Alfen lader die ik had over genomen van een leasebedrijf en dus niet aangekocht had bij Charge24. Om de optie loadbalancing te activeren is een andere licentiecode nodig. Hetwelk Alfen niet e... Leggi di più
Charge24 biedt veel keuze met A-merken. Prijzen zijn scherp. Levering gebeurde door TransMission, eveneens een kwaliteit-koerier. Charge24 belooft de volgende dag in huis. Dat werd niet waargemaakt.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij zijn Charge24. De doorzetters. Degenen die vasthouden aan de missie om duurzaamheid te bevorderen door hoogwaardige, A-merk laadpalen aan te bieden tegen de laagste prijs garantie. Onze toewijding aan kwaliteit en onafhankelijkheid vormt de kern van alles wat we doen, en we leveren persoonlijk advies om onze klanten te helpen bij het selecteren van de juiste laadpaal. Beweging is wat ons drijft. Het is waar we elke dag voor gaan. Het is wat ons motiveert om voortdurend na te denken over hoe we ons nog beter kunnen inzetten voor jou, voor de groene toekomst die we samen willen creëren. We willen dat de overgang naar elektrische voertuigen naadloos en probleemloos verloopt, en we zijn hier om je te begeleiden in elke stap van het proces, van het maken van de juiste keuze voor een laadpaal tot het eventueel regelen van de installatie.
Raadhuislaan 4, 3201ÈL, Spijkenisse , Paesi Bassi
- 085-0063001
- info@charge24.nl
- charge24.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Levertijd op site is een beetje misleidend
Op moment is levering nog niet geleverd. Maar de aangeven levertijd op site komt niet overeen met de werkelijkheid.
Jammer, beetje misleidend.
Nette prijs, correcte levering, nu nog wat puntjes op de i
Charge24 belooft de volgende dag in huis. Dat werd niet waargemaakt. Het was te druk. Het mailverkeer daarover aan de klanten verdient niet de schoonheidsprijs.
Slechte na-service
Leveringsdata en telefonisch afspraak daarover werd niet nageleefd. Daarna moeilijk in contact te geraken, geen antwoorden op mij gestuurde mails ...

Risposta di Charge24
Waren vriendelijk hebben kennis van…
Waren vriendelijk hebben kennis van zaken.
Had mijn voorbereiding werk gedaan. (reviews unboxing bekeken en leverancier gesproken).
Konden snel leveren 3 werkdagen. Als je Enphase zonnepanelen heb (met gateway) is dit een super aanvulling op het eco -systeem.
Toekomst voorbereid VTG (voorbereid).
Snap alleen niet waarom installatie zo prijzig moet zijn.
Super snel!
Waren prounaar deze zijn tot nu toe…
Waren prounaar deze zijn tot nu toe goed opgelost.
Snelle levering en hulp via chat
Snelle levering en via een chat wordt je verder geholpen daar waar nodig al is de reactie-tijd soms wat traag. Maar iedereen wil direct geholpen worden en je bent nu eenmaal niet de enige die hulp nodig heeft dus die reactie-tijd is betrekkelijk.
Alfen lader besteld
Alfen lader besteld op maandag en was op dinsdag al gelevered. Bij het installeren bleken niet alle opties active. Een mail op Zaterdag gestuurd en opties waren gecorrigeerd in de cloud, die zelfde dag. Na een sync via de ACE software van Alfen, was het gecorrigeerd. Heel netjes en ook nog eens voor een hele nette prijs.
Ze helpen je zeer vriendelijk en vlotte…
Ze helpen je zeer vriendelijk en vlotte levering!
Alfen optie Loadbalancing
Om de optie loadbalancing te activeren is een andere licentiecode nodig. Hetwelk Alfen niet eenvoudig maakt om zomaar naderhand aan te schaffen.
Meerdere firma's zagen hier geen mogelijkheid toe, Charge24 bied de licentie wel aan en regelde dit met goed advies en correcte afhandeling.
Met andere woorden een firma die extra moeite steekt in hun service naar alle klanten toe.
Prima advies en snel gereageerd
Prima advies en snel gereageerd en nog sneller geleverd, dus helemaal top! Geen betere prijs kunnen vinden voor mijn laadpaal dus dik tevreden
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.