BOLIA Recensioni 6174

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse på Bolia Grünerløkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tålmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til å høre alle mine tanker rundt d... Leggi di più

Veldig positiv opplevelse i butikk, og ved levering! Sofaen var fin, men stoffet er nok av dårlige kvalitet enn forventet. Det var i tillegg feil på det ene trekket. Kundeservicen ved reklamasjon var... Leggi di più

Veldig god fagkompetanse i butikken. God service og hjelp til de mange valgene vi må ta. Fikk teste ulike farger, og likte spesielt godt at man fikk låne med hjem litt større fargeprøve. Bra pristilb... Leggi di più

Fantastisk hjelp og oppfølging! Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjøp av to sofaer iløpet av påsken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede me... Leggi di più

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di arredamenti per salotti
  5. Negozio di mobili da esterno
  6. Negozio di divani

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

6K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Fantastisk hjelp og oppfølging!

Fantastisk hjelp og oppfølging!
Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjøp av to sofaer iløpet av påsken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede med hjelp og svar - Til og med gjennom påskeferien. Hun berget oss vell i havn - og vi gleder oss til levering ❤️

Hei Thomas,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du har hatt en så god opplevelse hos oss og at Ida ga deg god hjelp.
Vi håper dere blir kjempefornøyde med sofaene!

Takk

Hyggelige og proffe ansatte.
Flotte møbler.
Godt tilbud.

Hei Kari,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig fint å høre at du opplevde både god service og flotte møbler hos oss – og at du fant et godt tilbud.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!

Camilla, BOLIA

The sellers are really friendly and…

The sellers are really friendly and helpful. It had a wonderful treatment

Hi Tomas,

Thank you so much for your kind words!

We’re very happy to hear that you had a great experience and felt well taken care of by our team. We truly appreciate your feedback!

Best regards

hyggelig kundeservice

hyggelig kundeservice, effektivt og ryddig;

12 aprile 2026

Hei Trine,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig godt å høre at du opplevde kundeservicen som både effektiv og hyggelig. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din!

Topp levering

Topp levering. Hyggelig og imøtekommende personal og leveringstjeneste

7 aprile 2026

Hei Anne,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både leveringen og våre ansatte.

Camilla, BOLIA

Lite info ved sen levering

Etter 9 dager er varen ikke ennå sendt. Ingen info om forsinkelser eller hva jeg kan vente meg.

Hei Thomas,

Takk for tilbakemeldingen!

Jeg beklager virkelig forsinkelsen. Jeg kan se at den er sendt og avventer oppdatering hos Bring. Jeg har kontaktet lageret, og jeg sender deg en e-post så snart jeg har en oppdatering.

Hei Ivar,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du opplevde vårt personale som hyggelig og kunnskapsrik. Det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Handlet tunge møbler og småting i flere…

Handlet tunge møbler og småting i flere omganger. Jeg er superfornøyd med servicen og leveransene og har aldri hatt noen grunn til å klage. Å handle gjennom Bolia oppleves trygt og kan sterkt anbefales.

Hei Ingeborg,

Tusen takk for den fine tilbakemelding!

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både service og leveransen, og at du opplever det som trygt å handle hos oss.

Vi setter stor pris på anbefalingen din!

Hei Ulrikke,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Det er veldig fint å høre at du fikk god hjelp og råd. Takk for at du deler opplevelsen din.

Da ble det ny sofa

Hyggelig og profesjonell hjelp i butikken på Ski Storsenter.

Hei Tom,

Tusen takk for tilbakemeldigen din!

Så fint at du fikk hyggelig hjelp i butikken på Ski Storsenter, det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Personalet var svært hjelpsomme og…

Personalet var svært hjelpsomme og tidligere kjøp hos Bolia har bevist god kvalitet på sofa og stol.

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Veldig hyggelig å høre at du fikk god service og at du liker stol og sofaen du har.

Kjempefin service

Kjempefin service, oppfølging, veiledning og tålmodighet. Aldri følelse av press på kjøp men bare imøtekommenhet selv om vi brukte særs god tid på kjøpet. Kjempefornøyd.

Hei Kitt,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding!

Så fint å høre at du fikk god service og hjelp i butikken, det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Super helpful and friendly staff

Amazing experience. We were unsure about the product, but the staff provided good help. They understood our requirement and helped in making the decision.

7 aprile 2026

Hi Vandita,

Thank you so much for your kind words!

We’re very happy to hear that our team was able to understand your needs and help you feel confident in your decision.

Best regards,
Camilla, BOLIA

Hyggelig betjening og gode muligheter…

Hyggelig betjening og gode muligheter til å tilpasse produktet.

6 aprile 2026

Hei Jon,

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Det er flott å høre at du opplevde betjeningen som hyggelig, og mulighetene for å tilpasse produktet.

Imøtekommende ansatte

Bra kundeservice

1 aprile 2026

Hei Samanta,

Takk for tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du fikk god service og er fornøyd, det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

God kundeservice

God kundeservice. Hyggelige ansatte.

31 marzo 2026

Hei Brith,

Takk for tilbakemeldingen din!

Det er flott å høre at du opplevde god kundeservice, og at de var hyggelige i butikken. Det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Veldig flink kundemedarbeider (Eliza)!

Veldig flink kundemedarbeider!! Ga gode råd og god veiledning. Anbefales!

28 marzo 2026

Hei Lena,

Tusen takk for de fine ordene!

Så fint å høre at du fikk god service. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen, hjelpen og veiledningen du fikk av Eliza.

Camilla, BOLIA

Veldig dyktige og hjelpsomme ansatte

Veldig dyktige og hjelpsomme ansatte! God kundeservice.

Hei Maria,

Tusen takk for den fine tilbakemelding!

Så bra at du fikk god hjelp. Vi setter stor pris på at du fremhever våre ansatte og kundeservicen – det betyr mye for oss!

Veldig bra

Veldig bra, fin butikk, hyggelig og dyktig personale, elsker konseptet

Hei Charlotte,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du liker butikken, personalet og konseptet vårt. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din!

Camilla, BOLIA

Marius var svært profesjonell og…

Marius var svært profesjonell og hyggelig. Han bisto oss med hele prosessen, og gjorde opplevelsen veldig bra for oss.

1 aprile 2026

Hei Abdullah,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din, det er flott å høre at Marius gjorde opplevelsen deres så positiv og dere fikk god service.