Ik ben vriendelijk benaderd. Het was wel duidelijk dat men onderbemand staat; tijdens de afspraak om de auto op te halen was het even zoeken wie ons zou helpen, maar na 3 kwartier werden we te woord g... Leggi di più
Hogeweg 8, 1521 AZ Wormerveer, Noord-Holland, NL
L'azienda ha risposto
Ik werd eerder gebeld omdat een document van mijn auto niet correspondeerde met de fabrieks gegevens en dat wilde de garage in orde maken. Ik kon langskomen en na het afgeven van de sleutel en een kwa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag zonder afspraak even langsgereden bij Hedin Service in Wormerveer voor een liter olie. Omdat dat niet voorradig was werd mij aangeboden dat een monteur even naar mijn oliepeil zou kijken. W... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Hogeweg 8, 1521 AZ, Wormerveer, Noord-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Duidelijke communicatie over wachttijden van de auto.
door gebrek aan kennis bij de medewerkers aan de telefoon. krijgen we geen duidelijkheid over wanneer de auto klaar is.
wanneer dit een bezorg bus voor een bedrijf is kan je dus niet meer plannen.

Communicatie ondermaats
Op maandag 26 januari kochten wij een Opel Mokka bij Hedin Wormerveer. Op 10 februari konden wij hem ophalen maar een uur vóór de afspraak werden wij gebeld dat er geen navigatie in de auto zat. Die zou er nog in geplaatst worden.
Er werd een nieuwe afspraak gemaakt voor 20 februari. De verkoper zou er die dag zelf niet zijn maar collega M. zou ons helpen met het koppelen van het navigatiesysteem. Toen wij ons die vrijdag meldden bij M. wist die van niets. Hij wist niet dat wij zouden komen en hij bleek ook niet te weten hoe de navigatie werkte. Ook een collega wist niets van het systeem. Verkoper A. zou het weten maar die was pas een week later weer aanwezig. We zijn daarna nog verschillende keren langsgeweest maar het euvel werd niet verholpen, ondanks reparaties van een extern bedrijf. Uiteindelijk zijn wij geholpen door een kennis die wel wist hoe het werkte. Al vanaf het begin hebben wij om het instructieboekje gevraagd, dat niet in de auto lag. De verkoper had het doorgegeven aan de garagemedewerkers, maar toen we daar na een aantal weken zelf eens informeerden bleken zij van niets te weten. Ze zouden het voor ons bestellen. Al met al houden wij een nare bijsmaak over aan de koop van onze Opel. Het kwam af en toe wat onprofessioneel over en de onderlinge communicatie was echt beneden peil.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Prima geholpen zowel aan de bali als voor de betreffende service beurt.
Tekst en uitleg gehad door de werkplaats chef wat er is uitgevoerd.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Mijn Opel dealer zat altijd in Alkmaar. Zelf wonende in Heerhugowaard, dus om de hoek. Nu is Hedin Alkmaar gesloten en noodgedwongen naar ander filiaal, in dit geval Wormerveer, 30 km verderop. Auto gebracht voor een beurt en oranje lampje van bandenspanning wat brand. Door monteur band(en) laten leeglopen en op spanning gebracht. Lampje was uitgegaan. Een vreemde oplossing, maar goed. Einde van de dag auto kunnen ophalen en na 100 meter rijden ging lampje weer branden. Volgende dag garage gebeld en moest helaas weer nieuwe afspraak inplannen. Kost me wéér een extra rit Heerhugowaard-Wormerveer vice versa. Gelukkig wel een wacht afspraak en kan er dus wel op wachten. Hopelijk vinden ze nu de echte oorzaak. Ik denk dat het een sensor is die stuk is. Maar daar is dus niet maar gekeken. De dame aan de receptie vertelde mij dat er geen bandenspanning sensoren op mijn auto zitten. Vreemd, maar ze zal het wel goed hebben denk ik dan. Ben benieuwd naar het resultaat ná de afspraak...

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Goede afspraak. goed onderhoud. prijs van te voren bekend voor aanvang. Gezellig en vriendelijk personeel.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Na 11 jaar met veel plezier Kia te hebben gereden was het tijd voor een nieuwe auto. Wij hadden een mooie 1 jaar oude elektrische Kia Niro gezien bij de Kia dealer in Wormerveer. Proefrit gemaakt en aan de verkoper vroegen wij nadrukkelijk nog wat de reële actieradius was van de auto ten opzichte van de actieradius van 460 km volgens de WLTP. Het antwoord was zeker gegarandeerd 400 a 420 km afhankelijk van de winter of zomerperiode en de rijstijl. Wij gaven hierop aan dat wij opzoek waren naar een auto met een minimale actieradius van 400 km. De verkoper bevestigde dan heb je hier de perfecte auto die hieraan voldoet.
Helaas constateerde wij al gauw dat de actieradius alleen maar terugliep van 420 km bij het ophalen van de auto. Vervolgens per laadbeurt afnam van 380 km naar 360 km en vervolgens zelfs naar 320 km of nog minder. Dus 100 km (25%) minder actieradius dan dat gegarandeerd werd bij de verkoop. Nadat ik contact had opgenomen met de verkoper bevestigde hij dat dit niet klopte en dat ik een afspraak kon maken om de auto na te laten kijken in de werkplaats van Wormerveer.
Na een controle gaf de werkplaatschef aan dat er niets mis was met de auto. Hierop aangegeven dat ik hier niet mee akkoord ging omdat dit niet klopte met de gegarandeerde actieradius van de verkoper. Volgens hem lag het aan de laadpaal die ik thuis gebruikte wat onzin was. Hierop bood hij aan om zelf met de auto te gaan rijden en deze op te laden. De volgende dag kwam ik de auto ophalen en de receptie medewerker gaf aan dat er niets mis was met de auto.
De werkplaatschef wilde mij eerst niet te woord staan. Op mijn aandringen heeft hij mij toch te woord gestaan, maar op een zeer onklantvriendelijke manier. Vond het allemaal maar onzin over de gegarandeerde actieradius en ik snapte het allemaal niet hoe het werkt met een elektrische auto. Ik ben mijn hele leven nog nooit op zo'n onbeschofte en ontklantvriendelijke manier te woord gestaan. Deze werkplaatschef moet duidelijk eens naar een cursus sociale vaardigheden alsook naar een klantentraining worden gestuurd! Hierop aangegeven dat ik de vestigingsmanager wilde spreken. Deze was ook niet echt behulpzaam. Volgens hem zou de verkoper dit nooit kunnen hebben gezegd dat hij actieradius van 400 a 420 km garandeerde. Waarom vraag je dat als klant dan als dit één van je afwegingspunten is bij de koop van een nieuwe auto?
Kortom er is hier dus sprake van misleiding en oplichting. Je vraagt nadrukkelijk om transpirantie bij de verkoper over werkelijke actieradius en niet over de actieradius volgens de WLTP. Je misleid je klant door opzettelijk te liegen en licht de klant dus op omdat je hem een auto verkoopt die niet de actieradius haalt die hij nodig heeft voor zijn werk.
Dus wil je onbeschoft en onklantvriendelijk worden behandeld door de werkplaatchef dan moet je je auto hier laten onderhouden.
Wil je misleid en opgelicht worden bij het kopen van een auto bij deze kia dealer dan raad ik je deze dealer van harte aan!

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Afspraak van 10.00 werd wachten tot ong 12.00.
Was pas aan de beurt nadat ik langs de balie was gegaan voor informatie.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Omdat de afgesproken prijs niet meer was geworden .

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Prettig en vakkundig geholpen. Alleen een telefoontje gemist toen de auto nog een 2de nachtje in de garage moest blijven.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Alles volgens plan. Leenfiets in orde. Grondig onderhoud. Op tijd gebeld over extra kosten ivm banden. En op afgesproken tijd klaar. Personeel aan balie, vriendelijk en correct.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Keurig en vriendelijk geholpen dat is een goede ervaring.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Vanwege sluiting Amsterdam Noord nu naar Wormerveer. Vriendelijke medewerkers en zeer tevreden over het onderhoud en de APK. Ik rijd nog altijd met veel plezier in mijn Opel Agila van 14 jaar oud.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Zonder afspraak geweest. Olielampje brandde.
Ondanks de drukte hebben ze mij toch geholpen. Super!!

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Voor mijn APK en onderhoud moest ik naar de werkplaats in Wormerveer gaan. Helaas was het mij niet mogelijk erheen te gaan wegens omstandigheden. De werkplaats medewerker zorgde ervoor dat de auto werd opgehaald en terug gebracht. Voorts zorgden zij ervoor dat de auto gewassen en van binnen schoongemaakt. DAT heet nu Service Verlening. Ben ontzettend blij hiermee !
Dank voor alle medewerkers hiervoor.

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
1 Ster is eigenlijk al veel te veel!
Ik ben oprecht verbaasd dat deze Hedin nog bestaat.
Bespaar je een hoop gedoe en stress en ga hier aub niet heen.
3 keren terug moeten gaan, omdat een onderdeel niet goed besteld was, of dat er niet goed gekeken was. Nu wacht ik nog steeds op mijn auto....

Risposta di Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
te lange wachttijd auto was al klaar terwijl ik nog 1.uur en 15 minuten moest wachten op de administatieve afhandeling
volgens mij betrof het hier een pause van het admistratieve personeel