Dacia-dealer Hedin Automotive - Oss Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kantsingel 24, 5349 AJ Oss, NL

Valutata 5 stelle su 5

Hele goede service en aardige jongeman aan de telefoon en Balie. Erg behulpzaam en meedenkend ondanks dat mijn auto in ‘s-hertogenbosch gekocht was (daar zouden ze pas na twee en een halve week naar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Superfijne werkplaats goede service en vooral het fijne personeel is ook de reden dat ik daar nieuwe auto's koop

Valutata 5 stelle su 5

Fijne aankoop! Proefrit was de volgende dag al geregeld. Medewerker Niels was duidelijk en eerlijk over de auto en de opties. Geweldige auto tegen een scherpe prijs. Ik ga nog lang van deze auto geni... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Servizio auto

Informazioni su Dacia-dealer Hedin Automotive - Oss

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Kantsingel 24, 5349 AJ, Oss, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

144 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, kom graag terug

Goede service, vriendelijk personeel

3 agosto 2024

Beste mevrouw Lagarde,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Fijn te lezen dat u weer tevreden bent. Graag gedaan.
Team Hedin Automotive.

Beste heer/ mevrouw Van der Vlist,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
dat proberen wij zeker te handhaven.

Team Hedin Automotive

Het laatste beurtje!

ER was veel niet goed gegaan bij het laatste onderhoud deze week. Ook ivm einde garantie. De manager service Kees heeft dit prima opgepakt en verdient een 10! Das tenminste klantenservice zoals de klant dat graag ziet. Petje af!

3 agosto 2024

Beste heer Smit,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en toelichting.
Fijn te lezen dat Kees e.e.a. goed heeft opgepakt en u toch tevreden bent vertrokken. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.
Team Hedin Automotive.

Valutata 1 stelle su 5

Op 30 september 2023 een jonge…

Op 30 september 2023 een jonge gebruikte Duster gekocht bij Hedin in Oss. Op de terugweg na aflevering bleek dat het gaat om een uit Denemarken geimporteerde demo die dus is voorzien van scandinavische navi software. Kwalijk dat dit niet, van te voren, door Hedin werd vermeld. Bovendien bleek er geen instructieboekje aanwezig te zijn. De verkoper zou deze echter bestellen en afleverbeurt laten invullen.
Na ettelijke mailtjes reageert Hedin niet meer en levert dus ook niet..Mijn eigen dealer leverde vandaag 6 maart 2024 per omgaande.. Waardeloze after sales door Hedin. Focus ligt kennelijk op aantallen, klant is hier duidelijk geen koning..

de reactie op mijn review is de standaard vanuit Hedin, ik verwacht echter dat Hedin mij zal compenseren voor vervanging van onderhoud/instructie boekje en update van navigatie naar nederlandse versie. Jullie weten wat dit kost. Dat is een minimale genoegdoening ..

6 marzo 2024
Non scritta su invito

Beste heer Bakker,
Bedankt voor uw bericht en wat vervelend om te lezen dat de aflevering niet is verlopen zoals het hoort en daar zijn we dan ook zeker niet trots op in dit geval. Via deze weg willen we u hiervoor onze excuses aanbieden.
We hopen dat u nog veel fijne en prettige kilometers in de Dacia Duster mag maken en danken u voor de feedback.

11-03 In aanvulling op onze eerder reactie vinden wij het niet correct om inhoudelijk via dit portaal te reageren. Hiervoor hebben we contact met u proberen te zoeken, hetgeen inmiddels is gelukt.
We hopen hiermee de onvolkomenheden van de aflevering wat gecompenseerd te hebben.

Valutata 5 stelle su 5

Behulpzaam en meedenkend bedrijf om…

Behulpzaam en meedenkend bedrijf om samen een oplossing te zoeken voor mijn mobiliteit

6 febbraio 2024

Beste heer Van Ballegooij,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Ik zet deze door naar de betreffende vestiging. wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Valutata 4 stelle su 5

Waren behulpzaam

13 gennaio 2024

Beste heer/ mevrouw Poulussen,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. ik stuur deze door naar de betreffende vestiging. wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Top!!

Goede behulpzame service en duidelijke afspraken vooraf.

16 dicembre 2023

Geachte mijnheer, mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor deze mooie beoordeling.

We wensen u alvast fijne feestdagen toe.

Prima service…

Onze auto had een onderdeel nodig wat besteld moest worden. We hebben 2,5 week een splinter nieuwe auto gratis mogen gebruiken top service

17 novembre 2023

Beste heer/ Mevrouw Van Heeswijk,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Ik stuur deze door naar de betreffende vestiging. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.
Met vriendelijke groret,

Valutata 5 stelle su 5

B-beurt na 2 jaar: prima!

B-beurt na 2 jaar, bijzonderheden goed opgelost, prijstechnisch eerder een prettige verrassing. Kortom de garage bevestigt onze keuze voor Dacia.

13 ottobre 2023

Beste heer/ Mevrouw Janssen,
wat een mooie beoordeling, wat mooi te lezen dat uw eerdere keuze voor Dacia is bevestigd. ik zet uw beoordeling graag door naar de betreffende vestiging.
Team Oss wenst u veel rijplezier en veilige kilometers.

Fijn bedrijf in oss

Fijn bedrijf in oss
Behulpzaam en vriendelijk personeel.
Wordt altijd mee gedacht en naar oplossing gezocht

24 agosto 2023

Beste mevrouw van Venrooij,

Wat zal het team het leuk vinden om uw mooie beoordeling te lezen. Dank hiervoor.

Valutata 5 stelle su 5

Je wordt er vriendelijk en goed…

Je wordt er vriendelijk en goed behandeld en er is een gezellig heid

26 maggio 2023

Geachte mevrouw,

Bedankt dat u ons heeft willen laten weten hoe uw bezoek aan ons is verlopen.

Goede service.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Eerlijk.

6 marzo 2023

Geachte heer, mevrouw,

Heel erg bedankt voor deze mooie 5-sterren beoordeling. Het is erg fijn om deze mooie woorden terug te lezen.
We wensen u veel fijne kilometers toe.

Valutata 5 stelle su 5

Goede aanpak van een probleem.

Het onderdeel dat ik nodig had moest uit het centraal magazijn in Frankrijk komen. Daar waren ze met reorganisatie bezig. De onprofessionele aanpak ter plekke zorgde voor vele weken vertraging.
De medewerkers in Oss hebben mij uitstekend behandeld en alles is tenslotte goed gekomen.

16 gennaio 2023

Geachte mijnheer,

Vriendelijk dank voor uw beoordeling. Helaas hebben we niet altijd alles zelf in de hand, waardoor het onderdeel vertraging opliep. Fijn dat we u, met wat vertraging, van dienst konden zijn.

Valutata 4 stelle su 5

Apk+beurtje was prima.

Apk+beurtje was prima.
De waarschuwing voor het aankomend onderhoud volgend jaar, met de verwachtte kosten is prettig om zo ver van te vore weten.

29 novembre 2022

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive - Oss

Geachte heer, mevrouw van der Heijden,

Bedankt voor uw mooie beoordeling, dit vinden we erg fijn.
We wensen u veel fijne en prettige kilometers toe en tot volgende jaar ;-)

Hartelijke groeten,
Saskia van Stern (Hedin Automotive)

Duidelijke afspraak

Duidelijke afspraak. Binnen het afgesproken uur klaar.

5 ottobre 2022

Geachte mevrouw, mijnheer,

Heel hartelijk dank voor het achterlaten van uw mooie en positieve beoordeling over ons. Dit waarderen we enorm.

Super service

19 settembre 2022

Beste heer de Groot,

We stonden weer heel graag voor u en uw Dacia klaar!
Bedankt voor uw bezoek en uw mooie beoordeling.

prima

prima geholpen.

17 agosto 2022

Beste heer, mevrouw Bekkers,

Dank voor uw reactie en mooie beoordeling. Heel graag weer tot een volgend bezoek aan ons.

Valutata 5 stelle su 5

Auto kwam voor de eerste keer in de…

Auto kwam voor de eerste keer in de werkplaats .
Alles nagekeken , netjes behandeld dikke duim

17 giugno 2022

Beste heer van Wijchen,

Wat fijn om te lezen dat mijn collega's bij uw eerste bezoek in de werkplaats een goede indruk hebben achtergelaten.
Wij danken u voor uw bezoek en deze mooie beoordeling en wensen u nog veel prettige kilometers toe.

Saskia van Stern.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più