Ford-dealer Hedin Automotive - Gorinchem Recensioni

TrustScore 4 su 5

Newtonweg 20, 4207 HK Gorinchem, NL

Valutata 2 stelle su 5

Ford Kuga gekocht in juli 2022. 46.000 km. Eerst werkte de koppeling niet niet goed en daarna kreeg ik net voor kerst een lekke koppakking. Motor kontrole lampje bleef aan. Motor moest dus vervange... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vorig jaar groot onderhoud (distributie+katalysator) uit laten voeren, waarbij de offerte goedkoper was dan bijv. de Vakgarage. Nu waren de achterbanden aan de beurt.. na offertes via Euromaster/... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor de zevende keer onze auto gekocht bij Martin van Willigen. Zoals iedere keer was het gezellig en zeer prettig zaken doen met Martin. Hij is kundig en denkt heel goed met je mee! Omdat Hedin stopt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag onze Kuga opgehaald. We zijn geholpen door Martin van Willigen. Wat een toffe super verkoper. Martin is vriendelijk, eerlijk, deskundig, heeft veel ervaring en neemt echt de tijd voor je. H... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Ford
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Servizio auto

Informazioni su Ford-dealer Hedin Automotive - Gorinchem

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Newtonweg 20, 4207 HK, Gorinchem, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1119 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Keurig en vakkundig geholpen met een…

Keurig en vakkundig geholpen met een eerlijk advies.
Altijd prijsopgave vooraf dus geen verrassingen.

17 luglio 2022

Beste meneer Mellegers,

Goed om te lezen dat alles naar wens was! Wij hopen u ook een volgende keer weer bij ons in de werkplaats te mogen ontvangen.

Valutata 1 stelle su 5

Auto is voor grote beurt + APK geweest.

Auto is voor grote beurt + APK geweest.
Op de bon staat vermeld dat extra aandacht aan verlichting en vloeistoffen word besteed.
Echter bij het ophalen van het voertuig is er niet na de verlichting gekeken want de bocht verlichting deed het niet.
Ook het start en stop systeem werkt niet.
Op de bon staat er vermeld dat als dank voor het vertrouwen de auto is gewassen en uitgestofzuigd. Dit is ook niet gebeurd.

15 luglio 2022

Beste EdB,

Bedankt voor uw review en feedback. Onze excuses voor het ongemak. Wij gaan de betreffende vestiging vragen om contact met u op te nemen.

Valutata 3 stelle su 5

Auto aangeboden voor zomercheck en na…

Auto aangeboden voor zomercheck en na een uur maar eens gaan vragen hoe het ervoor stond.
Bleek dat er nog niets gedaan was vanwege foutje in de communicatie.
Kan gebeuren,maar niet leuk....

14 luglio 2022

Beste Jan,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Spijtig om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Ik zal uw reactie delen met de vestiging zodat we hiervan kunnen leren.

Behulpzaam,kennis van zaken.

Behulpzaam, kennis van zaken.
Top garage

11 luglio 2022

Beste H. de Heer,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Veel veilige kilometers gewenst.

Goed

Vriendelijk personeel, goede informatie over voortgang onderhoud, keurige aflevering. Prima ervaringen met het bedrijf.

27 giugno 2022

Beste JB,

Bedankt voor uw 5 sterren. Fijn dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Auto ingeruild op Ford Puma

Auto ingeruild op Ford Puma. Eerste kennismaking met deze Ford dealer.
Op het eerste gezicht een fijne garage. Geholpen door Danny de Groot. Prettig contact.

25 giugno 2022

Beste mevrouw Van den Broek

Dat is nog eens leuk om te lezen! Ik zal dit zeker terugkoppelen aan Danny. Hartelijk dank voor de mooie woorden en score. Graag tot een volgend bezoek.

Valutata 5 stelle su 5

De auto werd op de afgesproken tijd…

De auto werd op de afgesproken tijd nagekeken. Er was ruim voldoende aandacht voor de aard van de werkzaamheden. De ontvangst was vriendelijk. Ook de afhandeling was erg vriendelijk.

13 giugno 2022

Beste M. Cramer,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u naar tevredenheid geholpen bent.

Valutata 5 stelle su 5

Netjes en vriendelijk behandeld en er…

Netjes en vriendelijk behandeld en er word meegedacht omtrent wat nuttig is om de auto in goedestaat te houden 👀👍
F.n de Jong Gorinchem

6 giugno 2022

Beste meneer/mevrouw De Jong,

Valutata 5 stelle su 5

Er heeft een bandenwissel…

Er heeft een bandenwissel plaatsgevonden, van winter- naar zomerbanden.
Daarbij een zeer klantvriendelijke ontvangst door de receptie, er wordt met de klant meegedacht, aan de geplande afhandelingstijd werd goed voldaan. De auto gewassen afgeleverd wordt zeer gewaardeerd. Wat goed opvalt is de nette klantwachtruimte en schone toiletten.
Een dealer die zeer wel wordt aanbevolen, daarom heb ik het er ook voor over om van Kaatsheuvel naar Gorinchem te komen voor bandenwissel en onderhoud.

3 giugno 2022

Beste J.v.H,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij hopen u ook een volgende keer weer bij ons in de werkplaats te mogen ontvangen.

service

Zoals gewoonlijk, altijd een goede service.

27 maggio 2022

Beste meneer Hak,

Wij waarderen het dat u een review achter heeft gelaten. We zien u graag in de toekomst weer!

Valutata 5 stelle su 5

De auto heeft en poets beurt gehad…

De auto heeft en poets beurt gehad zowel binnen als buiten is als nieuw geworden.

27 maggio 2022

Beste H. van Dieren,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Veel rij-plezier en veilige kilometers gewenst.

Fijne verkoper

Fijne verkoper. Kreeg nog een mooie prijs voor onze oude wagen. Ook bij het ophalen van de nieuwe auto zeer goed geholpen. Stern Gorinchem fijne zaak.

18 maggio 2022

Beste W. Kaufman,

Fijn om te lezen date de aflevering en uw ervaring met onze vestiging naar wens is geweest. Bedankt voor deze mooie beoordeling!

Goed geholpen

Goed geholpen.
Afspraak volgens plan verlopen
Mijn vragen werden goed behandeld

15 maggio 2022

Beste H. Uithoven,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw review!

Het is prima verlopen

Het is prima verlopen. Medewerkers van Ford-dealer Stern Gorinchem denken met je mee. Prima dus!!! Zo door gaan.

14 maggio 2022

Beste J. Strating,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw review!

Valutata 5 stelle su 5

afspraak is goed en goed nagekeken

afspraak is goed en goed nagekeken. en goed door gegeven van mijn auto en
aan de hand was en goed service gegeven en een keer terug gekomen voor mijn onderdeel van mijn auto en goed hebben gedaan.

8 maggio 2022

Beste L.F.J. Koole,

Fijn om te lezen dat uw bezoek aan onze vestiging naar wens is verlopen. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!

Ben keurig geholpen

Ben keurig geholpen, en netjes thuis gebracht.

7 maggio 2022

Beste C. Duijzer,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn dat uw ervaring met onze vestiging naar wens is verlopen.

Valutata 4 stelle su 5

Versleten sleuten

Beide sleutels waren versleten.
Nieuwe besteld en werkte gelijk goed.
Goed vriendelijke en nette service.

7 maggio 2022

Beste H. Nederveen,

Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over onze service! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Ik ben prima geholpen

Ik ben prima geholpen
Snel op tijd en bijzonder vriendelijk personeel.
Lekker kopje koffie en de krant tijdens het wachten

29 aprile 2022

Beste W. Buissant des Amorie,

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u naar wens bent geholpen.

Valutata 5 stelle su 5

Je word goed op de hoogte gehouden als…

Je word goed op de hoogte gehouden als er iets speciaals hij was keurig schoon gewassen uitgezogen op tijd weer klaar 👍

25 aprile 2022

Beste Wilma,

Bedankt voor de mooie 5-sterren review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen.

Valutata 3 stelle su 5

`hoog uurtarief

25 aprile 2022

Beste J. Meijwaard,

Bedankt voor uw feedback. Wij begrijpen uw reactie, maar kunnen dit niet 1, 2, 3 oplossen. We delen uw reactie met onze vestiging, zodat zij hiervan op de hoogte zijn.

Stephanie van Stern

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più