Coolblue Energie Installaties

Valutata 4 stelle su 5

Omdat ik op het internet en in de pers positieve informatie over het merk Weheat las, wilde ik een warmtepomp van dat merk. Ik ben met Coolblue in contact gekomen omdat zij een van de installateurs z... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Overgezet van Coolblue naar 50five. Kijk eens gasten van Coolblue waar jullie zonder aarzelen toe hebben veroordeeld! Kijk eens hoe 50five scoort op Trustview! Schandalig!!! Ook ik ben "overgezet". Mi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het installatieteam heeft fantastisch werk geleverd. Ze werkten ontzettend netjes en georganiseerd. Tijdens het proces werd ik bij elke stap goed geïnformeerd en al mijn extra vragen werden geduldig... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di installazione elettrica
  2. Stazione di ricarica per veicoli elettrici
  3. Azienda specializzata in energia solare

Scritti dall'azienda

Coolblue Energie helpt je met energie besparen en het verduurzamen van je huis. Dat doen we met slimme producten én onze eigen installatieservice. Denk aan zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en airco’s. Allemaal zoals je van ons gewend bent: knettergoede service met een glimlach. Gewoon bij Coolblue.

Tutte le recensioni

285 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Installatie goed verlopen…

Monteurs waren uitermate vriendelijk en hebben netjes gewerkt. Wat ik wel lastig vond is dat de combinatie met de vloerverwarming niet helemaal werkte, maar dit is gelukkig nu opgelost en viel buiten de installatie van de warmtepomp.

Hoi Emmie,

Bedankt voor je review, fijn om te horen dat alles is opgelost.
De complimenten geven we graag door aan de monteurs.

Valutata 2 stelle su 5

Installatie zonnepanelen en airco is geen aanrader

Installatie zonnepanelen en airco is alles behalve soepel verlopen. Er waren 4 afspraken voor nodig om alles in orde te krijgen. Onze woning hier en daar ook beschadigd geraakt. En nog een onjuiste factuur zonder afgesproken compensatie gekregen ook. Nee wij zijn niet blij.

27 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

I am very satisfied of the Installation…

I am very satisfied of the Installation of my unit. They are very professional and their expertise are undeniable. They also explained well on how it is operated and informed me on how to sustain the unit. Keep up the good work.

19 novembre 2025

Hi Jef,

Thank you for your wonderful review.
We are glad to hear you are so satisfied with your installation.

With a smile,
Coolblue Energy

Duidelijke en prettige communicatie

Duidelijke en prettige communicatie, elke stap wordt helder besproken waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Ze denken mee in oplossingen waar anderen in onmogelijkheden dachten. De monteurs zijn vriendelijk, netjes en behulpzaam. Geweldige app ook waarin je zelfs de opbrengst per zonnepaneel kan zien. Echt een aanrader; ‘alles voor een glimlach’ wordt volledig waargemaakt.

28 ottobre 2025

Hoi Maggie,

Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te horen dat je de communicatie als prettig en duidelijk hebt ervaren, daar doen we het voor.
De complimenten aan de monteurs geven we graag door.

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke heren, prettig communiceren, netjes gewerkt.

Vriendelijke heren, prettig communiceren, netjes gewerkt. Dat vat 'm wel mooi samen.

Van tevoren een telefoontje dat ze er met twintig minuten zijn, daarna overlegd wat er ging en moest gebeuren. Ze zijn gewoon hun ding gaan doen en de paal staat netjes op z'n plek.

Hoi Egbert,

Dankjewel voor je mooie review, wat fijn om te horen dat de communicatie zo prettig ervaren is. De complimenten aan de monteurs geven we graag door.

Valutata 5 stelle su 5

De installatie is netjes uitgevoerd

De installatie is netjes uitgevoerd, fijne medewerkers. De reactie tijd na installatie op technische vragen mag wel sneller.

Hoi,

Bedankt voor je mooie review, de complimenten geven we graag door aan de monteurs!

Vakkundige installatie

Gedurende het hele proces was Coolblue duidelijk en klantvriendelijk. Vakkundig geïnstalleerd door aardige installateurs. Logistiek liep het niet helemaal lekker, de kraan om hem op het dak te plaatsen was in eerste instantie niet geregeld, hierdoor moesten ze later een keer terugkomen.

20 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Coolblue laadpaal app werkt totaal niet

Coolblue laadpaal app werkt totaal niet.
Auto laad gewoon door als hij volgens de app instellingen moet stoppen. Wijzigingen aanbrengen in de planning in de app werkt vrijwel nooit.
Zeer slechte app. Niet werkbaar.

Non scritta su invito

Hoi Albert,

Dankjewel dat je je ervaring met de Coolblue laadpaal‑app deelt. Balen om te horen dat de app bij jou totaal niet werkt, dat laden niet stopt volgens je instellingen en dat wijzigingen in de planning bijna nooit werken. Dat is niet de ervaring die we willen bieden.

We zijn op dit moment bezig met updates die dit verbeteren. Feedback zoals de jouwe helpt ons daarbij, dank daarvoor. Mocht je hulp willen, laat het ons weten, dan kijken we graag met je mee.

Met een Glimlach,

Valutata 3 stelle su 5

Not Good not bad

1 star for the after installation support doesn't respond to emails at all. Work carried out nicely but not quite happy about the work finishing. the pipe roof tile was not good and there was leak happening during heavy rain. Had to call roof workers to fix it. Regarding Weheat pump not impressed by the COP promised in the product documentation. The Flint is giving average COP of 3.2 in outside temperature of 2 degree with water application of 35 degrees rather than the promised 4.7

14 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

De info en voorbereidingen per online…

De info en voorbereidingen per online verbinding verliepen soepel en goed. De offerte was duidelijk en begrijpelijk. De uit voerende technische vriendelijke mensen hebben hard gewerkt en hebben niet eens pauze genomen. Van mij hadden ze dat best mogen doen. De warmtepomp doet het prima, leuk ook dat het van een Nederlands bedrijf is (Weheat).

Valutata 1 stelle su 5

Bij juiste informatie vooraf had ik de warmtepomp niet bij Coolblue gekocht

Aankoop en planningsproces is prima maar bij inspectie vooraf gemeld dat warmtepomp op bestaande thermostaat (Home van Honeywell) zou passen terwijl bij installatie dat toch niet mogelijk bleek. Gevolg desinvestering van €2.500 en aanschaf nieuwe analoge radiator knoppen (ook paar honderd euro). Bij wetenschap vooraf had ik deze pomp niet gekocht. Vervolgens fouten bij installatie en slechte opvolging Coolblue op klachten. Ook geen uitleg over werking nieuwe systeem na plaatsing maar pas 4 weken later per mail na melding nieuw probleem bij Coolblue omdat het max 19 graden wordt in huis. Uitleg Coolblue: “de ontdooistand (het vriest) van de pomp krijgt voorrang op verwarmen en daardoor warmt het langzamer op”. Coolblue begrijpt niet dat dit mijn probleem niet oplost, nl dat het bij vorst buiten dan binnen nooit warmer wordt dan 19 graden. Pas na lang aandringen wordt gemeld dat er een techneut naar zal kijken die mij zal mailen

Vriendelijk en ervaren

Duidelijk ervaren en vriendelijke monteurs. Goed werk achtergelaten. Jammer dat plaatsing van een batterij niet mogelijk bleek door het beknopte aanbod. Maar aan de monteurs en adviseurs heeft dit niet gelegen.

20 novembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Het jonge team van Coolblue heeft zijn best gedaan.

Het jonge team van Coolblue heeft zijn uiterste best gedaan om de warmtepomp installatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Helaas ging er het een en ander mis en duurde de installatie iets langer dan normaal.
Aan de inzet lag het niet, maar de meegeleverde spullen waren niet allemaal in orde. Al met al draait de warmtepomp nu wel goed en zitten wij er warmpjes bij.

19 novembre 2025

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più