Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer Recensioni

TrustScore 4 su 5

Hogeweg 8, 1521 AZ Wormerveer, Noord-Holland, NL

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben vriendelijk benaderd. Het was wel duidelijk dat men onderbemand staat; tijdens de afspraak om de auto op te halen was het even zoeken wie ons zou helpen, maar na 3 kwartier werden we te woord g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik werd eerder gebeld omdat een document van mijn auto niet correspondeerde met de fabrieks gegevens en dat wilde de garage in orde maken. Ik kon langskomen en na het afgeven van de sleutel en een kwa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag zonder afspraak even langsgereden bij Hedin Service in Wormerveer voor een liter olie. Omdat dat niet voorradig was werd mij aangeboden dat een monteur even naar mijn oliepeil zou kijken. W... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor mijn APK en onderhoud moest ik naar de werkplaats in Wormerveer gaan. Helaas was het mij niet mogelijk erheen te gaan wegens omstandigheden. De werkplaats medewerker zorgde ervoor dat de auto we... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Opel
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Servizio auto

Informazioni su Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Hogeweg 8, 1521 AZ, Wormerveer, Noord-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

817 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goede garage worden altijd vriendelijk geholpen.

Goede garage. En altijd vriendelijk geholpen.

1 giugno 2026

Beste meneer/mevrouw Schuijt,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze vestiging in Wormerveer en dat je er altijd vriendelijk wordt geholpen. Dank voor de review.

Prettige ervaring

Om acht uur auto gebracht, werd ontvangen door behulpzame mensen.
Rond 13.00 uur al telefoontje dat auto klaar stond.
Al met al een goede ervaring

1 giugno 2026

Beste Rob,

Fijn om te horen dat je goed werd ontvangen en dat je rond 13.00 uur al een telefoontje kreeg dat de auto klaar stond. Wat fijn dat je een goede ervaring hebt, daar doen wij het voor. Dank voor de review en de mooie woorden.

Beste meneer/mevrouw Groen,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je vriendelijk werd geholpen. Dank voor de review.

Valutata 1 stelle su 5

1 is te hoog review

1 is te hoog! Geen communicatie. Compleet onbereikbaar. Ook een admin invoer fout. Bel verzoek via Hoogeveen niet teruggebeld. Vreselijk en dit met een hedin leaseauto waar ze vinden het prima om 3 weken te wachten op afspraak terwijl de auto geeft alarm om de 6 seconden en dit 54km na een nachtdienst. Compleet onacceptabel

22 maggio 2026

Beste Ikke,

Dank voor de review. Wij gaan dit intern bespreken.

Valutata 3 stelle su 5

Repetitie

Reparatie goed uitgevoerd maar slechte communicatie en was meer tevreden over oude hedin vestiging Amsterdam noord die helaas moest sluiten.

29 aprile 2026

Beste Mia,

Bedankt voor de beoordeling en toelichting. We nemen dit mee als een belangrijk verbeterpunt voor onze collega's. Mooie dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*

Valutata 5 stelle su 5

Vals alarm, geen extra rekening

Het bandenspanningprobleem waarvoor ik kwam lag waarschijnlijk aan de pomp, niet aan de nieuwe banden die bij de controle ervoor zijn aangebracht. Nagelopen en hervuld en er zijn geen extra kosten in rekening gebracht, dat vind ik goede service.

16 maggio 2026

Beste,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat het probleem weer verholpen is. Dank voor de review en de mooie woorden.

Snelle service

Snelle service

8 maggio 2026

Beste Frits,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service. Dank voor de review.

Valutata 1 stelle su 5

Banden wisselen

Moest er 10.15 uur zijn om winterbanden te wisselen voor zomerbanden. Auto werd 10.55 uur naar binnen gehaald en was 11.55 uur klaar.
Duurde erg lang.

30 aprile 2026

Beste meneer/mevrouw de Vries-Dekker,

Het spijt ons te horen dat het langer duurde dan verwacht. We zullen dit zeker intern bespreken om onze service te verbeteren. Bedankt voor deze feedback.

Stephan van Hedin Automotive

Valutata 5 stelle su 5

Netjes en vriendelijk geholpen.

Netjes en vriendelijk geholpen.
Ook ons op de hoogte gebracht wat de kosten waren.

27 aprile 2026

Beste meneer Machiels,

Fijn om te horen dat je netjes en vriendelijk bent geholpen en dat je goed op de hoogte bent geholpen. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Goede en snelle afhandeling van de…

Goede en snelle afhandeling van de onderhoudsbeurt

Beste meneer/mevrouw Vermeulen,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de goede en snelle afhandeling van de onderhoudsbeurt. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Werkzaam heden waren snelle dan gepland…

Werkzaam heden waren snelle dan gepland klaar

22 aprile 2026

Beste meneer de Wit,

Fijn om te horen dat de werkzaamheden sneller dan gepland klaar waren. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben snel en goed geholpen ondanks…

Ik ben snel en goed geholpen ondanks dat ik geen afspraak had.

21 aprile 2026

Beste meneer Steensma,

Fijn om te horen dat je zo snel en goed bent geholpen. Dank voor de review.

Beste Azita,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service! Tijdens de APK-keuring hoefde ik niet te wachten, maar werd ik naar huis gebracht en later is ook de auto thuis afgeleverd. Helemaal blij mee.

Beste meneer/mevrouw Damman,

Fijn om te horen je tevreden bent over de goede service en dat je niet hoefde te wachten. Dank voor de review.

Terugroepactie

Terugroepactie. Snel geholpen. Kon er op wachten

Beste Inge,

Fijn om te horen dat je snel bent geholpen en dat je er op kon wachten. Dank voor de review.

Goede communicatie

Goede communicatie, duidelijke toelichting op werkzaamheden. Behulpzaam met vervangend vervoer (fiets).

Beste Eve,

Fijn om te horen dat er een goede communicatie is en dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Word heel vriendelijk geholpen ,en is…

Word heel vriendelijk geholpen ,en is ook alles naar behoren gedaan
Voel mij er heel voldaan bij,toppie

Beste Dirk,

Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen en dat alles naar behoren is gedaan. Dank voor de review.

Good service

Good service with good price

8 aprile 2026

Dear Zhao,

We are happy to hear that you are satisfied with our service. Thank you for the review.

Kind regards,
Julian from Hedin Automotive

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più