Land-Rover-dealer Hedin Automotive Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik werd gastvrij ontvangen, had uitstekend contact met uw dealer Arthur Huis, was transparant en behulpzaam, en uiteindelijk heb ik een Discovery gekocht.👌🍾. Gigi P.perra. Da Gigi Pizza & Pasta

Valutata 5 stelle su 5

Ik wil graag mijn geweldige ervaring delen met autoverkoper Pim Gorter. Vanaf het eerste contactmoment voelde ik me gehoord, serieus genomen en volledig op mijn gemak. Pim straalt vertrouwen uit, is... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig ontvangen door Chris en hij verwees mij naar Dennis chef werkplaats we kregen gelijk een kopje koffie aangeboden en vervangend vervoer mee naar huis, einde dag was de auto klaar en toen w... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Bijna 3 maanden moeten wachten op nieuw onderdeel en in die tijd twee wissels gehad met vervangend vervoer via logixc. Bij ophalen van de auto was de bodem en de afdekplaat in de achterbak niet te... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Land Rover
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Servizio auto

Informazioni su Land-Rover-dealer Hedin Automotive

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

205 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Terugroep actie

Auto werd opgehaald en weer teruggebracht

21 maggio 2026

Beste meneer/mevrouw Doesburg,

Fijn om te horen dat de auto werd opgehaald en weer werd teruggebracht. dank voor de review.

Betrokkenheid van balie medewerkers

Betrokkenheid van balie medewerkers, uitgevoerde reparatie en nazorg.

13 maggio 2026

Beste meneer/mevrouw Pondman,

Bedankt voor het delen van jouw feedback. We zijn blij te horen dat de betrokkenheid en de nazorg van onze medewerkers rondom de uitgevoerde reparatie in goede aarde zijn gevallen. We waarderen jouw positieve terugkoppeling enorm.

Ik werd gastvrij ontvangen

P.perra. Da Gigi Pizza & Pasta

13 maggio 2026
Non scritta su invito

Beste Gigi Perra,

Fijn om te horen dat je gastvrij werd ontvangen en dat je tevreden bent over ons personeel. Wij wensen je veel veilige kilometers. Dank voor de review en de mooie woorden.

Snelle kundige service

Snelle kundige service. Vriendelijk geholpen.

2 aprile 2026

Beste mevrouw Bos,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je vriendelijk bent geholpen. Dank voor de review en de mooie woorden.

Snel

Snel, zorgvuldig compleet.

31 marzo 2026

Beste meneer/mevrouw Honig,

Fijn om te horen dat alles snel en compleet is verlopen. Dank voor de review.

Hulp

ze hebben mij goed geholpen daar

2 marzo 2026
Non scritta su invito

Beste Karina,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Dank voor de review.

Mede omdat de

Mede omdat de heer Middelburg altijd zeer behulpzaam is bij het onderhoud van onze Defender op leeftijd.

12 marzo 2026

Beste Marcel,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de hulp en service rondom het onderhoud waardeert. We wensen je nog veel veilige kilometers met je Defender.

Valutata 5 stelle su 5

Van begin mbt afspraak maken tot het…

Van begin mbt afspraak maken tot het einde gereed melding auto liep als een trein. fijne commucatie en prima service

18 febbraio 2026

Beste Paul,

Wat fijn dat de afspraak, service en communicatie zo goed zijn bevallen en de auto weer veilig de weg op kan. Hartelijk dank voor de positieve terugkoppeling!

Loekie van Hedin Automotive

Top service

Top service, heel blij met deze garage

28 gennaio 2026

Beste Ken,

Fijn dat we je zo goed van dienst konden zijn. We waarderen jouw feedback enorm.

Gewoon zoals het hoort!

Gewoon wat ik mag verwachten! Keurig direct helpen en kort hoeven wachten

1 gennaio 2026

Risposta di Land-Rover-dealer Hedin Automotive

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles precies was zoals je mocht verwachten.

Met vriendelijke groeten,

Klantvriendelijk

10 dicembre 2025

Beste Ger,

Dank voor deze positieve review. We vinden het fijn te horen dat je ons als klantvriendelijk ervaart.

xxxxxxxxxx

28 novembre 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank je wel voor de positieve feedback. Wij waarderen dit enorm.

Valutata 4 stelle su 5

receptioniste was uiterst vriendelijk…

receptioniste was uiterst vriendelijk en behulpzaam echter was de gereserveerde vervangende auto niet op tijd terug gebracht ondanks de afspraak maar uiteindelijk met een andere vervangende auto bij de Kia afdeling weg kunnen gaan

26 novembre 2025

Beste Wouter,

Wat fijn dat de receptioniste zo behulpzaam was. Vervelend te horen dat de gereserveerde vervangende auto niet op tijd klaar stond maar wel fijn dat er een andere auto voor je geregeld was.

perfecte afwerking

duidelijke prijs afspraken
snel en accuraat
duidelijk advies

3 novembre 2025

Beste meneer Klugt,

Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de duidelijke communicatie en de zorgvuldige afhandeling.

Prima service

Prima service

23 ottobre 2025

Beste meneer Hardholt,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.

Beste meneer Koning,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je goed geïnformeerd bent over de vervolgreparaties. We vinden het belangrijk dat alles duidelijk is en dat je met vertrouwen verder kunt rijden.

Valutata 5 stelle su 5

Adequaat behandeld en vriendelijk en…

Adequaat behandeld en vriendelijk en deskundig mijn vragen beantwoord en op mijn opmerking een passende reactie gegeven.

6 ottobre 2025

Beste meneer Ouderkerken,

Bedankt voor je positieve woorden. Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen en dat je vragen deskundig zijn beantwoord. We geven je compliment graag door aan het team.

goede communicatie

23 settembre 2025

Beste meneer Trap,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je onze communicatie als goed hebt ervaren. We helpen je graag weer bij een volgend bezoek!

ze zijn beleefd en behulpzaam

ze zijn beleefd en behulpzaam

19 settembre 2025

Beste meneer/mevrouw Peters van Nijenhof,

Bedankt voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat je onze service als beleefd en behulpzaam hebt ervaren. Graag tot een volgende keer!

Justin van Hedin Automotive

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più