Vi fikk 3 gavekort til mat og vinsmaking. Men helt umulig å booke noe som helst. Ene er på en mandag i September og andre langt ute i Februar. Utrolig tungvint og svært få ting å gjøre i helger... Leggi di più

Jeg tok kontakt angående en opplevelse som ikke hadde fått satt opp nye datoer på flere måneder. Jeg opplevde først at jeg fikk litt lite informasjon om situasjonen, og savnet mer oppfølging når k... Leggi di più

Topp service! Jeg ga bort et gavekort, som gikk ut på dato i helgen. Jeg ble frustrert da jeg trodde det var lengre gyldighet på gavekortet. Jeg sjekket på nettsiden og der stod det 3 år, så je... Leggi di più

Vi har benyttet YouWish flere ganger, ofte ifm. ønsket om å gi nære og kjære gode opplevelser. Utvalget er stort, man får ideer til opplevelser man ikke selv ville kommet på, og selve opplevelsene er... Leggi di più

1. Negozio di articoli da regalo

Informazioni su YouWish.no

YouWish.no ble grunnlagt i 2012 med målet om å bli Norges største leverandør av opplevelsesgaver. YouWish.no tilbyr i dag et bredt spekter opplevelsesgaver og sammen med de beste arrangørene tilbyr vi opplevelser av ypperste kvalitet som passer for alle. Vår visjon er at opplevelser fra YouWish.no skal være en berikelse. Gaver som skaper minner og kan knytte sterkere bånd mellom giver og mottaker.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

4,0

Tutte le recensioni

73 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Håpløst å få kontakt med kundeservice…

Håpløst å få kontakt med kundeservice via Mail. Ønsket å bruke angreretten i forbindelse med et kjøp, sendte mail ang. dette 9.12, med oppfølging 16.12 og har enda tilgode å få svar på mailen og pengene refundert.

20 dicembre 2023

Hei, Lisbeth

Takk for din anmeldelse.

Jeg har undersøkt nærmere og vi kan ikke se å ha mottatt noen e-poster i ditt navn.

Ta kontakt med kundeservice på telefon i stedet for, så hjelper vi deg med å undersøke saken nærmere. Du finner våre åpningstider og kontaktopplysninger her: https://youwish.no/kundeservice.

Ønsker deg alt godt og en riktig god jul!

Topp kundeservice

Topp kundeservice. Jeg fikk problemer med en feil gjort av en restaurant ifm et gavekort, og kundeservice reagerte umiddelbart og løste saken på 2 dager. Veldig fornøyd.

9 dicembre 2023

Vil ikke anbefale You Wish

Hei,
Jeg fikk et generelt gavekort som kunne brukes til å booke ulike aktiviteter. Dersom man f eks vil bruke det på restaurant så får man ikke vite hvilken restaurant det gjelder før man har bestilt. Det gjelder også mange andre bestillinger som f eks hudpleie mm.
Opplever deres nettsider som svært lite brukervennlige.
Det eneste som virket bra var kundeservice. De svart raskt på våre henvendelser.

8 dicembre 2023

Hei, Karin

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en omtale!

Det er leit å høre at du føler det slik. Grunnen til at vi ikke går ut med navnet på arrangørene våre på hjemmesiden, kommer av at kunder dukker opp uten avtale eller med ugyldig gavekort. For å unngå dette får man ikke tilgang til kontaktinformasjon/arrangør før etter man har kjøpt opplevelsen.

Når det er sagt samarbeider vi kun med dyktige og seriøse aktører. Vi holder høy standard på alle våre opplevelser og leverandører, dersom du ikke skulle være fornøyd kan du eventuelt angre kjøpet eller bytte til noe annet.

Det er i alle fall utrolig godt å høre at du er fornøyed med vår kundeservice, til tross for dine andre utfordringer. Er du avhengig av å vite mer om arrangøren før du bestemmer deg kan du gjerne ta kontakt med vår kundeservice, så skal vi selvfølgelig undersøke saken for deg. :)

Vi er tilgjengelig på 22 33 33 40 eller support@youwish.no alle ukedager. Ikke nøl med å kontakte oss igjen dersom det skulle være noe mer du trenger hjelp med, vi er her for deg.

Jeg setter stor pris på tilbakemeldingen din vedrørende dette, slik at vi har mulighet til å forbedre oss i fremtiden!

Ønsker deg en strålende fredag videre og riktig god jul! :)

Vennlig hilsen Karoline

Gavekort på kinobilletter

Jeg hadde fått kinobilletter i gave og skulle aktivisere disse. Ble litt bekymret da jeg leste at support hadde begrenset åpningstid. Sendte mail til support fredag morgen og fikk utrolig rask tilbakemelding på under ti minutter og kodene jeg skulle bruke på kino tilsendt. Topp kundeservice!

8 dicembre 2023

IKKE BRUK YOUWISH

Fraråder absolutt alle å bestille fra youwish eller samhandle med de på noen som helst måte. Utrolig uprofesjonelt og svindel på det høyeste. Står i en sak med de nå og de nekter å prate med meg, sier litt om hvordan de stiller seg ifht kundene sine.
Styr unna!

1 novembre 2023

Hei, Isabel

Takk for din anmeldelse.

Det er leit at du føler det slik til tross for at du har snakket med vår kundeservice ved flere anledninger, der du har blitt vennlig mottatt både via telefon og e-post.

Med en kundetilfredshet på 93% er YouWish sin kundeservice en pålitelig støtte for våre kunder og samarbeidspartnere. Å bevare vår gode relasjon med både kunder og partnere er noe av det viktigste vi jobber for hver eneste dag.

Vi setter pris på at du har tatt deg tid til å gi oss tilbakemelding, og du er alltid velkommen til å ta kontakt igjen.

Topp kundeservice!

Meget fornøyd med servicen jeg fikk både per telefon og epost idag! Løste saken samme dag. Vennlige ansatte er et stort pluss også 😊

6 novembre 2023

Vi har benyttet You Wish ved et par…

Vi har benyttet You Wish ved et par anledninger. Hadde litt trøbbel med å booke på hjemmesiden og tok derfor kontakt med kundeservice. Kundeservicen her er av ypperste kvalitet; forklarende, hjelpsom og utrolig hyggelig. Kan anbefales på det sterkeste!

10 ottobre 2023

Hei, Hege

Så utrolig hyggelig å høre at du synes det! Jeg setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en omtale.

Ikke nøl med å kontakte oss igjen om det skulle være noe mer, vi er her for å hjelpe deg. :)

Ønsker deg alt godt og en strålende uke videre!

Styr unna

Opprettet bruker men det gikk ikke å booke det eventet vi hadde fått i gave ved flere tilfeller. Ble da lagt bort helt til det var utgått på dato. Selvfølgelig er det ingen påminnelse på mail ol på at kortet går ut på dato, selv om det er hundre andre reklamer om å kjøpe andre ting! Styr unna.

10 ottobre 2023

Hei, Terje

Takk for din anmeldelse.

Det er leit å høre at gavekortet ditt har utløpt.

Våre gavekort har en gyldighet på ett år fra dagen det er kjøpt, og vi utsetter ikke gyldigheten på gavekortet når gyldighetstiden er over.

Gyldighetstiden står oppført på gavekortet, og man må selv passe på å få brukt det innenfor gyldighetsperioden.

Vi er behjelpelige med å finne løsninger dersom man har vanskeligheter med å benytte seg av gavekortet, men da er det viktig at man kontakter oss innenfor gyldighetstiden.

Jeg setter stor pris på at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding, slik at vi vet hvordan vi kan forbedre oss i fremtiden.

Ønsker deg en fin uke videre!

Vennlig hilsen
Karoline

Svindel

Dette firmaet sender oss stadig fakturaer for varer og tjenester vi ikke har bestilt eller mottatt. Klassisk svindeltaktikk å bare gamble på at folk godkjenner faktura uten å sjekke. Styr unna.

28 settembre 2023

Hei, Ivar

Takk for din anmeldelse.

Jeg tror kanskje du forveksler oss med en annen bedrift. Vi ville aldri sendt fakturaer til noen som ikke har foretatt et kjøp hos oss.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice vedrørende dette, så skal vi selvfølgelig undersøke saken nærmere.

Du kan kontakte oss på 22 33 33 40 eller support@youwish.no. Du finner våre åpningstider her: https://youwish.no/kundeservice.

Ønsker deg en fin dag videre! :)

Hilsen Karoline

Uprofft

Dårlig informasjon om dato på gavekort. Og når frist for gavekort var overskredet med to dager, var det kontant nei fra kundeservice. Hadde også fått et nytt gavekort fra familien nå, og ønsket å få refundert dette. Da gikk de inn i personlige beskjeder som skrives i gavekort, og mente at det min far hadde nettop gitt meg heller ikke kunne refunderes pga 2 ukers frist. Virker utrolig uprofft hele greia. Tydelig en strategi at folk ikke skal rekke å bruke pengene de har fått i gavekort.

15 settembre 2023

Hei, Marry

Jeg takker for din anmeldelse, og viser til din korrespondanse med kundeservice.

Det er selvfølgelig leit å høre at du føler det slik. Våre gavekort har en gyldighet på ett år fra dagen det er kjøpt, og utløpsdatoen står tydelig oppført på verdibeviset. Vi utsetter dessverre ikke gyldigheten på gavekortet når gyldighetstiden er over.

Når det kommer til refunderinger, har du 14 dagers angrerett når du kjøper opplevelser hos oss. Etter denne perioden vil det ikke lenger være mulig å få tilbake pengene.

Din tilbakemelding viktig for oss, og jeg setter stor pris på at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding på din opplevelse.

Du kan nå oss på tlf. 22 33 33 40 eller support@youwish.no dersom det skulle være noe annet du trenger hjelp med.

Jeg ønsker deg en fin dag videre!