Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Zwaardslootseweg 3, 2717 PE Zoetermeer, NL

Valutata 4 stelle su 5

Ivm onvoorziene omstandigheid moet mijn afspraak herpland worden. Er was gelukkig nog een gaatje naar wens beschikbaar. Duurde wel iets langer dan vooraf ingeschat, maar koffie en wifi waren prima.

Valutata 4 stelle su 5

Bedrijf komt afspraken na. Stemt vooraf af over de eventuele extra kosten, je komt achteraf niet voor verassingen te staan. Communicatie via worklow in sms, je bent dus constant op de hoogte. Bovendie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na een heel slechte ervaring bij een andere Ford-garage was Ford Hedin Zoetermeer een verademing. Prettig ontvangen. Geen glamour-gedoe en gladde praatjes; ik hou ervan. Ruim tijd gekregen voor een pr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb onlangs een Ford C-Max bij Hedin Zoetermeer gekocht en ben zeer tevreden over de service van Xander van Zanten. Hij was enthousiast, geduldig en nam de tijd om al mijn vragen duidelijk te beant... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Ford
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Servizio auto

Informazioni su Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Zwaardslootseweg 3, 2717 PE, Zoetermeer, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1134 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Zoals altijd prettige ontvangt

Zoals altijd prettige ontvangt. Transparant mbt de werkzaamheden. Zeer servicegericht. Klant staat centraal.

21 ottobre 2022

Beste A. Jerphanion,

Valutata 5 stelle su 5

Heel vriendelijke personeel met een lach…

Heel vriendelijke personeel met een goede uitleg als je auto voor een service beurt, mocht er tijdens de buurt wat naar voren komen dan word je gelijk op de hoogte gebracht en wat de kosten zijn.
Zeker een aanrader om je auto in Zoetermeer voor onderhoud buurt aan het bekwame personeel in handen te geven. Ga zo door.

17 ottobre 2022

Beste G. Bosman,

Leuk om deze positieve reactie te lezen. Heel erg bedankt en graag tot ziens!

Prima service,en correct geholpen

Prima service,en correct geholpen.
Wel ruim 1000€ moeten betalen voor een grote beurt+apk en wat kleine dingetjes voor een auto van 6 jaar oud waar jaarlijks 7000km mee wordt gereden ,dat is gewoon veel te duur

14 ottobre 2022

Beste A. Sterk,

Bedankt voor uw feedback. Wij snappen uw reactie, maar kunnen dit niet 1, 2, 3 oplossen. We delen uw reactie met onze vestiging, zodat zij hiervan op de hoogte zijn.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het werkplaatsbezoek.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, vriendelijke en deskundige monteurs die al heel lang bij de Ford werken

17 settembre 2022

Beste Fam. Segers,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Graag tot ziens!

Valutata 4 stelle su 5

Vlotte service en goede informatie…

Vlotte service en goede informatie vooraf mbt het onderhoud en de uitbte voeren werkzaamheden.

11 ottobre 2022

Beste meneer Van Rossum,

Altijd fijn om een positieve review te lezen. Dank daarvoor. Mochten er toch nog verbeterpunten zijn dan horen we ze graag. Veel veilige kilometers gewenst.

Valutata 3 stelle su 5

Prima service maar verschrikkelijk…

Prima service maar verschrikkelijk duur. Schrok van de rekening!!!

10 ottobre 2022

Beste Jetty Jetty,

Valutata 4 stelle su 5

Goed geholpen..kapotte sleutel en is…

Goed geholpen..kapotte sleutel en is netjes opgelost

4 ottobre 2022

Beste D. Borsboom,

Dik Tevreden

1 ottobre 2022

Beste J. van Leeuwen,

Valutata 5 stelle su 5

Zoals altijd vriendelijk en…

Zoals altijd vriendelijk en klantgericht geholpen.

22 settembre 2022

Beste A. Ammerlaan,

Vriendelijk

Vriendelijk, adequaat

21 settembre 2022

Beste heer/mevrouw Van der Linden,

Bedankt voor uw 5 sterren. Fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Valutata 5 stelle su 5

Prima service en uitleg n.a.v

Prima service en uitleg n.a.v. vragen.

20 settembre 2022

Beste Peter,

Bedankt voor deze positieve review.

Goede garage

Netjes geholpen,goede alternatieven geboden en als bonus ook nog eens auto gewassen teruggekregen

23 settembre 2022

Beste Richard,

Bedankt voor uw 5 sterren. Fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Mijn ervaring is top

Mijn ervaring is top
Snel , goed en duidelijk, via filmpje is het helder wat er gedaan moet worden en wat de kosten zijn .👍
Goede service.

20 settembre 2022

Beste heer Fils,

Bedankt voor deze mooie review. Hier zijn wij blij mee.

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst. Helder verslag van de werkzaamheden.
Helaas bijna onbetaalbare nota. €41 ex btw voor het vastlijmen van 2 stukjes deurrubbers is niet in verhouding…

19 settembre 2022

Beste mevrouw Roos,

Fijn om te lezen dat het ontvangst goed was en de werkzaamheden naar wens zijn geweest. Bedankt voor deze mooie beoordeling. Ik ga uw feedback over de nota delen met de vestiging zodat ze hiervan op de hoogte zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne verkopers die wat extra voor je…

Fijne verkopers die wat extra voor je doen.

13 settembre 2022

Beste heer/mevrouw Van Meerendonk,

Valutata 3 stelle su 5

Auto onderhoud

Auto prima onderhouden.
Wel zijn er een aantal dingen niet helemaal correct gegaan.
1: ik kreeg een filmpje met onderhoud van mijn auto, alleen dat was niet mijn auto.
2: op de bon staat auto is voor u gewassen en gestofzogen, hij is inderdaad gestofzogen, maar zeker niet gewassen. Prima natuurlijk maar zet het dan niet op de bon.

14 settembre 2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. Ik ga uw ervaring intern doorzetten, zodat we hiervan kunnen leren. Wel fijn om te lezen dat het onderhoud aan uw auto goed is geweest.

Top service!

Ik ben voor mijn jaarlijkse APK naar Stern Zoetermeer geweest en ben uitstekend geholpen. Mijn bandenset moest worden vervangen en ik wilde graag overstappen naar all season banden. De mevrouw die mij heeft geholpen kwam tevens zelf ook met het aanbod om over te stappen naar all season! Kortom ze denken altijd met je mee gewoon top service!

13 settembre 2022

Beste heer/mevrouw Matabadal,

Bedankt voor deze mooie review. Hier zijn wij blij mee.

Valutata 5 stelle su 5

Fijn en vakkundig te woord gestaan door…

Fijn en vakkundig te woord gestaan door het personeel en het tegenwoordige filmpje wat je krijgt ook een mooie en nuttige toevoeging.

6 settembre 2022

Beste C. de Korte-Bramsen,

Bedankt voor uw 5 sterren. Fijn dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service ford zoetermeer.

Goede service,
Video verslag van de monteur over de verichte werkzaamheden.
Wel erg prijzig maar oke.
De auto was snel weer klaar.

6 settembre 2022

Beste P. Jong,

Stephanie van Stern

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più