Volvo-dealer Hedin Automotive Recensioni

2011
TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Zaterdag mijn lynck & co 08 more opgehaald en erg blij mee. Goed en kundig geadviseerd door Mikail die ook een goede prijs voor de 4 jaar oude 01 heeft geregeld. Albert uit Amstelveen

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, mijn airco werkte niet naar behoren. Zonder afspraak langs gereden, en hebben ze toch even de tijd genomen om te kijken. Slang bleek defect, maar er was geen tijd om hem te maken en moe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altijd topservice! Waar een andere dealer geen interesse had om onze XC60 PE uit 2023 (Franse Export) in onderhoud te nemen, werden we met open armen ontvangen door HEDIN Zaandam! Buiten dit om alti... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Eindelijk kon ik weer laden met de auto. Ik heb het idee dat de problemen van de levering van de accu (8 mnd) van mijn hybride auto niet aan de garage lagen. Ik heb ze op een gegeven moment wekel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Volvo
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Servizio auto

Informazioni su Volvo-dealer Hedin Automotive

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(2011)

166 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Ik kwam met een lekke band maar volgens…

Ik kwam met een lekke band maar volgens de werkplaats was er niks aan de hand, volgende dag weer leeg. Habe autobanden vond de lekkage heel snel en loste het binnen 5 minuten op….

29 giugno 2026

Beste Jorrit,

Dank voor de review. Wij hebben deze review teruggekoppeld aan de vestiging.

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk, vakmanschap en goede service

Vriendelijk en goede service, vakmanschap

29 giugno 2026

Beste Ellen,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en personeel. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

had pech `( een schroef in mijn band`0…

had pech `( een schroef in mijn band`0 was toevallig in de beurt van de garage en werd meteen geholpen
Klasse

Beste Maarten,

Fijn om te horen dat je meteen werd geholpen. Dank voor de review.

Snel geholpen

Ik kwam onaangekondigd met een klein probleem, en ben tussendoor meteen kosteloos geholpen

Beste Hanneke,

Fijn om te horen dat je tussendoor meteen kosteloos bent geholpen. Dank voor de review.

klantvriendelijk en servicegericht bedrijf

makkelijk afspraken maken, klantgerichte service en uitvoering volgens afspraak

26 giugno 2026

Beste Ad,

Fijn om te horen dat het makkelijk is om afspraken te maken en dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Valutata 4 stelle su 5

Beste Cees,

Fijn om te horen dat je ons vriendelijk en deskundig vindt. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Proactieve benadering vanuit de werkplaats en passende uitleg factuur na afloop

Opgebeld door de monteur Alex ivm issue met banden, met prijsopgave. En na afloop prettige uitleg van de baliemedewerkster Elly over de (hoge) factuur.

11 giugno 2026

Beste Cees,

Valutata 4 stelle su 5

altijd goed en vriendelijk

altijd goed en vriendelijk

Beste Karin,

Fijn om te horen dat je ons goed en vriendelijk vindt. Dank voor de review.

Goede service uitgevoerd

Goede service uitgevoerd

26 giugno 2026

Beste Jasper,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Prima reparatie en op tijd weer klaar

Prima reparatie en op tijd weer klaar. Aardig en attent personeel.

Beste Dick,

Wat fijn dat de reparatie prima was en dat de auto op tijd klaar was. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Valutata 5 stelle su 5

heldere en duidelijke uitleg over…

heldere en duidelijke uitleg over onderhoudsbeurt en APK

Beste Anette,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie over een onderhoudsbeurt of APK. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Auto thuis opgehaald en binnen de…

Auto thuis opgehaald en binnen de gestelde termijn weer teruggebracht. Antwoord op vraag nog over nagebeld door de monteur. Klasse.

Beste Terry,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en communicatie. Dank voor de review en de mooie woorden.

Valutata 5 stelle su 5

Alles perfect volgens afspraak…

Alles perfect volgens afspraak uitgevoerd en auto was op mijn verzoek eerder klaar

Beste Paul,

Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is uitgevoerd. Dank voor de review.

Uitstekend uitgevoerde onderhoudsbeurt…

Uitstekend uitgevoerde onderhoudsbeurt en APK. De auto was snel gereed.

Beste Thom,

Fijn om te horen dat de onderhoudsbeurt en APK goed zijn uitgevoerd en dat de auto snel klaar was. Dank voor de review.

auto werd zelfs gewassen

vriendelijke medewerkers en ik kon wachten, auto werd zelfs gewassen

23 giugno 2026

Beste Errol,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze medewerkers en onze service. Dank voor de review.

Valutata 1 stelle su 5

Wat een slechte Volvo dealer is dit

Wat een slechte Volvo dealer is dit. Ben serieus geïnteresseerd inneem nieuwe Volvo ex60.
Na een herhaalde vraag over de inruilwaarde van mijn xc60 tot driemaal toe bericht dat er contact zou worden opgenomen.
Nou, nee dus.
Ik ben er al zeker van dat ik bij deze Volvo dealer nooit een nieuwe auto zal kopen.
Totale minachting voor een potentiële klant
Mijn reactie is niet specifiek op Linden gericht. Daar had ik geen contact mee. Wel met Hedin automotive Volvo naar aanleiding van advertenties op facebook

17 giugno 2026

Beste Rob,

Dank voor de review. Wij gaan dit intern bespreken.

Valutata 1 stelle su 5

Een mooi antwoord gekregen dat volvo…

Een mooi antwoord gekregen dat volvo hedin hillegom het op zou pakken nu 6 maanden verder niks gehoord
Als u bij dit bedrijf een volvo wilt kopen geloof niet in wat hun zeggen
Zoek zelf uit over schade verleden en u volvo daalt een mega bedrag zodra u de deur uitrijdt en als er dan mankementen zijn en zegt vertrouw de auto niet meer krijgt je geen aanbod voor hetzelfde bedrag een ander volvo nee 16000 euro was de auto gezakt in nog geen 3 maanden tijd ik vindt dat op een auto van 54 duizend euro een heel groot bedrag
Dus doe zelf onderzoek

1 settembre 2025

Beste Sylvia,

Dank voor het delen van jouw ervaring. Het spijt ons te horen over jouw ervaringen met onze vestiging. We zouden de situatie graag willen escaleren. Zou ik je daarom mogen vragen om jouw contact- en autogegevens te delen per mail? Dat mag naar info.volvo@hedinautomotive.nl
We zullen het vanaf daar oppakken en de vestiging vragen om een reactie.

Stephan van Hedin Automotive

Valutata 1 stelle su 5

3 Maanden wachten voor een…

3 Maanden wachten voor een onderhoudsbeurt is vind ik niet normaal. Terwijl wij klant zijn Haarlem. Groot groeien is leuk, maar gaat wel ten kosten van de klant.
Jammer, waren altijd erg tevreden over de service

30 aprile 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più