Arnoudstraat 3, 2182 DZ Hillegom, NL
L'azienda ha risposto
was garantie, auto reed "stug" volgens mijn vrouw (haar auto) nu rijd haar auto "lekker soepel" en is tevreden
L'azienda ha risposto
Afdekklepje in achterbumper (voor sleepoog) was weg. Nieuwe besteld. Kon ik any moment ophalen. Prijs incl. in kleur spuiten was zeer redelijk. Op mijn verzoek hebben ze het voor me gemonteerd, bleek... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Arnoudstraat 3, 2182 DZ, Hillegom, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fijne service en attent meedenken in oplossingen. 👍🏻

Risposta di Volvo-dealer Hedin Automotive - Hillegom
Al bijna 5 jaar kom ik met veel plezier bij deze dealer. Ook tijdens mijn laatste afspraak was alles weer uitstekend geregeld: de APK en het vervangen van de vier banden zijn deskundig en volgens afspraak uitgevoerd. Top service zoals ik gewend ben!
Het enige kleine puntje betreft de leenauto. Omdat ik de auto slechts 4 of 5 uurtjes nodig had en we inmiddels zo’n lange, fijne relatie hebben opgebouwd, had ik stiekem gehoopt dat deze kortere periode wellicht als een service van de zaak gezien had kunnen worden. Ik begrijp uiteraard dat er standaardtarieven gelden, maar als vaste klant hoop je soms op net dat beetje extra flexibiliteit bij zo’n kort gebruik:)
Ondanks dat blijf ik een ontzettend tevreden klant. Bedankt weer voor de goede zorgen en tot de volgende keer!

Risposta di Volvo-dealer Hedin Automotive - Hillegom
Prima contactpersoon. Goede afspraak. Beste aanbieding in vergelijking met anderen

Risposta di Volvo-dealer Hedin Automotive - Hillegom
Service zoals het hoort!!
Makkelijk online een afspraak te maken en de wachttijd zoals afgesproken.

Risposta di Volvo-dealer Hedin Automotive - Hillegom
Onderhoud volgens afspraak. Auto thuis opgehaald en eind v/d middag weer netjes teruggebracht. Perfecte service!

Risposta di Volvo-dealer Hedin Automotive - Hillegom
Bij het online maken van de afspraak voor een onderhoudsbeurt heb ik aangegeven een prijsopgave te willen hebben voor het vervangen van de distributieriem en zonodig de remschijven achter. Ik wilde een prijsvergelijking kunnen maken, maar heb nooit een prijsopgave van jullie gekregen. Op de dag van de beurt heb ik van een werkplaatsmedewerker begrepen dat men vlak voor deze datum gepoogd is mij te bellen. Dit is veel te kort om nog een prijsvergelijking te kunnen maken. Dit moet echt beter/sneller!
Over de beurt zelf heb ik geen klachten

Risposta di Volvo-dealer Hedin Automotive - Hillegom
Vriendelijke medewerkers en zeer hulpvaardig e flexibel in de dienstverlening .
Kan goed werken ter plaats terwijl ik wacht.

Risposta di Volvo-dealer Hedin Automotive - Hillegom
Ondanks mijn te laat brengen van mijn auto voor een deur reparatie, die al met voorrang was ingepland, was de reparatie ook nog binnen de voor mij haalbare tijd gereed, opdat ik op tijd nog bij mijn dementerende echtgenote in het verpleegtehuis kon zijn.

Goed en duidelijk geholpen

Risposta di Volvo-dealer Hedin Automotive - Hillegom
Gewoon een fijne garage met goede hulp en prettig personeel.

Risposta di Volvo-dealer Hedin Automotive - Hillegom
Opgebeld door de monteur Alex ivm issue met banden, met prijsopgave. En na afloop prettige uitleg van de baliemedewerkster Elly over de (hoge) factuur.

Risposta di Volvo-dealer Hedin Automotive - Hillegom
Alles perfect volgens afspraak uitgevoerd en auto was op mijn verzoek eerder klaar

Risposta di Volvo-dealer Hedin Automotive - Hillegom
Een mooi antwoord gekregen dat volvo hedin hillegom het op zou pakken nu 6 maanden verder niks gehoord
Als u bij dit bedrijf een volvo wilt kopen geloof niet in wat hun zeggen
Zoek zelf uit over schade verleden en u volvo daalt een mega bedrag zodra u de deur uitrijdt en als er dan mankementen zijn en zegt vertrouw de auto niet meer krijgt je geen aanbod voor hetzelfde bedrag een ander volvo nee 16000 euro was de auto gezakt in nog geen 3 maanden tijd ik vindt dat op een auto van 54 duizend euro een heel groot bedrag
Dus doe zelf onderzoek

Risposta di Volvo-dealer Hedin Automotive - Hillegom
Bij Volvo Hillegom snappen ze hoe het moet. Al vele onderhoudsbeurten en verzoeken hier laten uitvoeren, keer op keer netjes en goed geholpen. Contact met de monteur verloopt soepel en is ook echt van meerwaarde, hij legt goed uit wat er moet gebeuren en wat eventueel optioneel gedaan kan worden, zodat je als klant zelf een keuze kunt maken. Vanwege drukte ben ik wel eens uitgeweken naar Volvo dealers in de buurt, maar ik blijf terugkomen bij deze vestiging. Blijf zo doorgaan!