Vi fikk 3 gavekort til mat og vinsmaking. Men helt umulig å booke noe som helst. Ene er på en mandag i September og andre langt ute i Februar. Utrolig tungvint og svært få ting å gjøre i helger... Leggi di più
Jeg tok kontakt angående en opplevelse som ikke hadde fått satt opp nye datoer på flere måneder. Jeg opplevde først at jeg fikk litt lite informasjon om situasjonen, og savnet mer oppfølging når k... Leggi di più
Topp service! Jeg ga bort et gavekort, som gikk ut på dato i helgen. Jeg ble frustrert da jeg trodde det var lengre gyldighet på gavekortet. Jeg sjekket på nettsiden og der stod det 3 år, så je... Leggi di più
Vi har benyttet YouWish flere ganger, ofte ifm. ønsket om å gi nære og kjære gode opplevelser. Utvalget er stort, man får ideer til opplevelser man ikke selv ville kommet på, og selve opplevelsene er... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Her fikk jeg god service!
Pga sykdom fikk jeg ikke brukt gavekortet mitt innen tidsfristen. Fikk kontakt med Lene i YouWish, og hun var positiv til å hjelpe meg fra første stund. Etter en del hyggelige mailer fram og tilbake har hun nå ordnet det slik at jeg kan få bruke gavekortet mitt hos arrangøren likevel. Tusen takk for hjelpen, Lene!!!
Mona fra YouWish fortjener all mulig heder og ære for behandlingen av meg som kunde. Skulle løse inn gavekortet på Lamborghini, som min mann fikk i gave av meg. Himmel som jeg klønte.Mange e-poster til Mona. Hver eneste en ble besvart i en superhyggelig tone. Like tålmodig, hver gang. Endte med at hun booket opplevelsen for meg. Føles trygt fra A-Å. Anbefaler YouWish. Står du fast, får du garantert god hjelp på veien. Igjen , tusen takk til tålmodige Mona.

Risposta di YouWish.no
Jeg fikk ikke brukt gavekortet mitt, men for en super hjelp av kundeservice! Ikke sammenlignbart med noen andre jeg har vært borti. Ikke Youwish sin feil at gavekortet ikke ble brukt, men ingen spørsmål om penger tilbake:) ingen tvil om at jeg benytter denne siden til å bestille ved en annen anledning.
Jeg har ved flere anledninger brukt YouWish.no
Jevnt over så er mye bra. En opplevelse ble kansellert ved ett tilfelle da opplevelsen ikke var å oppdrive. Men her fikk jeg refundert penger uten noe problem av hyggelig betjening. De svarer fort på e-post. Så kundebehandling og kontakt er de kjempe gode!
Så til det eneste som trekker to stjerner.
Spør du meg, så er det vel noe gammeldags i dag, å servere gavekort som bare er gyldige i ett år(!). Uten å vike en millimeter. Der flere aktører tilbyr både 3 og 5 år på gavekort, som igjen gir den enkelte mer spillerom for faktisk å fullføre opplevelsene. Mange av opplevelsene har også forbehold om godt vær. Så selv om helheten er bra, så vet jeg at det ligger igjen noen gode tusen-lapper i lommen til YouWish, som jeg med glede kunne brukt på opplevelser, enn å donere til YouWish.
YouWish, I want that money back. YouWish reply back; YouWish!

Risposta di YouWish.no
Veldig god service på alle plan, har trengt hjelp noen ganger med å booke å finne igjen gavekort. Super service og mange gode tilbud 😊
Hadde et utgått gavekort som de var så vennlig å fornye!
Veldig bra service
Jeg fikk et gavekort på kr 2.000 til en bursdag, og da jeg forsøkte å booke noe året etter var jeg noen dager for sent ute.
Jeg kontaktet kunde service youwish som sendte en standard e-post med at man ikke kan gå over dato. Det har ingen hensikt å argumentere. De ønsker ikke å være fleksible eller gi noe form for service. Dette er kun ett firma som spekulerer i at folk glemmer og det er det de tjener penger på. Styr unna og gi penger eller gavekort som har mer enn ett års varighet, det de tilbyr er både dårlig og dyrt.

Risposta di YouWish.no
Fikk svar på epost etter bare noen minutter, før åpningstid!! Veldig hyggelig og imøtekommende!!
Vi fikk en strålende støttetjeneste i kundeservice, personen som fikk saken vår var utrolig hjelpsom og snill :) Anbefales på det sterkeste å kjøpe gavekort, siden både opplevelser og kundeservice hos YouWish er topp :)
Fikk problemer med å å få brukt ett gavekort hos en tidligere partner med YouWish. De sluttet rett og slett å svare når vi prøvde å få bestille tid til det vi hadde gavekort for.
Hadde egentlig regnet med at gavekortet var tapt, siden dato var utgått nå, men tenkte jeg skulle gi YouWish beskjed om min dårlige erfaring med denne leverandøren.
Jeg fikk rask respons fra support hor YouWish, og med å legge frem noe dokumentasjon på problemene jeg har hatt, fikk jeg refundert beløpet (siden denne leverandøren nå ikke var partner hos YouWish lenger).
Positivt overasket over YouWish og gjør at jeg gjerne bruker de igjen en annen gang!
Kjæresten ville ikke ha gaven, så fikk byttet i gavekort. Senere byttet vi gavekortet inn mot billetter til DFDS, som plutselig var UGYLDIG... at det skal være gyldig i ett år fra man kjøper den opprinnelige gaven er helt hull i hodet.... La også inn 600kr fordi tur med dfds var dyrere enn den opprinnelige gaven. Også får man ikke tilbake noe?! eneste jeg ville var å benytte billettene til denne turen, men kundeservice nektet

Svindel!!!
At man ikke kan endre dato og utsette bruken av gavekortet er helt uhørt og uetisk.
4200,- rett i kassen til youwish
Aldri vært borti dårligere kundeservice
Gratulerer med dagen!

Risposta di YouWish.no
Jeg hadde gjort en tabbe, og måtte endre "alt". Fanny på support, ryddet opp og ordnet det helt elegant! Null stress og null problem! Verden er atter i balanse, og takk for det!
Har hatt meget god opplevelse når jeg har booket hotell opphold og luftballong flyvning, og fått opplevelse i gave. Har opplevelse av rask svar fra kundeservice når jeg lurer på noe. Kommer til å fortsette å bruke YouWish til å booke opplevelser.
God kundekommunikasjon. Raskt behjelpelig og imøtekommende. Hyggelig service.
Jeg fikk et gavekort til jul, fikk ikke benyttet det innen fristen pga min kone plutselig måtte opereres. Tok kontakt med YouWhish som nektet å forlenge gavekortet! Er veldig firkantet og lite hjelpsom. Finnes mange andre aktører som er mye bedre på kundeservice.
Ville holdt meg unna.

Risposta di YouWish.no
Bor i utlandet, og dette har vært en fantastisk måte å gi julegaver til familie i Norge (uten toll og fraktkostander til og med :) ) de siste årene. Har plukket nye ting hver gang og har fått bare gode tilbakemeldinger fra familien som har vært veldig fornøyde.
Måtte nylig benytte meg av 14-dagers angreretten. Var veldig enkelt via email, og Mona i kundeservice var så rask til å bekrefte samt så trivelig at jeg syntes det var på sin plass å gi en anmeldelse, noe jeg sjelden gjør.
Vil bruke igjen!