Ford-dealer Hedin Automotive Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Na een defect aan mijn voertuig is deze geplaatst bij Hedin Hoofddorp. In eerste instantie is er de eerste week geen leen voertuig ter beschikking gesteld, voertuig was nog geen twee jaar oud met 150... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We waren op een maandagmiddag naar Hedin gegaan. Daar was een aardige meneer die ons hielp en al snel aangaf dat hij normaal daar niet werkte. we hebben met een auto gereden en een lease deal aangegaa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fijn contact met de verkoper die relevante informatie verstrekte, waarbij ik me niet onder druk gezet voelde. 2e proefrit? Geen probleem. Kortom: ik ben gewoon goed en prettig geholpen! Hier is de kla... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik kampte met een kapotte accu die vanwege de plaatsing in mijn hybride auto alleen door een gecertificeerd persoon uitgevoerd kon worden. Ik heb Hedin gebeld en kon gelijk terecht. Na een uur was mij... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Ford
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Servizio auto

Informazioni su Ford-dealer Hedin Automotive

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1065 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb bij die AI een afspraak …

Ik heb bij die AI een afspraak gemaakt voor een grote beurt en een nieuwe voorruit kom ik op mijn afspraak alleen een grote beurt want de ruit moet nog besteld worden de dindsdag naar de afspraak zou de ruit er zijn en zou er een afspraak gemaakt worden voor de ruit en nu 3 weken verder nooit niks meer gehoord en daar baal ik wel een beetje van dus ja dat dan dus er geen tijd of zin is is dat helemaal goed maar laat even wat weten want iemand anders kan ook een nieuwe voorruit monteren
Mvg jww

11 agosto 2026

Beste Jan Willem,

Bedankt voor je review. We begrijpen dat het vervelend is dat je nog niets hebt gehoord. De voorruit stond in backorder en is inmiddels bij ons binnen. Door de vakantiedrukte is er helaas nog geen contact met je opgenomen om een nieuwe afspraak in te plannen. Onze excuses hiervoor.

Beurt volgens afspraak uitgevoerd

Beurt volgens afspraak uitgevoerd, prijsopgave van te voren.

19 agosto 2026

Beste Koos,

Fijn om te horen dat de beurt volgens afspraak is uitgevoerd. Dank voor de review.

Valutata 3 stelle su 5

Beter luisteren naar de klant dan hoeft…

Beter luisteren naar de klant dan hoeft ford nederland er niet aan te pas te komen.uiteindelijk is alles opgelost .ik vind het nog steeds een super auto en er kan altijd wat aan schelen .maar hoe word het opgelost.voor mij geen ford meer.

Beste Daan,

Dank voor de review. Ik had deze review naar de vestiging doorgestuurd en hun hebben contact met je gezocht. Gelukkig is alles netjes opgelost en zien we je hopelijk de volgende keer weer terug.

Hele goede service

19 agosto 2026

Beste Lou,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Kwalitatief goede garage

Kwalitatief goede garage, maakt afspraken waar.

Beste meneer/mevrouw Louwerse,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. Dank voor de review.

Oplossing

Auto moest gekeurd worden en de nieuwe kreeg ik 3 weken later. Was een probleem met de ruiten sproeier en dat is goed opgelost zodat deze door de keuring kwam. Wanneer de auto word ingeleverd zou dit probleem worden opgelost. Door deze oplossing heeft mij dit een flink bedrag bespaart.

10 luglio 2026

Beste meneer/mevrouw de Niet,

Fijn om te horen dat alles goed is opgelost en dat het jou een flink bedrag heeft bespaart. We denken graag met je mee. Dank voor de review.

servicebeurt

maken en bevestiging van de afspraak. controle vooraf en duidelijk filmpje over de controle en de vervanging van onderdelen. duidelijke kosten opgave vooraf en het tlefonisch doorgeven van de kosten.

10 agosto 2026

Beste meneer/mevrouw Jutte,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en onze service. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Spanningsverlies na gebruik trekhaak en aanhangwagen.

De Communicatie was goed. De storing is met een update verholpen. De auto is gewassen en voorzien van brandstof. Geweldig toch👌

Beste Johan,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en service. We zien je graag de volgende keer terug. Dank voor de review.

Prima Airco service

Prima service. Repeat storing met de Airco, dat wel, maar prima en snel opgelost onder garantie.

Beste Hans,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en wat fijn dat het probleem snel onder garantie is opgelost. dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en adequte service voor een goede prijs

Zonder afspraak kon ik met mijn defecte accu direct terecht en werd ook nog eens snel en goed geholpen en dat voor een zeer goede prijs en zelfs voordeliger dan een Kwik fit.

4 agosto 2026

Beste Hans,

Fijn om te horen dat je zonder afspraak zo goed bent geholpen. Dank voor de review.

Werd snel geholpen

Werd snel geholpen, vriendelijke balie personeel. Tijdens het wachten op de reparatie kon je koffie tappen en waren er kranten aanwezig

Beste Peter,

Fijn om te horen dat je snel werd geholpen en dat je tevreden bent over ons personeel. De koffie staat altijd voor je klaar. Dank voor de review en de mooie woorden.

Valutata 4 stelle su 5

De afspraak was goed geregeld .

De afspraak was goed geregeld zo dat ik er op kon wachten en na 90 minuten was mijn auto weer klaar.
Alleen een min puntje was dat de auto niet goed kon parkeren bij aankomst.

4 agosto 2026

Beste Toine,

Fijn om te horen dat de afspraak goed was geregeld en dat je erop kon wachten. Dank voor de review.

Hedin Automotive Dordrecht

Allereerst een goed en vertrouwd autobedrijf.
Fijne medewerkers perfect geholpen.
Ik ben blij met mijn nieuwe auto.
Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

14 agosto 2026

Beste Cees,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. Wij wensen je veel veilige kilometers. Dank voor de review en de mooie woorden.

Valutata 5 stelle su 5

Melding van de bandenspanning …

Met melding van de bandenspanning naar de Rapid service van Ford Hedin Den Haag. Vriendelijke ontvangst en kon wachten op het verhelpen van het probleem. Gratis koffie en evt een croissantje in de koffiecorner zitten wachten. Na zo’n 45 minuutjes kwam ze vertellen dat het probleem verholpen was en er een spijker in de band van mijn Kuga zat. Auto stond weer klaar en kon mijn weg vervolgen.

22 luglio 2026

Beste Gosler,

Fijn om te horen dat je vriendelijk bent ontvangen en dat je goed bent geholpen. Wat fijn dat de auto weer klaar stond en dat je weer je weg kon vervolgen. Dank voor de review.

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg werkzaamheden met geschatte kosten voor standaard onderhoudsbeurt, maar uiteindelijk minder werkzaamheden/kosten dan gepland. Wel zo eerlijk.

3 agosto 2026

Beste meneer/mevrouw Gaarenstroom,

Wat fijn dat je vriendelijk bent ontvangen en dat je een duidelijke uitleg hebt gekregen over de werkzaamheden en de geschatte kosten. Dank voor de review.

Perfecte behandeling

Perfecte behandeling

Beste Tom,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Fijn Ford dealerbedrijf met…

Fijn Ford dealerbedrijf met vriendelijke en servicegerichte medewerkers.

Beste Petra,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en onze service. Dank voor de review.

Fijne en goede ervaring

Al eerder in Hedin Automotive Den Haag in 2024 een Ford Focus aangeschaft, daar werd ik prima geholpen, na 1,5 jaar wilde ik door soms/af en toe rug problemen een Puma aanschaffen (hogere instap) en vond ik via uw site (occasions) in uw vestiging Dordrecht, daar werd ik ook prima en fijn geholpen, dat is mijn ervaring met Hedin Automotive, dan kom je terug, dat is dan de ervaring.

Beste Peter,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze Ford vestigingen en dat je goed bent geholpen. We zien je graag terug. Dank voor de review en de mooie woorden.

Service

Vriendelijk en service gerichte receptie.
Kundig werkplaats personeel

11 agosto 2026

Beste Rob,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en personeel. Dank voor de review.

Julian van Hedin Automotive

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più