Vi fikk 3 gavekort til mat og vinsmaking. Men helt umulig å booke noe som helst. Ene er på en mandag i September og andre langt ute i Februar. Utrolig tungvint og svært få ting å gjøre i helger... Leggi di più
Jeg tok kontakt angående en opplevelse som ikke hadde fått satt opp nye datoer på flere måneder. Jeg opplevde først at jeg fikk litt lite informasjon om situasjonen, og savnet mer oppfølging når k... Leggi di più
Topp service! Jeg ga bort et gavekort, som gikk ut på dato i helgen. Jeg ble frustrert da jeg trodde det var lengre gyldighet på gavekortet. Jeg sjekket på nettsiden og der stod det 3 år, så je... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Vi har benyttet YouWish flere ganger, ofte ifm. ønsket om å gi nære og kjære gode opplevelser. Utvalget er stort, man får ideer til opplevelser man ikke selv ville kommet på, og selve opplevelsene er veldig bra (kan bl.a. anbefale å kjøre raske biler..).
I tillegg oppleves kundeservice som meget god; rask og presis respons på forespørsler. Kan anbefale YouWish på det sterkeste!
Har vært i kontakt med You wish flere ganger i forbindelse med innløsning av gavekort. Først med bytte av aktivitet, så kom pandemien, og da vi til sist fikk booket inn en tur med Skibladner så havarerte motoren😵💫😆. Men jeg vil si at hele veien har kundeservicen til You wish vært utmerket, rask,hyggelig og god service 😊👍. PS. I år ble det endelig tur med Skibladner, veldig trivelig 😊.
PS2. Jeg pleier ikke å legge inn karakterer til ulike firmaer jeg har vært i kontakt med, men gjør denne gangen et unntak!

Risposta di YouWish.no
Fryktelig vanskelig å få bestillt, det er kronglete og mange veier å gå. Desuten var det vanskelig å finne ledig dato osv.
Til slutt måtte jeg be kundeservice om hjelp, og da ble det greit. Fikk god og rask hjelp, så det hele ordnet seg til slutt.

Risposta di YouWish.no
Elendig . Kronglete . Må bestille/ betale, men du får ikke vite om at det er ledig og prisen er ubrukelig!

Risposta di YouWish.no
Fantastisk kundeservice! Jeg fikk veldig god hjelp og raskt svar på mail. Jeg kommer tilbake igjen!
Veldig hyggelig og effektiv behandling av forespørsel.
Har brukt YouWish flere ganger og det er alltid en god opplevelse. Denne gang var opplevelsen utgått fra deres sortiment når jeg skulle prøve å løse inn et gavekort. Fikk raskt svar fra kundeservice som hjalp med å refundere pengene. Veldig fornøyd! Kommer tilbake
Hei
Fikk en gave fra youwish av forloveden min i fjor,til min 50 års dag
Dette var en tur til en trehytte i Oppdal, og kostet 1750kr, pluss gaveeske etc
Gaven ble kjøpt i oktober 2022,og oppholdet på denne hytta er sesongbasert,så det gjelder fra mai-september eller deromkring
Skulle løse inn reisen nå,for tenkte å kombinere denne turen,med en annen reise.
Får beskjed inn på youwish,om at tilbyder ikke lengre har denne typen opphold,og jeg får da ikke brukt det spesifikke gavekortet.
Får tilbud om å bytte det i ett fritt gavekjort,og som ikke kan angres etterpå.
Gjorde dette,iom at vi ville da se på andre muligheter for en reise/opplevelse.
Når vi da har gjort om gavekortet til ett fritt kort, så dukker plutselig hytteovernattingen på oppdal opp igjen,og det er fullt mulig å bestille turen/overnattingen!
Problemet, er at siden gavekortet ble kjøpt(spesifikk overnatting på denne hytten i oppdal), og fram til vi skulle løse dette inn, så har tilbyder av overnattingen på oppdal,økt prisen fra 1750kr, til 3000kr!
Dette var da hele grunnen til at vi ikke fikk brukt kortet for å innløse overnattingen
Gavekortet har forøvrig en utløpsfrist på ett år.
Dette blir jo da samme som å bestille seg ett hotellopphold fram i tid(å betale dette), for så å få beskjed om at hvis du skal ligge på hotellet,så må du betale mye mer
Vi fikk mulioghet til å bruke det frie kortet,samt betale ett mellomlegg på 1250kr hvis vi ville ha overnattingen, noe vi ikke gjorde
Her er svaret jeg fikk i mail fra youwish etter å ha kontakyet de om dette:
> Hei, Frode
> Takk for at u kontakter oss vedrørende dette!
> Noen få ganger kan en opplevelse utgå fra sortimentet. Det kan være av ulike årsaker, som at arrangøren for eksempel ikke lenger kan tilby opplevelsen, eller at vi har avsluttet samarbeidet fordi opplevelsen ikke sto til forventningene.
> I dette tilfellet satte arrangøren opp prisen veldig mye og ønsket derfor ikke lenger å ta i mot gavekort som inneholdt den gamle summen.
> På grunn av dette satte vi opplevelsen som utgått slik at de som ikke ønsket å betale ekstra kunne få
> pengene refundert.
> Dessverre er det da ikke mulig å lenger booke denne opplevelsen med mindre man betaler mellomlegget.
Nå vil min samboer få refundert pengene(håper vi),og vi vil finne på noe annet,men makan til opplegg!
Dette må da bryte med alt av lover og regler?
Finner ikke en plass på siden, om at dette kan skje,og har lest igjennom alt av vilkår etc.
Mvh
Frode alexander sjaastad

Risposta di YouWish.no
Jeg fikk et kort i bursdagsgave, men ingen av opplevelsene jeg forsøkte booke godtok gavekort nummeret, det var også svært vanskelig å navigere og få oversikt på de forskjellige tilbyderne. Siden landet også var nedstengt, tenkte jeg forsøke på ny litt senere. Så ble kortet dessverre litt glemt. Når jeg nå forsøker på ny ser det ut som at nettsiden er litt mer intuitiv enn den var før, og det er jo bra, men gavekortet dessverre utløpt. Alle andre steder med gavekort forsøker nå å vise velvilje ved å utsette utløpsdato. Men YouWish lever opp til sitt navn, det blir med å ønske. De er svært rigide på utløpsdato, og selv om de juridisk har sitt på det tørre, er det ekstremt dårlig kundeservice. Da hjelper det ikke mye å skrive hvor utrolig lei seg de er eller at de gjerne vil forbedre seg, og ønsker en god dag. Det som vil hjelpe er å være fleksible med utløpsdato. De sitter med pengene som er betalt, og kundene får ikke opplevelsen.

Risposta di YouWish.no
Gavekortet hengte seg gang på gang opp i systemet, så det håper jeg blir utbedret, men kundeservicen ifb med problemet, var upåklagelig :-)
Veldig rask og hyggelig hjelp! Fikk god informasjon og oppfølging underveis.
Fem stjerner for raske svar, løsninger og veldig hyggelig kundeservice ved to tilfeller 👌🏻
Mer høflig, rask og smidig kundeservice skal man lete lenge etter!
Etter å ha bestilt en opplevelse til min eldste datter og gavekortet ikke kom til henne på mail. Jeg tok kontakt med kundeservice som hjalp meg umiddelbart, og de fiksa alt så det slapp jeg å gjøre selv. Feilen var som jeg antok min men kundeservice var bare hyggelig og hjelpsom. Tommel opp. Sprer ordet! Benytter meg garantert av deres tjenester igjen. Mvh Tanja Foss
Utrolig hyggelig, hjelpsom og rask kundeservice! Jeg vil definitivt anbefale YouWish 😊😊
God hjelp, rask tilbakemelding og hyggelige folk i kundeservicen!
Fikk problem med å benytte gavekort til å booke opplevelser. Sendte en mail til kundeservice sent på kvelden og fikk svar og hjelp av Mona på kundeservice til å løse problemet før kl. 8 på morgenen etter!
Super god kundeservice! Tar ting seriøst og vil gjerne hjelpe deg med engang det oppstår en utfordring! Rikke på kundeservice holdt meg oppdatert og fikset problemet med arrangør med en gang! Takk!