L'azienda ha risposto
Bij aankoop stond er een verkeerde code voor de radio op de factuur . Bij accu problemen onderweg deed de radio niet meer . Dit hebben ze uitgezocht . Ondanks de verkeerde code toch een aangepaste no... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hoewel het probleem niet direct verholpen kon worden, ben ik toch zeer tevreden. Er werd gelijk een vervolg afspraak gemaakt, nadat er precies en eerlijk werd uitgelegd wat er aan de hand is. Omdat de... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Eindhoven, Den Bosch, Oss, Tilburg, Valkenswaard, Veghel, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive
Eerst weken wachten op de sleutel. Hedin Eindhoven had verteld dat zij de kosten op zich namen. Ik heb dit ook aan de medewerker verteld. De medewerker zei dat ze wel zes keer naar Eindhoven hadden gebeld maar dat zij niemand aan de lijn kregen. Aan de balie heb ik zelf met Eindhoven gebeld en kreeg bij de eerste poging al de medewerker van Eindhoven aan de lijn. dat was op 4 augustus. En na enige tijd niets te hebben vernomen ben ik zelf naar de garage gereden en toen bleek de sleutel aanwezig. Omdat ze de sleutel niet konden maken moest ik weer een week wachten.

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive
Bij aankoop stond er een verkeerde code voor de radio op de factuur . Bij accu problemen onderweg deed de radio niet meer . Dit hebben ze uitgezocht . Ondanks de verkeerde code toch een aangepaste nota !!!!!!

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive
Alweer mijn derde auto die ik koop bij de vestiging in Oss. Iedere keer weer een superservice. Nu bij de laatste aankoop, was er vanaf fabriek het een en ander niet op orde. De dealer heeft dit allemaal super opgepakt en opgelost.
Alles is voortvarend en vanuit eigen initiatief opgelost. Zeker een aanrader om hier te eens te kijken en een auto aan te schaffen.

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive
Mijn remlicht was stuk, ik reed er meteen naartoe en met een koffietje in de wachtruimte gezet, na 10 min was het gefixt en kon weer op weg! Top

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive
Goede informatie, ontvangs, begeleiding/uitleg. Bij vragen geen probleem wat betreft de antwoorden.

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive
Wij werden superfijn geholpen omdat wij onze vorige Dacia ook hier hadden gekocht en het tijd werd voor een nieuwe, maar er werd niks opgedrongen of gepushed omdat we eerst nog het een en ander moesten regelen. Dat werd verder goed opgevat en toen het dan zover was werd alle tijd genomen om de goede keus te maken. Fijn contact met de verkoper ( Scott), gemoedelijk en met een zeer goed gevoel de auto gekocht. Personeel is vriendelijk, meedenkend en gezellig.

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive
Na 3 maanden zelf weer gebeld of onderdeel binnen was. Was binnen maar werkbon kwijt. Ook 3 maanden op een ander onderdeel gewacht. Gelukkig kreeg ik uit coulance een leenauto

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive
Heel goede ervaring prima service . En ook het personeel was heel vriendelijk

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive
Al jaren klant van deze garage. Nog nooit problemen gehad. Altijd goede service.

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive
Goed geholpen, alleen bij de aflevering moest alles te gehaast
Nauwelijks uitleg gehad over de diverse functies van de auto

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive
ik ben zeer tevreden Hedin Heerlen altijd vriendelijk en goede koffie hihi.

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive
Omdat ze me uitstekend geholpen hebben met de schade die ik had