Skovby Møbelfabrik AS Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Vi har i starten af vores køb i Ilva haft en positiv oplevelse i forbindelse med køb af sm108 spisebord. Vi har ventet spændt i 4 mdr. på at vores bord var klar. Vi var oplyst om ventetiden, og det... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De få ting jeg bestilte kom hurtigt. Har en del skovby møbler, må indrømme de fleste købt brugt, men vi elsker Skovbys møbler, Finish og udførelse er bare perfekt.

Valutata 2 stelle su 5

Som top dansk design indenfor spiseborde, er jeg meget skuffet! Når man bruger tillægsplader, er der ikke noget der holder bordet sammen, så der er store gab mellem plader samt stole ikke altid k... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Skovby laver pæne møbler. Men deres kvalitet har jeg ikke været så heldig med, når man henvender sig med noget defekt, kan man da købe en ny reservedel i deres webshop. Jeg har købt skabe, hvor... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Mobilificio

Scritti dall'azienda

ET DANSK FAMILIEFORETAGENDE SIDEN 1933 Skovby Møbelfabrik blev grundlagt i 1933 af møbelsnedker Thorvald Rasmussen. Han skabte med vision, knofedt og faglig stolthed et fundament for bæredygtigt, funktionelt møbeldesign, som sønnen Villy Rasmussen og sønnesønnerne Preben og Jørgen Rasmussen siden har videreført i hans ånd. Snedkeriets tidlige specialopgaver udviklede sig hurtigt til komplette spisestuer, og i løbet af knap 20 år blev Skovby møbler produceret i serier. Udviklingen førte hurtigt til opbygning af et internationalt forhandlernetværk. En sund organisk vækst med fortsat fokus på gamle håndværkstraditioner, naturlige materialer og en forretningsmodel, der tager hånd om og forpligter sig i forhold til medarbejdere og miljø. EN FÆLLES PASSION Livsnerven i Skovby, og en passion fælles for de tre snedker-generationer, er funktion. Møbelvirksomheden er i dag verdenskendt for en særlig evne til at kombinere design og funktionalitet. Den gennemgående og direkte årsag til Skovbys succes er evnen til at skabe design, der kombinerer et stærkt æstetisk udtryk med innovativ funktion. Preben og Jørgen Rasmussen leder i dag en international og højteknologisk virksomhed med et positivt miljøaftryk. Skovby Møbelfabrik er også i fremtiden et danskejet familieforetagende, baseret på dansk design og kompromisløst håndværk.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Utilfreds

Vi har købt skovby spisebord med tillægsplade, der har været flere fejl undervejs. Tillægspladen er leveret forkert 2 gange. 3 gang blev lykkedes det endelig men så viser det sig at selve bordet også var blevet leveret forkert. Jeg bestiller et oliebehandlet bord men det viser sig at bordet er sæbebehandlet på forhånd. Og vi har selvfølgelig givet bordet oliebehanling da vi tror det er et oliebord, men bordet er sæbebehandlet det finder ud af helt tilfældigt. Så nu afventer vi svar fra ilva’s reklamations afdeling

14 dicembre 2023

Hej Hakan

Tak fordi du har valgt at købe møbler fra Skovby.

Vi beklager at der har været forvirring omkring hvilke varer du har fået leveret, og vi håber at der nu er kommet klarhed over sagen.

Valutata 4 stelle su 5

Skovby kvalitet har ikke levet op til min forventning, men de har givet en god service efterfølgende.

Skovby laver pæne møbler.
Jeg har købt skabe, hvor beslagene går i stykker og falder ned af væggen, trods vi følger deres anvisninger og stort set intet i skabene.
Købt 10 spisestuestole som alle bliver dårlige i ryggen, så man sidder dårligt i dem.
29.03.24 efter min anmeldelse har jeg haft kontakt med Skovby møbelfabrik og fået en pæn behandling.
Nye beslag og stolerygge er blevet tilsendt uden problemer.
Tak for god service Skovby.

2 febbraio 2024

Hej Margit
Vi er kede af at høre du ikke mener vores kvalitet lever op til forventningerne.
Vi arbejder mere end 200 personer i vores produktion her i Danmark hver dag på, at levere møbler i godt design og i god kvalitet.
Da din handel er lavet hos en af de møbelforretninger der sælger vores varer har vi ikke kendskab til hvilke varer det drejer sig om eller din sag i det hele taget.
Vi vil meget gerne høre nærmere hvis du vil henvende dig direkte til: customerservice@skovby.dk

Skovby SM304 skænk - Skovby er ikke den kavalitet som de har været

Vi købte sommer 2023 2 stk. Skovby skænke hhv. SM304 og SM306, efter mindre en et 1/2 år er de lange hylder så skæve, og svar fra Skovby er, det er et natur material og må forventes, de skal sige der kun har stået glas på hyldern, ikke noget tungt.
jeg har set ældre skænke fra Skovby uden samme problem.
så køb skovby hvis vi vil have noget dyrt industri træ, hvor i er sikre på at det er piv ringe kvalitet.

2 novembre 2023

2) Hej Brian
Da din handel er lavet hos en af de møbelforretninger der sælger vores varer har vi ikke kendskab til sagen.
En hylde i et skab må have en lille nedbøjning, hvilket er forventeligt.

Øv øv øv og endnu mere øv

Øv øv øv og endnu mere øv
Også øv, at jeg er nødt til at give en stjerne🙁
Vi har desværre købt skovby spisestuestole for ca. 1,5 år siden (gennem Ilva). Ved modtagelsen var et ben på den ene stol knækket og det tog flere måneder at få en ny. Nu er ryggen knækket på en af de andre stole og jeg orker næsten ikke at tage kampen op igen.
Jeg vil i hvert fald ikke købe flere møbler hos Skovby og vil heller ikke anbefale andre at gøre det.

20 dicembre 2023

Hej Jeanne

Bord SM27 valnød skuffende kvalitet

Vi har købt et sm27 bord i valnød finér, og den afviger markant i udseende fra både produktbilleder og beskrivelse i produktblad.
—————
Citeret fra produktblad for finérbord:

“Naturligvis retter vi under fremstilling af møblerne stor opmærksomhed på sammensætning af komponenter med lav tolerance i farve og struktur”

“Finerede møbler fremstår ofte rolige pga. deres ensartede mønstre”
——————

Ovenstående er helt modstridende med det bord vi har modtaget. Bordpladens planker er udvalgt med store runde cirkler/knaster, der i måden de er sammensat på, ligner en række aliens med store øjne. Bordet er hverken roligt eller ensartet i udtryk, men derimod vulgært og med store forstyrrende kontraster.

Skovby afviser reklamationen fordi mønsteret er forventeligt ved valnøddetræ.

Selvfølgelig er vi indforståede med at træ varierer i udseende, men vi har en forventning om at planker der afviger SÅ markant fra det markedsførte produkt, bliver fravalgt undet produktion (ligesom produktbladet i øvrigt fortæller).

Vi føler ganske enkelt ikke, at vi har fået det vi har bestilt. Snøft …

15 dicembre 2023

Hej Maria
Da din handel er lavet hos en af de møbelforretninger der sælger vores varer har vi ikke kendskab til hvilken sag det drejer sig om.
Henvend dig gerne direkte til: customerservice@skovby.dk så vil vi gennemgå det sammen.

Valutata 1 stelle su 5

Aspen stole - ben bøjer indad

Vi fik i november 2022 leveret 4 aspen SM 58 spisestuestole. Vi er glade for dem - god siddekomfort 👍Men på alle stolene bøjer de forreste ben indad efter almindelig brug. Reklamationen har fungeret godt- vi fik 2 stole udskifter d. 2.7.23, to stole yderligere d. 26.10.23 og nu har jeg indsendt reklamation på 2 af de senest modtagne stole - samme problem - de forreste stoleben bøjer indad.
Ved opringning til Skovby får jeg at vide at de ikke har hørt om problemet?
Jeg har nu bedt om at få udskiftet understellet på de 4 stole - det håber jeg bliver imødekommet.

6 novembre 2023

Hej Ingeborg
Vi er kede af at høre du ikke mener vores kvalitet på dine stole lever op til forventningerne.
Vi vil meget gerne høre nærmere om din sag, for at få en status fra dig.
Henvend dig gerne direkte til: customerservice@skovby.dk
Det er absolut ikke et billede af sm58 stolen vi kan nikke genkendende til- det er en stol vi gennem de seneste 10 år har solgt rigtig mange af uden nævneværdige problemer.

Valutata 1 stelle su 5

Har købt 2 skænke 306 og er meget glad…

Har købt 2 skænke 306 og er meget glad for disse. Så købte jeg en vitrine 307 som blev leveret uden ben. Jeg kontaktede Skovby og fik at vide at jeg kunne få benene i næste uge. Det var jeg meget ked af at høre, men mente at så måtte en kompensation være på sin plads, dette var totalt umuligt da menneskelige fejl kan ske alle steder. det er jeg enig i, men så må man også tage ansvaret og kompensere kunden for de gener det medfører. Har købt mit sidste møbel hos Skovby FØJ

1 novembre 2023

Hej Michael

Tak fordi du har valgt at købe møbler fra Skovby.

Vi beklager, at der ikke fulgte ben med til din vitrine, det er en ærgerlig fejl fra vores side, og rigtig træls når man ikke kan få sit nye møbel i brug med det samme.

Det retter vi selvfølgelig op på, ved at sende dig nogle nye dele snarest muligt.

Al møbelsalg foregår via vores forhandlere, og som producent kan vi derfor ikke indgå i direkte forhandlinger med forbruger.

Vi håber, at du trods startvanskeligheder, vil få lige så stor glæde af vitrinen som af dine andre Skovby møbler.

Valutata 1 stelle su 5

Vi købte 8 stk skovby #58 stole gennem…

Vi købte 8 stk skovby #58 stole gennem forhandler.
En af stoleryggene knækkede af mens vores gæst sad på den. Beslagene gik i svejsningen. Vi klagede til Skovby Møbelfabrik direkte da stolene er over 2 år gamle. Vi mener det er en produktions fejl. Det var de fuldstændigt lige glade med.
Vi kan bare købe en ny ryg for 1500,- men hvad med de 7 andre, hvornår knækker de?

24 agosto 2023

Hej Tina

Tak fordi du har valgt at købe møbler fra Skovby.

Vi er kede af at høre om din oplevelse med dine stole. Der kan desværre ske ting, som vi ikke kan gardere os imod, selvom vi bestræber os på at producere møbler i god kvalitet.

Hvis uheldet er ude som her, kan man heldigvis nøjes med at udskifte en del af stolen, for en hurtigere og billigere afhjælpning.

Da alle de varer vi producerer bliver solgt gennem forhandlere, må den oplyste pris stamme derfra.

Vi håber, at du ved hjælp af en ny ryg til stolen, vil få glæde af møblerne i mange år fremefter.

Valutata 1 stelle su 5

Vi købte 8 skovby stole via en…

Vi købte 8 skovby stole via en møbelforhandler. Der var 2 mdr. leveringstid. Da vi fik stolene var der fejl på 5 af stolene. Så skulle vi vente yderligere 1 1/2 måned for at få nye. I dag fik vi så at vide, at skovby har udskudt leveringen 1 måned yderligere. Det vil sige i alt vil de tage dem 5 1/2 mdr. at levere 8 stole. Stole som vi skulle have brugt til en fest i september. Hvis der også er fejl på de næste, vil det nok tage yderligere 2 1/2 mdr. med sagsbehandling og produktion af nogle få stole.

8 agosto 2023

Hej Helene

Tak fordi du har valgt at købe møbler fra Skovby.
Vi er rigtig kede af, at du har oplevet fejl på de stole du har modtaget, og har forståelse for, at det er ekstra irriterende, når man har ventet længe på at få sine møbler.

Alle Skovby møbler bliver fremstillet på vores fabrikker i Østjylland, og det tager tid at lave møbler helt fra bunden. Derudover kan der ske uforudsete ting i en produktion, som desværre gør at vi må udsætte en eller flere leveringer.

Vi beklager situationen, og gør alt hvad vi kan for at levere nogle flotte, holdbare stole som du kan få glæde af i mange år fremover.

Møbler og plejemidler

Vi har købt møbler fra Skovby gennem en lokal møbelbutik, super tilfreds med kvaliteten.
Direkte hos Skovby har jeg købt plejemidler. Super forklaring på hvordan jeg bruger midlet, kan se på god video på hjemmesiden.

8 maggio 2023

Hej Gitte

Vi er glade for at du er tilfreds med købet af møbler og plejeprodukter.

Valutata 5 stelle su 5

Købte reservedel som passede præcist

Købte reservedel som passede præcist, så den del var meget nem at skifte

14 aprile 2023

Hej Oluf

Tak for din fine anmeldelse.
Dejligt at du fik den reservedel du skulle bruge, så du kan blive ved med at have glæde af dit Skovby møbel.

Spisebords stole og spisebord

Vi købte 6 lækre spisebords stole på drejefod og i læder for 2 1/2 år siden. De er dejlige at sidde i og har god støtte i både ryg og armlæn. Imidlertid var der et par problemer med 2 af stolene. Det løste Skovby Møbelfabrik og Møblér på fineste vis. Stor ros for hjælpen. Vi har også det store udtræks spisebord til 6 plader, og det fungerer bare når vi mange til bords.

1 giugno 2023

Hej Arne

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at du fik den hjælp du behøvede, så du igen kunne få glæde af dine Skovby møbler.

Dejligt

Dejligt, praktisk bord , der kan forlænges via indbyggede plader. Pæn konstruktion.

11 aprile 2023

Hej Agnes

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds med dit nye bord, som vi håber du vil få glæde af i mange år.

Spisebord i Bilka-kvalitet

Vi købte i oktober 2022 et spisebord, model #106, i olieret eg, hos Erling Christensen Møbler. Vi har sparet op til bordet længe, og glædede os til leveringen. Da vi modtog bordet fremstod det råt og ubehandlet. Årerne i træet havde rejst sig, og der var ikke nogen form for behandling at spore. Der kan decideret pilles små splinter op af bordpladen. Vi er virkelig skuffede! Det har været op ad bakke at være i dialog med EC, men det er nu “endt” med, at de siger, at det er helt almindeligt, formentlig pga. at bordet har ligget noget tid på deres lager. Vi må selv slibe og oliere bordet, siger de. Vi har netop valgt et (dyrt!) og færdigbehandlet bord, for ikke at skulle stå med den slags selv. Vi har også kontaktet Skovbo, som blot siger, at “et olieret bord ikke kan færdigbehandles” og at vi selv skal “vedligeholde”.

Vi har altså købt et spisebord til knap 25.000 kr., som er et gør det selv-projekt i virkelig lav kvalitet. Vi kunne have fået tilsvarende andetsteds til mindre end 1/3 af prisen. Vi er så ærgerlige over købet - OG ikke mindst “kommunikationen” med både Erling Christensen og Skovby. Vi ønsker os brændende at returnere bordet, så vi kan få et andet af bedre kvalitet. Indtil dette evt. lykkes, kan vi på ingen måde anbefale at handle med nogen af virksomhederne.

Opdatering 16/2 efter svar fra Skovby:
Kære Nana
Vi har masser af oliebehandlede møbler - også nogle, der er gået i arv, og ingen af dem er i så elendig kvalitet som det her bord fra jer. Ingen har nogensinde krævet behandling fra ny. Vi har oliebehandlede CH24-stole, som til trods for mange år på bagen stadig er helt bløde og glatte og uden en eneste splint eller rejst åre. Vi har egetræsgulve og -bordplader i køkkenet, og gamle Børge Mogensen-bogreoler, der kræver let slib og olie max hvert 5. år. Det er simpelthen for dumt at påstå, at det andet er almindeligt. En god oliebehandling holder i mange år. Stå i det mindste ved jeres elendige lavkvalitetsprodukter.

16 febbraio 2023

Kære Simone

Vi er kede af at I ikke er tilfredse med jeres SM106 spisebord i olieret eg.

Gennem dialog på mail, har vi vejledet jer til hvordan I bedst muligt vedligeholder jeres bord.
Som nævnt i mailkorrespondancen, så anbefaler vi altid at et oliebehandlet bord skal behandles inden ibrugtagning og herefter 2-3 gange om året, da olien tørrer ind over tid. Dette er helt normalt for alle oliebehandlet produkter, da det er naturmaterialer.

Som tidligere nævnt, så kan et oliebehandlet bord desværre ikke færdigbehandles fra fabrikkens side. Det kræver pleje med olie løbende.
Det plejer træet, hærder overfladen og gør den mere modstandsdygtig over for smuds og fugt.

Når man køber et massivt oliebehandlet bord, har man netop muligheden for at arbejde med det. Dvs. man kan reparere evt. opståede ridser m.m. ved at slibe bordpladen og oliebehandle igen, - i modsætning til fx en lakeret overflade.

Vi håber I bliver glade for jeres nye bord når I har fået det behandlet.
Vi sælger vores egne plejemidler i vores webshop, hvor der er nøje vejledning og gode råd at finde, alt efter hvilke træ finish man har købt.

Venlig hilsen Nana

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più