Woodstep Recensioni

2090
TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Alle communicatie is vooraf zeer fijn verlopen. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en denken met je mee. De vloer is naar volle tevredenheid gerestaureerd en ziet er weer prachtig uit. We zijn ontzet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en fijne mensen!! Elke twijfel en vraag wordt heel duidelijk in Jip en Janneke taal uitgelegd. Parketteur ook een hele fijne man die meer doet dan gevraagd en heel familiair voelde! Nogm... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Excellent service! Great coordination and communication during the planning phase and outstanding work carried out by the team who transformed our old wooden floor into something very special! Thank y... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De kwaliteit van het geleverde werk was zeer goed! De 30 jaar oude tapis vloer is weer als nieuw. Communicatie over aanpassingen van werkuitvoering niet altijd even duidelijk m.b.t. definitieve factu... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di rifinitura pavimenti in legno
  2. Ditta specializzata in pavimentazioni
  3. Fornitore di pavimentazioni in legno e laminato
  4. Negozio di materiali da pavimentazione
  5. Servizio di finitura di pavimenti
  6. Servizio di posa di pavimento in legno

Scritti dall'azienda

Welkom bij Woodstep. Uw vloer is het visitekaartje van uw woning. Laat Woodstep uw woonkamer, keuken of bovenverdieping vernieuwen. Service, garantie en kwaliteit dat is waar Woodstep voor staat!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

(2090)

164 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Kwaliteit,prima advies en prachtig eind resultaat

De monteurs lieten eerst rustig zien wat ik kon verwachten aan de hand van een kleuren staal.
Als ik op het laatste moment nog een andere kleur wilde na hun advies had dat gekund.
De vloer is super goed behandeld en het resultaat is echt prachtig

28 gennaio 2026

Beste Jeroen,

Wat een prachtige review, hartelijk dank! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het advies, de werkwijze van onze monteurs en natuurlijk het eindresultaat.

Het meedenken en de flexibiliteit tijdens het proces vinden wij erg belangrijk. Dat u zich vrij voelde om keuzes te maken en dat alles duidelijk en rustig werd toegelicht, maakt ons extra blij om te lezen.

Geniet volop van uw vernieuwde vloer en dank u wel voor het vertrouwen in Woodstep. Wij staan in de toekomst uiteraard graag weer voor u klaar!

Amelia - Woodstep Vloeren

Dik tevreden

Goede overzichtelijke site. Snel telefonisch contact met duidelijke uitleg en snel geregeld. De levering was ook snel en netjes. En als je dan ook na een maand toch nog mag retourneren. Echt super.

26 gennaio 2026

Beste Inge,

Hartelijk dank voor uw fantastische review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze website, het snelle telefonische contact en de duidelijke uitleg. Ook vinden wij het erg prettig om te horen dat alles vlot en netjes is geregeld, van bestelling tot levering.

Uw feedback betekent veel voor ons en het is mooi om te lezen dat u het hele proces als prettig heeft ervaren. Dank voor uw vertrouwen in Woodstep; wij helpen u in de toekomst uiteraard graag weer verder!

Valutata 5 stelle su 5

Superstrakke vloer en perfecte communicatie

Super tevreden over Woodstep! Onze vloer is echt prachtig gerenoveerd. Strak, netjes en met oog voor detail. Je ziet aan alles dat ze vakwerk leveren. Daarnaast was de communicatie top: snel, duidelijk en altijd vriendelijk. Geen gedoe, gewoon precies wat je hoopt bij zo’n klus. Wij zouden Woodstep zonder twijfel aanraden aan iedereen die z’n vloer een tweede leven wil geven!

15 gennaio 2026

Beste Marloes,

Wauw, wat een geweldige review, hartelijk dank! We worden hier echt ontzettend blij van. Fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent over het resultaat en dat uw vloer weer een prachtig tweede leven heeft gekregen. Dat u ons vakmanschap en oog voor detail zo duidelijk heeft ervaren, is een enorm mooi compliment.

Ook uw lovende woorden over de communicatie waarderen wij enorm. Duidelijk, snel en vriendelijk werken vinden wij minstens zo belangrijk als het eindresultaat, dus het is geweldig om te lezen dat dit zo is overgekomen.

Dank u wel voor uw vertrouwen en voor het van aanbevelen van Woodstep. Wij wensen u ontzettend veel plezier met uw vernieuwde vloer en staan natuurlijk altijd graag weer voor u klaar!

Valutata 3 stelle su 5

Tegenvaller

We hebben in mei 2025 onze vloer laten schuren en lakken met skyltlak
Dit zou goede harde lak zijn, geen omkijken meer naar.
Echter na een paar maanden zag je alweer de plekken waar de stoelen schuiven aan de eettafel. En krasjes. We hebben er scratch no more vilt onder op aanraden van Woodstep.
Nu afgelopen maandag is er iemand geweest die de boel licht geschuurd en gepolijst heeft. Dit was wel tegen betaling …iets korting maar niet onder garantie weggeschreven.
De strepen zijn nog zichtbaar helaas ….
Als we alles geweten hadden dan waren we vorige jaar niet in zee gegaan met woodstep.
De voorlichting over de lak valt ons gewoon tegen.
We doen het er maar mee en hebben producten om de vloer te verzorgen. We moeten nú afwachten hoe lang het duurt voor we weer deze strepen nog erger te zien krijgen …je moet toch zitten aan een tafel lijkt mij

26 maggio 2025

Beste Gerdien,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het jammer om te horen dat u teleurgesteld bent en dat het resultaat niet volledig aan uw verwachtingen voldoet. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen meegeven.

Wij nemen uw feedback serieus en gaan graag met u in gesprek. Wij zullen daarom contact met u opnemen om uw situatie te bespreken en samen te kijken naar een passende oplossing.

Dank voor uw toelichting. Wij komen hier zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Valutata 5 stelle su 5

My experience with woodstep has been great

My experience with woodstep has been super! From the initial quote to the communication on the day and now subsequent to the sanding.

The final product is super and making me feel I should've done it a lot earlier. They really made it feel very easy.

20 gennaio 2026

Dear Tana,

Thank you so much for your amazing review! We’re thrilled to hear that your experience with Woodstep has been smooth from start to finish.

We absolutely love that your floor looks so good it makes you wonder why you didn’t do it sooner, that’s the best compliment we can get!

Enjoy your refreshed floor, and if you ever need us again, we’re always here for you.

Kind regards,

Valutata 5 stelle su 5

Ervaren en vriendelijke vakmensen.

Ervaren en vriendelijke vakmensen.

Heel prettig dat er van te voren gebeld werd dat ze eraan kwamen.

Duidelijke uitleg.
De vloer ziet er weer als nieuw uit. Ben er nu al heel blij mee!

21 gennaio 2026

Beste Kirsten,

Wat een fantastische review, hartelijk dank! Wat fijn om te horen dat onze vakmensen zo’n goede indruk hebben achtergelaten en dat het vooraf bellen en de duidelijke uitleg voor u zo prettig waren.

Het mooiste compliment is natuurlijk dat uw vloer er weer als nieuw uitziet en dat u er nu al zo blij mee bent. Daar doen we het voor!

Geniet volop van uw vernieuwde vloer en weet dat wij in de toekomst graag weer voor u klaarstaan.

Vloer weer als nieuw !

Van eerste contact tot uitvoering goede communicatie. Afspraken worden nagekomen met als resultaat een vloer als nieuw !

16 gennaio 2026

Beste Erik,

Bedankt voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat alles van het eerste contact tot de uitvoering soepel is verlopen en dat het resultaat uw verwachtingen overtreft.

Wij vinden het fantastisch om te lezen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat. Geniet volop van uw prachtige vloer, en weet dat wij altijd klaarstaan mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben.

Teleurstellend retour beleid

Hier is een korte, duidelijke reviewtekst:

Ik kan niets van mijn bestelling retourneren. Dat vind ik jammer, want bij andere winkels kan dit wel. Ik heb meerdere stalen besteld omdat ik een betaalde kleur voor mijn vloer heb en de juiste tint wilde vergelijken. Nu kan ik ze niet terugsturen. Dat is voor mij een nadeel van deze winkel.

Beste VSH,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het vervelend om te horen dat u teleurgesteld bent over het retourneren van uw bestelling.

Wij komen graag met u in contact om samen tot een passende oplossing te komen. Op basis van uw naam kunnen wij helaas niet achterhalen van wie de bestelling is. Wij willen u daarom vriendelijk vragen om even contact met ons op te nemen, zodat wij dit kunnen verifiëren en samen een passende oplossing kunnen bespreken.

Wij horen graag van u en helpen u met alle plezier verder.

Super werk gedaan ! Heel professioneel

Goede communicate, goede afspraken, goede werk gedaan👌

7 gennaio 2026

Beste Marie-Francoise,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze communicatie, afspraken en het uitgevoerde werk.

Het doet ons veel plezier dat ons team u zo goed heeft kunnen helpen en dat het resultaat naar wens is. Uw complimenten nemen wij met veel plezier in ontvangst.

Wij wensen u veel plezier van uw vloer en staan uiteraard graag weer voor u klaar in de toekomst.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met de geleverde service. Woodstep is erg klantgericht en flexibel, en reageerde snel op al onze wensen. We hebben de vloer laten schuren en het resultaat is erg goed. Ik kan hen van!

Beste Aneta,

Wat een geweldige review, hartelijk dank! Het doet ons ontzettend veel plezier om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en dat wij snel en flexibel op al uw wensen hebben kunnen inspelen.

Fantastisch om te lezen dat het schuren van uw vloer zo goed is gelukt en dat het resultaat helemaal naar wens is. Uw aanbeveling betekent heel veel voor ons.

Wij wensen u veel plezier van uw mooie, vernieuwde vloer en staan in de toekomst uiteraard graag weer voor u klaar.

Valutata 2 stelle su 5

Tevreden over de snelle verzending

Tevreden over de snelle verzending, maar de bezorger van het bedrijf was nogal brutaal en niet klantvriendelijk!! Belt ook niet van te voren, zoals in de mail staat aangegeven.

Beste Anna,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle verzending. Tegelijkertijd vinden wij het erg vervelend om te lezen dat de levering zelf niet prettig is verlopen. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Voor de bezorging van onze plinten zijn wij helaas afhankelijk van een externe transporteur. Uw feedback nemen wij daarom zeer serieus en zullen wij zeker met hen bespreken.

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Mocht u hier nog vragen over hebben of dit verder met ons willen bespreken, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Waanzinnig!

Voor al onze restaurants en nu ook bij ons thuis op de boerderij, perfect werk afgeleverd. Snel, waanzinnig lieve gasten, goede kwaliteit en top service. Wat zijn wij dankbaar. Thanks!

9 gennaio 2026

Beste Maarten,

Wat een waanzinnige review, ontzettend bedankt! Wat bijzonder en eervol dat wij zowel voor uw restaurants als bij u thuis op de boerderij aan de slag hebben mogen gaan. Dat u onze snelheid, kwaliteit, service én ons team zo waardeert, maakt ons trots.

Uw enthousiasme en dankbaarheid betekenen heel veel voor ons en zijn precies waar wij het voor doen. Nogmaals dank voor het vertrouwen en deze prachtige woorden. Wij staan met alle plezier weer voor u klaar wanneer u ons nodig heeft!

In 1 woord geweldig,

In 1 woord geweldig,

De plinten zijn super mooi geverfd, goed verpakt en geen enkel krasje gevonden. Zeer nette prijs, groot verschil met in de bouwmarkt.

Na bestellen werd je goed op de hoogte gebracht over de bestelling.

De bezorger belde netjes op om te vertellen dat hij er aan kwam. Ondanks de sneeuw en gladheid werden ze gewoon gebracht. Dikke complimenten voor het bedrijf en de chauffeur

7 gennaio 2026

Beste Marjolijn,

Hartelijk dank voor deze fantastische review! Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de plinten, de verpakking én de prijs.

Ook uw complimenten over onze communicatie en de inzet van de chauffeur, zelfs onder winterse omstandigheden, waarderen wij enorm. Deze geven wij met veel plezier aan hem door.

Dank u wel voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. Wij wensen u veel plezier met uw plinten en staan in de toekomst uiteraard graag weer voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Onze beschadigde vloer, weer helemaal goed

Onze beschadigde vloer, helemaal opgeknapt. We zijn super blij met dit resultaat. Prettig contact en goede afspraak en vakmensen. Kortom zeer tevreden

30 dicembre 2025

Beste Alice,

Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat geweldig om te lezen dat uw beschadigde vloer weer volledig is opgeknapt en dat u zo tevreden bent met het eindresultaat. Daar doen we het voor.

Ook uw complimenten over het prettige contact, de duidelijke afspraken en het vakmanschap van ons team stellen wij zeer op prijs. Het is fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Wij wensen u heel veel plezier met uw vernieuwde vloer en staan uiteraard graag weer voor u klaar in de toekomst.

Vloer geruïneerd

Woodstep heeft onze eikenhouten vloer twee keer verpest.

Na de eerste behandeling was de vloer al slecht afgewerkt. Ik had hierover een recensie geplaatst, waarna Woodstep aangaf ons alleen te willen helpen als we die recensie zouden verwijderen. Dat heb ik gedaan, in goed vertrouwen.

De vloer is vervolgens een tweede keer behandeld, maar het resultaat is nóg slechter: duidelijke lakstrepen en vlekken van de 2-componentenlak zijn overal zichtbaar. Daarnaast zijn de bestaande plinten beschadigd door grof en onzorgvuldig gebruik van de schuurmachine.

Wij zijn inmiddels ruim €2000 verder en de vloer is lelijker dan vóór de behandelingen. Woodstep gaf aan dat de lakstrepen na een half jaar weg zouden slijten, maar dat is niet gebeurd.

Ik laat de vloer geen derde keer door Woodstep behandelen; het vertrouwen is volledig weg.
Woodstep is bij ons niet meer welkom.

1 giugno 2025

Beste Ronald van H,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Wij komen graag met u in contact om samen tot een passende oplossing te komen. Omdat wij uw gegevens en de datum van de uitvoering niet kunnen zien, weten wij helaas niet om welke opdracht het precies gaat. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen, zodat wij dit kunnen verifiëren en samen een oplossing kunnen vinden.

Wij hopen van u te horen.

Heel tevreden!

Super blij met mijn geschuurde vloer! Aram was stipt op tijd, heeft goed meegedacht over de kleur en super netjes gewerkt. Ik kan Woodstep van harte aanbevelen!

25 dicembre 2025

Beste D. Sanders,

Wat een fantastische review, hartelijk dank! Het doet ons ontzettend veel plezier om te horen dat u zo blij bent met uw geschuurde vloer en dat Aram u zo goed heeft kunnen helpen. We geven uw complimenten met veel plezier aan hem door.

We zijn heel blij dat u Woodstep van harte aanbeveelt. Geniet volop van uw prachtige vloer en weet dat wij altijd klaarstaan, mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben.

Geweldig bedrijf…

Uitstekende voorbereiding met goede communicatie en advies.
Neemt geen genoegen met minder en gaan voor het allermooiste resultaat.

19 dicembre 2025

Beste Klimmer,

Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat fijn om te lezen dat u onze voorbereiding, communicatie en het advies zo heeft gewaardeerd. Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwaliteit en zijn blij dat u dit zo heeft ervaren.

Dank voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. Wij wensen u veel plezier met het eindresultaat en staan uiteraard graag weer voor u klaar in de toekomst.

Valutata 1 stelle su 5

Plinten vrijdag 19-12 besteld en 22-12…

Plinten vrijdag 19-12 besteld en 22-12 stond de levering gepland, netjes dacht ik, tot ik erachter kwam dat totaal andere plinten geleverd waren. Gebeld met klantenservice en foto’s per mail doorgestuurd. Niets meer gehoord tot ik zelf wederom belde. Omwisselen voor de feestdagen was niet meer mogelijk want transportbedrijf had al vakantie.. oplossing vanuit Woodstep was een sorry en de mogelijkheid om de plinten zelf om te wisselen in Zwijndrecht of Eindhoven... zelf moeten vragen om de verzendkosten dan in elk geval maar terug te krijgen, dat is gebeurd. Had ook vanuit Woodstep zelf kunnen komen als tegemoetkoming. Service had wel wat beter gekund als je het mij vraagt

22 dicembre 2025

Beste SF,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Zoals telefonisch besproken, zijn wij rondom de feestdagen helaas afhankelijk van de planning van onze transporteur, die in deze periode geen leveringen kan uitvoeren. Omdat u aangaf de plinten graag nog vóór de feestdagen te willen ontvangen, hebben wij geprobeerd met u mee te denken en een snelle oplossing aan te bieden door het omwisselen mogelijk te maken bij een afhaallocatie. Ook hebben wij de verzendkosten van €17,95 voor onze rekening genomen.

Wij vinden het vervelend om te horen dat deze oplossing uiteindelijk niet passend voor u is gebleken. Wij nemen uw feedback serieus en komen graag met u in contact om samen tot een oplossing te komen waar u wél tevreden mee bent. Neemt u alstublieft contact met ons op; wij helpen u graag verder.

Amelia - Woodstep Vloeren

Ik ben heel tevreden.

Het hele proces van aanvraag t/m uitvoering is goed verlopen. Ook duidelijk vooraf aangegeven wat er van mijn kant verwacht werd. Extra uitdaging was om om de luidsprekerkabels heen te schuren; ook dit was erg goed gedaan. Ik ben heel tevreden met het resultaat.
Mvg

17 dicembre 2025

Beste Dhr Stefan,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat het hele proces, van aanvraag tot uitvoering, soepel en duidelijk is verlopen. Het doet ons plezier dat ook de extra uitdaging rondom de luidsprekerkabels naar wens is uitgevoerd.

Geweldig om te lezen dat u tevreden bent met het eindresultaat. Wij wensen u veel plezier van uw vernieuwde vloer en staan uiteraard graag weer voor u klaar mocht u ons in de toekomst nodig hebben.

Vloer is weer als nieuw

Afgelopen donderdag de mannen van Woodstep over de vloer gehad, precies op tijd kwamen ze binnen en met een goed humeur begonnen ze aan de vloer! Ik was even bang dat de 2mm dikte van het lamelparket te dun zou zijn maar ze verzekerde me dat het prima zou gaan, en daar hadden ze gelijk in! Zo'n beetje alle vlekken en beschadigingen zijn verdwenen uit de vloer en met de nieuwe laag olie lijkt ie echt weer als nieuw. Super blij met de service, het contact en het eindresultaat!

18 dicembre 2025

Beste Luca,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Wat prettig om te horen dat onze mannen keurig op tijd waren en met enthousiasme aan het werk zijn gegaan. Fijn ook dat wij uw twijfels over de dikte van het lamelparket hebben kunnen wegnemen en dat het resultaat heeft laten zien dat dit vertrouwen terecht was.

Dat uw vloer er met de nieuwe olielaag weer als nieuw uitziet en dat u zo tevreden bent over zowel de service als het contact, is voor ons het grootste compliment. Wij wensen u veel woonplezier met uw vernieuwde vloer en helpen u in de toekomst uiteraard graag weer verder.

Amelia – Woodstep Vloeren

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più