Sede
Cambia sedeHogeweyselaan 93, 1382 JK Weesp, Noord-Holland, NL
Ontvangst prettig, wachtruimte comfortabel, servicegerichtheid van de monteurs uitstekend. Punt van kritiek: vind het niet prettig om getutoyeerd te worden in het begeleidende bericht van dit onder... Leggi di più
L'azienda ha risposto
werkplaats medewerker zeer attent. Nog geen grote beurt zoals gepland, maar kleine(re) beurt gelet op kilometerstand. Fijne ontvangst, keurige wachtruimte waar ik nog rustig met een kopje koffie kon w... Leggi di più
Regelmatig kom ik bij Edin in Weesp. Men kent mij. ik word altijd vriendelijk ontvangen. Afspraken worden meestal van te voren gemaakt. Als een lampje van de auto stuk is, wordt het ter plekke... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Volvo-dealer Hedin Automotive - Weesp
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Hogeweyselaan 93, 1382 JK, Weesp, Noord-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Altijd goede ervaring
Altijd vriendelijke mensen; goede service; duidelijke communicatie. Qua automatische berichten over onderhoud van auto kan wel eea verbeterd worden. Ik krijg een mail dat auto voor APK moet; hier maak ik afspraak voor en dit wordt uitgevoerd. Krijg ik 1,5 week later een mail dat de auto voor onderhoud moet. Niet handig. Moet ik weer opnieuw afspraak inplannen en weer langs gaan. Beter om dit in één keer te doen. Als de service dan toch is dat ik automatische berichten krijg, zorg er dan ook voor dat afspraken gecombineerd worden.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Ontvangst prettig
Punt van kritiek: vind het niet prettig om getutoyeerd te worden in het begeleidende bericht van dit onderzoek.
Vriendelijke groet,
John van der Moezel

Fijne medewerkers
Fijne medewerkers, denken goed mee en waardevol en kundig advies ook over oudere Volvo's

Risposta di Volvo-dealer Hedin Automotive - Weesp
Zoals altijd weer top geregeld en zeer…
Zoals altijd weer top geregeld en zeer klantvriendelijk personeel
Dank voor de snelle service

Risposta di Volvo-dealer Hedin Automotive - Weesp
Prima reparatie en op tijd weer klaar
Prima reparatie en op tijd weer klaar. Aardig en attent personeel.

Risposta di Volvo-dealer Hedin Automotive - Weesp
Auto thuis opgehaald en binnen de…
Auto thuis opgehaald en binnen de gestelde termijn weer teruggebracht. Antwoord op vraag nog over nagebeld door de monteur. Klasse.

Vriendelijk, hulpvaardig en klantgericht
De behandeling bij Volvo Hedin in Weesp is steeds een verademing. De mensen zijn er prettig en klantgericht. ze zoeken altijd naar een oplossing.

Tevreden over onderhoudsbeurt
Tevreden over onderhoudsbeurt, maar niet tevreden over verzoek naar raamstrip te kijken. Onjuiste informatie daarover gekregen.

Super snelle service
Super snelle service. Je kan ook doorwerken als je moet wachten, kleine kantoortjes zijn beschikbaar!
Goede ontvangst
Goede ontvangst, prettig te woord gestaan, goede uitleg over het onderhoud, goede faciliteiten voor wachten, alles goed gedaan.
Goed overleg advies