Woodstep Recensioni 2.025

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 4 stelle su 5

De twee mannen die mijn hardhouten massieve vloer hebben geschuurd en gelakt hebben het het erg mooi gedaan. De communicatie met hen was ook heel prettig. Het telefonische contact met de klantenservi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In 1 dag alles keurig geschuurd, gerepareerd en behandeld. Goede instructie hoe de vloer mooi te houden. Hard werkende vaklui.

Valutata 5 stelle su 5

Ze hebben de oude vloer van mijn moeder, die totaal verpest was door de vorige behandelaar, weer comleet hersteld en precies op de goede lichte kleur gemaakt die wij nu wilden in ons voormalig ouderl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Professioneel klantvriendelijk bedrijf dat vakwerk levert. Onze oude vloer is fantastisch mooi geworden, het lijkt alsof deze gloednieuw gelegd is. Wat ons daarnaast aansprak was de heldere communi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di rifinitura pavimenti in legno
  2. Servizio di finitura di pavimenti
  3. Ditta specializzata in pavimentazioni
  4. Negozio di materiali da pavimentazione
  5. Fornitore di pavimentazioni in legno e laminato
  6. Servizio di posa di pavimento in legno

Scritti dall'azienda

Welkom bij Woodstep. Uw vloer is het visitekaartje van uw woning. Laat Woodstep uw woonkamer, keuken of bovenverdieping vernieuwen. Service, garantie en kwaliteit dat is waar Woodstep voor staat!

4,7

Solitamente risponde entro 48 ore

Aanhelen verlengen eiken rustiek 21mm

Flexibel bedrijf
Had feitelijk te weinig rustiek eiken besteld 8m2 nodig 4m2 besteld
Dit omdat het handwerk is en er veel verlies was.
Ze kwamen dit 's middags extra met het busje brengen Niels.

Was toch meer voor benodigd dan gecalculeerd.

Een eigenlijk verwaarloosde vloer :
Rustiek eiken 21 mm is weer een geweldig mooie vloer geworden.
Ivm de speciale lak met verkleuring en de mooie houtnerven en details in het eiken kunnen wij er van genieten : toch de juiste keuze hierin gemaakt hebbende.
Want dit is geen dagelijkse kost en eist zeker specialisme om tot zo'n mooi resultaat te komen.
! Woodstep ik zeg DOEN !
Jerrie en Ralf jullie zijn toppertjes waar ook Woodstep trots op mag zijn.

8 settembre 2025

Beste Karel,

Wat een fantastische review, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen! Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat én dat onze collega’s Niels, Jerry en Ralph u zo goed hebben kunnen helpen.

Het doet ons enorm goed om te horen dat uw rustiek eiken vloer weer straalt, daar doen we het voor! We zijn trots op ons team en zullen uw complimenten met veel plezier aan hen doorgeven.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in Woodstep en uw enthousiaste aanbeveling. Wij wensen u heel veel plezier met uw schitterend vernieuwde vloer!

Valutata 2 stelle su 5

Zeer slordige werkzaamheden

Op alle afspraken waren de werkzaamheden erg slordig uitgevoerd. Personeel is niet op de hoogte wat er precies moet gebeuren. Niet aan te raden!

1 novembre 2025

Beste Sven,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de uitvoering van de werkzaamheden. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij bij Woodstep willen bieden.

Wij zouden graag de gelegenheid krijgen om dit samen met u te bespreken en te bekijken hoe we een passende oplossing kunnen bieden. Wilt u alstublieft contact opnemen met onze klantenservice, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken?

Wij horen graag van u.

Prima werk geleverd.

Prima werk geleverd.

30 ottobre 2025

Beste Yvonne,

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het resultaat en de uitgevoerde werkzaamheden.

Wij waarderen uw vertrouwen in Woodstep en wensen u veel plezier met uw vernieuwde vloer!

Solution oriented

I was very pleased that Woodstep was flexible to meet my needs.

29 ottobre 2025

Dear KS,

Thank you so much for your kind words! We’re delighted to hear that our team’s flexibility helped meet your needs.

Thank you for taking the time to share your experience, it means a lot to us.

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag heeft Sam onze vloer geschuurd

Vandaag heeft Sam onze vloer geschuurd. Buiten het feit dat hij de vloer fanrastisch en met veel inzet heeft geschuurd is het een heel fijn mens om over 'de vloer' te hebben. Nogmaals dank namens familie Van den Heuvel.

24 ottobre 2025

Beste familie Van den Heuvel

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over zowel het resultaat als de manier waarop het werk is uitgevoerd. We streven er altijd naar om een prettige ervaring én een prachtig eindresultaat te bieden, geweldig dat dit bij u is gelukt! Uw complimenten zullen wij zeker met veel plezier aan Sam doorgeven.

Bedankt voor uw review en het vertrouwen in Woodstep. Geniet van uw schitterend vernieuwde vloer!

fijn geholpen

Een emmer lijm ging kapot, deze werd kosteloos vergoed door woodstep. Erg netjes.

17 gennaio 2025

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen en dat u onze service als prettig heeft ervaren. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop, dus uw waardering betekent veel voor ons.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Erg tevreden

Erg tevreden!

eerste behandeling was er iets niet helemaal goed gegaan, contact opgenomen met Woodstep met wat vragen en opmerkingen over de behandeling. Direct werd er geschakeld en een oplossing geboden.

De geboden oplossing viel helemaal binnen de wensen en is super goed uitgevoerd naar volledige tevredenheid

2 ottobre 2025

Beste Do,

Wat een mooie review, dank u wel. Wat fijn om te horen dat alles naar volle tevredenheid is opgelost. We streven er altijd naar om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden, en het is geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden. Wij wensen u veel plezier met uw vernieuwde vloer!

Good floor results

Service was really good, the employees and communications are extremely clear and trustworthy. My floor was not the best quality to begin with so I am happy with the great effort they put in to make it look good.

The baseboards/plinten could have been more accurate but overall I strongly reccomend their service.

21 ottobre 2025

Dear A. ,

Thank you so much for your wonderful review! We’re delighted to hear that you’re happy with both the service and the communication from our team. It’s great to know that our specialists were able to bring it back to life and achieve a result you’re pleased with.

Thank you for your kind words and recommendation. We truly value your trust in Woodstep and wish you many years of enjoyment with your refreshed floor!

Heel erg tevreden

Zeer vriendelijke monteurs en ze namen de tijd zodat ik de juiste kleur kon kiezen.
Super netjes opgeleverd en vooral een hele mooie vloer gekregen.

20 ottobre 2025

Beste Lydia,

Wat een geweldige review, hartelijk dank! Wat fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent over onze parketteurs en dat zij u goed hebben begeleid bij het kiezen van de juiste kleur. Wij zullen uw complimenten dan ook met plezier aan hen doorgeven.

Geniet van uw prachtig vernieuwde vloer en nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Woodstep!

Top gewerkt!

Netjes op tijd terwijl het een enorme afstand was, gezellige en flexibele werkmensen en netjes met goed resultaat afgeleverd.

17 ottobre 2025

Beste Carol,

Wat een prachtige review, hartelijk dank! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u zo tevreden bent over zowel het resultaat als onze medewerkers. Wij zullen uw complimenten met veel plezier aan hen doorgeven.

Bedankt voor uw vertrouwen, wij wensen u veel plezier met uw vernieuwde vloer.

Excellent Service

Excellent Service - No Hassle Quote...very quick..very good value....turned up...did the job.....very knowledgeable, very helpful, very flexible....highly recommended

9 ottobre 2025

Dear Sean,

Thank you very much for your fantastic review! We are delighted to hear that you are so satisfied with our service, communication and craftsmanship. We always strive to make things as easy as possible for our customers, so your words mean a lot to us.

Thank you for your trust and your recommendation, we greatly appreciate it!

Valutata 5 stelle su 5

Ralph & zijn kundige collega hebben een…

Ralph & zijn kundige collega hebben een heel mooi resultaat behaald. Een oude vloer is in een halve dag compleet omgetoverd - het ligt er super bij en tilt de hele ruimte naar een hoger niveau. Kundig personeel, duidelijke communicatie en goede prijs/kwaliteit verhouding.

13 ottobre 2025

Beste Philip,

Wat een prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het resultaat én de samenwerking met onze parketteurs. We geven uw complimenten met veel plezier aan hen door.

Het doet ons ontzettend goed om te lezen dat uw vloer weer straalt en de hele ruimte een frisse uitstraling heeft gekregen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Woodstep!

Valutata 5 stelle su 5

Verder niets toe te voegen aan mijn…

Verder niets toe te voegen aan mijn eerste waardering voor jullie werk.

7 ottobre 2025

Beste Viking,

Hartelijk dank voor uw review en uw blijvende waardering! Wat fijn om te horen dat u nog steeds tevreden bent over ons, dat betekent veel voor ons.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Woodstep!

Valutata 5 stelle su 5

Een zeldzaam goede service van dit…

Een zeldzaam goede service van dit bedrijf.
Een half jaar geleden aankoop gedaan die uiteindelijk niet bruikbaar bleek te zijn.
Na één telefoontje werd gelijk een voorstel gedaan de goederen gewoon retour te nemen tegen zeer acceptabele voorwaarden. En dat een half jaar na aankoop! En dan ook nog binnen 1 dag geregeld.
Aan zo'n service kunnen vele bedrijven een voorbeeld nemen.

1 ottobre 2025

Beste R. VB,

Wat een fantastische review, hartelijk dank! Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, ook een half jaar na uw aankoop.

Uw mooie woorden geven we met een grote glimlach door aan ons team. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring!

Woodstep een juiste keuze

Vanaf de eerste kennismaking in Wierden, werden we goed ingelicht over de werkzaamheden van de te schuren vloeren, en de keuze van afwerking. Ook in kleurbepaling van de vloer zijn we goed geadviseerd.
Een kleurenwaaier konden we meenemen om de juiste keuze ook thuis nog eens te controleren.

De afspraken werden direct per mail bevestigt, en ook een aantal dagen voor de uitvoering nog even door gemaild.

De medewerkers stonden op de dag van de klus precies om 7.30 voor de deur. Deze hebbeen uistekend werk verricht. De vloer ziet er als nieuw uit.

Al met al een uitstekend bedrijf, met plezierig- en vakkundig personeel !

30 settembre 2025

Beste Johannes,

Wat een prachtige review, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen! Wat fijn om te horen dat u zich vanaf het eerste contactmoment goed geïnformeerd voelde en dat de adviezen rondom de kleurkeuze en afwerking hebben geholpen bij het maken van de juiste beslissing.

Ons team zal het enorm waarderen om te horen dat hun vakmanschap zo positief is opgevallen. Het doet ons ontzettend goed om te horen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet en dat u zo tevreden bent met het resultaat.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Woodstep. Wij wensen u veel plezier met uw vernieuwde vloer en staan in de toekomst uiteraard graag opnieuw voor u klaar.

Boven verwachting

Sam (met zijn mooie gele bril) was goed op tijd! Werkte snel en efficient . Heeft vakwerk geleverd. Mijn bamboe vloer is na 20 jaar weer als nieuw. Ik ben super blij !!! Dankjewel Sam. Dankjewel Woodstep.

Beste Barbara,

Wat een fantastische review, hartelijk dank! Wat geweldig om te horen dat Sam uw vloer opnieuw heeft laten stralen.

We geven uw complimenten met veel plezier aan hem door. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Woodstep en geniet van uw prachtige vloer!

Valutata 5 stelle su 5

Het bedrijf heeft alles volgens de gemaakte afspraken en naar volle teveedenheid

Het bedrijf heeft alles volgens afspraak en uitgebreide communicatie, geleverd op tijd en naar volle tevredenheid. Onze parketvloer is weer helemaal opgeknapt en ziet er weer uit als nieuw.

Beste Rein,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat de communicatie duidelijk was. Dat u zo tevreden bent en uw parketvloer er weer uitziet als nieuw, is precies waar wij het voor doen.

Wij wensen u veel plezier met uw opgeknapte vloer en staan natuurlijk ook in de toekomst graag weer voor u klaar!

Bamboevloer

Sam met zijn prachtige gele bril was keurig op tijd. In 5uurtjes tijd is mijn 20 jaar oude bamboe vloer getransformeerd tot een showroom vloer. Top werk geleverd. !!!!! PRACHTIG!! Dankjewel Sam. Dankjewel Woodstep.

Beste Barbara,

Valutata 5 stelle su 5

Vakwerk met fijne vaklui!

25 settembre 2025

Beste Edith,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over het vakwerk. Daar doen we het voor!

Bedankt voor uw vertrouwen en geniet van het mooie resultaat. Wij staan in de toekomst natuurlijk graag weer voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle service en een vakman met…

Snelle service en een vakman met verstand van zaken

22 settembre 2025

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle service en het vakmanschap van ons team. We geven uw complimenten graag door aan het hele team.

Bedankt voor uw vertrouwen en wij wensen u veel plezier met het resultaat!

Amelia - Woodstep Vloeren

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più