Echt ongelofelijk 10 plus++++++++ Inmiddels heeft Traveldocs me uitstelemx geholpen met b2 en andere Visas. Echt bizarre hoe goed, snel ze zalen regelen. Van A tot Z. Echt bizarre goed. Airports... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goed te woord gestaan zowel op kantoor of telefonisch contact. Papieren waren niet compleet, 1 telefoontjes en was op gelost, bedankt voor de service en ik raad jullie zeker aan
L'azienda ha risposto
Moet eerlijkheidshalve zeggen dat mijn ervaring uitstekend zijn, klantvriendelijkheid echt top en bereikbaarheid ook geweldig. Bij vragen en hulp doen ze echt hun uiterste best om zo goed mogelijk je... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De visums waren super snel binnen. Belangrijk is dat duidelijk is welke type bestanden je kunt uploaden, daar heb ik mee gestunteld, waardoor het een bron van ergernis werd.
L'azienda ha risposto
Traveldocs is een visumbureau gevestigd in Hoofddorp. Na jaren voor KLM / Martinair en een internationaal visumbureau gewerkt te hebben zijn we in 2018 met Traveldocs gestart in zowel Nederland als in België. Ons kantoor in Hoofddorp is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Er kan gratis voor de deur geparkeerd worden en wij helpen onze klanten graag bij het aanvragen van het visum. Onze doelstelling is ontzorgen en geen gedoe of stress bij het aanvragen van een visum. Wij werken samen met reisorganisaties, touroperators, bedrijven en reizigers die ons direct weten te vinden via onze website. Wij verzorgen alle e-visa en reguliere visa voor onder andere Canada eTA, ESTA, Rusland, Thailand, Indonesië, Cuba, Egypte, B1/ B2 USA, Vietnam en naar nog veel meer internationale bestemmingen voor zowel toeristische als zakelijke reizen. Daarnaast kunnen wij ook voor het werkvisum zorg dragen. Door alle geopolitieke spanningen wereldwijd wordt het steeds belangrijker om accuraat te werken bij het aanvragen van een visum. De betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening van Traveldocs is gewaarborgd door het Trustpilot keurmerk. Volg ons op onze sociale media kanalen voor de meest recente updates en inspirerende reisblogs! Snel, veilig en betrouwbaar. Team Visum-Legalisatie / Traveldocs
Siriusdreef 17, 2132 WT, Hoofddorp , Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Het is mijn vierde keer dat ik een visum aanvraag via Traveldocs . Kan alleen maar zeer tevreden zijn over de snelle manier en opvolging bij mijn aanvraag. Zal dus in de toekomst blijven beroep doen op Traveldocs.
Dirk
Echt ongelofelijk 10 plus++++++++
Inmiddels heeft Traveldocs me uitstelemx geholpen met b2 en andere Visas.
Echt bizarre hoe goed, snel ze zalen regelen. Van A tot Z. Echt bizarre goed.
Airports loop ik gewoon voorbereid zonder zorgen door, duidelijke beschrijving voor de landen waar ik het via traveldocs mee heb gedaan en ook specialist voor de US!
Echt TOP. Ik kan ze maar niet hard genoeg bedanken.

Risposta di Traveldocs visumbureau
Ik ben perfect geholpen met het invullen van de papieren, en de informatie die nodig is voor mijn reis naar thailand. en de koffie was lekker.

Risposta di Traveldocs visumbureau
alles duidelijk wat ze vroegen, snelle feedback over wat eventueel nog nodig was

Risposta di Traveldocs visumbureau
De communicatie was duidelijk en snel. De visa waren er ook vlugger dan verwacht.

Risposta di Traveldocs visumbureau
Foutje met invullen, snel gecorrigeerd door traveldocs