Dacia-dealer Hedin Automotive - Oss Recensioni 61

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Kantsingel 24, 5349 AJ Oss, NL

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk aangegeven wat ze van mij nodig hebben. Ik heb goed kunnen uitleggen wat ik als probleem ervaar met de auto

Valutata 5 stelle su 5

Hebben bij afspraak voor gratis accu-check meteen andere melding die op display verscheen verholpen. Na accu-check meteen accu vervangen en voor betaling goede regeling getroffen.

Valutata 5 stelle su 5

ER was veel niet goed gegaan bij het laatste onderhoud deze week. Ook ivm einde garantie. De manager service Kees heeft dit prima opgepakt en verdient een 10! Das tenminste klantenservice zoals de kla... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Servizio auto

Informazioni su Dacia-dealer Hedin Automotive - Oss

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Kantsingel 24, 5349 AJ, Oss, Paesi Bassi

1 stella

Een heel fijn ontvangst

17 febbraio 2026

Beste Koos,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je een prettig ontvangst hebt ervaren en dat je duidelijk je verhaal over de auto hebt kunnen uitleggen. Goed dat dit voor jou zo is verlopen.

Met vriendelijke groeten,
Julian van Hedin Automotive

Accu-check

Na accu-check meteen accu vervangen en voor betaling goede regeling getroffen.

3 marzo 2026

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn dat we je zo goed van dienst konden zijn! We zijn blij dat we naast de accu-check ook de andere melding hebben kunnen verhelpen. Dank voor je feedback!

Loekie van Hedin Automotive

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Prima service.

6 dicembre 2025

Beste Kees,

Wat fijn dat je tevreden bent over onze vriendelijke service. Hartelijk dank voor de feedback.

Stephan van Hedin Automotive

Onderhoud

Auto was toe aan onderhoud abeurt
Hier kon ik op wachten en het was met een uurtje klaar

15 ottobre 2025

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive - Oss

Fijn dat u bij ons terecht kon voor de onderhoudsbeurt en dat het zo snel klaar was. We waarderen uw feedback en zullen dit meenemen om onze service te blijven verbeteren.

Valutata 4 stelle su 5

Op zich prima gelopen, maar....

Op zich prima gelopen. Alleen was men een kleinigheid vergeten te verhelpen. Anders waren het 4,5 sterren geworden.

19 settembre 2025

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive - Oss

Fijn te horen dat het over het algemeen goed is verlopen. We betreuren het dat er iets vergeten is en nemen uw feedback ter harte om onze service te verbeteren. Dank voor uw review!

Valutata 5 stelle su 5

Werd op vrijdag om half vijf nog even…

Werd op vrijdag om half vijf nog even geholpen en daardoor op maandag de reparatie van de airco

20 agosto 2025

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive - Oss

Wat fijn dat we u aan het eind van de dag toch nog konden helpen, en de airco snel gerepareerd kon worden! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Dank voor uw feedback.

Super service

Super service . Altijd persoonlijk en proactief meedenkend.

30 giugno 2025

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive - Oss

Wat fijn om te horen dat onze persoonlijke en proactieve service zo gewaardeerd wordt. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Fijne aankoop!

Fijne aankoop! Proefrit was de volgende dag al geregeld. Medewerker Niels was duidelijk en eerlijk over de auto en de opties.
Geweldige auto tegen een scherpe prijs. Ik ga nog lang van deze auto genieten!

27 giugno 2025

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive - Oss

Wat fijn dat de proefrit zo snel geregeld was en dat alles duidelijk was! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je aankoop en de prijs. Dank voor de positieve feedback, veel plezier ermee!

Fijne garage

Fijne garage, snel, goed en een redelijke prijs.
Aardig personeel, lekkere koffie.

5 giugno 2025

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive - Oss

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring bij ons had! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de snelheid, kwaliteit en prijs. Bedankt voor de aardige woorden over ons personeel en de koffie.

Niks mis mee

Niks mis mee, goed geholpen.

19 aprile 2025

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive - Oss

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de hulp die u heeft ontvangen.

Valutata 5 stelle su 5

Hedin Oss, klantvriendelijk en service gericht.

Aan de balie zijn de medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam. Als ik aan geef dat er iets trilt in de auto wordt dit zonder twijfel op de werkorder gezet.
Eerder heb ik dit ook meegemaakt met verbindingsproblemen met mijn media player icm Apple carplay. Ik twijfelde of het probleem bij de USB poort lag, dit wordt serieus genomen en het onderdeel is kort daarna vervangen.

Vooraf aan het onderhoud weet je ook wat de kosten zijn, zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Tijdens het onderhoud werd ik netjes gebeld met het advies om mijn voorbanden te laten vervangen. Ik kreeg een nette aanbieding, omdat uit de directe voorraad geleverd kon worden.

Klein min puntje:
Ik was vergeten te vragen om de software van de media player te updaten. Dit wordt niet standaard gedaan/gecontroleerd. Hiervoor heb ik, tijdens het onderhoud, gebeld met het lokale nummer. Ik krijg altijd de indruk dat ik direct met de lokale dealer bel, dit is dus niet altijd het geval. Vanuit de centrale is mijn verzoek niet doorgeven. Hier kan de dealer zelf weinig aan doen.

Ik mag nu op een later tijdstip langs komen, zonder een afspraak te maken en zal dan direct geholpen worden. dus dit is wat mij betreft een prima oplossing.

12 aprile 2025

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive - Oss

Bedankt voor uw uitgebreide review en uw positieve ervaringen met onze medewerkers. We zijn blij te horen dat u de vriendelijkheid en behulpzaamheid van ons team waardeert, en dat u tevreden bent met de manier waarop we uw zorgen over de trillingen in uw auto en de media player hebben aangepakt.

We begrijpen dat u het jammer vindt dat de software van uw media player niet automatisch is geüpdatet tijdens het onderhoud. We zullen uw feedback intern bespreken om te bekijken of we onze procedures kunnen aanpassen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. We waarderen uw begrip voor de situatie en zijn blij dat we u een oplossing hebben kunnen bieden.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en tijdens het wachten op…

Goede service en tijdens het wachten op de apk keuring een lekker kopje koffie.

20 marzo 2025

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive - Oss

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service en de koffie.

Valutata 5 stelle su 5

Perfecte service en vriendelijk…

Perfecte service en vriendelijk personeel bij de werkplaatsreceptie

12 febbraio 2025

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive - Oss

Dat horen we natuurlijk graag! Fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Dank voor uw bezoek en heel graag weer tot ziens!

Klantgericht denken

3 febbraio 2025

Beste mevrouw Hoefsloot,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u onze service als prettig heeft ervaren.

Risposta di Dacia-dealer Hedin Automotive - Oss

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze nauwkeurigheid en onze bereidheid om mee te denken in oplossingen waardeert.

Alles prima geregeld.

Alles prima geregeld.
Houden zo !

30 ottobre 2024

Beste heer Hoefnagels,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Valutata 5 stelle su 5

Hele goede service in Oss !!!!!!!

Hele goede service en aardige jongeman aan de telefoon en Balie. Erg behulpzaam en meedenkend ondanks dat mijn auto in ‘s-hertogenbosch gekocht was (daar zouden ze pas na twee en een halve week naar de auto kunnen kijken)
Dus als je een Renault of Dacia wil kopen ga dat dan zeker in Oss doen!!!!!

18 ottobre 2024

Beste heer / Mevrouw Lagarde,

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling en toelichting. Fijn dat u Bij Hedin kan en mag kiezen voor een vestiging waar u sneller geholpen kan worden. Graag gedaan. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag .

Valutata 3 stelle su 5

Communicatie alarmering Hedin

Via het alarmeringsnummer kwam er binnen 30 minuten een sleepbedrijf en werd er een vervangende auto ingezet. Jammer dat deze niet gedurende de hersteltijd beschikbaar was, maar slechts voor drie dagen.
Bij aankoop van de auto was er een onderhoudscontract voor drie jaar afgesloten, waardoor zowel de medewerker bij het alarmeringsnummer als bij de dealer aannamen dat het een lease-auto betrof.
Hierdoor kreeg ik verkeerde informatie (de kapotte autoband zou ook vergoed worden, wat niet het geval bleek te zijn) en had graag van tevoren de juiste informatie gehad, zodat ik een weloverwogen beslissing had kunnen maken. Ik hoop dat in de toekomst communicatie over dit soort zaken verbeterd kan worden, zodat anderen niet in dezelfde situatie terechtkomen.

11 settembre 2024

Beste mevrouw Graumans,

Dank voor uw waardevolle feedback. We zullen uw opmerkingen intern verder bespreken om hierover in de toekomst duidelijker over te communiceren.

Hartelijke groeten,
Team Hedin Automotive

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, transparante communicatie

8 agosto 2024

Beste mevrouw,

Bedankt voor het achterlaten van uw mooie beoordeling.
Fijn om te lezen dat uw bezoek aan ons naar volle tevredenheid is verlopen.
We wensen u nog een mooie dag toe

Hartelijke groeten,
Team Hedin Automotive

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, kom graag terug

Goede service, vriendelijk personeel

3 agosto 2024

Beste mevrouw Lagarde,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Fijn te lezen dat u weer tevreden bent. Graag gedaan.
Team Hedin Automotive.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più