De twee mannen die mijn hardhouten massieve vloer hebben geschuurd en gelakt hebben het het erg mooi gedaan. De communicatie met hen was ook heel prettig. Het telefonische contact met de klantenservi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In 1 dag alles keurig geschuurd, gerepareerd en behandeld. Goede instructie hoe de vloer mooi te houden. Hard werkende vaklui.
L'azienda ha risposto
Ze hebben de oude vloer van mijn moeder, die totaal verpest was door de vorige behandelaar, weer comleet hersteld en precies op de goede lichte kleur gemaakt die wij nu wilden in ons voormalig ouderl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Professioneel klantvriendelijk bedrijf dat vakwerk levert. Onze oude vloer is fantastisch mooi geworden, het lijkt alsof deze gloednieuw gelegd is. Wat ons daarnaast aansprak was de heldere communi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Welkom bij Woodstep. Uw vloer is het visitekaartje van uw woning. Laat Woodstep uw woonkamer, keuken of bovenverdieping vernieuwen. Service, garantie en kwaliteit dat is waar Woodstep voor staat!
Vijverweg 2, 7641LH, Wierden, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore

Risposta di Woodstep
Het telefonische contact met de klantenservice verliep ook naar tevredenheid.

Risposta di Woodstep
Wat begon met een eerste gesprek met de binnendienst, groeide al snel uit tot een project waar verrassend veel mogelijk bleek. Samen met Renzo en Glenn werd er meegedacht en ontstond er een duidelijk plan.
En toen stonden ze daar ineens voor de deur: Andy en Murat. Twee vakmannen, klaar om er iets moois van te maken. De vraag hing een beetje in de lucht: wat voor dag gaat dit worden? De opdracht leek overzichtelijk, het blank schuren van alle grenen delen, zo’n 44 m². Maar al snel werd duidelijk dat het resultaat allesbehalve standaard zou zijn. Het hout kwam prachtig tot leven.
Vol goede moed probeerden we daarna een proefstukje met Osmo olie in lichtgrijs. Helaas… dat was het nét niet. Het resultaat viel tegen en voelde niet als de juiste keuze. Even slikken, en dan?
Gelukkig was daar weer het snelle schakelen. Een telefoontje naar kantoor en de wens werd aangepast: liever in de olie, maar dan anders. Zonder gedoe pakten Andy en Murat hun spullen opnieuw en gingen ze weer aan de slag. Die flexibiliteit en inzet maakten echt het verschil.
Het eindresultaat? Geweldig. Echt waar, boven verwachting mooi. Alles klopte. Niet alleen het werk, maar ook de hele dag eromheen. We zijn keurig geholpen en de jongens kwamen niets tekort. Aan het einde van de dag vertrok iedereen met een goed gevoel.
En ja, later verscheen er nog een klein vlekje. Even dat moment van: oh jee, hoe nu verder? Maar ook dat werd netjes opgepakt. Eén telefoontje en er werden direct onderhoudsmiddelen naar ons gestuurd.
Kortom: een bedrijf dat meedenkt, schakelt en levert. Wat ons betreft absoluut een aanrader.
Irene en Dick

Risposta di Woodstep
Dit bedrijf heeft de immens slecht uitgevoerde werkzaamhedem van ParketTree vakkundig hersteld. Vanaf het eerste bezoek, de offerte en de uit te voeren werkzaamheden, is sprake van professionaliteit, een goede communicatie en vakmanschap. De parketteurs hebben netjes gewerkt, hebben oog voor detail, hebben vakmanschap getoond, waardoor de vloer prachtig is geworden. Merci.

Risposta di Woodstep
Vloer netjes behandeld en ziet er weer als nieuw uit! Uitstekende service!

Risposta di Woodstep
De mannen van woodstep zijn uitzonderlijk vriendelijk en zeer kundig.
Twijfel niet en neem contact met ze op i krijgt geen spijt.

Risposta di Woodstep
Wat ons daarnaast aansprak was de heldere communicatie. Er was een klein misverstand maar ook dat werd uiterst professioneel en vooral vriendelijk opgelost. Kortom een absolute aanrader!

Gewoon goed!
scherpe prijs, goede service en communicatie en super enthousiaste werknemers.

Risposta di Woodstep
De mensen hebben goed werk geleverd in alle opzichten. Ook waren ze prettig in de omgang.

Risposta di Woodstep
Twee keer nagevraagd of bij het eerste bezoek een stukje van mijn vloer op proef geschuurd en geolied kon worden. Was allemaal geen probleem. Dan blijf je thuis en blijkt de werknemer die langs komt van niets te weten en alleen een paar stalen bij zich te hebben, en bovendien ook niet de gevraagde kleur.
Ze proberen een voet tussen de deur te krijgen, maar de werkelijke organisatie is knudde. Dan weet je al hoe laat het is mocht er na levering een klacht zijn…

Risposta di Woodstep
Deel deze ervaring omdat deze twee jongens andy en Stefan hele goede medewerkers zijn en veel verstand hebben hoe je een parket vloer moet schuren heel vriendelijk en weten waar ze met bezig zijn

Risposta di Woodstep
Woodstep heeft geleverd zoals besteld.
De plinten waren goed ingepakt en keurig verzonden.
Kwaliteit van de plinten is ook prima.
Heerlijk als er zonder problemen geleverd word.

Risposta di Woodstep
Goed overleg met de firma Woodstep en vriendelijk,
De monteur zeer kundig en de vriendelijkheid straalt ervanaf .
Beste Teun je hebt het goed gedaan ,hopelijk komen we nog eens tegen
Vrgr Willem en Hanneke Kamphuis 👍👍👍👍

Risposta di Woodstep
Echte snel werkende vaklui hebben onze eiken vloer een tweede leven gegeven

Risposta di Woodstep
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.