Na een defect aan mijn voertuig is deze geplaatst bij Hedin Hoofddorp. In eerste instantie is er de eerste week geen leen voertuig ter beschikking gesteld, voertuig was nog geen twee jaar oud met 150... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We waren op een maandagmiddag naar Hedin gegaan. Daar was een aardige meneer die ons hielp en al snel aangaf dat hij normaal daar niet werkte. we hebben met een auto gereden en een lease deal aangegaa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fijn contact met de verkoper die relevante informatie verstrekte, waarbij ik me niet onder druk gezet voelde. 2e proefrit? Geen probleem. Kortom: ik ben gewoon goed en prettig geholpen! Hier is de kla... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik kampte met een kapotte accu die vanwege de plaatsing in mijn hybride auto alleen door een gecertificeerd persoon uitgevoerd kon worden. Ik heb Hedin gebeld en kon gelijk terecht. Na een uur was mij... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Amsterdam Zuidoost, Den Haag, Dordrecht, Gorinchem, Haarlem, Hoofddorp, Naaldwijk, Noordwijk, Rotterdam Alexanderpolder, Rotterdam Zuid, Schiedam, Zoetermeer, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Je wordt zeer snel en correct geholpen, door vriendelijk personeel.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive
Ik heb alleen maar goede ervaringen met uw bedrijf.
Mijn Ford-Fiesta bevalt nog steeds prima en de regelmatige checks worden tot grote tevredenheid uitgevoerd. De contacten met de balie zijn altijd erg prettig. Tijdens het wachten bij de uitvoering smaakt de koffie heel goed.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive
Alles netjes en op tijd verlopen en auto gewassen prima service

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive
2de onderhoudsbeurt en wederom een prima service en een goede estimate wanneer de auto klaar zou zijn omdat ik erop bleef wachten...

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive
Good at communication and service.
Unreasonably expensive!
First service is advertised at 30.000km but my car needed at 16.000 even if I drove 7000km on highway

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive
Ik had een afspraak om naar een Ford Kuga te komen kijken. Vriendelijke ontvangst door de verkoper en de auto waar ik voor kwam stond keurig klaar. Mooie ruime showroom. Betreffende auto gekocht en bij aflevering stonde hij in de showroom met een mooie strik er op. Al met al een prettige ervaring

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive
vriendelijk personeel en reparatie netjes uitgevoerd.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive
het goede was dat ik vrij snel terecht kon met de klacht van de auto, airco werkte niet optimaal.
Het minder goede was weinig tot geen communicatie en dat de auto bij elkaar 6 weken niet te gebruiken was. dat had niet erg geweest als ik op de hoogte gehouden werd met de status.
Ik heb zelf elke week moeten vragen of de auto al gereed was en hoe lang de reparatie nog zou gaan duren. Alle begrip voor onderdelen die niet of slecht te leveren waren maar ook hierover pas uitleg als ikzelf contact opnam.
Ook werd niet aan het einde aangegeven dat ik de auto op een andere locatie moest halen en dat de leen auto daar weer ingeleverd moest worden.
Vooraf telefonisch overleg over meerwerk en de bijkomende kosten; achteraf ook nog toelichting op de rekening.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive
Wij zijn netjes en correct geholpen tijdens ons bezoek aan de garage

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive
Chagerijnige medewerker kon niet eens netjes vertellen waar de vervangende vervoer stond moest het hele terrein aflopen daarvoor.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive
Ik schat in dat ik inmiddels ruim veertig jaar klant ben bij Ford Zoetermeer, al meerdere naamsveranderingen heb meegemaakt, maar de service en klantvriendelijkheid is altijd goed gebleven!

Vriendelijke ontvangst
Inspectie verliep snel maar zorgvuldig duidelijke uitleg

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive
Ik heb rondom de remmen van mijn bus laten vervangen. Nadat ik hem heb opgehaald, hoorde ik een vreemd geluid. Ik heb direct teruggebeld, en de andere dag kon ik direct terecht. Er is naar gekeken, en het zou opgelost moeten zijn, maar helaas is dit niet zo. Nu moet ik weer een afspraak maken om het na te laten kijken, iets wat me totaal niet uitkomt i.v.m. mijn werk. Ik snap dat er iets fout kan gaan, maar bij een 2e keer zou het toch opgelost moeten zijn. Ik moet als kleine zelfstandige nu weer een paar uur vrij maken om ernaar te laten kijken. Heel jammer.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive
fijne bedrijf voel je je nog klant ipv een nummer.Altijd vriendelijk en behulpzaam denken mee. Goede service

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive
Duidelijke afspraak, goed onderhoud, adequate terugroep actie, plezierige ontvangst.