Imidlertid var der et par problemer med 2 af stolene. Det løste Skovby Møbelfabrik og Møblér på fineste vis. Stor ros for hjælpen. Vi har også det store udtræks spisebord til 6 plader, og det fungerer bare når vi mange til bords.

Dejligt
Dejligt, praktisk bord , der kan forlænges via indbyggede plader. Pæn konstruktion.

Risposta di Skovby Møbelfabrik AS
VIRKELIG GOD kundeservice og rådgivning.

Spisebord i Bilka-kvalitet
Vi købte i oktober 2022 et spisebord, model #106, i olieret eg, hos Erling Christensen Møbler. Vi har sparet op til bordet længe, og glædede os til leveringen. Da vi modtog bordet fremstod det råt og ubehandlet. Årerne i træet havde rejst sig, og der var ikke nogen form for behandling at spore. Der kan decideret pilles små splinter op af bordpladen. Vi er virkelig skuffede! Det har været op ad bakke at være i dialog med EC, men det er nu “endt” med, at de siger, at det er helt almindeligt, formentlig pga. at bordet har ligget noget tid på deres lager. Vi må selv slibe og oliere bordet, siger de. Vi har netop valgt et (dyrt!) og færdigbehandlet bord, for ikke at skulle stå med den slags selv. Vi har også kontaktet Skovbo, som blot siger, at “et olieret bord ikke kan færdigbehandles” og at vi selv skal “vedligeholde”.
Vi har altså købt et spisebord til knap 25.000 kr., som er et gør det selv-projekt i virkelig lav kvalitet. Vi kunne have fået tilsvarende andetsteds til mindre end 1/3 af prisen. Vi er så ærgerlige over købet - OG ikke mindst “kommunikationen” med både Erling Christensen og Skovby. Vi ønsker os brændende at returnere bordet, så vi kan få et andet af bedre kvalitet. Indtil dette evt. lykkes, kan vi på ingen måde anbefale at handle med nogen af virksomhederne.
Opdatering 16/2 efter svar fra Skovby:
Kære Nana
Vi har masser af oliebehandlede møbler - også nogle, der er gået i arv, og ingen af dem er i så elendig kvalitet som det her bord fra jer. Ingen har nogensinde krævet behandling fra ny. Vi har oliebehandlede CH24-stole, som til trods for mange år på bagen stadig er helt bløde og glatte og uden en eneste splint eller rejst åre. Vi har egetræsgulve og -bordplader i køkkenet, og gamle Børge Mogensen-bogreoler, der kræver let slib og olie max hvert 5. år. Det er simpelthen for dumt at påstå, at det andet er almindeligt. En god oliebehandling holder i mange år. Stå i det mindste ved jeres elendige lavkvalitetsprodukter.

Risposta di Skovby Møbelfabrik AS
Fik en mega god hjælp/vejledning
Fik en mega god hjælp/vejledning, da jeg ringede ang. nye beslag til vores skænk.
Tusind tak.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.