Alhoewel we bij het boeken van de afspraak door een vrouw geholpen werden die er de ballen verstand van had maar ook service onvriendelijk was, werden we door de werkplaats medewerkers uitstekend geho... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ideaal digitaal plansysteem en bij binnenkomst wordt er even keurig gevraagd of er mankementen of bijzonderheden zijn. De vermoedelijke prijs mits er geen rare dingen tevoorschijn komen wordt geme... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We zijn correct geholpen. Het enige minpunt is dat als de receptie komt naar de tafel vertellen wat er moet gebeuren waar iedereen zit. Waarom wordt je niet apart genomen bij de receptie. Niet iederee... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tugay heeft mij gedurende het hele proces enorm geholpen. Ondanks de slordige werkwijze en gebrekkige communicatie van de Van Mossel-vestiging waar ik de auto heb gekocht, heeft hij ervoor gezorgd dat... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland. Bij ons kun je terecht voor de merken: Abarth, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, LEVC, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, smart, Subaru en Volvo. Met ruim 60 vestigingen in Nederland zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je een auto kopen, leasen en huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen we je auto naar wens bestickeren. Uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij onze hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Stern is een allround autobedrijf.
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Amersfoort, Houten, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ik vind het een hele prettige garage waar je met respect behandeld wordt door het personeel en zal deze garage straks missen

Risposta di Fiat-dealer Hedin Automotive
Vriendelijk en vakkundig personeel!
Duidelijke afspraken.
Alleen een afspraak maken, kan je beter gelijk met de garage waar je heen ga doen en niet via de site.
Onze auto is in onderhoud geweest. Prima service en degelijk. Verder niets bijzonders
Om 8.00 uur de auto gebracht voor APK, beurt en bandenwissel, voor 10.30 uur al telefoon dat hij weer klaar stond.
Bij het afrekenen kon de baliemedewerker niet vertellen waar een beurt van een elektrische auto uit bestaat, nadat ik vroeg wat ze precies gedaan hadden.
Mooi vlot aan de beurt. Goed geinformeerd wat er gedaan moest worden.
Online afspraak werkt niet!
Na invullen wat er gedaan moet worden blift jet scherm leeg
De vervanging van het betreffende onderdeel op 11 februari 2025, dat nu wel op voorraad was, was snel klaar en ik kon weer met een gerust hart op pad met de auto.
Bij hedin krijg je altijd goede service en kom er altijd zeer tevreden weg
Goed werk geleverd en betrouwbaar geweest in het overleg en de facturering.
Miste de oproep voor onderhoud (kwam niet) en ik moest ver vooruit plannen ivm drukte daar.
Wel goed geholpen.
Altijd vriendelijk en correct geholpen.
Fijn bedrijf
Vriendelijke mensen achter de balie
Snel geholpen alles verliep prima
Auto laten controleren op storingen, maar de wagen terug gekregen in sherpa modus, zodat deze niet harder gaat dan 80 km/u. Mijn vrouw is bijna aan flarden gereden op de snelweg. Ik wilde dit toch even aankaarten bij Hedin, maar niemand te spreken gekregen wegens "griepgolf". Nooit meer Hedin.
De heer van het magazijn heeft aan mij veel tijd besteed om een specifiek onderdeel te vinden wetend dat ik de klus zelf ging uitvoeren. Veel advies gekregen van deze oprechte en professionele Alfa liefhebber. Eind mei vraag ik of Hedin Houten mijn Alfa een distributie beurt wil geven. Goede zaak!
Auto weer in orde. Altijd vriendelijke mensen en goede uitleg wat er gedaan moet worden.
Dit jaar APK laten uitvoeren, beter geholpen dan vorig jaar. Echter benzine dop waar ik melding van had gedaan, zou vervangen worden. Deze hadden ze niet in huis en zou later terug gebeld worden, zodat ik deze kan ophalen. Dit is nog niet gebeurd en wacht op tel hun kant.