Besøkte apotek 1 kilden igår på dagtid, og da opplevde jeg en skremmende opplevelse. Daglig leder/sjef ved apoteket kom høylytt ut å snakket stygt til andre ansatte. 3 jenter som blir kjeftet på mi... Leggi di più
Kjøpte en nattkrem fra Avene (hyaluron active b3) på pyramiden i Tromsø. Prøvde den og den brente nesten av meg ansiktshuden. Ble knallrød, det sved og flasset i flere dager etterpå. Sjekket ut... Leggi di più
Dette er basert på min erfaring med apotek1 sin nettbutikk. +godt utvalg! +frakt er rimelig +enkel checkout +bra innpakning av varene. +sendes ut fort. - ingen raske leveringsalternativer,... Leggi di più
Siden er et teknisk vrak. Kan ikke logge inn en gang. På et tidspunkt så doblet den mine varer 5x og den lot meg ikke redusere antallet, den ba da om cirka 5000kr istedenfor 1300kr. Kontaktet da apote... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Styr unna
Jeg la inn en nettbestilling på medisiner på apotek 3 forskjellige apotek da mitt apotek ikke hadde alt jeg trengte ,dette resulterte i at jeg fikk det jeg skulle på 2 av apotekene
Det siste apotek 1 Digernes har enda ikke ordnet min bestilling
Dette til tross for at det ble lagt inn 8.4.26
Ikke har jeg fått sns eller mail om at ordren er klar gjort
Da jeg hentet medisiner på det ene apoteket i dag 10 .04.24 ( ikke digerneset )
Så ringte de til digerneset for meg
som kunne fortelle at de hadde hatt og har varen på lager de fikk beskjed om å pakke de slik at jeg kunne hente og gi beskjed
( ja var svaret )
Jeg prøvde å ringe apotek 1 Digernes
2 ganger i dag rundt 13 tiden , men selvfølgelig var det ingen som svarte ( for man får ikke hentet medisin før bekreftelsen på at varene er ferdig pakket fra apotelet er ankommet kunden ).
Så jeg hennvendte med til apotek 1 kundeservice som beklaget og ba med sende mail med ordre nr slik at de kunne videre sende mailen min til apoteket om å kansellere ordren mim ( slik at jeg kunne hente ut medisinen i et annet apotek
Da min resept er "låst intill digerneset kansellereer eller fiullfører den ,så kan den ikke hentes andre steder
Jeg ba om at denne ordren skulle kanselleres slik at jeg kunne hente ut denne viktige medisinen et annet sted i morgen
den 11.04.26 , men det kan jeg ikke for den står fortsatt låst til digerneset og da får jeg ikke hentet ut noe , de har heller ikke ferdig behandlet irdren min enda og nå er alt stengt kl 17:18
Så når jeg får medisinen vet jeg ikke
Det skal ikke være slik at folk ikke kan få medisinenen de trenger og heller ikke slik at apoteket " lyver til andre apotek "om å fikse det,, de skal heller ikke holde på en medisin i over 2 døgn
Men slik er det blitt her desverre
Så apotek 1 har jeg ingen tillit til eller stoler på
Til apotek 1
Vennligst ikke besvar for ingen ting kan bøte på at jeg nå ikke hsr fått medisinen min + at dere har løyet både til meg og et annet apotek . Jeg har inhen tillit til dere og en beklagelse hjelper ikke på at jeg blir frisk
Gjør jobben deres .
Komplett umulig å komme gjennom på…
Komplett umulig å komme gjennom på telefon. Slik var det ikke før.
Apotek 1 Kilden
Daglig leder/sjef ved apoteket kom høylytt ut å snakket stygt til andre ansatte. 3 jenter som blir kjeftet på midt på gulvet med masse kunder til stede. Flere som reagerte på hendelsen. Jeg ble mildt sagt satt ut over hvordan en sjef kan snakke til sine ansatte, dette er ikke greit!
Jeg kommer ikke til å komme tilbake da dette var en ubehagelig opplevelse! Håper virkelig dette blir tatt videre til høyere makter! Helt uakseptabelt
Dårlige varer utgått dato
Dårlige varer, lang leveringstid, høye priser og dårlig kundeservice. Gjelder Nettbutikken!
Styr unna!
Kjøpte Nikotinplaster, men bestilte feil styrke. De sendte fort (som er bra) men jeg rakk ikke å spørre om jeg fikk annullert handelen.
Tenkte om jeg henter den får jeg sikkert ikke returnert den heller, så jeg lot den gå i retur som uavhentet pakke.
Fikk beskjed om at jeg ble belastet 600,- for å ikke hente pakken.
Dette 31 dager etter kjøp, sånn at jeg ikke fikk gjort noe for å bruke angreretten.
Sendte inn 2 klager på at det er en drøy sum, men til ingen nytte.
Hun sa dette gikk som medisinsk utstyr som egentlig ikke kan returneres. Siden jeg ikke hentet pakken skulle man tro det er noe de putter rett tilbake i lagerhylla si (såklart gjør de det) - så jeg sa, om de ikke kan selge det fordi det har vært i posten får jeg kjøpe de da, å betale frakten på nytt, så får jeg hvertfall noe for pengene - men nei.
Kundeservicen er dårlig, og reglene blir for dumme. Nipper til scam.
Bytterett på julegaver kun frem til 3. januar
Bytteretten på julegaver hos Apotek 1 holder ikke mål. Julegaver kan kun byttes frem til 3. januar, noe som er lite praktisk når mange er bortreist i romjulen. Det ble heller ikke vist noe skjønn da jeg kom 5. januar, første mulige dag etter hjemkomst på grunn av reise. Dette oppleves som en lite kundevennlig praksis.
Apotek1 Sagene
Min vane tro så drar jeg til Sagene Apotek Grimstadgata 21, 0464 Oslo i dag før og supplere mine medisiner, jeg har vart en lojal kunde der i over 20 år og lagt igjen en formue
Mandag 03.11.25 ca 14,10 – 14,15 blev det min tur i kasse nr. 1 der møtte meg en hyggelig service innstilt mann i 30 åren, da jeg skulle hente en del medisiner så tok dette tid og det blev noe problem med data og mitt frikort, frikort har jeg brukt jevnlig på Apotek1 Sagene i mange år senest før noen uker siden.
Ekspeditøren i kasse en henvender seg til sin kollega i kasse 2 og spør om veiledning før at løse problemet
Ekspeditøren / damen i kasse 2 skjønt ikke problemet og satt et spørsmålstegn om jeg i det hele tatt hadde frikort på en nok så arrogant måte noe som ekspeditøren og jeg bekreftet. Neste spørsmål var hvorfor jeg hadde frikort noe jeg svarte på med at jeg er syk…. Noe som i seg selv er en selvfølge og denne ekspeditøren ikke har noe med. Jeg forklarte at de interne data problem ikke var noe jeg skal belastes før med irrelevante spørsmål og fikk et svar jeg reagerte kraftig på.
Jeg spurte denne damen om hun ønsket at jeg skulle gå til et annet apotek på grunn av hennes oppførsel noe hun svarte ja på, det var nok det beste mente hun med en særdeles arrogant og fiendtlig undertone, denne damen en dame rundt 50 år med et arr ved sin høyre kinn mørkebrunt halvlangt hår og en litt gebrokken accent samt en skremmende og arrogant attityde mot sine kunder mente at jeg som trofast kunde i mer en 20 år på apotek1 Sagene ikke hadde noe der å gjøre lenger og bad meg indirekte forlate Apotek1
Da jeg var på etterskudd tidsmessig så ba jeg mannen i kasse 1 om og ordne opp i de interne problemene så skulle jeg hente mine medisiner i løpet av en time noe han bekreftet var ok
Når jeg kommer tilbake før at hente mine medisiner så er det den arrogante damen som skal ekspedere meg noe jeg avbøyer og spør om samme mann fra kasse 1 kan hjelpe meg så det ikke skulle bli mere klabbel og babb
Til min forbauselse så begynner denne damen og irrete-sette meg og tar atter igjen en meget arrogant og nedlatende tone noe jeg mener er besynderlig, meget besynderlig
Vurder sterkt og bytte Apotek-kjede etter dette
Utrolig dårlig service og nedlatende personell!
var innom apotek 1 på lagunen i bergen rett før jul for å hente ut reseptvarer. ble først møtt av en ekspeditrise som spurte hva jeg skulle ha, jeg sa mitt ærend og hun sa syrlig at jeg måtte trekke kølapp, hvilket jeg gjorde. damen var padde sur.
da jeg endelig kom til luken for å få min medisin utlevert ble det verre! bar skranken satt en dame som ikke hadde anelse om hva service var! hun var tverr og svært uvennlig i sin væremåte. HUN BURDE ALDRI HATT MED KUNDER Å GJØRE!
dette blir siste gang jeg besøker Apotek 1 på Lagunen! De har IKKE anelse om hva service er!
HOLD DERE UNNA DETTE APOTEKET!
Kjøpte en nattkrem fra Avene (hyaluron…
Sjekket utløpsdato og den utløp i oktober i år (!!!) Vet ikke om det har noe å gjøre med reaksjonen heller.
Testet den noen dager etterpå på armen og det begynte å prikke og svi.
Kastet hele kremen, 455,- rett ut av vinduet 😖
Nettsiden deres er problematisk
Nettsiden deres er problematisk, man får beskjed om å logge inn, det gjør man allerede som kunde og får beskjed om å logge inn med vipps og deretter logge inn som kunde igjen.....? Gikk ut av hele systemet !
For en lite imøtekommende og ufhøffelig…
For en lite imøtekommende og ufhøffelig dame/jente som betjener kunder på filialen på Holmlia.
Sitter må «stolen» og bare ser på deg med et tomt blikk, ser på henne når jeg kommer frem smiler og sier hei, får et halvt hjertelig hei tilbake. Forteller det var bestilt varer og hadde fått sms om at varene kunne hentes, litt senere på dagen får man en telefon fra filialen, om at de ikke har varene! Påpeker til henne at dette ikke er bra, og får bare; ok til svar. Litt senere påpeker jeg at tilbakemeldinger fra kunder ikke er særlig positiv, hun svarer; det er mange positive også. Jeg ringte i dag kl 10.05 og spurte om de hadde fått inn varer, da de var utsolgt da jeg snakket med de i går, fikk tilsvar at de hadde en igjen. Da jeg kom var det ikke den jeg spurte om, og de hadde ikke flere, så det ble en bomtur. Når det gjelder den ansattes (hennes) oppførsel så var den respektløs og rett og slett frekk. Ser flere skriver det samme, men tydeligvis ser hun/de ingen grunn til å endre holdning ovenfor Apotek 1 sine kunder. Håper ikke flere kunder blir behandlet slik hos Apotek 1.
Ringte apotek 1 på Tiller
Ringte apotek 1 på Tiller. Det som ligger i 3 etasje på City syd.
Jeg lå med migreneanfall å kom ikke på om jeg kunne ta ny dose anfallsmedisin eller ikke. Man kan jo ringe apotek å spørre slike medisin spørsmål.
Ikke nok med at jeg får tilsnakk om å ringe det apoteket jeg bruker til vanlig,(i følge henne hadde jeg aldri vært der, det stemmer ikke) men hun kommer med feil svar i tillegg. Noe jeg fikk bekreftet fra legevakta senere på kvelden.
Voksent kvinnemenneske som kjefter på ei med migreneanfall som bare spør etter medisink råd. Saklig! Hun skal få viljen sin da, jeg verken går eller ringer dit igjen.
Hva har skjedd med Apotek1 Hagan
Hva har skjedd med Apotek1 Hagan, Nittedal? Jeg har alltid fått de smertestillende jeg har brukt i over 40 år. Når jeg skulle levere resepter i dag hadde de INGEN av de 4 produktene jeg skulle ha. I tillegg skulle jeg ha en "dusjsokk" til ankel. Da fikk jeg beskjed om at de ikke hadde det, og at det var veldig VANSKELIG å få tak i??? Ved sjekk på nærliggende apotek hadde alle denne varen.Det virker som om personalet gikk på hvilepuls, og alt gikk utrolig tregt og uorganisert. Nye eiere? Uansett en begredelig opplevelse.
Jeg hadde en fin samtale med Markus på…
Jeg hadde en fin samtale med Markus på Apotek 2022 Skedsmo korset forrige torsdag og fikk klarhet i at bleier til omsorgsboligene på Gjerdrum Helsehus fortsatt står som vanlig i motsetning til det vi har fått beskjed om her.
Jeg bruker TENA BUKSEBLEIER I STR XL OG STORE NATTINNLEGG MED BLÅ OG LILLA STRIPE MED 4 DRÅPER
Timebestilling for vaksinering
Har to ganger bestilt time for vaksinering på to forskjellige Apotek1 i Stavanger via Apotek1.no. Begge gangene har jeg fått bekreftelse på avtalen på sms og email, for så ved frammøte å få beskjed om at de ikke har personell som kan sette vaksinen. Hva er poenget med timebestilling hvis dette betyr null og niks?
Uviten og utålmodig kundeservice.
Rakk ikke hente pakke til hent. Den ble returnert til Apotek1. De destruerte den samt skulle til å kreve betaling fra meg for sendingen.
Jeg lurte på hvordan dette kunne være lov, samt hvor i kjøpsbetingelsene deres dette står forklart. Jeg leste gjennom alt, både posten sin, Apotek1 sin og norges generelle regler for behandling av legemidler i hendold til post.
Jeg fant ingenting som forklarer dette. Det kunne ikke Apotek1 svare på heller. På telefon var de fullstendig uviten, mens på mail fant de hvertfall deres egne kjøpsbetingelser, men kunne ikke forklare til meg hvordan dette var lovlig behandling.
De får en ekstra stjerne pga at de krediterte saken, men det virker som om de gjorde det kun for å få meg til å slutte å grave.
Kundeservice hos Apotek 1
Kundeservice hos Apotek 1 , ved Alexandra Hansen ,viser tydelig at de ikke kan reglene rundt reklamasjon. I stedet for å ta ansvar for defekte produkter, skyver de ansvaret over på kunden. Dette er i strid med forbrukerkjøpsloven, som gir rett til reklamasjon på kosmetikk i 2 år. Å møte kunder med slik mangel på kunnskap og vilje til å løse problemet er rett og slett elendig kundeservice.
Leverer til feil sted gang på gang
Jeg bestilte reseptvarer på nett med levering med Postnord til mitt foretrukne hentested. Fire dager senere fikk jeg melding om at varene kunne hentes på et helt annet sted. På chat med Apotek 1 ga jeg beskjed om enten får de levere til riktig sted, eller så skal jeg ha pengene tilbake. De skulle sørge for at pakken ble videresendt til riktig sted. Seks dager senere får jeg i dag melding om at jeg kan hente pakken på nok et feil sted. På chat med Apotek 1 har de nå lovt meg pengene tilbake innen en uke.
Apotek 1 Futura
Apotek 1, Kristiansund Futura.
Jeg ønsker å dele en opplevelse jeg hadde i dag som jeg aldri før har vært borti i løpet av mine 15 år i Norge. Jeg har alltid ansett apotek som steder hvor profesjonelle og hjelpsomme mennesker jobber, med en forståelse for toleranse og tålmodighet.
Tidlig i dag ringte jeg til apoteket for å bestille medisiner på resept for datteren min. En ansatt informerte meg om at jeg ikke kunne kjøpe disse medisinene på et annet apotek på dette tidspunktet, da det ville innebære å overføre resepten. Min mann, som ikke visste dette, ved et uhell kjøpte medisinene et annet sted.
Jeg ringte tilbake for å informere apoteket om feilen og for å sjekke om bestillingen fortsatt var gyldig. Til min store overraskelse begynte den ansatte å heve stemmen mot meg. Han anklaget meg for at jeg skapte ekstra arbeid for ham og sa at han ikke hadde tid til dette. Jeg har aldri opplevd så uhøflig oppførsel før! Jeg var rolig og vennlig i starten av samtalen, men ble møtt med uhøflighet.
Jeg ba ham om å senke stemmen og minne seg selv på at han var på jobb. I stedet ble jeg anklaget for å være uoppmerksom og for å kaste bort tiden hans. I Kristiansund og på alle apotekene jeg har vært, har jeg alltid blitt møtt av profesjonelle som smiler og er klare til å hjelpe, selv når feil skjer - noe som jo er menneskelig.
Hvis det hadde vært mulig å gi 0 stjerner, ville jeg gjort det, men dessverre kan jeg bare gi 1.
Kanskje litt dyrere, men de har varene
Litt dyrere enn de billigste apotekene, tror jeg, men min erfaring er at man stort sett kan stole på at de har produktene man trenger. Mange apoteker i Norge går tomme for enkelte varer litt vel ofte. Jeg bestiller stort sett på nett.