Woodstep Recensioni 2.025

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 4 stelle su 5

De twee mannen die mijn hardhouten massieve vloer hebben geschuurd en gelakt hebben het het erg mooi gedaan. De communicatie met hen was ook heel prettig. Het telefonische contact met de klantenservi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In 1 dag alles keurig geschuurd, gerepareerd en behandeld. Goede instructie hoe de vloer mooi te houden. Hard werkende vaklui.

Valutata 5 stelle su 5

Ze hebben de oude vloer van mijn moeder, die totaal verpest was door de vorige behandelaar, weer comleet hersteld en precies op de goede lichte kleur gemaakt die wij nu wilden in ons voormalig ouderl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Professioneel klantvriendelijk bedrijf dat vakwerk levert. Onze oude vloer is fantastisch mooi geworden, het lijkt alsof deze gloednieuw gelegd is. Wat ons daarnaast aansprak was de heldere communi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di rifinitura pavimenti in legno
  2. Servizio di finitura di pavimenti
  3. Ditta specializzata in pavimentazioni
  4. Negozio di materiali da pavimentazione
  5. Fornitore di pavimentazioni in legno e laminato
  6. Servizio di posa di pavimento in legno

Scritti dall'azienda

Welkom bij Woodstep. Uw vloer is het visitekaartje van uw woning. Laat Woodstep uw woonkamer, keuken of bovenverdieping vernieuwen. Service, garantie en kwaliteit dat is waar Woodstep voor staat!

4,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Top bedrijf

Contact ging heel gemakkelijk en werd goed geholpen. De 2 mannen werkten hard en ook netjes en gaven me genoeg adviezen. Zal het de volgende keer zeker weer door WoodStep laten doen

2 dicembre 2025

Beste Chris,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te horen dat het contact zo soepel verliep en dat onze collega’s u goed hebben kunnen helpen met advies en vakmanschap. We zullen uw complimenten met veel plezier aan hen doorgeven.

Daarnaast is het geweldig om te horen dat u ons in de toekomst weer zou kiezen. Wij wensen u heel veel woonplezier met uw vernieuwde vloer.

Goede service goed advies

Goede service goed advies . Ze denken goed met je mee om te zorgen dat je het beste resultaat krijgt .

2 dicembre 2025

Beste Jeannet,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Het is ontzettend fijn om te horen dat u onze service en ons advies zo waardeert. Wij vinden het erg belangrijk om met u mee te denken, zodat we samen tot een mooi resultaat komen.

Uw vertrouwen en waardering betekenen veel voor ons. Nogmaals dank voor uw mooie woorden en veel plezier gewenst met uw vernieuwde vloer.

Valutata 5 stelle su 5

We zijn zeer tevreden met het resultaat

We zijn zeer tevreden met het resultaat. Een goede service en advies. Zeker aan te raden!

30 novembre 2025

Beste Monique,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wij waarderen het enorm dat u tevreden bent met zowel het resultaat als onze service.

Wij wensen u veel woonplezier met uw vernieuwde vloer. Nogmaals dank voor uw mooie review.

Valutata 5 stelle su 5

De vloer is prachtig geworden, top!

De vloer is prachtig geworden, wow, zo blij mee! En wat een vriendelijk en hardwerkend personeel.

27 novembre 2025

Beste Regina,

Wat geweldig om te lezen dat u zo blij bent met uw prachtige vloer! Uw compliment over ons team waarderen wij enorm.

Dank voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. Wij wensen u veel woonplezier met het eindresultaat en staan in de toekomst graag opnieuw voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Mooi werk geleverd en goede service

Sam een zeer kundige en gezellige man. Goed doorgewerkt en prachtig resultaat. Fijn dat we vooraf wat mogelijkheden wat betreft kleuren konden bespreken. Duidelijke communicatie en snelle reactie op de mail.

27 novembre 2025

Beste Anke,

Wat geweldig om te lezen! Wij geven uw complimenten met plezier door aan Sam, hij zal dit zeker waarderen. Fijn dat zowel het overleg over de kleuren als het uiteindelijke resultaat zo goed bevallen zijn.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden. Wij wensen u veel plezier toe met uw vernieuwde vloer.

Amelia - Woodstep Vloeren

Valutata 5 stelle su 5

Eerlijke prijs en goed vakwerk en…

Eerlijke prijs en goed vakwerk en communicatie is helder en ze komen hun afspraken na.
We zijn heel blij met onze " nieuwe " oude vloer

24 novembre 2025

Beste Elke,

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en het delen van uw ervaring. Wij vinden het geweldig om te horen dat onze open communicatie en zorgvuldige werkwijze zo positief bij u zijn overgekomen.

Het doet ons veel plezier dat uw “nieuwe” oude vloer weer straalt. Nogmaals dank voor uw mooie woorden; wij staan uiteraard ook in de toekomst graag weer voor u klaar.

Geweldige service

Altijd telefonisch bereikbaar. Er wordt meteen opgenomen en je wordt meteen geweldig geholpen. Wij hadden de verkeerde maat plint besteld. Wordt meteen opgelost, nieuwe plint geleverd en verkeerde weer opgehaald.
Vriendelijk en behulpzame werknemers. Fantastische klanten ervaring.

24 novembre 2025

Beste Arjan,

Hartelijk dank voor uw fantastische review! Wat geweldig om te horen dat onze service zo positief is opgevallen. Bereikbaarheid en snelle oplossingen vinden wij ontzettend belangrijk, fijn dat u dat zo heeft ervaren.

Uw vriendelijke woorden betekenen veel voor ons. Bedankt voor uw vertrouwen in Woodstep; wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend tevreden met Sam en Woodstep!

Onze ervaring met Woodstep kan ik niet anders beschrijven als "Perfect". Met dank aan Sam hebben we precies de vloer gekregen die we ons voorstelden. De voorbeeldkleur pakte exact hetzelfde uit als hoe we het wilden. Sam schroomt ook niet weg van een stapje extra doen! Niet alleen in ruil voor een kannetje koffie, maar ook omdat hij zelf trots en tevreden wil zijn met het resultaat dat hij levert. Zijn kennis en ervaring is echt terug te zien in het werk dat hij verricht!

18 novembre 2025

Beste Fabian,

Wat een geweldige review, hartelijk dank dat u dit zo uitgebreid heeft gedeeld! Wat fantastisch om te lezen dat uw vloer precies is geworden zoals u voor ogen had.

En wat fijn om te lezen hoe positief u over Sam bent! We geven uw complimenten dan ook met veel plezier aan hem door.

Geniet volop van uw schitterend vernieuwde vloer en bedankt voor het vertrouwen in Woodstep!

Professioneel en vriendelijk

De oorspronkelijke afspraak (op vrijdag) kon niet doorgaan door een zieke collega. Woodstep kwam zelf met een oplossing om de volgende dag (op zaterdag!) alsnog langs te komen. Super fijn! Als bonus ook nog een gratis onderhoudpakket gekregen voor de dag vertraging.

De vloer is mooi opgeschuurd en de mannen die dit hebben gedaan zijn erg professioneel en vriendelijk.

Erg tevreden

7 novembre 2025

Beste Xiduzo,

Wat een fantastische review, hartelijk dank! Wat fijn om te horen dat onze snelle oplossing en flexibiliteit zo gewaardeerd werden.

Geweldig ook dat u zo tevreden bent over het werk van onze parketteurs en het eindresultaat van uw vloer. Daar doen we het voor!

Bedankt voor uw vertrouwen in Woodstep en geniet van uw prachtig opgeknapte vloer.

Vlotte bereikbaarheid

Deze winkel is heel vlot via Whatsapp bereikbaar. Snel antwoord, snelle oplossingen. Hou ik van :-)

21 novembre 2025

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat onze snelle communicatie via WhatsApp zo goed bevalt. We doen altijd ons best om vlot te reageren, mooi dat dat wordt gewaardeerd.

Dank voor uw vertrouwen en graag tot de volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Goede voorlichting , behandeling en afwerking. Afspraak is afspraak. Professionele behandeling.

Goede voorlichting. Ontvangst op lokatie woodstep in Wierden prima, goede voorlichting.

20 novembre 2025

Beste Ad,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u onze voorlichting, behandeling en afwerking zo waardeert. We vinden het belangrijk dat u zich goed geïnformeerd voelt en kunt rekenen op duidelijke afspraken, mooi dat dit ook bij u zo is ervaren.

Dank voor het vertrouwen in Woodstep. Wij wensen u veel plezier met uw vernieuwde vloer.

Beste Marcellinus,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het nette en zorgvuldige werk.

Bedankt voor uw vertrouwen in Woodstep en veel plezier gewenst met uw vernieuwde vloer!

Een prachtige vloer!

Een prachtige vloer!

Het vakmanschap, oog voor detail zorgt ervoor dat onze vloer op twee plekken vakkundig is verlengt, en dat de gehele vloer is geschuurd en van een nieuwe kleur en lak is voorzien. Wij zijn daar erg blij mee.

13 novembre 2025

Beste Mark,

Wat een prachtige review, hartelijk dank! Wat geweldig om te horen dat de volledige renovatie van uw vloer zo mooi is uitgevoerd. Ons team zet zich altijd in voor een mooi resultaat, en het is fantastisch dat dit zo duidelijk terug te zien is in het eindresultaat.

Dank voor uw vertrouwen in Woodstep. Geniet volop van uw schitterend vernieuwde vloer!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en kwalitatief goed…

Goede service en kwalitatief goed personeel. Communicatie duidelijk en men levert kwaliteit.

17 novembre 2025

Beste Gerrit,

Wat een geweldige review, hartelijk dank! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en het werk van ons team. Het doet ons goed dat onze inzet zo gewaardeerd wordt.

Bedankt voor uw vertrouwen in Woodstep en veel plezier gewenst met uw prachtig vernieuwde vloer!

Werkhouding, werkopvatting

De werknemers waren vriendelijk en gingen netjes te werk.

Beste Karin,

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de vriendelijkheid van onze medewerkers en de nette manier waarop zij gewerkt hebben. Daar doen we het voor!

Bedankt voor uw vertrouwen in Woodstep en graag tot een volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

De werklieden Pascal en Ricardo waren…

De werklieden Pascal en Ricardo waren twee keihard werkende, aardige en, enthousiast-voor-hun-vak mannen, die werkten voor 3 (er was een kracht ziek geworden). Ze werkten ook heel secuur. Ik had alles afgeplakt boven de plint, maar dat was eifenlijk niet nodig. Ik heb ook nog goed advies gekregen over de soort lak. Dat bespaart ons geld. Trouwens, het werk vond plaats op 12 èn 13 november.

Beste Jogien,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat geweldig om te lezen dat Pascal en Ricardo zo’n goede indruk hebben achtergelaten. Wij zullen uw complimenten met veel plezier aan hen doorgeven.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Wij wensen u heel veel plezier met uw vernieuwde vloer.

Valutata 5 stelle su 5

Super klantvriendelijk, nette parketteurs, netjes gewerkt

Supervriendelijke klantservice, denken mee en regelen alles netjes . Omdat er twijfel was over de houtsoort, is er iemand een voorinspectie komen doen. Ploeg van 4 man was keurig op tijd en heeft netjes gewerkt.
En een betrouwbare partij.

13 novembre 2025

Beste Patrick,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantvriendelijkheid en het vakmanschap van ons team. We geven uw complimenten met plezier aan onze parketteurs door.

Bedankt voor het delen van uw ervaring en voor het vertrouwen in Woodstep. Geniet van het mooie resultaat!

Beste Walther,

Wat een geweldige review, dank u wel. We vinden het fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent over onze service én onze vakmensen.

Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden. Geniet van uw vernieuwde vloer!

Zeer aardig personeel

Zeer aardig personeel. Snel en netjes gewerkt. Vloer is heel mooi geworden. Ook extra geholpen met kleine extra dingen. Alles was schoon achter gelaten.

Beste Ro,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat ons team zorgvuldig te werk is gegaan en dat u tevreden bent over zowel het resultaat als de service. Het doet ons goed te horen dat ook de extra hulp en de nette oplevering zijn opgevallen, daar doen we het voor!

Bedankt voor uw vertrouwen en geniet van uw vernieuwde vloer!

Fijn bedrijf!

Goede service, heldere communicatie. Jozef heeft in één dag onze oude parketvloer weer als nieuw gemaakt. Heel prettig bedrijf, het aanraden waard!

4 novembre 2025

Beste Xander,

Wat een prachtige review, hartelijk dank! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, communicatie en het vakwerk van Jozef. We geven uw complimenten met veel plezier aan hem door.

Het doet ons enorm goed dat uw parketvloer er weer als nieuw uitziet en dat u ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm! Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier gewenst met uw vernieuwde vloer.

Amelia – Woodstep Vloeren

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più