BOLIA Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Vi fikk hjelp til å ta et godt valg på grunn av fleksibel og imøtekommende kundebehandling. Selgeren på Bolia Lillestrøm hadde inngående kunnskap og erfaring som ble avgjørende for oss. Vi merker, ett... Leggi di più

Var i butikken for å se på en sofabord. Fikk presentert en annen som vi var kjempe fornøyd med . Dyktig og veldig serviceinnstilt ansatt som var på jobb den dagen.

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di arredamenti per salotti
  5. Negozio di mobili da esterno
  6. Negozio di divani

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

6K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

544 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Var i butikken for å se på en sofabord

11 luglio 2026

Hej Vy
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i butikken.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Mathilde, BOLIA

Bra kundeservice

8 luglio 2026

Hei Geir,

Takk for tilbakemeldingen.

Så bra å høre at du fikk god hjelp og kundeservice, det betyr mye for oss at du deler det.

Mangelfull informasjon om returrutiner

Mangelfull informasjon om returrutiner. Butikken tok ikke imot en vare som var kjøpt hos dem, og henviste i stedet til et annet utsalgssted 30 km unna, med svært begrensede åpningstider for innlevering. Dette opplevdes som lite kundevennlig.

4 luglio 2026

Hei Darina,

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager at returen ikke gikk så enkelt som forventet, og at informasjonen du fikk ikke var tydelig nok. Dette skal vi ta med videre.

Du er alltid velkommen til å kontakte kundeservice på telefon eller chat dersom du trenger rask hjelp, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg videre.

Best opplevelser

4 luglio 2026

Hei,

Takk for den fine tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at du har hatt en god opplevelsen hos oss.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Dårlige selger

Dårlig salg av sofa, hvor vi får telefon dagen etter om vi vil kjøpe putene ( formsydd til sofaen ) og hvor de skal ha kr 5000; for. Føler oss snytt og dårlig behandlet.

3 luglio 2026

Hei Kåre,

Takk for tilbakemeldingen.

Jeg beklager veldig at du har hatt denne opplevelsen. Jeg følger opp saken og kommer tilbake til deg på e-post.

Camilla, BOLIA

Fikk rask og konstruktiv hjelp

Fikk rask og konstruktiv hjelp.
Hyggelig personale.

7 luglio 2026

Hei Trine,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at du fikk rask og god hjelp, og at du hadde en god opplevelse med vårt personale.

Svært varierende kommunikasjon

Svært varierende meldinger fra butikken, fra at betalt vare (en liten lampe) kunne oppbevares i ca 20 dager (ferie) til at varen måtte hentes med en gang. Vanskelig å forholde seg til.

6 luglio 2026

Hei Tone,

Takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager at du har fått motstridende informasjon fra butikken. Det forstår vi godt var frustrerende, og slik skal det ikke være.

Vi tar tilbakemeldingen med oss videre, og ønsker deg en fin dag.

Camilla, BOLIA

God service og informasjon.

Det var ryddig og god kommunikasjon

1 luglio 2026

Hei Michael,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det setter vi stor pris på. Det er godt å høre at du opplevde kommunikasjonen som ryddig og god.

Meget god kundebehandling

Meget god kundebehandling 😁

5 luglio 2026

Hei Nina,

Takk for den fine tilbakemelding!

Så fint å høre at du fikk god hjelp og service, det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Opplevelsen var så bra

Opplevelsen var så bra, ansatte var så hjelpsom og en engel. Nydelig produkter.

3 luglio 2026

Hei Nasreen,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det gleder oss virkelig å høre at du hadde en så god opplevelse og fikk god hjelp i butikken.

Veldig fornøyd❤️

Veldig hyggelig opplevelse i butikken før vi bestilte. Utrolig fin levering til rett dato og tid❤️

1 luglio 2026

Hei Janicke,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at du hadde en god opplevelse både i butikken og med leveringen.

Veldig god service

Veldig god service! Finke medarbeidere

26 giugno 2026

Hei Irina,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du fikk god service i butikken, det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Hyggelig ansatte

Hyggelig ansatte

Hei Janjira,

Takk for tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du fikk god hjelp og de ansatte var hyggelig.

Med vennlig hilsen,

Som en enkemann

Som en enkemann, så er kanskje ikke møbel stil og kunnskap om hva som går sammen det jeg er kjent for. Men, jentene (Janne hjalp med hvordan spiste stue, entre, kontor, og soverom ble fint) i Kristiansand er kjempe gode og veldig behjelpelige hver gang jeg har kommet innom.

24 giugno 2026

Hei Ørnulf,

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi setter stor pris på å høre at du har fått god hjelp av våre ansatte i Kristiansand, og at du er fornøyd med hjelpen du har fått ved hvert besøk. Vi skal videreformidle rosen til butikken.

God hjelp av personalet

God hjelp av personalet.
Endret leveringstidspunktet med 1 måned, bare noen dager etter kjøpet.

24 giugno 2026

Hei Henrik,

Takk for din tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at du fikk god hjelp av personalet. Når det gjelder endring av leveringstidspunkt, beklager vi hvis dette skapte ulemper så kort tid etter kjøpet. Leveringstider kan dessverre noen ganger justeres på grunn av produksjon og logistikk, men vi forstår at det kan oppleves uheldig.

Trivelige ansatte

Trivelige ansatte, og jeg fikk god hjelp.

Hei Anne Britt,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Det er godt å høre at du fikk god hjelp og opplevde de ansatte som trivelige. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Service,personal og produkt var…

Service,personal og produkt var suverent🥰

Hei Adiam,

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding!

Det er flott å høre at både service, personale og produkt levde opp til forventningene dine. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.