De afspraak en kosten waren vooraf duidelijk. Daar waar twijfel was over onderdelen vervangen of niet werd contact met mij opgenomen
L'azienda ha risposto
Aanvraag voor kleine beurt , geen reactie opgehad. Auto opgehaald bleek er spraken te zijn van grote beurt standaard na 2 jaar , ruim 600 euro . Wat van gezegd moets ik volgens dame achter de balie we... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Afspraak makkelijk te maken en ook op tijd en tijdens wachttijd uitstekende ruimte om te wachten en onmiddellijk contact bij afwijking reparatie of onderhoud en na alles is de auto ook nog helemaal s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij wonen in midden Limburg en vonden de Fiat Panda Cross Hybride, waar we naar op zoek waren, bij Fiat Hedin Automotive te Groningen. We hebben eerst telefonisch contact gelegd en daarna de rei... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland. Bij ons kun je terecht voor de merken: Abarth, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, LEVC, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, smart, Subaru en Volvo. Met ruim 60 vestigingen in Nederland zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je een auto kopen, leasen en huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen we je auto naar wens bestickeren. Uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij onze hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Stern is een allround autobedrijf.
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Amersfoort, Houten, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Fiat-dealer Hedin Automotive
Klasse en snelle service van de levering van de chassis sticker Tipolino! Grote klasse.

Risposta di Fiat-dealer Hedin Automotive
Moeilijk een afspraak te maken. Auto loopt goed maar we zijn erg geschrokken van de hoge prijs.

Risposta di Fiat-dealer Hedin Automotive
Vriendelijk personeel snel geholpen en superschone auto🙂

Risposta di Fiat-dealer Hedin Automotive
Afspraak makkelijk te maken en ook op tijd en tijdens wachttijd uitstekende ruimte om te wachten en onmiddellijk contact bij afwijking reparatie of onderhoud en na alles is de auto ook nog helemaal schoongemaakt.
Ik ben al heel lang client en blijf er ook bij tot de laatste snik (van de auto).

Risposta di Fiat-dealer Hedin Automotive
Goede service. Auto stond mooi op tijd klaar. Goede uitleg van de rekening vooraf en achteraf.

Risposta di Fiat-dealer Hedin Automotive
Daar ben ik weer, via trust pilot krijg ik wel een reactie van Hedin op trustpilot dat ze het gaan uitzoeken. Maar verder is het wederom stil, een klacht hoor je als bedrijf binnen een week op te lossen, ik ben al 3 maanden bezig. Dus ik doe het maar via trustpilot, dan lezen ze het wel. Want tja een slechte recencie willen ze niet, maar oplossen ook niet echt geloof ik.
Het is dat ik minimaal 1 ster moet geven anders kan ik niets maar liever gaf ik ze 0 sterren
Mijn auto is voor de grote beurt en apk geweest. Ik werd keurig geholpen en alles is perfect en netjes gerepareerd.
Wel wat prijzig allemaal maar de service maakt een hoop goed.

Risposta di Fiat-dealer Hedin Automotive
Deze garage levert gewoon goed en degelijk werk. Alles netjes verzorgd, leenfiets mee, nette afhandeling.
Helemaal aan te raden dus 😂👍🏻🙋🏻♂️

Risposta di Fiat-dealer Hedin Automotive
De APK keuring van mijn auto werd op verzoek voor de middag voltooid, zelfs rond 10 uur! Met dank aan Ewoud en de monteur.

Risposta di Fiat-dealer Hedin Automotive
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.