Open en eerlijke communicatie. Ik vind de communicatie vanuit FIAT (levertijden etc...) vele malen slechter en daar zou eens wat aan gedaan moeten worden. De dealer is net zo afhankelijk van deze... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Patrick stelde een snelle diagnose ( accu nog maar 50%) De volgende dag kon deze worden gemonteerd. Allen de nota viel wat egen
L'azienda ha risposto
Hebben vooraf duidelijke informatie gegeven over het onderhoud en de kosten, dit wordt enorm gewaardeerd. De service die zij geven vinden wij 100%.
Scritti dall'azienda
Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland. Bij ons kun je terecht voor de merken: Abarth, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, LEVC, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, smart, Subaru en Volvo. Met ruim 60 vestigingen in Nederland zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je een auto kopen, leasen en huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen we je auto naar wens bestickeren. Uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij onze hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Stern is een allround autobedrijf.
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Buitenvaart 2102, 7905 SX, Hoogeveen, Drenthe, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Alles volgens afspraak verlopen. Klantvriendelijk personeel!

Risposta di Fiat-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
De APK keuring van mijn auto werd op verzoek voor de middag voltooid, zelfs rond 10 uur! Met dank aan Ewoud en de monteur.

Risposta di Fiat-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Alles goed en snel gedaan, behalve de klacht die ik had over de koplamp aan de kant van de chauffeur. Daar kwam regelmatig water in na de vorige beurt. dat is wel gerepareerd maar het vuil da op de bodem van de lamp lag ligt er nog steeds.

Risposta di Fiat-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Mooi vlot aan de beurt. Goed geinformeerd wat er gedaan moest worden.
21 September een Opel gekocht, en er miste een wielmoerkapje en een lakstift.
De service adviseur zou dat wel even regelen.
Ook na diverse telefoontjes en mailverkeer nog steeds
geen gevraagde onderdelen. De service adviseur (W. D.) zegt dat het in backorder staat. Nu inmiddels
half december en nog geen onderdelen.Je wordt gewoon aan het lijntje gehouden.
Ik vindt de service van dit bedrijf stuitend.
Als je een auto koopt zijn ze super vriendelijk en behulpzaam, maar vraag je om service dan laten ze je stikken.Ik raad iedereen aan niet met dit bedrijf in zee te gaan!!!
Ik wou de accu laten checken van mijn fiat 500e het zou 12.5 euro kosten en 10 min ik belde met hoogeveen dat zou langer duren dus kon ik terecht in steenwijk. Omdat het onderweg naar mijn werk ligt heb ik daar smorgrns de auto neer gezet toen ik hem smiddags weer ophaalde hadden ze al het idee dat ze de verkeerde sccu gecheckt hadden voor d'r prijs csn 52.50 euro wel kreeg ik er een blikje pepermuntjes bij dat zijn mijn duurste pepermuntjes ooit
Ik bracht mijn auto voor de jaarlijkse OHbeurt. Volgens mijn een kleine beurt. Er is een grote OHbeurt uitgevoerd met dito factuur. Vorig jaar heeft mijn Panda ook een grote beurt gehad. Er is duidelijk niet gekeken in mijn dossier (--). Na een telefoontje kreeg ik gelukkig te horen dat ik de factuur kon verscheuren en een nieuwe factuur voor een kleine OHbeurt zal krijgen (++).

Risposta di Fiat-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Open en eerlijke communicatie.
De dealer is net zo afhankelijk van deze communicatie, maar krijgt wel de shit over zich heen!

Risposta di Fiat-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Snelle service op moment dat auto plots pech had. Wel slecht op de hoogte gehouden, mogelijk ivm met drukte.

Risposta di Fiat-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen
Goede ontvangst in de sgowroom en duidelijke uitleg over wat voor beurt de auto moest hebben.