BOLIA Recensioni 6174

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse på Bolia Grünerløkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tålmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til å høre alle mine tanker rundt d... Leggi di più

Veldig positiv opplevelse i butikk, og ved levering! Sofaen var fin, men stoffet er nok av dårlige kvalitet enn forventet. Det var i tillegg feil på det ene trekket. Kundeservicen ved reklamasjon var... Leggi di più

Fantastisk hjelp og oppfølging! Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjøp av to sofaer iløpet av påsken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede me... Leggi di più

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di arredamenti per salotti
  5. Negozio di mobili da esterno
  6. Negozio di divani

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

6K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Kundeservice

Produktet jeg mottok var ikke i samsvar med mine forventninger i forhold til farge og utseende. Fikk rask og god hjelp hos kundeservice.

22 aprile 2026

Hei Jeanette,

Takk for at du deler opplevelsen din!

Vi beklager at produktet ikke sto til forventningene når det gjelder farge og utseende, men det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp fra vår kundeservice.

Camilla, BOLIA

Personlig service og veldig bra…

Personlig service og veldig bra oppfølging. Veldig fornøyd!

17 aprile 2026

Hei May-Nina,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du fikk personlig service og god oppfølging – veldig hyggelig at du er fornøyd!

Camilla, BOLIA

Hyggelig og profesjonell service!

Hyggelig og profesjonell service!
Ble møtt av hyggelig personale som kom med flotte løsninger til mine spørsmål.

18 aprile 2026

Hei Gøril,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du fikk både profesjonell og god service, og at personalet kunne hjelpe deg med gode løsninger.

Camilla, BOLIA

Høy kvalitet og profesjonell kundeservice

Veldig hyggelig og profesjonell kundeveileder/selger. Produkter av høy kvalitet med et lite preg av 'luksus'.

11 aprile 2026

Hei Lukas,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake 😊

Caroline, BOLIA

Håpløs å ikke få hjelp til det mest grunnlegende som å endre etternavn og adresse

Jeg har forsøkt å få Bolia til å endre mitt etternavn og adresse som er 19 år gammel informasjon. Jeg har prøvd selv å endre på nett og det lot seg ikke gjøre. Jeg har også snakket flere ganger med ansatte i butikk og kundeservice samt sendt mail. De henviste til hverandre og sa tilslutt at systemet lot seg ikke gjøre. Hvorfor Bolia? Jeg er medlem i andre butikker og det har aldri vært noen problem.

18 aprile 2026

Hei Charlotte,

Beklager for at det har vært problemer med å endre på ordren din. Kan du sende oss en mail på kundeservice.no@bolia.com så vi kan se nærmere på det? Jeg ser dessverre ikke ordren din eller saksnummeret ditt her.

Ser frem til å hjelpe deg videre.

Lett og enkelt

Lett og enkelt - hyggelig personale

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding. Jeg håper du er fornøyd med bestillingen din også 😊

Ha en fin dag!

Caroline, BOLIA

God service og fagkompetanse i butikken

Veldig god fagkompetanse i butikken. God service og hjelp til de mange valgene vi må ta. Fikk teste ulike farger, og likte spesielt godt at man fikk låne med hjem litt større fargeprøve. Bra pristilbud på sofaen. Kvaliteten virker bra sålangt. Kjøpte sofa med levering, og det var også bra service fra Svends transport.

16 marzo 2026

Hei Inger-Johanne,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen angående hele kjøpsopplevelsen din, det setter vi stor pris på å høre! 🛋️😊

Hjertelig velkommen tilbake.

Caroline, BOLIA

Profesjonell og konstruktiv hjelp i…

Profesjonell og konstruktiv hjelp i butikken på Skøyen

Hei Per,

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp i butikken på Skøyen! Takk for at du deler det med oss, det setter vi stor pris på.

God hjelp

Utrolig god hjelp i butikk, god service og ordninger.

Hei Kaja,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen din! Velkommen tilbake 🛋️✨

Caroline, BOLIA

Meget fornøyd fra bestilling til levert

Jeg har fått meget god hjelp! Møblene er flotte!
Montert og levert etter avtale! Meget hyggelige og serviceminded de som leverte.

15 aprile 2026

Hei Helen,

Takk for tilbakemeldingen din og så hyggelig å høre at du har hatt en så god opplevelse hele veien gjennom 😊✨

Ha en fin dag videre, og velkommen tilbake 🛋️

Hjelpsome og flinke selgere

Hjelpsome og flinke selgere. Fine produkter. Veldig fin butikk.

12 aprile 2026

Hei,

Tusen takk for hyggelige ord! Det setter vi stor pris på 😊

Hjertelig velkommen tilbake!

Hyggelig og hjelpsom betjening

Hyggelig og hjelpsom betjening. God oppfølging.

17 aprile 2026

Hei Gunnar,

Takk for tilbakemeldingen din! Så hyggelig at du fikk god oppfølging i butikken 🛋️

Ha en fin dag videre 😊

Vennlig og forekommende selger

Vennlig og forekommende selger - Sebastian - som tok seg god tid underveis til å avklare spørsmål knyttet til både design og videre oppfølging.

15 aprile 2026

Hei Øystein,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å høre at Sebastian tok seg god tid til å hjelpe deg og videre oppfølging. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din!

Camilla, BOLIA

Veldig god service hos Bolia kvadrat

Veldig god service hos Bolia kvadrat. Anbefales 😊

29 novembre 2025

Hei Aina,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service hos Bolia Kvadrat. Vi setter stor pris på at du anbefaler oss!

Camilla, BOLIA

Fantastisk hjelp og magiske produkter…

Fantastisk hjelp og magiske produkter og fin butikk. Ble veldig inspirert. Anbefaler sterkt

27 marzo 2026

Hei Thea,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen!

Det er utrolig hyggelig å høre at du ble inspirert av både hjelpen du fikk, produktene og butikken. Vi setter stor pris på anbefalingen din!

Great service and knowledge from Axel

Great service and knowledge from Axel

8 aprile 2026

Hi Chris,

Thank you so much for your kind feedback!

We’re very happy to hear that you had a great experience with Axel and that his service made a positive impression. We truly appreciate you taking the time to share this.

Best regards