Omdat ik op het internet en in de pers positieve informatie over het merk Weheat las, wilde ik een warmtepomp van dat merk. Ik ben met Coolblue in contact gekomen omdat zij een van de installateurs z... Leggi di più
Coolblue Energie Installaties
Overgezet van Coolblue naar 50five. Kijk eens gasten van Coolblue waar jullie zonder aarzelen toe hebben veroordeeld! Kijk eens hoe 50five scoort op Trustview! Schandalig!!! Ook ik ben "overgezet". Mi... Leggi di più
Het installatieteam heeft fantastisch werk geleverd. Ze werkten ontzettend netjes en georganiseerd. Tijdens het proces werd ik bij elke stap goed geïnformeerd en al mijn extra vragen werden geduldig... Leggi di più
Duidelijke en prettige communicatie, elke stap wordt helder besproken waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Ze denken mee in oplossingen waar anderen in onmogelijkheden dachten. De monteurs z... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Servizio di installazione elettrica
- Stazione di ricarica per veicoli elettrici
- Azienda specializzata in energia solare
Scritti dall'azienda
Coolblue Energie helpt je met energie besparen en het verduurzamen van je huis. Dat doen we met slimme producten én onze eigen installatieservice. Denk aan zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en airco’s. Allemaal zoals je van ons gewend bent: knettergoede service met een glimlach. Gewoon bij Coolblue.
Sint Jacobsstraat 135, 3511 BP, Utrecht, Paesi Bassi
- 088 54 54 111
- coolblue.nl/energie/installaties
Snel gedaan!
Aardige instalateurs, binnen een uur of 3 was het gepiept. Ook het feit dat we binnen 3 weken van eerste gesprek tot geinstaleerd konden gaan was een groot pluspunt.
Installatie Warmtepomp. En alleen dat
Installatie Warmtepomp.
Keurig op tijd volgens afspraak. Buizenwerk heel netjes aangelegd. Bekabeling van alle electronica is wat rommelig achtergelaten. Er is ook wat rommel op het dak achtergelaten. Dit wordt mogelijk binnenkort opgelost. Er wordt alleen maar geïnstalleerd; ik had gehoopt wat meer uitleg over het instellen van de apparatuur gehad. Het voelt alsof ik het nu maar zelf moet uitzoeken.
Niet goed opgeleverd
Veel dakpannen beschadigd, uiteindelijk net genoeg over. Daarbij hebben ze een verkeerde envoy metered geleverd. Duidelijk aangegeven wat mijn wenen waren, kom echter pas de dag na installatie gecheckt worden.
kundige installatie en…
Uiteindelijk kundige installatie en fijn in de omgang op dag van installatie. Blij mee. Er zijn verbeteringen in de communicatie in het voortraject mogelijk (eenduidig advies afgestemd op specifieke behoefte). Maar alles is door coolblue goed opgelost uiteindelijk
Goede ervaring met installatie
Duidelijke opname en afspraken.
Goede werkvoorbereiding en uitvoering
Kundige en bereidwillige monteurs
Opvolging van aandachtspunten kan iets beter
Toppers
Afspraken keurig nagekomen. Installatie vlug en vakkundig, alles keurig in overleg en rekening houdend met onze wensen.
Keurige installatie
Installatie van de laadpaal en de afwerking was prima. Alles netjes na installatie ook achtergelaten en ook een korte maar prima instructie over gebruik gekregen.
Enige puntje van kritiek was dat de aankomsttijd ver lag van het afgesproken tijdstip.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
- Knullige communicatie
- Plaatsing veel te ver in de tijd, terwijl electrische auto er al weken is. Voor laden moest ik een dorp verderop.
- Installatie prima verlopen
- Het koppelen van mijn zakelijke laadpas aan de laadpaal is drama. Website en Mijn coolblue app brengt me niet verder dan de algemene info over laadpalen. Link van "pas koppelen" werkte niet, ook jullie collega kreeg het niet voor elkaar. Gisteren, 8 dagen na plaatsing, kon link wel geopend worden. Helaas kon de pas nog steeds niet gekoppeld worden. Na eindeloos bellen, in wachtstand staan, gisteren dan afdoende geholpen. Tenminste.... ik heb nu duidelijkheid. Nu nog 2 weken wachten totdat mijn pas te koppelen is...... Laatste mail hierover gaf duidelijkheid, maar jongens..... wat een gedoe.
Ik durf jullie dus niet aan te bevelen bij anderen
===========
Het klopt dat inmiddels alles alsnog goed is geregeld. Met nu ook een duidelijke communicatie en follow up. Fijn dat jullie e.e.a. ook hebben erkend. Ik ben inmiddels weer milder gestemd.

Risposta di Coolblue Energie Installaties
Zeer kundige monteur en snelle…
Zeer kundige monteur en snelle installatie monteur inclusief graaf- en boorwerk. De laadpaal was binnen 4 uur schoon opgeleverd met oog voor detail bij de installatie. Goede uitleg gekregen bij oplevering.
Goed advies en goede installatie van de warmtepomp
Goed advies met twee opties in de offerte voor een warmtepomp. Voorinspectie conform afspraak en deskundige medewerker die alle vragen kon beantwoorden. Ook prima telefonische bereikbaarheid voor wat extra vragen.
Installatie conform afspraak. Erg vriendelijke medewerkers die tijdens de installatie ook goed afstemmen en alles heel netjes hebben geïnstalleerd.
Erg tevreden.

Risposta di Coolblue Energie Installaties
Niet tevreden over plaatsing en monteur. Installatie werkt goed.
1. aankondiging op grond van foto van meterkast dat deze zeker moet worden vervangen. Navraag waarom is dat deze onveilig is en niet aan normen voldoet en er zo niet aan gewerkt mag worden. Monteur kwam en ging weg zonder dat meterkast vervangen was. Hij had geen opdracht gekregen en belde naar collega. Conclusie: meterkast hoeft toch niet vervangen te worden??
2. monteur installeert laadpaal op verkeerde plek en bewerkt dat hij dit mijn mijn partner heeft kortgesloten wat niet waar is
3. klinkers zijn zeer slordig teruggeplaatst en puin is niet opgeruimd

Risposta di Coolblue Energie Installaties
Ik heb laadpaal van Coolblue die nu al…
Ik heb laadpaal van Coolblue die nu al een maand defect is. Er is al twee maal een monteur bij geweest die de paal niet kan repareren. Coolblue weigert tot dusver de paal te vervangen.

Risposta di Coolblue Energie Installaties
Niet altijd even soepel, maar uiteindelijk zeker tevreden
Ik ben tevreden over advies en resultaat, maar ik vond de communicatie niet altijd even soepel verlopen. Het was me niet altijd duidelijk wanneer ik benaderd zou worden door de volgende afdeling. Ook was er bij aanpassing van de offerte ivm aanpassing van de installatie per abuis een korting weggevallen. Communicatie is wel zeer vriendelijk en klantgericht, zo ook de installateurs.
Bij de installatie bleek een essentieel onderdeel van de warmtepomp defect en vervolgens is de planning zo vol dat het pas een maand later is afgemaakt. Uiteraard is dat overmacht en blijft bij mij met name het algemene gevoel van tevredenheid hangen over resultaat van de installatie en vakkundige installateurs tegen een relatief scherpe prijs in vergelijking met andere partijen voor hetzelfde product.

Goede installatie
Goede installatie, vriendelijke mensen, maar niet alle radiatoren deden het na installatie dus daar komen ze nog voor terug

Risposta di Coolblue Energie Installaties
Installatie van warmtepomp is goed…
Installatie van warmtepomp is goed verlopen, ze werkte hard door, hadden nauwelijks tijd voor pauzes en alles zag er netjes uit en we kregen een goede instructie.
Mail en telefonisch contact verliep alsof je een oude schoolvriend was, waarschijnlijk is dat hip. In de mail die ik opende over de betaling stond een te hoog verkeerd bedrag ene Thomas van Coolblue vond dat dat toch juist was, dat je eerst schrikt en dan later bij het openen van de factuur toch het juiste bedrag staat en dat noemen ze "voor een Glimlach" bij Coolblue" Dus installatie perfect (daar gaat het uiteindelijk om) maar klantbenadering en administratie een dikke onvoldoende, daar krijg je GEEN glimlach van.