Ivm onvoorziene omstandigheid moet mijn afspraak herpland worden. Er was gelukkig nog een gaatje naar wens beschikbaar. Duurde wel iets langer dan vooraf ingeschat, maar koffie en wifi waren prima.
Sede
Cambia sedeZwaardslootseweg 3, 2717 PE Zoetermeer, NL
Bedrijf komt afspraken na. Stemt vooraf af over de eventuele extra kosten, je komt achteraf niet voor verassingen te staan. Communicatie via worklow in sms, je bent dus constant op de hoogte. Bovendie... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na een heel slechte ervaring bij een andere Ford-garage was Ford Hedin Zoetermeer een verademing. Prettig ontvangen. Geen glamour-gedoe en gladde praatjes; ik hou ervan. Ruim tijd gekregen voor een pr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb onlangs een Ford C-Max bij Hedin Zoetermeer gekocht en ben zeer tevreden over de service van Xander van Zanten. Hij was enthousiast, geduldig en nam de tijd om al mijn vragen duidelijk te beant... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Zwaardslootseweg 3, 2717 PE, Zoetermeer, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Zoals altijd prettige ontvangt
Zoals altijd prettige ontvangt. Transparant mbt de werkzaamheden. Zeer servicegericht. Klant staat centraal.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Heel vriendelijke personeel met een lach…
Heel vriendelijke personeel met een goede uitleg als je auto voor een service beurt, mocht er tijdens de buurt wat naar voren komen dan word je gelijk op de hoogte gebracht en wat de kosten zijn.
Zeker een aanrader om je auto in Zoetermeer voor onderhoud buurt aan het bekwame personeel in handen te geven. Ga zo door.

Prima service,en correct geholpen
Prima service,en correct geholpen.
Wel ruim 1000€ moeten betalen voor een grote beurt+apk en wat kleine dingetjes voor een auto van 6 jaar oud waar jaarlijks 7000km mee wordt gereden ,dat is gewoon veel te duur

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Goede service, vriendelijke en deskundige monteurs die al heel lang bij de Ford werken

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Vlotte service en goede informatie…
Vlotte service en goede informatie vooraf mbt het onderhoud en de uitbte voeren werkzaamheden.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Prima service maar verschrikkelijk…
Prima service maar verschrikkelijk duur. Schrok van de rekening!!!

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Goed geholpen..kapotte sleutel en is…
Goed geholpen..kapotte sleutel en is netjes opgelost

Goede garage
Netjes geholpen,goede alternatieven geboden en als bonus ook nog eens auto gewassen teruggekregen

Mijn ervaring is top
Mijn ervaring is top
Snel , goed en duidelijk, via filmpje is het helder wat er gedaan moet worden en wat de kosten zijn .👍
Goede service.

Vriendelijke ontvangst
Vriendelijke ontvangst. Helder verslag van de werkzaamheden.
Helaas bijna onbetaalbare nota. €41 ex btw voor het vastlijmen van 2 stukjes deurrubbers is niet in verhouding…

Auto onderhoud
Auto prima onderhouden.
Wel zijn er een aantal dingen niet helemaal correct gegaan.
1: ik kreeg een filmpje met onderhoud van mijn auto, alleen dat was niet mijn auto.
2: op de bon staat auto is voor u gewassen en gestofzogen, hij is inderdaad gestofzogen, maar zeker niet gewassen. Prima natuurlijk maar zet het dan niet op de bon.

Top service!
Ik ben voor mijn jaarlijkse APK naar Stern Zoetermeer geweest en ben uitstekend geholpen. Mijn bandenset moest worden vervangen en ik wilde graag overstappen naar all season banden. De mevrouw die mij heeft geholpen kwam tevens zelf ook met het aanbod om over te stappen naar all season! Kortom ze denken altijd met je mee gewoon top service!

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Fijn en vakkundig te woord gestaan door…
Fijn en vakkundig te woord gestaan door het personeel en het tegenwoordige filmpje wat je krijgt ook een mooie en nuttige toevoeging.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Goede service ford zoetermeer.
Goede service,
Video verslag van de monteur over de verichte werkzaamheden.
Wel erg prijzig maar oke.
De auto was snel weer klaar.