Prijzen zijn echt goed. Ik heb waarschijnlijk in de goede tijd een contract afgesloten, maar lager vind ik ze niet meer. Daarnaast gratis wassen en drogen met mijn Samsung apparaten. En ik zie d... Leggi di più
Heel blij met ons contract en de klantenservice. Duidelijke info en no nonsens. Dat was bij onze vorige leverancier wel anders. Minpuntje is dat het energie overzicht niet altijd werkt. Oeps er ging i... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Energie besparen met een glimlach Coolblue Energie, dat is energie besparen met een glimlach. We geven inzicht in je verbruik én je bespaarkansen in de app. We leveren je groene stroom en gas en dan graag zo min mogelijk. Daarom installeren we zelf zonnepanelen en laadpalen veilig bij jou thuis. En krijg je knetterende korting op energiezuinige producten. Gewoon bij Coolblue.
Weena 664, 3012 CN, Rotterdam, Paesi Bassi
- 088 888 04 03
- klantenservice@coolblue-energie.nl
- coolblue.nl/energie
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Coolblue geeft geen service.
Coolblue geeft bij migratie naar andere maatschappij aan dat onze laadpaal niet gemigreerd kan worden (migratie geïnitieerd door Coolblue zelf) Krijg en op de dag van migratie mail en zitten nu met een niet werkende laadpaal. Klantenservice neemt telonisch niet op 5x na half uur werd ik eruit gegooid omdat er niemand beschikbaar is. Schandalig!
Goed geluisterd
Coolblue stops service after a couple of years!
Bought a Alfen loader for our electric car (EV) in 2023. Today, I received a message, saying "your Alfen loading pole cannot be updated anymore. We repay you €500 and the service stops immediately". We payed €1.500 for this Alfen loader end 2023. No head warning about discontinuing the service. They mentioned it TODAY and stopped all services TODAY. They offer to repay us the day-value (€500). UNACCEPTABLE!
We now need to buy a new EV loader, which will cost €1.900. Unacceptable!
Dramatische app
Nu inmiddels 1 jaar klant bij coolblue energie maar nog steeds gedoe met het inzien van alles. Vaak zie ik niet eens dat ik klant ben, jaarafrekeningen kan ik niet zien in. Telkens bellen waarbij je ook minimaal 30min in de wacht staat en vervolgens moet het nog naar de IT afdeling. Als de app het dan sporadisch wel doet kan je alleen van die maand inzien en niet terug kijken. Zodra mijn contract afloopt nooit meer energie bij Coolblue
Vraag aan klantenservice.
Ik had een vraag aan de klantenservice gedaan per mail, ik heb hierop supersnel een duidelijke reactie gehad!
Goed telefonisch bereikbaar.
Goed telefonisch bereikbaar.
Duidelijke voorwaarden.
Behulpzaam bij termijnaanpassingen. Goede voorstellen.
Geen maandelijkse energierapporten meer ontvangen
Vanaf maart heb ik geen maandelijkse energierapporten meet gekregen van Coolblue
Coolblue is vooral goed in reclame maken.
Coolblue is vooral goed in het bombarderen met reclame. De informatie over mijn energieverbruik is heel mager. Hier zou zoals al eerder gezegd een voorbeeld genomen moeten worden aan de G R A T I S service van ENELOGIC. Deze laatste geeft heel veel nuttige info in een duidelijk overzicht. Coolblue laat alleen iets weten als ze bang zijn dat ik niet genoeg vooruit betaal. De veel geroeme applicatie valt mij zwaar tegen.
Gemakkelijk overgestapt!
Gemakkelijk overgestapt, prima communicatie, duidelijke prijzen en goede (maandelijkse) rapportages en overzichtelijke jaarafrekening.
prima tarieven maar site om je verbruik…
prima tarieven maar site om je verbruik te volgen hapert vaak en is niet handig...
Goede duidelijke communicatie…
Goede duidelijke communicatie toentertijd bij het afsluiten van het contract. En gedurende de looptijd maandelijks een duidelijk en overzichtelijk overzicht vsn mijn verbruik.
Goede prijzen, gratis wassen, drogen en vaat tussen 12:00 en 15:00
Daarnaast gratis wassen en drogen met mijn Samsung apparaten.
En ik zie dat ze tegenwoordig ook gratis vaatwassen in die tijd aanbieden voor bepaalde apparaten. Helaas is die van ons hiervoor niet beschikbaar, maar als de huidige kapotgaat is dat wel het overwegen waard.
Supergoedeenergiemaatscappij met een…
Supergoedeenergiemaatscappij met een transparant beleid
Enorme teleurstelling
Hoe goed de klantenservice van de reguliere Coolblue is, hoe tegenovergesteld de klantenservice van Coolblue Energie is. Ze zijn enorm slecht bereikbaar, reageren niet op mails en komen terwijl je je netjes aan de door Coolblue voorgestelde termijnbedragen houdt, met een enorme nabetaling op de jaarrekening. Daarmee zijn ze dus ook nog eens onbetrouwbaar. Feit is dat ik na ons contract ga overstappen. Een ware teleurstelling als je het ons vraagt, omdat we van het reguliere Coolblue zo enthousiast waren….
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, prettige website.
Bijna elke maand komt een duidelijk…
Bijna elke maand komt een duidelijk verbruiksoverzicht.
Prettigste energieleverancier van het moment
Overgestapt naar Coolblue vanwege de relatief lage prijs van een vast contract en ben nu (na anderhalf jaar klant) nog steeds zeer tevreden. Geen enkel probleem gehad, goede informatievoorziening over je verbruik en goede inschatting van het termijnbedrag (zodat je nog iets terugkrijgt aan het eind van de rit) en de maandelijkse energiekosten zijn gewoon laag vergeleken met anderen.
Coolblue na 1 jaar beoordeeld
Betaling loopt volgens schema en eerste jaarafrekening is ontvangen en duidelijk geweest.
Maandoverzichten minder duidelijk.
Klantenservice onder de maat
Na het tekenen van het contract duurde het nog een aantal maanden voordat de eerste levering plaats zou vinden. Meteen een eerste factuur ontvangen met een vervaldatum vlak voor de eerste levering. Op zich niets mis mee, maar voor de vervaldatum al meerdere herinneringen ontvangen. Zelfs nadat ik aangegeven heb dat ik het niet netjes vindt om steeds die herinneringen te verzenden. Via de Coolblue app zou je inzicht moeten hebben over jouw energieverbruik. Die geeft echter telkens storingen, waardoor het bijna onbruikbaar is. Klantenservice is onder de maat. Je krijgt eerst een bot en als je dan eindelijk een echt persoon aan de lijn krijgt lan die je niet helpen. Gelukkig krijg ik wel gewoon energie geleverd.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.